Притеснявам се дали ще се получи нещо с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Притеснявам се дали ще се получи нещо с него
преди: 11 месеца, 7 дни, прочетена 899 пъти
Здравейте,

Запознах се по Фейсбук с едно момче, което е познат на мое бивше гадже. Разбрал е, че сме се разделили, харесва ме и ми писа. Пишем си редовно всеки ден. Аз чатя много, защото имам доста свободно време. Понякога си мисля да не би да птекалявам въпреки че няма индикации да му досаждам. Оставям го да прояви той инициатива и той почва да пише сутрин първи Добро утро, как си и т.н.
Преди няколко дена се видяхме на живо и много го харесах. Същия е като на снимките. По-мълчалив е от мен, но ми харесва че излъчва спокойствие и зрялост. Когато ми каза, че е на 26 години, бях шокирана. Изглежда по-голям, не го очаквах и това почна да ме оритесняса сериозно. Той след месец, два ще навърши 27, обаче и това е много малко. Аз съм над 30 години и искам вече да имам бебе. Дори да направим сериозна връзка, което въобще не е ясно дали ще стане, той ще каже, че не е готов за това. Ужас. За пореден път си харесвам много някой с който знам, че нищо няма да се помучи.
Вечерта ни мина прекрасно, подари ми роза, закара ме до нас и си тръгна към неговия град. Не се и опита да ме целуне, а аз почнах да се колебая дали ме харесва достатъчно заради това. На следващия ден продължихме комуникацията по чата. Той ме пита дали аз го харесвам или нещо от сорта. Според мене достатъчно ясно показах, че е така.
Изпитвам страх и заради друго. Да не се опита да ме използва за секс. Той е висок, красив, че и образован. На такива им се редят на опашка.
Като изключим това, всичко друго върви прекрасно, но ние на птактика живеем в различни градове. Той започна работа в моя град и ще работи дистанционно от неговия. Не е идвал в моя град специално заради мен, а го съчета с работните се ангажименти, защото трябваше да се запознае с новите си колеги.
През месец юли ще ходя на командировка в чужбина и го поканих на гости. Засега не си е взел билети, но каза, че иска да дойде. Искам да прекараме повече време заедно. Ако дойде с мен в чужбина, да сме поне 1 - 2 седмици заедно и да видим доколко можем да бъдем заедно.
От така написаното, смятате ли, че имам някакви шансове за сериозна връзка с този мъж? Не бързам с раждането прекалено много, но не бих чакала някого с години.... Най - много година до 2.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 2adfc04b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Всеки иска кака да го отрака.
Ако си готино пиче, ще те пона**е и кой от къде е.
Казвам ти го от гледната ми точка, защото много приятели, които се хващат с по-големи жени от тях винаги тръгват с това намерение, но има изключения разбира се и ти точно това трябва да разбереш преди да си хлътнала, че после ще плачеш

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 0cdee9146c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Не, изглеждаш доста отчаяна. За какво го каниш в чужбина? ! Ти жената ли си, или мъжът? Оставяш той да води.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 3212f2e94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Различните градове са най-големият проблем, освен това не си губи време с чатове, а излизай на срещи с различни мъже, защото си дъртичка вече, кой знае след колко време ще намериш сериозен мъж за семейство и дете.
Не виждам смисъл този да се обвързва с по-стара жена, ако е висок и красив, така че правилно се боиш да не те мине 1 път и чао.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 562b8d4c7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Извинявай, ама като на повечето жени, някой трябва да ви обяснява постоянно елементарни неща, явно щото мислите с оная си работа повече и от мъжете...

Един човек не е само външен вид. Има и неша като характер, интелект, интереси, цели в живота... Ако е за да се наебеш с някой - ок, няма проблеми, търси ги тия "красавци", не само из други градове, отиди на ваканция в Италия, начеши я тая... краста... Ама създаване на семейство, живот с друг човек... това са съвсем различни неща. Не е до "харесване" и да е "красавец" скъпа... Не до това да ти подарява рози и бомбони. Един съвместен живот е сблъсък не на два полови органа, а сблъсък на хакратери. Трябва да избереш едно от двете:

1) намери си мъж с който можеш да общуваш честно и наистина да го опознаеш. Разбери го дали иска от живота това което и ти. Виж дали се разбирате с него, тествай го дали е отговорен, дали е грижовен, дали прави компромиси и т. н. и т. н.

2) намери си ебач по външен вид. Стига да имаш стабилна работа и достатъчно пари, не ползвай противозачатъчни, забременей и си гледай детето сама. Никой не те спира!
Ама спрете с това - "да ме изпоплзва за секс". Смешни сте, разбрираш ли... А ти за какво го търсиш? Какво му харесваш? Приеми реалността, че и двамата сте си един дол дренки, това че си правила секс с някой по никакъв начин не го задължава да се жени за теб, да ви гледа, и т. н. Това не ти е патрирхата вече... Съдът ще ти изчисли някаква издръжка, и дерзай...

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: d656dc7d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сложи картите на масата, бъди честна и откровена :)
Имай предвид че като ще стане на 27 скоро, може да счита че му е рано за деца на този етап. Кажи че имаш сериозни намерения към него, но не можеш да го чакаш години наред тъй като не си на 20...
Или ще задълбочи връзката с теб, което ще значи, че наистина има сериозни намерения и има желание да създаде семейство с теб или ще се отдръпне съвсем, което ще значи, че не те харесва достатъчно, че да иска да се впусне в нещо ангажиращо

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: d0eaa1545a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Преди да стигна до изречението, че си над 30 си мислех, че си на 16.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 1e739d57c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Този млад мъж ако знае какво планове имаш за него.... ще избяга.
Не си му подходяща.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 5dcbbb2cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Свършиха ли се 35-40 годишните мъже, че се хващаш с по-млад от теб? Той зор за брак и деца явно няма, иначе щеше вече да е семеен. Ти вече си си поживяла и бързаш, че срокът ти на годност изтича, но той? Защо да си гърми най-хубавите години за гледане на бебе и то с по-голяма жена, като може да има къде по-млади и свежи гаджета? Ти на 26 искаше ли да дондуркаш бебе? Не, нали? Е защо той да го прави? Уж те е страх да не е само за секс, пък сама му се предлагаш като го каниш да ти гостувал. Ако е интелигентен да не мислиш, че не ти усеща игричката?
Остави момчето и си търси някой на твоите години.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: f4d195f94a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз започнах връзка с моя мъж, когато той беше на 26г., а аз на 32, и до сега сме заедно вече 13 години и с дете. Много хора от страни биха казали, а и сигурно са си мислили, че с такава разлика няма да ни бъде. Само, че за мен е било важно как ние се чувстваме, нито за него, нито за мен възрастта е била пречка да започнем връзка. Важното е като хора и като характер да сте на една вълна. Моят мъж какъвто беше на 26 и сега е такъв-зрял, спокоен, не е имало някакви психологически нестабилности и т. н., които да ме карат да се чувствам несигурна, разстроена и с недоверие. Така че бих те посъветвала да дадеш шанс, то ще си покаже от самосебе си дали ще продължите. Без да пробваш, няма как да разбереш, можеш само да останеш после с двоумението дали не си сбъркала, че не си рискувала и да съжаляваш. Човек обикновено съжалява не за нещата, които се е осмелил да направи, а за тези, за които не се е.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: d666857543
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Прочетох ти историята и ти се чудя на акъла, както и номер 6 ти каза, че звучиш като 16 годишна. Казваш, че си над 30 години, но не казваш на колко си. Такова премълчаване може да означава, че си на 35, 36. И какъв е този страх, да не би да те използва за секс. А ти на твоята "истинска възраст" колко мъже си използвала само за секс до сега. Няма да се изненадам ако кажеш, че си била само с 1 или, че още си девствена.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: cd5f5f2375
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей,

Примери и съдби - всякакви. Както ти е писала №9 - възможен е сценарий за щастливо и сплотено семейство. Притесненията ти са абсолютно основателни и обоснавани, но ако си хванеш някой на 36 години това също не ти носи гаранция, че ще е семейно насочен. Хората са различни, в общи линии, трябва сама да го усетиш.

Малко извън темата - Имам един познат на 33 години, обяснява на жените, че му е време за семейство и деца, хубавичък е, с добра професия, но хич не му се обвързва. Все си хваща някакви мацки - запознава ги с приятелите си, те започват да му имат доверие, забвлява се с тях за по месец-два и им бие шута. Сценария е винаги един и същи - как на тези години все още не е попаднал на свястна жена, с която да създаде смейство, как е израстнал без баща и иска да е стабилна бащина фигура, разходка в парка, вечеря в ресторант, запознанство с приятелите му, обяснения как им завижда, че са щастливо обвързани, а той е единствената самотна душа и много се радва, че най-накрая им е представил жена, после как приятелите му са влюбени в нея, ала-бала за екскурзии в чужбина и представяне на семейството (това са само приказки, никога не го е правил) и хоп - падат в капана. А жените, с които се хваща са свестни - масово с професии, не са типични кифли, нормални и хубави. Но той им знае слабото място и го използва и се оказва, че много лесно жени около 30, се доверяват на думите на стабилен 33 годишен мъж. А и той тези думи ги повтаря всеки месец в последните 4 години, добър е...

Пак казвам - примери всякакви, гаранция - няма. Всичко е строго индивидуално за човека и как ще усети нещата. Ако бях на твое място и този 26-годишния почне да ми приказва за деца след две седмици познанство - аз бих се притеснила и решила, че ми казва, това, което искам да чуя.

Успех!

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: da5d69b62a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Хахахах чета коментарите и се чудя да плача или да се смея, "дъртичка", "изтича ти срока на годност". Хахаххахха все едно, ако е на 23, ще й е по-лесно. На 23 последната ми мисъл беше да раждам. Номер 4, вариант 1, който си дал е добър, но извинявай много, защо трябва да ги обясняваме, че колкото и добър вариант да е и стабилен, ако няма привличане, няма как да си ляга всяка вечер до човек, който не харесва. Или е по-добре да лъже и себе си и него, само за да е във връзка с "добра партия"? .
Коментарът на номер 11 е добър. Обърни му внимание! Мъжете се усещат повечето, че жена сокол ло и над 30 и семейно ориентирана и използват точно това, за да говорят сладки приказки за семейство и деца. Това е доста често използван трик. Може да ти го приложи 26 годишен, но може да ти го приложи и 35 годишен. Гаранция няма. Разбирам те, че си пред убедена и с право се притесняваш, предвид времената, в които живеем и предвид господата, които са крайно несериозни и безотговорно. Моят съвет е да пробваш и не за друго, а защото го харесваш. Разбира се, заявк, че си семейно ориентирана и че не би могла да чакаш години някого. Той, ако е готов за тази стъпка, сам ще ти каже и покаже, че мисли в тази посока. Дай си някакъв срок, в който, ако не предприеме действия в посока съвместно съжителство го оставяш.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: f31321fdf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката до номер 11: Ти направо ме разсмя! Хем ми е смешно, хем тъжно, защото това е самата истина. Така се държат активните мъже над 30, иначе отдавна да съм семейна.
Още по - интересното е как се държат пасивните мъже над 30 - малоумно. Един се запизна с мен по Фейсбук преди месец и половина. Много ме харесва, на 34 е. Пише чат пат нещо. На живо сме се видели точно веднъж - на ресторант. Сто пъти лаза колко ме харесва и след срещата наживо и пак е пасивен. След месец и половина, прекаран в лежерен чат от време на време с него, му писах, че е прекалено пасивен и заема ролята на жената в отношенията, както и че харесвам доминантни мъже, а той трябва да си търси доминантна жена. Викам аз, ако тръгна да се дърпам, както е редно, за 3 месеца най-много веднъж да се видим, ако не и годишно.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: ab0d80fcfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Щом е познат на твое бивше гадже, игнорирай го, търси си мъж сама, намери си хоби или работа, там ще има подходящи хора за общуване и запознанство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker