Приятелка егоист - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелка егоист
преди: 11 месеца, 16 часа, прочетена 1531 пъти
Здравейте,
Мъж на 37 години съм. Сигурно се досещате за проблема. Работя като помощник кухня в едно заведение. Жената с която излизам е много красива, умна, работи в ИТ сферата. И тук идва проблемът между нас. Тя печели повече от мен, дори мога да кажа 4-5 пъти над моята заплата. Следователно е свикнала да си угажда, което не ми харесва. Тя е по-малка на 30 и ме притеснява че има наченки на бъдеща кифла. Какво имам предвид? Излизаме уж на разходка, а тя тръгва да обикаля по магазините. И аз седя и чакам принцесата да реши какво да си купи. Шокира ме парите които дава за чанти и обувки, последния път пък даде 120 лева в книжарница - за 4-5 книжлета, които ще прочете и захвърли до другите на рафтовете й. Друг пък купи подарък за сестра й - обувки за 300 лева. Пароюм на майка й за 250 лева. За справка - за Коледа на мен ми подари парфюмче на Антонио Бандерас. Като го проверих - 50 лева!!!!!!! Тоест за семейството си скъпарските подаръци - мен кучета ме яли. Другото което е - знае че взимам малко пари, как един път не предложи да ми даде, да ме пита имам ли / нямам ли. Живеем отделно все още - тя при родителите си. Аз на квартира. Каза че откакто почнала тази хипер добра работа майка й и тя парцал не хващали, защото тя плащала да им чистят. Не знам какво хубаво ме чака с нея. С нейното самочувствие няма да мога да я накарам нищо да свърши. Другото лошо което е че е вегетарианка, месо не пипвала. Та в бъдеще ако заживеем заедно съм обречен на глад. Това което искам да кажа е бягайте от такива жени. Жени взимащи повече от вас не ви трябват. Не можете да разчитате на тях за нищо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 29 дни
hash: f6b439c224
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Измислена тема с цел провокация.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 3a049616d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

2.   Тя си и много добре, ти си мухльото. Да ти подари подарък за 300 лв., а ти за 30 лв. Тя си е изкарала парите и ще си харчи, както си иска нейните пари. Ти си егоиста и завистливеца радвай се, че въобще ти е обърнала внимание. Яд те е. Вместо да и броим парите се стягам и се захващай да учиш нещо и да си търсиш платена работа, вместо да хленчиш и да се правиш на "счетоводител" там къдетето не трябва.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 9950dd7a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Авторе, благодаря ти! Наистина ме накара да се посмея.

Жив и здрав да си!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 3be83877ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Хаха, извинявай авторе за обидата, но си голям комплексар. И това се дължи именно на това, че НЕ си, цитирам, "дал 120 лева в книжарница - за 4-5 книжлета, които да прочетеш". Жената цени общата си култура щом чете, учила е когато трябва и е хвърлила страшно много труд и пот, за да изгради кариерата си и напълно заслужава да харчи парите, които САМА е изкарала по какъвто начин намери за добре.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 4992c5ef31
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Това е 100% писано от жена като повод провокация.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 85245db08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   Ама че наглост! Давала повече пари за семейството си, отколкото за някой си тъпкач! Купувала им подаръци! Купувала си книги, о, ужас! Купувала си обувки, за които даже не ти е искала пари! Наясно ли си, че е можела да стои до касата и да те чака да извадиш портфейла, вместо да си пазарува сама? !
Егоистът и кифлата си ти. Не е важна стойността на подаръка, а жеста и мисълта. Парфюмче? ! Ти не цениш жестовете. Жалко, че на близо 40 не си го разбрал. Че и държиш сметка колко давала за близките си. Ти какво и подари за Коледа? !
Жената дано да се опомни и да те остави. Нищо хубаво не я чака.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 961f9ed8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Голям мрънкалник си. И заядлив. Не сте един за друг. Тази приятелка да вземе да се отърве от теб. Ще има проблеми.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: c209b7a539
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Все едно чета коментар на 20 годишен хлапак. Проблема не е в момичето, а в твоята глава. И сега ще ти кажа защо! Първо - теб те дразни, че тя си харчи своите пари, които тя изкарва със своя труд, за неща, с които иска да си угоди и да се чувства добре. Какъв си ти точно, че да й казваш колко пари и за какво да харчи. Второ - подарила ти е по-евтин парфюм, защото е наясно с твоето финансово състояние и не иска да те кара да се чувстваш зле, понеже ти не можеш да си позволиш да й подариш скъп парфюм. Явно момичето те харесва, дано да й светне на нея лампичката по-бързо и да бяга надалеч. Трето - не те била питала ти дали имаш нужда от пари. Абе ти в ред си? На 37 години мъж, да си учил, когато му е било времето. Вие мъжете малко забравяте, че всъщност вие сте тези, в чиято природа е заложено да се грижат за жена и деца. Четвърто - вегетарианка била, щяло да си умреш от глад! Ами умирай си бе, никой не ти е длъжен да ти готви и сервира. Особено пък, при положение, че ти с това момиче не можеш да се мериш. Което те прави тотален комплексар. И тук идва моето заключение, че всяка жаба трябва да си знае гьола! Момичето е учило, за да има добра кариера и да може да бъде самостоятелно. А ти, ти определено не заслужаваш такъв тип жена.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 5443627816
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Проблемът не неин, а твой.
Защо се хващаш с жена, която е над твоето ниво според собствените ти думи?
Не си избивай комплексите и не злобей, защото е грозно.
Седни и поговори с нея откровено и ако няма как да се разберете, просто кротко и възпитано сложете край.
Съжалявам, че се чувстваш зле от това, че партньорката ти живее добре и това действа лошо на самочувствието ти, но явно не я и харесваш достатъчно, за да си искрен с нея.
Като искаш пари - искай си.
Не виждам защо толкова те гложди това.
Ако ти трябват, просто я помоли за услуга, едва ли ще ти откаже.
Но със злоба не става...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 49c0698fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Нещо не ми изглежда реално красива, интелигентна жена с хубава работа да се хване с кухненски работник. Но да предположим, че е истина все пак.
Автора - И от тебе май са бягали жените, щом на 37 си сам. Тази също няма да остане с теб.
Жената за да ги изкарва тези пари първо е учила. Да си учил и ти, че да вземаш повече. Пък като ти е такъв проблем нейната висока заплата, намери си една миячка в кухнята, някоя чистачка, която да получава по-малко от теб, че да имаш самочувствие.
За какво ще си харчи парите си е абсолютно и само нейна работа. Щом си е изработила парите и не иска нищо от теб, ще си купува каквото иска. Като не те кефи и не ти се чака в магазина, прав ти път.
От отношението ти към книгите пък си личи ти колко си интелектуално на нивото ѝ.
В цялото писание усещам една завист. И към заплата ѝ и към по-скъпите подаръци, които е купила на близките си.
Като не ти харесва подаръка, купи си сам по-хубав и скъп.
А, да питам ти на нея какво ѝ подари?
Това пък, че трябвало да ти дава пари, защото си изкарвал по-малко е абсолютна наглост. Ти разсъждаваш като златотърсач и като някоя мъжка кифла. Макар че използваш тази дума за нея.
При положение, че живее отделно нищо не ти дължи.
Ти наистина ли си мислиш, че умна и образована жена, която получава в пъти повече от теб освен, че ще ти дава пари и скъпи подаръци, ще ти и готви, чисти и слугува? Като ти се яде месо можеш да си го готвиш сам, пък и не ви ли хранят в ресторанта като сте на смяна?
За финал- не жената е егоистка, ами ти. И те е яд, че не се е оставила да я използваш, както ти се иска. Като ти чета претенциите, не знам тя за какво може да разчита на теб?
Не ти, тя трябва да бяга от тебе. Просто не си от нейната класа.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: fbd4963fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   И двамата не ставате!

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 45e37a795c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Не го питала имал ли. Да не ти е майка? Ако тя нямаше, ти половината си заплата ли щеше да си дадеш, за да си харчи? Разделяйте се и да си спокоен.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 38c64cc32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Боже господи и това ми било мъж, заядлив и злобен, аз на нейно място не бих ти обърнала никакво внимание!

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: a10f2e81b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Не е проблема в парите, а в различните ви разбирания. Тя е на вълна угаждане, а ти си човек, ценящ парите и правещ си сметката. Парите са просто инструмента, който и позволява да разгърне потенциала си на угаждачка на себе си. Няма нищо лошо в това - нека си харчи и си носи отговорността за действията, но просто това, което искам да кажа, е, че не е въпроса в самите пари, а че сте различни типажи.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: e0818ce57e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   A, тя може ли да разчита на теб?
Тя жената се е оправила. Не всички взимаме по много, но това са нейните пари
Тя ще си позволи чистачка, дори и да живеете заедно.
Защо да не им купи като има възможност за рожден ден и т. н.
И какво като ти е купила за50 лв, ти какво и взе?
Ако имаш жена дето чака на теб само какво ще правиш?

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 442f42bd0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Измишльотина на квадрат.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 64810bc0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Номера 1 и 5 имат право. Темата е пързалка и има за цел да установи броя на жените, които веднага ще започнат да злобеят по адрес на героя в това евтино литературно произведение. Засега целта на авторката (или автора? ) е постигната и никак не са малко жените, които се вързаха на въдицата. :)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 7a3e6df75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Странно звучи цялото писание. Вътрешно искам да съм на страната на момчето, но разумът ми подсказва, че не е прав. Те не са един за друг, между тях няма любов, а за обич да не говоря. Има някакво съжителствуване, което във времето няма да е трайно и всеки ще поеме по пътя си. Просто вече света е такъв, всичко се пречупва през призмата на парите, такъв е американогейски, демократичен и неолиберален свят. Чувствата като любов и обич даже пречат. Съвременната мантра е, че всичко е пари и трябва да бъде остойностено, а това значи, че и най-топлите чувства между двама млади трябва да получат, своето финансово отражение. Може и да греша, но в младите ми години, когато едно момиче и едно момче са влюбени един в друг, тогава, такива неща като парите, като, че ли не съществуваха. Тях тогава само ги интересуваха как да бъдат по-дълго време заедно, как да се прегръщат по-силно и по-топло, и като че ли душите им се сливаха, а нещото такова като парите остава някъде далеч или като, че ли бяха нещо дребно и незначително. Тогава също имаше случаи, когато момичето имаше по- големи финансови възможности и то не защото родителите И и даваха повече пари, а защото беше отличничка на факултета и получаваше стипендия за отличен успех, която беше равна на половината заплата на новопостъпил инженер. Това я правеше доста независима във финансово отношение, защото тя нямаше никакви режийни разходи, тогава младите хора, каквито са студентите живееха при родителите си. Та това момиче правеше значително по-скъпи подаръци на момчето, с което "ходеше", бяха щастливи да са заедно, да ходят на кино или театър, да седят на пейка в парка, да хапват сладолед от количка на улиците, да се разхождат прегърнати, просто дребни радости от взаимната им близост. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 33d3092443
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Това, че ТИ взимаш по-малко пари, не означава, че не си мъж. Дръж се като такъв - кажи на НЕЯ. Не хленчи пред нас! Стегни се!

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 49c0698fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   15 - Той съвсем не е против угаждането, а против това, че не може да си го позволи и най-вече да е с чужди пари. Прави сметка на парите само когато са похарчени за друг, а не за него. Иначе 50 лв нямаше да му се виждат малко за подарък.
Посредствен, ограничен и завистлив човек, който не е постигнал нищо за близо 40те си години.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 608aa49e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Защо някои момченца решиха че е измислица не знам. Такива използвачи има по-зле и от най-меркантилните жени. Една позната продаде семеен имот и рздели парите с брат си. Своята половина внесе за общо жилище с един мухъл. Той изтегли заем за да доплати жилището. Сега мухълът казва че то е само негово и приятелката ми да си сатягала багажериие - всичко било негово.
Радват ме такива жени от тази история. Не цепи басма на никого. Аз пък бих казала : жени бягайте от мъже печелещи по-малко от вас. Те са като това комплексирано типче. По-добре сама отколкото с такъв.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 6a3b495480
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Авторе, за разлика от негативните коментари към тебе тук, аз те разбирам!

Аз също не одобрявам безсмисленото харчене на пари! Не съм скъперник, но смятам, че човек трябва да харчи разумно и умерено!
Но в случая нямаш право да я съдиш и да й определяш за какво да харчи, защото още не сте семейство! Нито да й завиждаш - завистта е лошо нещо!

Мен ми е интересно как се запознахте и с какво успя да я впечатлиш, че да ти стане гадже? Може би външно си привлекателен за жените?
Разкажи, ако не ти е проблем!

Имах един приятел, който беше женен за по-интелигентна(и заработваща повече) от него жена и той реши въпроса като се хвана да учи висше- вече не в първа младост, и постепенно стигна нейното ниво(интелектуално - но той донякъде си беше и природно интелигентен) След време и финансово започна да взема повече от нея...

Така, че решения има - стига човек да има желание и воля да го направи!

Според мен засега имате два основни проблема:

1. Първият е в твоята глава - ако така разсъждаваш, няма да я задържиш и да създадеш семейство с нея!
2. Това, че е вегетарианка! - това е сериозен проблем, ако решите да създавате семейство заедно. И той, разбира се, има решения стига да искате!

Така, че дръж ни в течение какво се случва с вас, защото темата е итересна, и дава теми за размисъл!

 
  ...
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 8c0a2098e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   18 кифльо - когато ти самия си измислен герой и говориш само измислици нормално да се съмняваш във всичко. Около теб виждаш това което си ти - измислица

Има много такива като автора да видим момичето дали ще се светне навреме и ще му набие шутовете. Авторе голяма злоба и завист - ми запиши и ти курсове за програмист примерно и стани такъв. Пък после някой друг да ти държи сметка за какво харчиш парите си става ли? Има и по скъпи обувки и по скъпи парфюми от изброените от теб. Явно ти живееш в мизерия и всичко купуваш втора ръка? А мнението ти за книгите показва и умствения ти багаж. Радвай се на момичето докато не се е осъзнало че после шута и някоя на твоето ниво

 
  ...
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 9edb30db7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Ако историята е истинска (а тя не е), тогава ще кажа, че всъщност ти си виновен за положението в което се намираш. Знаеш много добре, че масовката от жените, които изкарват повече пари от мъжете си са надути и самовлюбени. И ти пак седиш с тази жена... вместо да си намериш някоя друга, която е по-скромна. Предполагам си във форма и тренираш, което е добре.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 4bfd936257
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Подаръка които ти е дала е искала да намекне, че, не търси мъж, на които да дава финанси, различни социални нива сте, за да е успяла е ясно, че търси мъж, които е като нея, игнорирай я, а и не вярваи на всичко видяно, може просто така да го представя, а да е по друг начин, може и заем да има, за да живее така, как да живее живота си е неина работа, търси си работа и хоби там ще има хора с твоите интереси, намери си жена като за теб.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: d40e1ac87b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Аз харесвам парфюмите на Антонио Бандерас.

Чета и си мисля, ти и да имаш повече пари, никакъв парфюм няма да си купиш сам. Ще чакаш приятелката ти да ти купи.
Че си смотан, знаеш си го. Как тази хубава жена те търпи?? !

 
  ...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: bef97e9085
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Ти какво хубаво ще видиш от тая връзка не знам, ама тя нищо хубаво няма да види от теб.
Дано се усети и ти бие шута.
Тя била кифла, а ти си бетер кифла - евтин бил парфюма, който ти подарила, не ти предлагала да ти дава пари и други глупости - ти мъж ли си, или кифла, дето чака наготово от спонсора?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 69d6afdfbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Ти си изключително нахален и нагъл човек.. Жената работи, изкарва си пари и теб това явно много те гложди. Ти си позволяваш да правиш сметка как тя харчи НЕЙНИТЕ пари, което е пълен абсурд. И подарък ти е купила, и пак злобееш. Естествено, че ще дава повече за семейството си, от къде на къде реши, че тя изобщо е длъжна да ти дава пари, не мога да разбера? ! Защото, нали, много ти пречи, че пазарува, ама защо и ти да не намажеш... Как не ти беше неудобно да я напишеш тая тема, не знам. Вместо да се чудиш какви глупости да си изсмукваш от пръстите, че била кифла, егоистка и т. н. (което, съдейки от написаното, изобщо не е вярно), просто си признай, че си комплексиран от факта, че тя се оправя по-добре от теб в живота.

Ганьо, хем мрънка и се оплаква, че в днешно време жените са кухи кифли, хем когато се случи да срещне някоя умна, хубава и самоиздържаща се жена, не може да се събере в кожата си от яд, защото само при бегъл контакт с нея, всичките му отдавна потискани комплекси избуяват с пълна сила и почва на свой ред да се чуди как да ѝ смачка самочувствието...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker