Обичат ли мъжете, или се забавляват? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичат ли мъжете, или се забавляват?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 4617 пъти
Привет! Искам да се допитам до всички мъже имали или имащи връзка за неангажиращ секс. Често тези връзки започват като такива или са продължението след раздялата на двама бивши. Ако двете страни ги устройва така всичко е ок, проблема идва когато единият се стреми към по-сериозно развитие, а на другия си му харесва така.
За мен привързаността и секса не могат да съществуват отделно, затова ми е толкова трудно да разбера мъжката психика и да взема правилно решение.

На пръв поглед проблеми няма, необвързани сме, допадаме си, хубаво ни е, смеем се. Добре изглеждаща и желана съм, мисля че мога да дам много в една връзка. Би трябвало и той да се стреми да бъдем заедно щом се разбираме, да демонстрира и да му е хубаво че има това, което другите искат, а не могат да имат. Но, уви, явно нещо пропускам...

Да предположим, че не изпитва нищо освен физическо привличане и играя ролята на една от многото бройки за секс чат пат. Такива връзки (предполагам) и да не създаваш проблеми и да си удобна приключват бързо след като тръпката отмине. Но при нас е вече с години, ревност има, дори когато започне някаква връзка накрая пак се връща винаги при мен, макар за кратко. Така че може би нещата не стоят точно така.

Хрумвало ми е, че го плаша с инициативата си, от километри ми личи колко съм влюбена. Ама все пак не се мъча да го вържа и да му надена брачна халка, а да бъдем една нормална двойка пък каквото времето покаже. Мъжът по природа е ловец и когато усети, че си му в кърпа вързана губи интерес.

Пробвала съм да го накарам да мисли как ме е загубил завинаги. Ефект има веднага, но като всяка игра фарса не може да продължава вечно. Тъкмо съм повярвала как е осъзнал някои неща, свалям картите и за мое нещастие всичко си тръгва по старо му.

Възможно е да се крие зад някаква фасада, защото просто е несигурен и го е страх да не бъде наранен. Около мен се въртят и по-красиви и по-успели, дали не се опасява да не го заменя с друг най-накрая ако бъде до мен? Или може би си мисли, че е на 1во място само защото е недостъпен и не мога да го имам.

Може да е решил, че да ми се изплъзва и да ме държи в необрано лозе е единствения начин да държи интереса ми. Но в крайна сметка ако беше така след толкова време все трябва да е дошъл момент, когато да се усети сигурен в себе си и да престане с игричките.
От сериозни разговори няма смисъл, защото няма да получа искрен отговор.

Ще ми се да надникна в мъжката глава и да тръгна в правилната посока. Да знам възможен ли е така желания обрат, има ли смисъл да опитам още веднъж, но по правилния начин или е изгубена кауза. Не искам да се наранявам повече с това "средно положение". Искам да бъда любима и единствена или да оставя обичното ми слънце да залезе веднъж завинаги.
Хайде хора, помагайте! :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: eb5a10d354
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо - никога не играй игра, която не си готова да доведеш до край.

Не го 'наказвай' да те губи уж 'завинаги'. А седни и помисли какво искаш от този мъж и дали той може да ти го даде реално.

Ако неговото поведение не те удовлетворява, наистина го остави. Сложи себе си в центъра на живота си, твоите нужди и желания - а не неговите. Не разгадавай неговото поведение, а го накарай той да гадае ти какво мислиш. Бъди готова наистина да отрежеш всички мостове назад. Едва тогава той ще усети твоята категоричност и ще прецени дали може да те изгуби.

Иначе само да плашиш гаргите с постановки - тука съм/ няма ме - няма смисъл. Няма да те взема насериозно, а и ще ти го връща тъпкано. Това не е любов. И не води към любов.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ce058a87b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Подкрепям мнението на 1 с изключение на това, че не вярвам, че дълга връзка се гради със 100% поставяне на собствените нужди и желания на преден план. Определено обаче трябва човек да знае, какво иска и да си постави някъде границите.

Според мен, една жена трябва да приеме, че за мъжа сексуалността и секса нямат много общо с чувствата... докато не срещнат голямата любов. Разбира се, че се влюбват, макар че им трябва време да го разберат. Огледай се по улиците - пълно е с двойки, можеш да прочетеш любовта в очите на доста мъже. Проблемът е, че просто сексът и в любовта за тях е признак на любов, докато жените търсим повече. С времето обаче мъжът, който обича жената, се стреми и се научава да задоволява и другите ? потребности. С течение на времето се постига някаква хармония, в която двамата правят компромиси, получават и дават много за другия. Предпоставка е... да има любов.
Надявам се, че господата ще потвърдят - секс може да прави един мъж с всяка по-хубавичка дама, но най-красивото преживяване е само с любимата жена. Няма начин просто сексът с любимата да не е перфектен и за мъжа и обратно - ако е срещнал любимата и получава за него перфекният секс, няма начин да не иска да ? даде и нежност, и грижа, и всичко, от което тя има нужда в тази връзка...
Не вярвам обаче, че от връзките, които започват с уговорката „само за секс“ излиза голямата любов, но същност - защо не? Няма правила в любовта! Или я има, или я няма!
А.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a6d94629de
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има много истина в думите на 1. За да провокираш и отключиш инстиктите на ловец, трябва да си готова като истинска плячка да бягаш, без да поглеждаш назад.. да си убедена, че би се откъснала от този човек в името на личното си щастие.

Съвсем скоро прекъсна подобна връзка. Бях решила, че с времето сексът за забавление ще прерастне в по-сериозни отношения - ми не се получи. Около месец си играхме на "иди ми, дойди ми" и накрая .. просто реших, че аз съм най-важна. Не искам да лъжа, още не съм го преживяла, въпреки че знам, какво е неговото отношение към ситуацията - преживял ме е, още преди да се разделим.
Дано събереш сили!

Относно другия младеж в живота ти - много е тъжно и грозно да подлъгваш някого, не го прави. Има предостатъчно мъже, които ще разпалят чувствата ти и ще те обичат истински. Разбира се, в любовта нищо не е по равно... но тази ситуация - можеш ли да обичаш за двама?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4b1311bafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ж29: Поздравления за № 1. Аз го направих преди година и сега имам щастливо семейство, въпреки че за Половинката ми то е второто такова. В началото той се раздвояваше, но аз бях категорична. Изгорих всичките му мостове назад. Сега и детето си дори не вижда често - 2-4 пъти годишно. Въпреки че живеем в един град, в един квартал почти... Така че категоричност и взаимно доверие и уважение е решението. Всичко останало ее загуба на време.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a103b72438
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Същото бих попитал и за жените. Хектор

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e2183c822d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодарна съм на всички, дали съвет. Само не разбрах номер 4 какво има предвид с"Относно другия младеж в живота ти - много е тъжно и грозно да подлъгваш някого, не го прави". Мисля, че нещо не си ме разбрала. Никъде не споменавам за друг човек в живота ми. Този, когото описвам, само той ми е, само него допускам до себе си за добро или лошо. Май по скоро за лошо. Авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a1d80e8f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ами тя мъжката глава не е сложна. Според мен те желае и дори може би те обича, но какво по хубаво от това хем да имаш жената която искаш хем и да може и при други да ходиш и съвестта ти чиста -защото нищо не си обещавал. Ама това е супер а тя на всичкото отгоре и вярна, както се казва тоя човечец направо си е паднал на оная работа.
А иначе не се ли наиграхте вече?!
М. 37

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker