Природата е най- голямата майка от всички! И тя е с женствена енергия с причина! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Природата е най- голямата майка от всички! И тя е с женствена енергия с причина!
преди: 10 месеца, 25 дни, прочетена 540 пъти
Чувственото, красивото, милостивото, прощаващото в човека е онова, което тъмнината се опитва да унищожи в него!

Набляга се навсякъде върху студенината, хладнокръвието, безчувствието, отмъщението, унищожението на "топлината в човека", унищожението на надеждата и смисълът на това да си жив!

Егото е толкова ОГРОМНО, че кара и мъжете, дори и Жените, да се държат арогантно едни с други, нападателно, и дори да се състезават непрекъснато за чуждото внимание.

Женственото е това на милостта, грижата, топлината, мъжкото е на силата, издръжливостта и себеконтрола, те са в синхрон С ПРИЧИНА. Балансират се един друг, и все пак хората като цяло- всички- се опитват да унищожат женствената част от Бог.

От край време елиминират едното и за това се сдига до толкова конфликт- Защото мъжката енергия на контрола и силата е обзела света! Няма я емпатията да я компенсира! За това и другите са контролиращи и безчувствени и с вас!

Твърдят хората, че искат милост и нежност в живота си, но я отхвърлят в самите себе си, избират безчувствието и се фокусират върху състезанието.

Най- вече мъжете, за това е казано още в духовни древни книги, първо жените ще се пробудят и ще докоснат светлината, чак после мъжете. Милостивата енергия е най- близо до Божествената, това е древно пророчество, което не е писано от мен, а от древни учители- МЪЖЕ!
Мъжете с тяхната мания за контрол имат много повече да учат!

Така както са мъжете сега и жените да се опитват да им подражават, няма да имат хората никога онова което искат!

Докато не започнете самите вие да избирате милостта и любовта, и да се случва да ги срещнете в чуждо лице, вие няма да ги задържите или просто ще посеете след себе си само още страдание! Това не е осъждане, а просто факт и истина, причинно следствие!

Правете с тази информация каквото решите! - Майката природа е МАЙКА и тя е с женствената енергия на любовта и грижата с причина! И когато обиждате женската енергия- вие обиждате Вашата първа майка- самата природа!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 25 дни
hash: e45e14b301
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Абе Майката Природа едва ли кръшка, едва ли се разголва в ТикТок и Инстаграм, едва ли се продава за пари на чичко Паричко, едва ли лицемерничи, лъже, свадничи, ненавижда, злобее и търси начин как да си купи последния модел айфон, с който да си направи селфи на Малдивите! А и не иска да ражда и по едно дете, случайно да не й се загрози фигурата.

Така че хайде по-спокойно със съветите, че нещата в женския аспект са изцяло нагоре с главата.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: e45e14b301
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Надолу с главата и нагоре с краката*

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 45a078ba36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това което си написал е хубаво но няма да намери почва на тая територия. Няма кой да те разбере. По тези ширини е модерно да си агресивен и алфа. Другите се смятат за загубеняци. Далеч са от любовта хората но иначе е пълно с теми защо съм сам/сама.
А като видим и доминиращите религии кланящи се на Христос и Мохамед където жените са нещо като робини съвсем картинката става весела. Все пак кукловодите не искат света да тръгне на добре затова - сей омраза смърт и страх и така имаш пошлушковци които не мислят а се надяват на някой/нещо да им оправи живота. Или се занимават със завист и злоба - що тоя/тая има а аз не. Самите жени са далеч от женската си енергия повече клонят към мъжката

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: ceeaecb1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   О, я стига дрънка феминистки глупости и си намери гадже да правиш секс с него всеки ден! Ще видиш как ще ти олекне на психиката и ще видиш, как ще спрат да ти идват такива болни глупости на главата и ще бъдеш щастлива, весела, усмихната и сияйна, като една нормална, сексуално и рмоционално задоволена жена!

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 90d32d53a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И след като написа два коментара, Природата НЕ я интересува ти как обиждаш жените, какво е твоето минало. А това че си го изкарваш на невинни момичета носи карма моето момче...

Жените са богини и майки, Природата също. След живота ще се извиняваш на всички, които си наранил :)

А

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 8593c0f7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Междувременно, в майката-природа със женствената енергия на чуввствено, красиво и опрощаващо:

- гъбата-паразит която побърква мозъка на мравките и ги "зомбира"
- осичката-паразитоид, която ужилва с отровата си хлебарката в мозъка, и я оставя жива, за да може ларвичката й да има прясно месце, докато я изяжда отвътре ЖИВА
- лъвът, който убива всички малки на предишния мъж, докато лъвиците гледат отстрани и се възбуждат, за да могат да имат малки с новия лъв
- крави, коне и елени ядат малки бозайници (зайци, мишки) за да си набавят белтъчини

За всичко това може да си потърсиш видеоклипчета в интернета, много са поучителни. И бързичко ти избиват всякакви антропоморфизми за природата от акъла.


Мисля, че не си виждала много природа преди да напишеш този пост :)

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 45a078ba36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   До 8

и какво точно искаш да докажеш с това?
Ми и аз мога да ти дам много примери за симбиоза. За птици и животни които са моногамни и докато са живи са заедно. За животно осиновило и гледащо друг вид животно и т. н.
По твоята логика понеже има много мъже убили жените си - всички мъже са убийци?

Май ти си тоя който не си виждал много природа преди да напишеш тоя пост или гледаш само това което ти изнася.

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 30c906d789
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Що не публикувайте коментари, бе? Нещо по-агресивна ли съм често? Да-такава съм и не го крия! честна съм. на простаците с аграсия отговарям и така трябва! Колко бях изписала за тая....
Викам й-леле ти откъде си.... кое завадение си напуснала??? ! В природата всичко е женско и МЪЖКО! казва го една ЖЕНА....
Сега с феминизма-мисля, че сте превзели много сцени по доста грешен начин-какво пискаш? Даже и феминизма сте изкривили-сега с тая и о без това странна дума се нарича наглостта на всяка к... а да си покаже онуй дето й е под полатат-и отпред и отзад! Да изневерява на мъжа си и да го командва като теле! Това е! .... За това се борите.
Аз пък харесвам мъжете-не само заради секса-те се по-ЕСТЕСТВЕНИ и ИСТИНСКИ-това най-много харесвам в хората! И по-добри са.... ако говорим за доброта... повечот жени са манипулаторки-абе нали го знаем, сега си хабя времето да пиша! ... Аз съм една доста МЪЖЕСТВЕНА жена и това ми е голяма ГОРДОСТ! под "мъжествена" имам предвид-ИСКРЕНА и НЕПРИНУДЕНА. Или поне се опитвам да бъда колкото се може по-естествена-не че винаги се получава.... Ненавиждам игричките и лигавщините.... евтините манипулацийки.... Не ми пука какво мислят другите.... Казва се за жените, че били "змии"-мислиш ли, че това е някаква дълбока измислица?
И тая женска завист и злоба са нещо много СТРАШНО-пази се от тях! Това РАЗЯЖДА душата-защо не се пазите изобщо от тези трашни болести, мили "дами"?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker