Връзка с женен мъж. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с женен мъж.
преди: 11 месеца, 2 дни, прочетена 1243 пъти
Привет на всички! Нуждая се от съвет, и то спешен! Студентка съм в София. На 21 г. съм. Имах гадже, бяхме заедно 1 година и се разделихме. Оттогава съм сама. Това впрочем ми е първото дългогодишно гадже, щото винаги съм била с момчета по за няколко месеци/дни, много кратки връзки. Наскоро в парка обаче (рядкост за мен да отида там), бях седнала на една пейка и си гледах в телефона, седна един мъж до мен, заговори ме, той е на 36 г., аз също започнах да контактувам с него, има много хубав външен вид. Сладкодумен е, шеговит. Каза, че се занимава с недвижими имоти. След дълъг разговор, общи приказки, си обменихме ФБ. Той започна да ми пише там. Да не влизам в подробности. Проблемът е, че е семеен. Канил ме е на срещи, 2 пъти, но аз все му отказвам, казах му, че е женен, пък и с дете и по-добре да не стигаме дотам. Още се чудя как започна всичко това. Но пък честно и аз го харесвам. Боже, направо вече не знам. Виждам, че се опитва да се получи нещо между нас, но съм много несигурна какво да правя…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 2 дни
hash: e18c8e952f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   В 21 век с интернет, надявам се че не си поредната патка, която не е изчела написаните по форумите подобни истории, в която всички женени батковци свалят по един и същи начин, говорят едни и същи клишета и накрая всичко завършва еднакво.
Чакай да позная-жена му не го разбира, не правят секс и са заедно само, заради детето. Ти си едничката светлинка в живота му и в момента, в който детето поотрасне ще се съберете. А след година, две това мръсно животно жена му(която освен всичко му изневерява и той даже я е хванал) случайно забременява и той вече има ново основание да си седи с нея-не може да остави бебето си.
Хахахааааа

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: d2de740867
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Слагаш край веднага. Да ти е мирна главата, защото после със сигурност ще съжаляваш.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 5c97959bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Още на 21 а вече тръгнала по пътя на к…вентията. Какво може да иска да се получи между вас женен мъж с дете на 36 години? Възползва се от това, че си млада и очевидно тъпа и би си легнала с него.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: ea26b85bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Блокирай го и готово, има към 20 000 свободни несемейни като за теб между 20 и 35...

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 4af88f56c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Какво да правиш?
Това, което вече си направила - да го отрежеш!
Бъди силна и твърда и не се поддавай на съблазните!
Бог да те укрепи!

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 9d6b9df5ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да бягаш. Нищо няма да се получи. И аз бях във връзка с женен и с дете, 6 месеца продължи това. Все ми обясняваше как са заедно заради детето (което вече е на 11-12, а това беше преди около 2 години). Не можах да се примиря със ситуацията, жена му получаваше нервни кризи и припадъци при всеки опит той да говори с нея за раздяла, та не исках да си навличам излишни нерви, защото Най-вероятно тази жена щеше да трови живота ми дълго.
Бях се замислила и върху възрастовата разлика - той е с 13 години по-голям. Това, което е минал, на мен тепърва ми предстоеше.
Той и преди мен е имал даже дълги връзки, с години, с момичета, след мен също се пробваше с други, но така и не пристъпи към развод - добре се разбирали с жена си, разбрали са се всеки да си прави каквото с когото реши, стига да не е прекалено публично.
А и на мен в един момент не ми хареса отношението му, все имаше да се 'извиси' над мен, колко и какво е минал, той знае по-добре, абе зор да поучава (няма лошо, но с мярка и с цел съвет).
Преди няколко месеца имаше връзка с момиче горе-долу на моята възраст, но тя след 2-рия месец искаше да прекратят, все пак тя иска да знае ще се случат ли нешата или не, пък той мрънкаше, че много бързала. Даже го насолих тогава яко, защото проблема му е в семейството, той хем иска само секс, ама ако може и повече, ама да не се стига до връзка и развод. Съветвах го да си намери поне някоя в неговото положение или като иска секс да е за секс, той след месец - два започва с обясненията в любов. Ясен ми е патерна му за отношения. Намери си жена уж семейна, уж само за секс, пък за осми март ме пита какво да й вземе - викам, какви подаръци ти дрънчат в главата, нали само се чукате и дотам. Е как, вика, ние имаме чувства.. Безнадежден случай. Дано поне дъщеря му не е осъзнала още какво става. Че те родителите й са като съквартиранти. Но, оправдания много съм чувала и както уж беше готов да се раздели с нея, даже и след мен беше се решил и накрая остана с нея, че и къща си купиха. Още си карат така. Тя жена му и тя си имаше любовник, ама какви скандали вдигаше на мъжа си, не е истина.
Бягай, че не знаеш реално какви са им отношенията, че и каква жена е съпругата му. Тази като разбра, че може да го изпусне започна да припада и да реве, че новата му (т. е. аз, но тя не знаеше коя съм), ще го накара да я уволни (работят заедно), ще го накара да й вземе колата (която беше за него, но тя си я присвои, а той още я плаща на лизинг), че ще вземе апартамента (който той от 0-та изгради в прекрасен апартамент). А аз никога не бих направила това нещо, даже го съветвах, остави апартамента, остави й колата, нека си работи, но не позволявай да те манипулира с детето.. Че всеки оът имаше заплашвания детето това, детето онова.. Не се гордея с това, че бях в такава връзка, но от друга гледна точка, поне минах и през това на млади години, та да не се навирам в такива ситуации и в бъдеще, взех си урок. С обвързан/женен - не. Разведен, с дете по-може да се случат нещата.
Но този ще иска само разнообразие от теб, защото не е толкова обвързващо и стресиращо - при теб идва да се задоволи, да го "разсееш" от битовизмите. Само дотогава ще си интересна. Аз и добре, че не останах с женения, че няколко години след това щеше да ме намира за непривлекателна, стара и ще тича след младо.
Все пак, не отричам, че има и връзки сполучливи от такова начало (майка ми имаше любовник, разведе се с баща ми и още е с него, обичат се, така че може да има и хубав развой на събитията).
Най-вероятно ще има нападки, че разваляш семейства и прочее, но не си женена ти, а той, , тоест, той трябва да си носи отговорност.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 9eba59e18d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Тая тема трябва да е пързалка.
Какво очакваш от женен мъж, дето си го срещнала в парка? Да зареже жена си и детето и да те носи на ръце?
Абортирай тая мисия и го блокирай отвсякъде. Ти даже не си влюбена в него, да кажем да има някаква драма, просто си сама и ти е скучно. Най-тъпото нещо за една млада жена е да се занимава с женени мъже. Това ще ти съсипе репутацията. Повярвай ми, че тези неща никога, ама никога не остават скрити и един ден, когато искаш да започнеш връзка с някое свободно момче, връзката ти с женения чичко (щото за тебе той си е чичко) ще излезе наяве. Малко мъже са готови да подминат това, че приятелката им е била с женен мъж и ще си понесеш последствията.
Казвам ти го от перспективата на малко по-голяма от теб жена, която точно на твоята възраст имаше кратка занимавка с един женен. Нищо не се случи освен няколко безобидни срещи (слава Богу! ), но аз бях жестоко увлечена, влюбена и загубена. Беше ми много трудно да устоя, а той ме ухажваше както само опитен мъж може. Половин година изгубих в някакви блянове по него, преди да осъзная, че дори да започна отношения, той никога няма да остави семейството си.
Няма ден в който да не съм благодарна на Господ, че ме опази от него и от себе си и си останах само с бляновете.
Moral of the story: не се занимавай с женени. На 21 си, можеш да намериш веднага двайсет момчета, които да те искат и все някой ще е добра партия.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: d7d93420aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   То ясно какво може да се получи - секс от време на време и толкова.
Иначе не всеки семеен е щастлив в брака си, но все пак, явно има нещо, което го задържа при жена му.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 31a60a2a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   За бога, кой нормален мъж, ще започне да задява непознати девойки по парковете? Най-малкото, няма сам, без причина да се мотае из градинките. Не се занимавай. студентка си, във вихъра на купона, мъже колкото искаш.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 13dbe872f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Постави се на мястото на жена му или детето му. Как би се почувствала? Моят съвет е да стоиш далеч от него, той просто си търси развлечение. А и щом постъпва така към семейството си каква е гаранцията, че няма да постъпи и с теб така?

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 3678aebed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ох, ужас. Как не знаеш - режеш директноо!

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: c1f09dc39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Разбира се, че ще му отказваш.
Дай малко по-директно:
"Ако държиш на среща, моля, питай жена си и ми прати отговора й. Ако тя няма нищо против, да, добре, ще изляза с теб"

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 6e844df87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не се чуди, а прекрати. Ще те използват за секс
, а ти ще си влюбена и загубена и ще мислиш, ще нещо може да се получи повече.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 45bb2ad38e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Сбъдни мечтата на човека, не бъди егоистка. Нека те чука когато има свободен час или два, а през другото време не го притеснявай. Давай му всичко което поиска, за да е задоволен. Не му мрънкай, не му се обяснявай, не искай подаръци, просто нека се забавлява с теб. Все пак той е човек, мъж, а ти си просто жена, която е длъжна да пренебрегва себе си и да се съобразява само и единствено с него - Ще седиш и ще го чакаш да ти звънне, няма да излизаш с връстници, защото той може да ревнува. Ще спортуваш и ще пазиш диети, за да си във форма за него. Нека твоя жалък живот направи поне неговия приятен. Ако нещо не ти е ясно - питай.

Dl

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: bf6eb6f933
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не се забърквай! Само драми и разбито сърце ще получиш накрая. Потърси си свободен мъж, с който наистина да сте заедно, а не да се криете като престъпници, да ходите по евтини хотели след работа и да не смееш да му се обадиш по телефона, че да не би жена му да разбере за вас, а тя рано или късно ще разбере. И тогава ще стане страшно, скандали, заплахи, развод и в крайна сметка ще разбиеш едно семейство и ще оставиш децата без баща, а доста вероятно и ти ще останеш сама, защото в повечето случаи след такива драми мъжът вече не иска да има нищо общо с любовницата си и даже я намразва, че му е съсипала живота. Млада си, не си съсипвай живота в такава безперспективна връзка.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 7 часа
hash: b90f9d2083
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Даи му удоволствие, да му е яко с теб, така е готино, щом бракът им е отворен, значи всичко е наред, да не ти пука, такъв е животът, не е случайно, мъжът иска разнообразие, приятни са този тип връзки, другия вариант не е за предпочитане, да те мислят за зле, защото си му отказала секс и да пускат невярни слухове, тогава вероятността да хванеш такъв както него ще е никаква, изобщо какъвто и да е мъж, замисли се над това.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 43b0609be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Глупаче:) Прочети 1, 6 и 14, това е истината, ако щеш я приеми, ако щеш недей. Вероятността този човек да напусне жена си и да остави детето си заради теб клони към абсолютната нула. Не ти го препоръчвам и заради голия секс, ако това ти се иска - ще хванеш да хлътнеш и пак ще си с двата крака в гюбрето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker