Девствен на 40, безработен и живеещ при майка си: как да си намеря жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Девствен на 40, безработен и живеещ при майка си: как да си намеря жена?
преди: 11 месеца, 3 дни, прочетена 2671 пъти
Не, темата не е провокация, съвсем реална е. Аз съм девствен мъж на 40 години, безработен и живеещ сам с майка ми, тя ме издържа с пенсията си. С баща ми са се развели още преди да се родя, нито веднъж през живота си не съм го виждал даже и на снимка. Нямам нито братя, нито сестри, единствено дете съм. Общо взето тих, срамежлив съм и цялото си детство го прекарах в самота, изолация и отчуждение от другите деца, никога не съм знаел какво е чувството да бъдеш част от колектив, винаги съм бил аутсайдер, отритнат от всички. Никога не съм имал приятелка или приятели, през целия ми живот съм бил абсолютно сам като куче. Нямам си никой, на който да споделя проблемите си, никой, на който да споделя тъгата и мечтите Когато бях на 11 години ми се появи едно ужасно акне, което чоплех постоянно, и оттогава до ден днешен са ми останали белези по лицето, гърба и по цялото тяло, още си ги има и никога няма да изчезнат. А допълнително това, че в училище всички ежедневно ми се подиграваха и даже като си покривах лицето с ръце да не го гледат ми дърпаха насила ръцете, само и само да могат да го погледнат и да ми се присмеят пак, още повече ми срина самочувствието под земята. Дебел съм, нисък и грозен, с голям гърбав нос и кървави белези от разчоплени пъпки по цялото ми тяло, имам и една голяма ракова бенка на гърба, която искам отдавна да си махна, но нямам финансовата възможност за това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 1653f61396
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Пич на 25 съм. Имам много подобна история на твоята, с разликата че първата си приятелка хванах на 23. Едиснтвения шанс да придобиеш самочувствие е да почнеш да тренираш и да се развиваш финансово. Не съм сигурен дали не е твърде късно за теб обаче. Не искам да бъда груб, но за 40 години ако беше влагал всеки ден малко в това да тренираш и да се развиваш (да учиш), най-вероятно щеше да си в пъти по-напред. Успех ти желая, но знай че не си единствения - аз също съм тръгнал от такава ситуация и с много бой стигнах до там, до където съм сега. Не се предавай колкото и късно да е.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 2628b88281
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Нинак, или друг живот, ако вярваш в прераждането, не е лесно да приемеш съдбата си, не ми е лесно и за мен. Имам колега на твоята възраст, които са самотни ергени не мисля за нищо друго освен за работа, сигурно ще умрат сами и не правят нищо по въпроса. Нз, може би са били наранени от жени като млади, така че сега не нямат увереност и дори не правят секс.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: de59c64d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   "Нямам си никой, на който да споделя проблемите си, никой, на който да споделя тъгата и мечтите"

Първи урок приятелю, никой, повтарям абсолютно никой няма да търпи да му се оплакваш за тъгата и проблемите си, особено пък жените. Ти имаш толкова много работа, че жените са ти най-малкия проблем в момента.
Честно казано не знам откъде да започна. Като за начало да си говорим истината, а тя е че си закъснял страшно много. Добрата новина е, че все пак има минимален шанс да се опраеят нещата. Жените трябва да са ти на последно място по желания на тоя етап. Ти трябва да започнеш да работиш и да живееш сам. След това да обърнеш внимание и на външния си вид.. И майка ти е за бой, ама и ти не си си мръднал пръста нещо да промениш. Заеби, че си бил сам, ама защо не работиш?
И пазач да си, поне ще взимаш заплата нвкаква. Дори и да продъшжаваш да живееш с майка ти, пак ще има малък доход. Почваш после да спестяваш, може да помислиш вече да се изнесеш. Какво си правил през цялото това време?

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: a0eb3f38d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Започни с намирането на работа.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: f5c5fdb4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Погледни го от другата гледна точка приятел, очевидно на тази възраст ще ти е трудно да си намериш жена, като нямаш социални умения, но и за какво ти е жена. Можеш да се възползваш от свободата която имаш, започни работа каквато искаш и можеш да работиш, пътувай, ако ти е тежко че нямаш деца които да ти осмислят живота тогава се заеми с някаква доброволческа дейност, помагай на бездомни хора например или на изоставените деца по домовете, засаждай дървета или просто чисти някоя гора, напиши книга ако можеш, отиди на протест, има хиляди начини да направиш живота си смислен и без жена и деца. Като цяло планетата ни е пренаселена отдавна и не ни трябват много деца.

А до колкото до секса, плащай си на проститутка ако ти е толкова голяма нужда.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: c821fe0180
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Намери си работа, която ти харесва, на фестивал или арт базар, можеш да пробваш дали ще те одобрят да работиш, ако имаш умения да изработваш нещо, на хранителен щанд или количка със сладолед да работиш също е добре, на подобно място, има хора и са възможни запознанства, заговаряи жени на улицата, все някоя ще иска опознаване с теб, разменяите си соц. мрежи, намери си квартира да си самостоятелен. Търси си качествени хора за общуване, намери си хоби, така, ще се запознаеш с хора с твоите интереси. Деиствай, животът е пред теб, млад си, това е пътят които, ще ти донесе щастие в живота.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 1ee6729b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   А какво правиш по въпроса, за да промениш нещо в положението си /??

Правиш ли изобщо нещо?

Това, че си нисък - ок не може да го промениш, но това, че си 'безработен, дебел' и т. н. са все неща, които могат да се променят.

Само че ако нямаш мотивация каквото и да ти се напише тук, писането нито ще те избута до спортната зала, нито ще те заведе на работното място.

Всичко си зависи от теб. Всички имат някакви проблеми, не знам защо мислиш, че твоите са някакви уникални и единствени?

Или се хващаш в ръце и се променяш.. или оставаш момчето на мама завинаги..

Изнеси се на квартира. И не казвай на жените, че си девствен.

Т. Т.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 56baa5db19
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Така написано - по-добре си вземи куче, до жена едва ли ще стигнеш.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: e7d6b414a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ако беше започнал работа преди няколко години, щеше да имаш пари за няколко посещения при компаньонки, а оттам нататък щеше да ти се промени светоглед и живот, но си изпуснал влака. Съветвам всички мъже в подобно положение и на по-ранна възраст, да се насочат към платената любов неколкократно! Нямате друга алтернатива, повярвайте. Жените харесват мъже непукисти, мъже, на които не им пука дали тая или оная ще им пусне. Мацките се чувстват отпуснати в компанията на мъжете, без да подозират как са направили сефтето. Хубаво е да не споменавате за компаньонки, масова практика е да се внушава, че сте имали една или две приятелки преди нея, връзват се. :) И не се връзвай много на приказките за деца и семейства, той на създалите семейства им е тъпо в живота и едвам се търпят всеки ден. Не бива това да ти е празнината.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: e58d479d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Ето ти рецептата, при спазването, на която ти гарантирам успех:

1. Намери работа - производство, пазач/охрана, общ работник и т. н. Ако е необходимо посети Бюрото по труда. Там предлагат и безплатна консултация с психолог.
2. Изграждаш си правилен режим - работа, грижа за себе си, спорт, правилна храна.
3. Започваш да отделяш по малко пари за дерматолог. Имаш право и чрез направление от личния лекар да посетиш такъв. Спазваш режима. Ако нямаш все още пари за достатъчно медицинска козметика то молиш дерматолога за тестери или влизаш в аптека и искаш такива. Почти всяка фирма има травъл сайз размери!
4. Влизаш и четеш в Интернет за правилен хранителен режим. Препоръчвам групата на Рей Пийт във Фб или Режим по Зоната.
5. Започваш лек спорт, има стрийт фитнес уреди, има достатъчно клипчета в ютюб.
6. Изкарваш си карта за Библиотека и я посещаваш веднъж седмично да час, два. Молиш за препоръка за мотивационна литература.

Прави това поне 6 месеца и после пиши.

Най-малкият проблем ти е приятелката... Имаш много други проблеми, с които са се справиш, ако изобщо имаш топки. Всеки може да се крие зад полата на мама. Но майките са до време.

Ива

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: a79a07c704
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Пътят е дълъг. Фактът че пишеш тема, значи осъзнаваш проблема си. Докато мойка ти е жива и здрава, имате шанс да се отделите. За целта и тя и ти трябва да сте безкомпромисно искрени. Да имате желание да го направите. Тя те е смазала с любовта си, поради липсата на баща не е имало кой да те предпази от това. И като резултат ти не си се оформил навреме.

Казвам ги го от своят опит, от мъж със сходна семейна динамика на твоята, с хомосексуални наклонности (отключени от порното). Ти си от поколение, което не сте имали порно, съответно си бил предпазен от това да си ги отключиш. Всимко това ще ти го обясни някой добър психолог. Или най-точно, ти сам ще го разбереш. Стига да си достатъчно смел да вървиш по пътя си.

Предстои ти война с майка ти. Тя всячески ще опитва да те залива с любов и грижа, по този начин ликвидирайки възможността сам да си помогнеш, подривайки ти чувството за това че си здрав и прав мъж, който е способен да се грижи за себе си. Това тя го прави подсъзнателно - жените са особени красиви същества, които не са рационални като нас.

Най-важното. Няма да те е страх от истината. Шансът ти е с горяма уважение, любов, mindfulness да разбереш какъв е пътят към тноята независимост. Ако модът позволи, мога да ти дам контакт на своята психоложка навремето. Тя беше първият човек, който се оказа че истински уважавах в живота си. Тя отключи "потока", който в момента ме доведе до това да си имам постоянно гадже момиче от миналото лято, да сме щастливи, да съм трезв.

Обичай изпитанието си и за миг не лентяйствай. Ставай на борба. Нямаш никакво време. Още не е късно!

Пази майка си, тя ти трябва за да те отдели от себе си също толкова, колото и ти от нея. Процеса е сравним с раждането, мъките са сходни и за двама ви. Зареди се с много търпение. Слушай добри източници, не такива дето те забруждават и ти казват сладки, упойващи приказки. В последният етап ще трябва да се запиташ - наистина ли го искаш? Наистина ли искаш да си здрав и прав човек, да се изградиш като такъв, който самостоятелно бърка дъх след дъх и с вяра носи последствията от грешките си? Спри да викаш неволята!! Успех!

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: a79a07c704
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Забравих. Баща ти жив ли е? Той е ключът към майка ти. Така стана с мен. Баща ми ме беше оставил. Като разбраха за проблема ми с хомосексуалните привличания, и че искам да разбера защо са се явили, мога ли да имам приятелка момиче без да им се отдавам и прочее. Като му споделих това, той наистина се промени. Живееше в балон и нямахме никаква комуникация. Имаше желание да общуваме като порастнах, но просто не ставаше. Като разбра, оттам дапочна сближаване с майка ми, не като интимна връзка - много далеч са от това, но започна да присъства обрадът му в пространството, в разговорите с майка ми. Този негов образ и пазеше страх и тя не смееше толкова да ме смазва.

Smouldering mother complex - Jordan Peterson. Но не е много добър той по темата. Ако пазпешат модовете, бих ти дал контакт на психоложката си.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 034bf16c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Бате, от твоето излизане няма. Жена ще намериш ако е някоя такава като теб.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 9e16b2d350
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Човек аз ако съм на теб ще отида да стана полицай или просто продавач в магазин без значение само и само да съм полезен за майка ми. Изкарай курс безплатен за парамедик е друг вариант. Имаш някакви силни черти и едната е воля която аз виждам. Използвай ги и се бори никога не се предавай. Външноста значение няма важна е душата на човек.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 535fd7cbe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   На първо време намери си работа. Дори да живееш с майка си, собствените доходи ще ти вдигнат самочувствието. Все от някъде се започва. Белезите от обрив са ти най-малкият проблем, много хора имат проблеми с кожата.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 526787bf95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Първо работа и се изнасяш от вас, после го мислиш

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: db6f754a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не ти трябва жена, трябва да си оправиш живота...

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: eeeba0e5f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Като начало си намери работа и се махни от майка ти. Училището е било преди четвърт век, какво го мислиш. Много грозни, сактати и какви ли не имат жени което ясно показва, че това не и проблема за за имаш живот и жена. Поредната история на съсипан живот, затова далеч от мама.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 09fb052159
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ти май търсиш някоя да те гледа след майка ти. Така не става. Оправи си живота сам, както вече са ти казали.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 8ded7274ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Първо, разбирам те. В моето семейство средата беше подобна, като бонус всекидневни побои. Аз се изнизах рано, но сестра ми на 30 и нещо беше в положение като твоето. СЪс свръх тегло, без работа, без приятели, живееше при майка ми.
Не ми е ясно, за какво ти е жена в момента? Имаш къде къде по-важни проблеми да решаваш. Не си в състояние да си купиш хляб, как ще подсигуриш физическото си оцеляване? Майка ти няма да живее вечно.
Първо намери си работа. Не мога да ти дам конкретен съвет каква, не те познавам. Ако ще и пазач да е, пак са някакви пари, комуникация с хора. А може да помислиш за курсове и езици онлайн и да търсиш нещо по-квалифицирано. Съвсем различно е самочувствието ти, когато имаш някакви средства.
Парите ще ти дадат ресурс за следващи стъпки - спорт, здравословна храна. Може да търсиш хобита, доброволчески дейности, личностно развитие и лека полека да подобриш социалните си умения.
Вече като имаш основа - можеш да си изкарваш пари, живееш сам, можеш да комуникираш нормално, има смисъл да търсиш жена. Сега дори да си намериш, са само допълнителни грижи.
Някои казват, че си твърде стар. Не знам така ли е, аз съм почти на твоите години, но се изнесох още на 19 и дълги години се боря с комплексите си. Но дори и да е късно, си длъжен да опиташ. И да не успееш, ще се чувстваш по-щастлив, ако работиш над себе си и се развиваш, отколкото ако си в сегашното положение без надежда. И да не намериш жена, ако имаш добър доход, свалиш килограмите и имаш социален кръг, животът ти ще е много по-качествен. Аз също съм сам, но при мен е личен избор по други причини. И се чувствам добре.
За сестра ми ти бях казал по-горе. След като си намери работа, тя там създаде и социална среда, намери си и мъж. Та, първа стъпка е да излезеш от вас.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: ec153cda6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Никоя жена няма да те поеме като тежест след майка ти... не се надявай на подобно нещо. Единственият ти изход е да се разсърди накрая и да започнеш някаква работа. За теб, не за жена...

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: cf7222b40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Намери нещо положително в себе си.
Според мен първо си намери работа, за да имаш някакви доходи.
Има много дебели и грозни мъже имащи приятелки. Някой от тези мъже имат пари, а други имат други качества и умения и уменият да общуват с жените и все някоя им се връзва. Според мен най-добре ще е да отслабнеш, защото докато не отслабнеш това, че си пълен ще е комплекс за теб.
Трябва да развиеш социалните ти умения. Без социални умения ще ти е трудно с жените.
Познавам момче което живее с майка си и си намери жена. Ако искаш да се махнеш вариантите са няколко - да си намериш квартира, за която трябва всеки месец или да плащаш наем, да си купиш апартамент - за това ще ти трябва кредит. Първо си стъпи на краката и инвестирай в образование, здраве, дрехи и тн и след това се махай, като си решил.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: bbbe5686b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   На човек всичко се върти покрай неговото основно занимание, сиреч работата. Ако си добър в това, което правиш, ще бъдеш уважаван от много хора. От там ще дойдат и жените и парите. И не е задължително да си носител на Нобелова награда. Може и да си гумаджията от Апчелишево. Но да си свързан с хората с някаква дейност. Ако седиш в къщи и чакаш на майка си на пенсията, едва ли ще ти се случи нещо повече от това да съществуваш.


Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 9c8965ebd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Здравей, Авторе!

Пуснал съм специална тема по твоя проблем в същия раздел, която би трябвало да помогне и на теб - темата е със заглавие:

"За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "

Прочети я, и ако искаш ми задай въпроси в нея!

Там аз съм дал добри съвети на хората в подобно положение, ще ти копирам някои от тях и тук, а ако искаш още информация пиши!

--------------------

За хората, които са сами и искат да срещнат сродната си душа ще дам следните съвети:

1. Трябва да търсите човек с еднакви(или поне със сходни) с вашите интереси, цели, ценности, възгледи и приоритети!

2. Трябва да бъдете много търпеливи, постоянни и упорити!

3. В никакъв случай не трябва да се обезкуражавате или отказвате, дори дълги години да няма резултат!

4. Трябва да влезете в такава среда, където има хора с близки до вашите интереси!

5. И не се отчайвайте, ако не се получава, а продължавайте да опитвате и да търсите, и да се молите на Бога за това - щом много го искате и полагате усилия, Бог накрая ще ви го даде!
(С едно изключение - ако това няма да бъде полезно за спасението на душата ви. Само в този случай Бог не изпълнява нашите молитви! )

-------------------------

В твоя случай има някои допълнителни затруднения, но те са преодолими! Въпросът е дали наистина искаш да го направиш и какво си готов да дадеш от себе си, за да се получи?

В предните коментари има добри съвети към теб, но аз съм сигурен, че само това няма да ти помогне!

Защо?

Защото ако можеше сам - ти вече щеше:
1. да си си намерил работа,
2. да си отслабнал,
3. да си се преборил и с дерматологичния си проблем,
4. и вече да си се оженил!

Да, имаш тези четири проблема и трябва да ги разрешиш!

Това, че пишеш, че си грозен - не го слагам като проблем, защото познавам и грозни хора, които се ожениха. А и "грозен" е относително понятие в любовта - знай, че има жена, за която ти няма да си грозен, остава само да я намериш!
Освен това като решиш проблеми 2 и 3 - ще подобриш външния си вид!

Това, че живееш с майка си, също не е проблем(въпреки това, което ти писаха в някои от коментарите), защото не си съвсем сам и имаш близък човек, с който можеш да споделяш, и който да е до теб в трудни моменти. А това е много ценно!

Аз ти написах сега съвети по проблем 4. Предлагам ти веднага да започнеш да действаш по него, защото за разлика от останалите, аз смятам, че ако в живота ти се появи подходящата жена, много по-лесно ще се справиш с проблем 1, 2 и 3! Защото ще придобиеш допълнителна мотивация за всичко!

Проблем 1. намирането на работа - също е много важен! Затова тук моят съвет е: също веднага да започнеш да действаш по него! И то със всички сили и средства(имам предвид законни, разбира се:)) Освен ходене по обяви и в бюрото по труда, ще ти дам съвет да минеш лично по фирми и да питаш за работа! Също така кажи на всички, хора с които общуваш и те познават - че спешно си търсиш работа!

Изключително важно е да си намериш работа! От всяка гледна точка. Дори ще те посъветвам да започнеш на първо време каквато и да е работа, дори да е тежка и неприятна, а после вече ще се оглеждаш и за нещо по-добро!

Всичките ти проблеми са взаимно свързани! Затова започвай да работиш по проблеми 4 и 1, а 2 и 3 постепенно ще ги решиш след решаването на проблем 1 или 4!
(Впрочем проблем 3 - ще се реши просто като посетиш добър лекар дерматолог, но понеже си зле с парите - трябва първо да решиш проблем 1! )

Не знам, как се отнасяш към вярата в Бога, но ще ти напиша някои неща:

Първо нещо много важно: човек трябва да се радва, за това че е получил от Бога този прекрасен дар - живота и да се постарае да го изживее Богоугодно!

Относно проблемите, трудностите, скърбите и болестите в живота:
Знаеш ли, има хора в страшно и тежко положение, инвалиди без крака, ръце, безпомощни телом, но въпреки всичко това неизпаднали в отчаяние, борещи се за живот и силни духом.
Има един прекрасен и потресаващ документален православен филм за отец Михаил от Украйна, който е създал приют за бездомни и болни деца(подобно на нашия отец Иван от Нови хан). В момента в този приют има повече от 400 деца. Давам връзка към този уникален филм, казва се Форпост:

https://www. youtube. com/watch? v=29xuxhFueJg

(Ако има проблем с отварянето на връзката - махни интервалите след точките, сайтът ги добавя автоматично. Или напиши в търсачката на you tube "Форпост на български", каналът е Православна вяра)

Изгледай го непременно!

Този филм е първото духовно лекарство, което ще ти препоръчам!

Ако искаш да продължиш напред във вярата - пиши ми, може и в моята тема и ще се постарая да ти отговоря!
Става също и варианта - да отидеш в някой православен храм и да поговориш със свещеника.

Това е от мен, засега.


Странник

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: f522b7dc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Здравейте, включвам се и аз в подкрепа на коментиращите.

Приел си ролята на жертва и си се предал - защо? Защо живееш в някакво минало преди повече от 25 години? Недей така, всички сме имали тежки моменти и аз в училище бях дебеланка, но пък много отракана, не давах да ми се подиграват, биех ги, защото бях по-силна, заради голямата си телесна маса. Промени си начина на мислене и от негативите си - направи позитиви. Хората съдят по външния вид, но самото ти излъчване и това до колко ТИ самия позволяваш да ти се качват на главата, е много по-водещо от физическите ти недостатъци, за това как ще се отнасят с теб. Решил си, че си неразбрана от обществото жертва, но всичко е в твоята глава.

Изброил си само недостатъците си - ами кажи ни в какво си добър? И не казвай "в нищо"!!! Всеки е добър в нещо.

И аз те съветвам да си промениш начина на живот - нещата ще стават плавно. Първо си намери работа, работа има, та с лопата да я ринеш, работливи хора - няма. Не знам какво ти е образованието и какво ти е "под нивото", но аз бих ти препоръчала работа с физически труд - селскостопанство, строителство или нещо подобно. Да, не е висококвалифицирана работа като мениджър на международна компания, но ти имаш нужда от това - да се изморяваш физически, а не психически. Физическата умора няма да ти остави време да мислиш за глупости, ангажираността ще те разсейва и малко по малко ще започнеш да виждаш света по друг начин.

След като започнеш работа използвай този позитив, че имаш къде да живееш и спестявай пари - не заради самите пари, а за да имаш самочувствието, че имаш нещо. След време ще прецениш какво да ги правиш, но поне ще знаеш, че стигне ли се до момент на среща с жена, ти ще имаш пари да си купиш нова риза, да я заведеш на ресторант и да имаш самочувствието на самостоятелен мъж.

Трето - започни да тренираш. Затова пари не ти трябват, никой не говори за скъпи фитнеси. Не знам колко си дебеличък, но ако си закръглен, а не със свръхнаднормено тегло, аз ти препоръчвам кардио или с други думи тичане, но не спринт. И затова трябва упорство и няколко седмици мъка до докато се закачиш. После ще почнеш да гориш мазнини и тонуса ти ще се вдигне.

Относно кожните ти проблеми - писал си в идеално време! Идва лято, препичай си лицето (но ползвай слънцезащита). Като жена мога да ти кажа, че с тен, кожните проблеми си личат доста по-малко. На мен целулита ми почти не се вижда в средата на лятото.

В общи линии ти нямаш сериозни проблеми - нямаш неизлечима болест, с която да се бориш. Всички бариери сам си си ги поставил. Започвай малко по малко да си превръщаш негативите в позитиви! Научи се и на самоирония! Има неща, които не можеш да промениш - нисък си, еми ОК, все тая, започни да се шегуваш, че Том Круз е по-нисък от теб, че успешните мъже винаги са с жени по-високи от тях и разни ей такива. Мисля, че прекаленото стоене до полата на мама ти е попречило и трябва да си промениш мисленето. Започвай да тренираш вечните мъжки изрази "под голям камък голяма змия се крие" (за шкембетата е супер шега), както и "мъж без корем или е билен или е гладен", "мъж под сто кила не е мъж" и всякакви такива.

Та така, започни от нагласата си за света и за себе си и нещата ще почнат да се нареждат едно по едно. Ти не си ничия жертва, ти си самостоятелна личност и сам можеш да промениш съдбата си. Всичко е в твоите ръце! А един път подобриш ли си социалния статус - повече контакти, работа и др. ще срещнеш жена. Но всички пречки си си ги създал сам и можеш да ги промениш!

Успех!

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 4d602cf76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Защо не си взел мерки за това когато си бил по-млад? Положението ти е трагично, забрави за жените, това ти е най-малкият проблем. Много жалко, че майка ти и такива като нея дето цял живот дундуркайки си децата, не осъзнават как ги осакатяват за цял живот като не позволяват да минат през всички тези трудности, които те изглаждат като мъж и като личност.
Почвай работа и се изнасяй веднага, малко от малко да направиш нещо сам в живота си, но не очаквай да си намериш жена. Ако беше тръгвал си ги решаваш тея проблеми в 20те си години, можеше и да е друго.

 
  ...
преди: 11 месеца, 23 часа
hash: 921d8c6d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Толкова коментари, повечето от които нападателни. И това е толкова жалко. Типично за нас всъщност. Като надушат по-слабия, трябва да бъде смачкан. С това станахте ли с нещо по-добри, по-ценни, по-важни? Вдигнахте ли се в собствените си очи, че ето, по-добри сте от автора? Съдби много. Надявам се на всички ни е ясно, че никой не си избира къде да се роди, в каква среда, в какви условия и с какви родители. А това е от огромно значение за формирането на човека в бъдеще. И така, не всички сме с равен старт. Не само финансово! Авторът, да, осакатен е. Още в детството си. Той е достатъчно нещастен и без подигравките на голяма част от тук коментиращите. Но това не значи, че тези с работата и жените са много по-щастливи! Само че това е отделна тема. Авторе, на първо време имаш нужда от психолог. Или сам да се опиташ да потърсиш литература по въпроси за неотработените травми. Ти си нямал баща, не го познаваш дори. И без да осъзнаваш това е изиграло огромна роля във формирането ти като личност. Негативно. Моля те потърси информация по въпроса до какво води липсата на бащината фигура и ще видиш колко от проблемите си ще познаеш. Ти сега си в дупка, отдавна. Може би и откакто се помниш. Трябва ти първо психически да се почувстваш по-добре и когато това се случи, ще добиеш смелостта и желанието да започнеш работа. Нататък да работиш по нещата, които не харесваш в себе си. И белезите от акнето са поправими, и килограмите и всичко. И на 40 години животът ти не е свършил. Животът е свършил на гробищата. Докато сме тук винаги има шанс да се види светлина в тунела.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: f52436f3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Защо ти е жена сега? Нито можеш да живееш с нея пълноценно, защото живееш при майка си, нито можеш да й дадеш нещо дори минимални подяръци като шоколад или роза, защото нямаш собствен доход. Работа>изнасяне от вас> фитнес и хобита (за да Валерия приятели и да се стегнеш) > ЖЕНА.. това трябва да се случи в рамките на 5 години

 
  ...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 0ab813956d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   До 28


И къде видя някой да му се подиграва? Май май боли да чуеш истината и ти си точно от тези хора. Това са последствията, след като казва, че иска жена в това положение, трябва да е готов да чуе и нещата в прав текст.
За какво му е психолог? Как да си го позволи тоя психолог, като дори не работи? Колко време мислиш, че ще му отнеме, докато се оправи?
Аз ще ти кажа доста, а затова време може да свърши 2 пъти повече неща, вместо да слуша неща от психолога срещу 50-100 лв на час, които може да е разбрал и сам. Една терапия ще му отнеме поне 3-6 месеца, а за тоя период може да отслабне, да си намери работа и да направи още куп подобрения. Едно време дядовците ви все на психолози са били. При най-малката трудност- дай да отидеме на психолог.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: a78fe9506a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Съчувствам ти искрено! Проблемът се е загнездил в теб, съвсем не по твоя вина. Като разказваш как съчучениците ти са се подигравали, постъупката им е била наистина отвратителна. От там човек се затваря и всичко му тръгва надолу. Най-първото, което можеш да направиш е да потърсиш работа, каквоато и да е тя. Общувай с хора, всякакви, доколкото можеш. Забрави за хората, които те потискат и общувай с онези, които те карат поне малко да се усмихваш. Най-добре търси нови познати и приятели, които не са свързани с миналото ти. Една работа ще ти се отрази много ползотворно. Имаш шанс! Успех ти желая, искренно!

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: e376e8fb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Авторе, след всички дадени съвети, има ли промяна?

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 439a28184c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Няма как да си намериш жена, защото не можеш да общуваш с тях. Ти приятели си нямал в детството дори и работа не си подхванал. Това означава, че положението ти е много лошо. Дори по някаква случайност да си намериш жена, може да ти се падне някоя лоша и да те тормози и командва. Какъвто си мълчалив и много добър, жената само ще те мачка така, че не ти трябва. Единствено работа трябва да си намериш да имаш пари с които да преживяваш, защото не може да чакаш само на пенсията на майка си. Тя няма да е вечно жива и като останеш сам какво ще правиш?

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 8d8b46680c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Нещата не се променят с оплакване.
Нито със самоопределения (аутсайдер съм, дебел съм, нисък съм... ). Това второто е изключително вредно.
Вече развих непоносимост към хора, които говорят негативно за себе си! Това е голяма грешка!
Ние сме това, за което се мислим.

1. Намери си работа. Има начин.
2. Спазвай някакъв хранителен режим, намали количеството храна и вида храна.
3. Спортувай, дори да е само ходене навън.
4. Намери някаква дейност, за да се срещаш с хора (клуб, хоби... )
Направи си равносметка след 6 месеца.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 26 дни
hash: acd7bff7db
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Всичко е само в главата ми. И аз бях така в училище, бях зубър, подиграваха ми се, а сега съм супер секси мацка. Бях девствена до 19, а сега съм на 35 и съм спала с около 80 мъже. Всичко може да се промени. Започни с промяната и бъди щастлив!!!

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: b30e22f1e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   Това трябва да е някакъв майтап. Аз съм на 40 със собствена къща и кола - относително скъпа кола и висока заплата и пак съм без жена. Смятай ти къде се намираш.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 1e421933e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   35, на теб ти е лесно, защото си жена и можеш да преспиш с колкото мъже си искаш, без да полагаш никакви усилия. Не ти трябва нито да работиш, нито да имаш кола и апартамент, да си красива, да се поддържаш, да тренираш, абсолютно нищо. Може даже да си дърта, дебела, грозна, безработна чанта на 40 с три деца от трима различни мъже, и дори тогава пак ще се намери някой отчаян балък да те вземе, защото в България жените са по-малко от мъжете. Но мъжете не сме като вас, жените, не съдете за нас по себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 20 дни
hash: e591a29b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Започвам с едно тривиално клише, което по мое мнение е много вярно... Няма грозни хора, има грозни души ;)).
Толкова комплекси имаш-разкарай комплексите си. Научи се да се харесваш, работи над себе си. Прочетох ти описанието-ами можеш да отслабнеш, можеш да бягаш, да спортуваш. Не разбрах за някакво образование от поста ти, но разбрах, че си безработен. Намери си работа, запиши се да учиш нещо. Работи над себе си и над това да се харесваш. Пътят ти започва от там... никой няма да те харесва, ако сам себе си не харесваш.
Маги

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker