Най-трудно за една жена е да избира между мъж, който я обича и мъж, когото тя обича... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-трудно за една жена е да избира между мъж, който я обича и мъж, когото тя обича...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 6095 пъти
Здравейте. Искам да споделя моя проблем и ако е възможно да чуя мненията ви. Моля, без обиди и нарицателни.

Мъжът, когото обичам, живее в друг град. Идва да се виждаме, когато и двамата имаме възможност, но за съжаление е прекалено рядко. Знам, че доскоро е имал приятелка, но не съм запозната с цялата история. Когато го видя цялата се паля, обожавам да го докосвам, да го целувам, да го гледам в очите, когато го подлудявам.

Той също винаги е нетърпелив да се видим, звъни ми често, пише ми, пътува доста километри за да се видим. Скоро се беше събрал с приятелката си, аз естествено му казах при това положение да не ме търси повече... След известна пауза пак започна да ми пише и звъни, липсвала съм му.. Е да, само че той ме нарича любимият му sexfriend. Оттук ми става ясно, че нещата няма да се развият в желаната от мен посока.

И сега другата част от историята... Както знаем, клин-клин избива. Запознах се с друг, който живее в моя град. Той ме обожава, знае, че не е единственият в леглото ми в момента и виждам, че много го боли. Иска да е с мен, но не виждам бъдеще за двама ни - не го обичам. Когато съм с него си мисля за другия.

Не съм лош човек, не искам да му причинявам болка. Не знам как да постъпя. Объркана съм, предполагам, че отстрани правилното решение е очевидно, но когато си вътре във филма винаги ти убягва.

Какво да правя? Да прекратя ли отношенията си и с двамата? Как е най-добре да постъпя? Уморена съм емоционално, единият ме използва за секс, другият аз го използвам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 27510c2101
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Решението е много простичко (ти го знаеш), но трудно за изпълнение. Защото са намесени чувства.

Спри да се виждаш и с двамата.

Ти причиняваш болка, която причиняват на теб - най-вече да компенсираш усещането за празнота и да не ти е самотно с мисълта, че нямаш любовта, която искаш. Просто престани да го правиш.

От друга страна - прекрати напълно отношенията си с този, за когото си 'секс-френд'. Заживей с мисълта, че можеш да обичаш и без да си обичана. Примири се с това чувство, докато отмине. Виждайки се с него, мислиш, че задоволяваш глада за любов. Но всяка среща, всеки контакт отприщват още по-голяма болка. Помисли върху това. След време ще ти е още по-трудно да се откъснеш.
Уверявам те, че, ако ти е писано да се събереш с този, когото обичаш, то ще се случи някога. Не се унижавай да си другарче за секс в момента.

Излез от този омагьосан кръг, дай си време да преболедуваш и, като се изчистиш добре отвътре, ще си готова за много хубави неща в бъдещето. И ще ти е наистина добре, защото ще си пораснала и ще знаеш, че си по-силна от всякаква болка.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a04c9370f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много добър съвет, но лесно е от страни. Едва ли порасналите знаят как да избягат от болката. Тя е толкова силна, че понякога няма изход.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 55d4869171
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Подкрепям 1 - спри да се виждаш и с двамата!

“Е да, само че той ме нарича любимият му sexfriend. Оттук ми става ясно, че нещата няма да се развият в желаната от мен посока.“

Правилно, той си ти го е казал - само за секс си му. С вторият можеше да имаш бъдеще, но не го обичаш, правиш го на будала, а той търпи - с такъв забрави за бъдеще.

Почни на чисто. Заживей малко като сингъл.
Успех.

А.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 526a62b7a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също мисля, че е по-добре да спреш да се виждаш и с двамата. Единият изобщо не го обичаш, а с другият също май няма големи изгледи да се събереш. Затова напусни и двамата и поне за известно време спри да се срещаш с мъже. На теб ти трябва да помислиш малко и да изясниш пред себе си какво точно искаш.
А тези двама мъже само ще те притискат и объркват със своите претенции и изисквания към теб. Така че, отдалечи се от тях и си дай глътка въздух. Ако го направиш, след време подходяшият за теб мъж, рано или късно ще се появи. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 902bd755bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ж29 С две ръце подкрепям всички мнения!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 623500b078
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не се виждай с този, когото те обича - не го наранявай щом е сериозен към теб, а ти към него не. Ако искаш да пазиш и себе си спри да се виждаш с този, в когото си влюбена ти.. Но отстрани е лесно, а когато си на място е много трудно да направиш избора :(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d7cd5691b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Остани с този който те обича другия те изпозва само за секс ,не се знае кви не6та прави в родния си град с колко момичета прави секс..

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0e24773a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Благодаря на всички. Както виждам сме на едно мнение, оттук нататък всичко е ясно. Говорих с втория, изяснихме се и не мисля, че ще има проблеми с него. След като разговаряхме по всички възможни теми, зачекнахме и историята с другия, даже ми даде разни съвети, въпреки че и сам видя, че правилно съм се ориентирала(да не се виждам повече с първия).. Още венъж благодаря на всички отговорили :) Ако има промяна или новости ще се консултирам отново с вас.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7410a12366
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей,
И аз съм в подобна ситуация. Момчето което обичам е в друг град и идва 2 пъти в седмицата, защото работи много. Казва, че ме обича, но не предприема сериозна стъпка към мен а сме заедно от 1 година и 4 месеца заедно. Обичам го до полуда, но виждам, че е несериозен щом става въпрос за семейство.

Има един друг мъж, който въобще не обичам но е много умен, интелигентен и с просперитет за развитие и прави всичко за мен и ми показва деликатно, че ме обича. Отношението ми към него са само приятелски нищо повече. Той знае, че си имам приятел и виждам, че страда.

Аз си искам този лошия, несериозния, този който ме кара да плача. Аз съм голям домушар и втория би ми паснал в живота, но него не го обичам. Избора е труден. Всичко е трудно, но това е жвота, любовта върви ръка за ръка с мъката.

Авторке бих те посъветвала да оставиш и двамата и да си немериш някой нов и да започнеш на чистАз така бих направила, но само времето ще покаже.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: de3bed8036
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Изчакай да срещнеш човек, който ще обичаш, и теб ще те обича. Не лъжи този който те обича, нито се залъгвай с онзи който не те обича, или направи нещо за да те заобича...

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c77cb03fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   След като нямаш бъдеще и с двамата, живей с тях в настоящето, пък каквото има да се случва ще се случи.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 86a969ceb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   ЗА ДА СИ ЩАСТЛИВА ТРЯБВА ДА ИМА ВЗАИМНОСТ
Като се отдалечиш щи видиш правилно нещата
Който те обича ще ти докаже любовта си и не се страхувай да рискуваш. Мъжете искат да им вадиш душага какното и да говорят Не се отказвай от себе си не робувай на никой и той ще бъде завинати твой

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ce756a150d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Само безкрайното търпение ще даде отговор и резултат. Дайте шанс на времето да наклони везната към по-малко обичания мъж и да ви поохлади към по-обичания. Трудно? За нетърпеливите-да! За търпеливите-не! Любовта не е моментна страст, та се и поддържа с времето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker