Постъпих ли правилно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постъпих ли правилно
преди: 10 месеца, 4 дни, прочетена 1349 пъти
Здравейте!
Преди време на един концерт се засякох с бивша съученичка, която не бях виждал много години. В първия момент не можах да я позная, но после се досетих коя е. Тя стоеше на известно разстояние зад мен и ми се усмихваше доста симпатично. Гледахме се известно време с нея, може би 2-3 мин, като очаквах тя да се обади или да направи някакво действие, но след като тя не предприе нищо, аз се обърнах и продължих да гледам концерта. Почувствах се ужасно че не проявих инициатива и да я поздравя, но от друга страна имах аргумент и да не го правя. Така навремето като съученици, аз се опитвах да говоря с нея, канил съм я навремето на гости, но тя ме гледаше с високомерие и почти не ми обръщаше внимание и ми отказваше поканите. Та поради голям срам и горепосочените причини не се приближих да я поздравя, като мислех, че по този начин ще я накажа, а всъщност наказах себе си. Изпаднах в депресия, станах избухлив, от притеснения будувах до 4-5 ч сутринта. Картинката ми се изясни няколко дни по-късно, когато отново я видях и този път се опитах да я поздравя и поговоря, но тя само ме погледна с безразличие и пренебрежение и продължи. Жал ми стана, защото първия път явно е искала да поговорим и тогава я отрязах, за втори път е било късно вече очевидно. Като споделих с най-доверените си хора, те ми казаха, че нищо особено не е станало. След подобна случка не намирам смисъл просто да живея и в даден момент ще го приключа този скапан живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 62bf024618
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Ти путьо ли си или мъж? Че някаква п*чавра не те е отразила не означава, че трябва да се трепеш....Такива бол, излезе навън, виж колко е хубаво всичко и да не ти пука!

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 5536092b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Твоята бивша съученичка е стояла зад теб. Да предположим, че те е видяла първа. Защо не те е поздравила. Може би е същата, като преди,
високомерна.

Аз( жена съм) на нейно място щях да се приближа и да кажа
"здравей, как си! "
Не си вгорчавай живота. Послушай приятелите си.
Забрави за случката.

Не позволявай на хора, като тази жена, да те карат да мислиш, че животът е скапан!!!

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 609c062a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Човек, последното изречение не говори добре за теб... Каква ти е тази, че да се депресираш заради нея? И да беше отишъл до нея, най-много да бяхте разменили 2-3 думи, не си изгубил нищо.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: a0141f2616
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   За кво ти става жал? Аман от търсачки на внимание. Я е искала да я заговориш, я не. Всичко е в твоята глава. И на мен така ми се правеха на обототни, а после като ме видят все едно Господ. Изобщо не ги отразявам даже, подминавам ги като пътен знак. Драйфа ми се от лицемерие. Щом си се правила на интересна един път, втори път няма да има. Щото после виждат, че си се променил, затова.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 56c2acb99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Най-обичам ей такива мъжки изпълнения! Отрязала го една преди сто години, още го помни. Видели се случайно и не се усмихнал даже, а само зяпал. Фръцнал се, спомняйки си как на крехката възраст от 13-14 сигурно, същата го отрязала. Вместо да кимне с глава поне, като голям човек. После пък си блъскал главата в стената и не спал, защото сглупил.
Изгледала те е с презрение, защото си незрял.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: bf11ae421c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   До #6
Каквото е трябвало в този ден да направя, съм го направил. Кимнах и се усмихнах "като голям човек" (по думите ти). Освен това говорим за чисто приятелски отношения, да водиш нормален разговор с човека, а не да интимничиш с него. Когато някой в миналото не ти е обръщал никакво внимание, а в един момент го виждаш да те наблюдава продължително, това те обърква и се питаш защо го прави дали със задна мисъл или както казва #5 лицемерничи. Най-вероятно ако ме беше подминала, нямаше да водим в момента тази дискусия

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: bf11ae421c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До #2
Да, определено ме е видяла първа, защото като се обърнах тя вече беше там и ме гледаше. Абсолютно никакъв проблем, нямаше да има ако беше се приближила и каже "Здравей" Аз съм сговорчив човек, обичам да говоря с хората. Но по начина по който се разви ситуацията, останах с чувството за вина, че трябваше да действам другояче.
Благодаря за подкрепата на всички!

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: bf11ae421c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До#6
Да, направих го все пак и кимнах и усмихнах, но защо трябваше да го правя, за да плюя на честта си ли? Тя може да има къса памет или да се преструва, но аз не съм лицемер. Да и досега ме гризе съвестта, нещо което може би тя не притежава. Напълно прав е #5- един път правиш ли се на интересна и дотам. И в крайна сметка приемам че не сме нито приятели, нито познати, а че сме обитавали една учебна стая. Факт!

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: ba4b8901cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   9, колко годишен беше като те отхвърли? Сега на колко си?
Чест било. Дечко си.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: f82eff0352
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   " И в крайна сметка приемам че не сме нито приятели, нито познати, а че сме обитавали една учебна стая. Факт! " И като е така, какво си седнал тук да драматизираш, да занимаваш приятелите си, че накрая и това да измъдриш " След подобна случка не намирам смисъл просто да живея и в даден момент ще го приключа този скапан живот. "? Ти за това ли живееш, бе, да те поздрави някоя си?

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: b976c54bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Въобще да не ти пука от разни, живеи си живота хубав е, покани я пак някои път,

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: e2760922f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Защо позволяваш другите хора да контролират твоите собствени емоции?
Една източна мъдрост гласи "Седем пъти падни, осем пъти стани" (груб превод). Прецакал си се веднъж с едно момиче, и какво от това? Утре ще вземеш контактите на нови две, нови пет, нови десет... Довери се на себе си да надграждаш над грешките си и започни да действаш над това, защото ти самият си единственото нещо, с което разполагаш през целия си живот.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker