Мнения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мнения
преди: 10 месеца, 28 дни, прочетена 666 пъти
Мъж---- ------Жена
Момче---- Момиче
Смелост---- Предпазливост
Честност ----Лъжа
Откритост----Притворство
Обич-----------Интерес
Любов---------Изгода /лична/
Разтворени за прегръдка ръце- Нож в ръката зад гърба
Устрем и прорив-----Спокойствие и уют
Всеотдайност----Егоизъм
Ярко слънце----- Тъмна нощ
Приветливост- Прикрита злоба
Успех-----------Завист
Щедрост---Пресметливост
Кой както иска да го разбира, кой както иска да се определя, коя колонка му импонира. Колонките не претендират за изчерпателност. В първата са по-характерни за мъжете качества, а във втората за жените, политиците, педерастите, джендърите, неолибералистите
. Предполагам, че ще бъда обявен във всякакви грехове и постъпки. Харесвам, уважавам и обичам жените, но нека си останат жени. Около мен винаги женита са били умни, културни, възпитани и високо-образовани жени, основно инженери/инженерки/ в областта на електрониката и много малко правистки. Не съм феминист и неолибералист. Ненавиждам всякакъв вид прайдове, под разни знаменца с цветовете на дъгата. Очаквам вашите мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 6d31385820
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Парашутиста, мислиш ли, че на някой му дреме какви колонки си наредил и какъв "ист" си?

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: b10cca8011
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Индивидуално е, само ако реално познаваш човек много добре, можеш да знаеш какъв е точно, всичко друго на база слухове без реално познанство, няма смисъл да го слушаш, защото се представя от някои си, за да изглежда средата интересна, естествено това е само привидно, също и музика, това което се показва на аудиторията някои така му харесва, ясни са нещата там, номерът е всичко това да го игнорираш, да си индивидуален, само тогава откриваш щастието в живота, игнорирай хора, които не са с потенциал за позитивното, естествено ако желаеш някоя жена, я опознаи реално, защото тази емоция е една, различна е с всеки партньор, това е точното за теб решение, хората искат весели неща, винаги ще е така, животът бързо минава, затова.

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 60c9f63697
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Аз съм жена, дотук в живота си по постъпки и начин на мислене се отнасям към първата колона, която авторът, може би на базата на собствените си впечатления, е преценил, че важи основно за мъжете. Уви, аз в личните си и не само взаимоотношения съм видяла доста от нещата описани в първата колона, да важат именно за мъжете. Променливо отношение, лъжи, използвачество, интриги и т. н. Така че всичко опира до това какъв е конкретният човек като личност, а не от пола му, каква душевност и ценностна система носи, какво е нивото му на осъзнатост и емоционална зрялост.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 8ca0d0eb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До №4. Посочените качества в така наречените колонки, не претендират за изчерпателност. Според мен в изречението "Уви, аз в личните си и не само взаимоотношения съм видяла доста от нещата описани в първата колона, да важат именно за мъжете. "" Има грешка, предполагам, че сте искали да кажете, втората колонка. По принцип съм съгласен, че има от "мъже", , които по характер и поведение могат да бъдат определи с една част от дамската полова анатомия, към която се стремят всички мъже. Но докато при жените е орган, то при тези така наречени мъже е характер. Да има такива, няма как да го отрече и за съжаление стават все повече. Да има жени, или тогава, когато се запознах с нея тя беше момиче-студентка и на първата страница на тетрадките И, по висша математика, имаше изведена като девиз, сентенцията "Смъртта е нищо, честа е всичко". Да тази жена като, че ли подсъзнателно през целият си живот до момента се е придържала към такова поведение. Не случайно ръководените от нея мъже, а те са над 300човека, понякога зад гърбът И я наричат "центуриона", но с най-добри чувства и някаква симпатия. Един в някакъв момент, и най-вероятно е искал да И направи комплимент, заяви "Шефката е мъж". Разбира се тя тогава не присъствуваше при този разговор, тя не харесва много дългите и безсмислени разговори, харесва кратки, сбити доклади и някак много бързо "влиза" в проблема, а при нея проблемите са най-разнообразни, деловите И контакти са много-пластови. Добра съпруга и домакиня, никога не се е чувствала като бизнес-дама. Както казва, "аз съм обикновена жена, майка, съпруга и домакиня, а дамите да си пият коктейлите, аз съм инженер". Не, че не е ходила някъде по протокол, но това не е нейната среда.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker