Изневерява ли ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерява ли ми?
преди: 10 месеца, 25 дни, прочетена 1061 пъти
Здравейте. Момиче съм на 23г, приятелят ми на 28. Заедно сме от близо 2 години (разделяли сме се веднъж). Проблемът е, че преди беше много токсичен (постоянно ми правеше проблеми за излизане, за обличане и тн, като му откажех секс откачаше и тн). Живеем заедно вече от половин година някъде, водили сме нон стоп разговори това да спре, че е задушаващо. В един момент от известно време това спря. Излизам си, излизаме си заедно, като му кажа, че не ми се прави секс, приема го спокойно. Започвам обаче да се тревожа дали не ми изневерява? Дали не си мисли за други? Няколко пъти съм го забелязвала как като се разминем с някоя по улицата/кафенето и я пооглежда (не се обръща, просто ако е пред него и я оглежда). Споделяла съм му и той казва, че просто е погледнал, не я е загледал. Като изляза навън и преди постоянно ми пишеше, сега не е така, не ме закача. Казва, че всичко е наред, аз съм му любовта на живота, строим си дом, подари ми пръстен и тн. Не си крие телефона, знам му паролата и всичко. От време на време съм поглеждала, нищо не съм намирала. Наистина се чудя дали аз не станах токсична и не параноясвам вече… не знам какво да правя и да си мисля… Моля ви за съвет. Нормално ли е това? Или аз просто толкова съм свикнала на токсичност, че това ми се струва лошо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 45e4a63b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Поредният пример, в който ако не се държиш като боклук с жената, започва да си мисли, че не я обичаш. Иска си тръпката и скандалите.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: d8c58ac8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Едва ли ти изневерява, защо му е още една луда...

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: dcc8935780
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "Или аз просто толкова съм свикнала на токсичност, че това ми се струва лошо? "

Не, свикнала си у теб да е контролът и да правиш каквото ти решиш. Това което наричаш "токсичност" е чисто и просто несигурност, която често избива в "лошо поведение". Без това "лошо поведение", не усещаш вече и че е несигурен, което те кара ти пък да бъдеш несигурна... Сега пък ти ще започнеш с "токсично" поведение и на свой ред да се чудиш дали ти изневерява. Естествено, когато поставяш другият в това положение, на теб не ти пука, и даже не се усещаш..

Това са фактите, а вече за останалото можеш да обърнеш към някоя циганка да ти гледа на кафе...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 68a4e4095a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   ЗАРЕЖИ ГО.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 087c12c3c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имах предвид, че много мъже изхитряха и си трият историята не телефона. Моят когато го подозирах, имах предчувствие не открих никаква следа, а да не описвам и какви мерки използвах. Тъкмо се поуспокоих и мислено обявиха себе си за луда, и въпросният човек го потърси по Вайбър докато лежахме двамата на леглото. Стана рязко, видях, че се отдалечава със светнал екран и всичко стана ясно. Човек няма такива съмнения току-така. Не е много хубаво, че заглежда някакви, дори и пред теб. Даже да не ти е изневерил, това според мен е ясен знак, че има потенциал да го направи. Добре е, че не си крие телефона. Дава ти объркващи послания, според мен. Не се мисли за луда, за да имаш подобни опасения, явно има защо.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 123ace7bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Токсична си, да. Какво значи да ти пише нонстоп? ! Мъжете не си припадат по непрекъснато висене на телефона. Няма и какво толкова да си говорите, особено след като живеете заедно. В останалото време не сте ли заети с други неща, например да работите?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 8e97610be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Като няма доверие, няма и връзка. Преди той бил токсичен, сега ти си параноична. Няма по-добър начин да го отблъснеш и да го накараш да тръгне с друга, ако вече не го е направил. Но и да е, какво ще му направиш? Насила хубост не става.
Според мен е започнал да охладнява и да не му пука вече къде си, какво правиш и т. н. Може да мине и без твоя секс. Изобщо началото на края.
А ти си жена с ниско самочувствие, щом ревнуваш от всяка по улицата и ровиш телефона. Не ти ли стига ума, че чатовете се трият, пък може и да има контакт и не по телефона?
Съвет- обуздай си нервите. Не вярвай на приказки, а на дела. И знай, че ти се случва това, от което се страхуваш.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: a5ebb490bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Поредната на която не й се прави секс, също като моята жена от над година не й се прави а я гледам като принцеса, за кво да се занимава да си отваря краката да се цапа само, я така е най добре без секс и да ни правите на олигофрени

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 4b88c42c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Някои секс маниаци просто не осъзнават колко са досадни с техния секс.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 50c3190720
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   От авторката: Живеем заедно, работим е двамата в една фирма, но сме хоум офис. Постоянно сме заедно, постоянно. За триенето в телефона - пределно ясно ми е, но доста често седим и гледаме някакви неща на неговия телефон, нищо не ми е правило впечатление до сега. За държанието му - угажда ми на всичко, постоянно ме пита защо усмивката ми не е на лицето и тн. Наистина не знам вече какво се случва. Е разбира се, от както живеем заедно, всеки си започна да си прави някакви неща на телефоните (игри, снимки и тн). За секса - не мога да кажа, че е проблем, просто тая токсичност от негова страна я няма вече. Помощ.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 4a6bf6ae4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До №8. Само не разбрах какво маняшко има, ако един мъж иска да прави секс с любимото момиче или жена. Та нали този акт на близост, на любов и топлина е символ на тяхната връзка. Жените прекаляват с това да държат на "сухо"приятелите или мъжете си с различни способи. Аз мисля, че един мъж обича три жени-дъщеря, съпруга, майка и евентуално баби /ако има такива/, в този ред, а в останалите, той се влюбва, желае ги, копнее за тях иска да прави секс с тях. Аз съм значително по-възрастен, който е израснал и формирал своята ценностна система в друго време, в други обществено-икономически условия. Където момичетата бяха момичета, а момчетата -момчета. Всички момчета бяха неудържимо привличани от момичета , но ги беше срам да си признаят пред тях, че ги харесват, и по сегашно определение- бяха загубеняци. Влюбването ставаше на значително по-зряла възраст, като правило след като момчетата отбиеха двугодишната казарма. Бяха съвсем нормални -18-20 годишни момчета. Почти всички девствени. Както казваха тогава командирите, "вие не сте мъже, а силни, здрави, пъргави и натренирани момчета, които даже не са и целували момиче", и за съжаление бяха прави. Вярно имаше и такива, които имаха някакви връзки с момичета от гимназията, така наречената "ученическа" любов, но тя като правило, не устояваше на изпитанията на времето. За съжаление имаше и тежки случаи, когато момчето не издържаше и както се казваше "лапваше" цевта. Тогава командирите бяха сравнително добри психолози и бързо забелязваха признаци на тъга, апатия, безразличие, а и другите момчета понякога чуваха хлипанията през ноща. Тогава такова момче, не се оставяше само, не го дразнеха с неумесни подмятания, не му се даваше достъп до оръжие, не го изпращаха въоръжен наряд, докато не премине кризата. Преминалите през тежката двугодишна казарма, след това се оказваха значително по устойчиви на емоционални наранявания и душевни терзания //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: aceff37229
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Имаш основание да се тревожиш за това дали няма друга, но и не трябва да си изненадана и да му се сърдиш. Ти си предизвикала такъв развой на събитията. А последния коментар направо е покъртителен.. понякога в кокошките можеш да откриеш повече интелект.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 36b9355650
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз ако съм на него да съм скъсал с теб. Съжалявам, но реалността е такава, че ако не даваш на приятеля си редовен секс, нещата не отиват на добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker