Относно педофилството - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Относно педофилството
преди: 11 месеца, 7 дни, прочетена 1060 пъти
Здравейте. Разбрах, че ако някой има сексуално привличане към деца под 18 годин, то този човек е педофил. А ако човек има романтично привличане, но не и сексуално, то той пак ли е педофил?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 6ad1bf7e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Нищо не си разбрал. Провери реалната дефиниция.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 8bf3e04ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Да!

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 86e2e7542f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Педофилията представлява еротично предпочитание към полово незрели деца в предпубертетна възраст.

Това, което ти написа по-горе не се води парафилия, ако детето е на 14 , според българското законодателство.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 478a6072fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Педофилия е човек който има сексуално привличане към хора на 12 или по малки.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: f30ff4677d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И да не се води легално педофилия, мисля че имаш голям проблем ако е така.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 3ae553961d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не, не е педофил, ако има влечение към лица под 18. Педофил е, ако си пада по деца, които нямат вторични полови белези и са преди пубертета. Връзка с едно момче или момиче на 15-16 не е педофилия, ако е дете на 10-11 - педофилия е

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: f5fecc12e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Трабвало е да добавиш и трета категория към въпроскът ти, а именно какво се води майка, която се прави, че нищо не се случва и не реагира въобще и продължава да си говори с останалите седнали на масата както преди това, докато малкия и син и в ресторант ближе интимните и части наврял се в тях през цепката на полата и под масата, докато уж си играе под масата. Някой има ли определение, защото съм виждал и такова нещо?

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 2a5f1ccc4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не знам за какво педофилство може да става на въпрос, като в днешно време децата на по 10-13 години започват със сексуалните игри. Самите деца практикуват секс по собствено желание.

И да правиш секс с 16-годишна не е педофилство. Под 14 г.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: be8ed97795
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами грешно си разбрал(а). Педофил не е влечение към деца под 18г, а към деца. Съдебно границата е 14г в повечето държави. Само че доста често формулировката зависи от възрастта на мъжа. Примерно 45 годишен с 19 годишна - оооо, какъв мръсен педофил. А 19 годишен с 13 годишна - двойка/приятели с някаква разлика във възрастта. Това с романтичното привличане нещо звучи смешно.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 89fc51c4b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Грешно си разбрал. Педофилите се възбуждат от деца - такива, които нямат вторични полови белези.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: bc3523dd72
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Педофилите са едни от най-гнусните същества, които не могат да бъдат причислени към човешкият род. Това са по-скоро уроди в морален и нравствен план. Някога педофилите са били убивани, но сега се радват на спокойно и лежерно съществувани. Има някаква морална и нравствена граница, която никой не може и не трябва прекрачва. Не е скандална постъпка, когато едно пораснало над двадесет години, прието за студент и отбило военната си служба като "фазан" /ПКВ/ в десантен батальон, за първи път е било с млада, спортен тип жена с десет години по-възрастна от него и бивша млада колежка на майка му. По принцип би трябвало да има някакъв приемлив възрастов диапазон на връзките между хората. Не е приемлива връзка между мъж примерно на 45-50 годишна възраст с момиче на 18-20 години. Познавам бизнесмен, който в начало на учебна година настанява две млади момичета студентки от провинцията, в два негови апартамента в София. Дава им за ползване по един автомобил, някакви суми за лични разходи, плаща консумативите на апартаментите, тези момичета на се познават и всяко не знае за съществуването на другото. Те нямат право да имат паралелни връзки, ако имат, напускат апартамента и приличните автомобили и "стипендията" също се прекратява. Когато има желание и възможност, бизнесмена ги посещава, малко да се позабавлява. Има някаква вероятност да ги предоставя на свои познати и приятели. В института, в който бях научен сътрудник имахме, три любопитни случая. Трима колеги се ожениха за колежки, като при първата двойка, мъжът беше пет години по-млад от съпругата си, при втората двойка мъжът беше дванадесет години по -млад от съпругата си и двамата бяха към на 26-27години. Третият беше по-фрапиращ жената беше хубава, енергична, ръководител секция, инженер/ка/, мъжът, за който се омъжи, беше младо момче със средно специално образование, също отбило две годишна, военна служба и някъде на възраст към 23-25 години, весело по характер, а тя ако не греша и по информация на колежките била към 19 или повече години по-възрастна от него, материално много добре осигурена. Тя не даваше прашинка да падне върху него. Пак по информация на колежките казвала, че има едновременно мъж и син. Лично аз смятам, че един мъж може да има връзки с жени до 6-8 години по-млади от него или със същият възрастов интервал по-възрастни от него. Този интервал търпи промени с промяната на възрастта. Каквото и да си говорим и пишем, добрата, умна, честна и работлива жена е най-хубавото, което може да се случи на мъжът. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 6695ac33dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Номер 11, за първи път да ми хареса някой от коментарите ти по темите в сайта. Много на място и правилно разсъждаваш по темата.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 36189dac03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не бъркйте педофилията като отклонение с въпроса за наказателната отговорност. Нямат нищо общо. Това, че дадено поведение не се преследва от закона, не значи, че човекът няма някакви отклонения в психиката...

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: bc3523dd72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   №12. Моите разбирания са народно-консервативни. Мъжът е мъж, жената е жена. Всички останали странни същества, които бродят в пространството между природно -зададените полове са, меко казано неприемливи и отвратителни. Не приемам демократично -неолибералните мантри за полово разнообразие. Ако природата в цялата нейна адаптивност имаше необходимост от такива същества, щеше да ги създаде, както и възможността да се размножават, та ако ще и чрез деление или пъпкуване. Нормалният средно-статистически мъж харесва, желае и обича жени, копнее за тяхната близост, топлина, грижа и внимание. Това, че моите коментари не Ви харесват, не е проблем, това показва, че имате други виждания и не е задължително да се припокриват с моите. Нали все пак трябва да се различаваме по нещо, даже и на битово ниво. Тези различия във вижданията са двигател на социалното движение, иначе ще е социална ентропия. По-принцип, както го усещам, коментарите ми не се харесват, предимно на представителки на нежният и прекрасният пол, което е и правилно, все пак виждаме и чувстваме явленията по различен начин. Това не значи, че единият е правилният, а другият погрешен. Коментирам така, каквито са моите виждания по дадена тема, такива каквито са моите разбирани, моите изживявания, моите емоции и чувства, и те не е задължително да Ви харесват или и вие да имате такива. При това, аз съм възрастен, който е израснал и чийто виждания са формирани при други политико -социални и икономически условия. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: ab1dd9eaa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Това не е еникаква педофилия-педофилия е привличане към ДЕЦА-НАИСТИНА ДЕЦА, които НЕ НЕ НЕ са полово развити! без гърди с всичко ДЕТСКО! Иначе 18-17 или 16 годишна-НЯМА разлика! И е НАПЪЛНО НОРМАЛНО! това, че някакъв измислен закон казва нещо друго-природата НЕ ги е направила така нещата!

Аз сега съм по-големичка, но от 13-14 годишна съм обичала МНООго по-възрастни мъже! но и тогава аз НЯМАХ детско разсъждение върху нещата и бях ментално зряла! Не бях наивна. до човек е също-някои на определени години може още да са деца, други да са порестнали по-бързо. Но преди да казвате "падефил" за щяло и нещяло-ПРОЧЕТЕ какво значи това! "чул " бил-ти нямаш ли тълковен речник, бе? ! Ей на-в Интернет има! Ако някой 60 годишен си хареса някоя 30 годишна пак ще го наречете "педофил"!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker