Стана ли по-трудно да се намери мъж? (ж36) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Стана ли по-трудно да се намери мъж? (ж36)
преди: 10 месеца, 26 дни, прочетена 7125 пъти
Моето впечатление, че последната година стана невъзможно да се намери свестен мъж в България.

В големите градове дойдоха много украинки и рускини. Аз съм от София, доколкото знам във Варна и Бургас има повече. При това между 20 и 30 години. Да не говорим, че има и сайтове където мъже се запознават с беларускини, рускини и украинки, плащат им билета и си ги взимат в съответната държава.

Русия е загубила около 250 хил войници, Украйна около 100 хил. по данни на познати които се интересуват и това оставя много жени там без мъже. 5% от тях да дойдат тук и става много конкуретно за мъже. Отделно сме в ЕС и имаме близък език и ни прави много предпочитана дестинация.

Ако приемем и еврото тук ще дойдат още повече рускини и украинки.

От тази война едни от най-пострадалите са българските жени според мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 101

преди: 10 месеца, 26 дни
hash: d0a7be8862
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Не съм забелязала подобно нещо, дори напротив - има изключително много свободни и самотни мъже, особено след 35 и особено по по-малките населени места.
Има липса на качествен материал обаче. ;)

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 6282a21df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

2.   Свободни мъже има доста, но вие под “свестен” разбирате топ 10-20% от мъжете. Другите са прозрачни. Ами стойте си с котките и гледайте как рускините и украинките си намират партньори.

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 1ae9e3823f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   От София съм. В тиндър няма почти никакви чужденки. По морето сигурно е бъкано не знам.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 74ba1432f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Ти до 36 трябваше да имаш поне едно дете на 10 години. До сега като нямаше война какво беше оправданието?

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: d3ab3dfe08
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Браво - показа, че си типична нарцистична овчичка. В Украйна мъжете умират на бойното поле, руските орди им разрушават домовете, ама ти си най-засегната защото не можеш да си намериш левент който да отговаря на предполагам завишените ти изисквания (какво значи свестен? ) да ти почеше таралежа.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 24b942da79
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Конкуренцията ражда по-добър продукт

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 1e2f11641e
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

7.   Аз съм мъж на 33г. За мен тази тема е провокативна. Поне в София не съм видял новодошли украинки или рускини да са се хванали с българи. В цяла България, ако има такива случаи, те ще са абсолютно единични. Рускините и украинките, които пристигат тук са с не лош финансов статус. Да, има и не малко украинки с деца, които загубиха всичко в Украйна, бедни са, живеят в общежития, като получават помощи и им се налага да започнат от нулата и се борят с живота със зъби и нокти. Точно на тези хич не им е до мъже в този момент. А на останалите с добър финансов статус украинки и рускини пък не им е до средностатистически българин, който не се различава кой знае колко от един простоват руснак или украинец от пловинциален град. Рускините и украинките са много хитри и пресметливи. Големи манипулаторки са, нямат никакви скрупули и чувство за уважение. Те имат единствено и само свой личен интерес. Много от тези украинки и рускини са тук с мъжете си. Мъже украинци няма толкова много, но има руснаци. Много от младите рускини са си в своята общност и си търсят руснаци или друг чужденец - без това работят по международни компании. По времето на комунизма българите са били вариант за рускините и украинките, защото така са се измъква ли от тоталната мизерия на СССР. Сега България е най-пропадналата страна в Европа с най-изпростялото население. Така че една хитра рускиня или украинка не вижда никаква полза от един българин. Да, ако българинът е някой млад и перспективен например юрист, лекар, финансист и прочие биха му хвърлили око. Но нека не си кривим и да си кажем истината, че огромната част от българското население е брутално изпростяло, живеещо без никаква мисъл в главата си и интересуващо се само да не се умори и да се наяде. Ами колкото една французойка ще погледне българин, толкова и една рускиня или украинка ще го направи. Е, да някое невзрачно украинското момиче от бедно село може и да се огледа в някой.

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: ebbd106397
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   А тебе какво те кара да мислиш, че свестен мъж ще се хване с украинка и, че украинката има предимство само, защото си върти по-лесно задника пред мъжа от българката? Много сте ми интересни кой ви внушава тия глупости, примитивизми и абсурди, че красивата жена и жената, която лесно си върти задника край мъжа това е разменната монета за богат или светен мъж и пред, който мъж жената го направи той заради това е неин и от там нататък той е сериозен с нея и е на шест? Много сте прости и примитивни бе момичета, ама много. Опашките от такива като вас са дълги и на всичките от вас им се бие черен печат в края на опашката. Сериозно ли си представяте нещата да има свестен мъж, който да е толкова тъп, че да лапа мухи? И как може един мъж да бъде свестен, ако е толкова тъп? Несъвместими неща. Най-добре спрете да си избирате мъже, че падението ви ще счупи рекорди на Гинес. До момента без изобщо да броим, че не сте нито интелигентни, нито добри, нито зрели, нито извисени, само от избора ви на мъже до момента никой свестен мъж няма да ви погледне, ако ги знае. Мъкнете се с бръснати, мургаляви, мазни, татуирани, космясали с дънки и анцуг противни кухари или престъпници с муцуни на порове и нерези. Не можете да изброите и една основателна причина свестен мъж да ви погледне, изобщо не са ви виновни украинките.

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 72988c7e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Не казваш ти на колко години си. Аз съм мъж на 34 и бих казал същото за жените, че е трудно да се намери свястна на моята възраст. От голям град съм и имам наблюдения на около 30 годишни жени, който си живеят живота и се занимават с дърти женени коцкари, иначе като ги питаш нямало свестни мъже. Явно проблема е комплексен. Ще се мре ерген и това е! Както пее великия Георги Минчев - "добре че се опомних на време и останах стар ерген".
Приятна вечер на всички!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 23559def64
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Трудно е да се намери свестен мъж, но украинките и рускините нямат вина, такъв е материалът - скапан. Мъже, жени... трагедия, включително и ти авторе, с тия плоски разсъждения.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 30fc1163f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   А ти защо мислиш, че украинките са залетяли за нашите мъже. Голяма част от тях, въпреки че се водят бежанци първо не са толкова зле финансово и второ са с доста високо самочувствие. Някои от тях може да намерят някой свестен, но болшинството от тях далеч не примират да слугуват на някой местен, впиянчен тарикат, който се чуди откъде да крадне някой лев. А и да хванат такъв, по-скоро ще е от полза, тамън шансът да прилъжат някоя българка е по-малък. По-добре сам отколкото зле придружен.

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 24cc1786c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   "Русия е загубила около 250 хил войници, Украйна около 100 хил. по данни на познати. "
В тия даннти трябва да се разменят имената на русия и украйна да да е по- вярно съотношението.
Авторе (мъж си), не е баш тъй.
Ако беше вярно щях да бия шута на жена си и да си взема млада рускиня, беларуска или украинка.
Вече съм на 53 години и ми се ебе като за световно колкото и да не ви се вярва. А жена ми рядко ми пуска. Ама не се блъскам в загорели украинки по спирките.
"От тази война едни от най-пострадалите са българските жени"
- не са пострадали.
"последната година стана невъзможно да се намери свестен мъж в България"
- не е заради войната. И не е от последната година. Мъжете трудно покриват изискванията на жените, не само в България а и навсякъде другаде.
В Швейцаря например много мъже (към 30- 40%) си взимат жени от Филипините, Тайланд, Южна Америка, Африка, също от Русия и Украйна (но по- рядко) и други. И в другите дъжави с висок стандарт положението не е много по- различно.
"5% от тях да дойдат тук и става много конкуретно за мъже"
- Мъжете се раждат с 5-6% повече от жените. Най- много да се запълнят някои липси.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: e456b9bce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Разиграване и режете масово по-възпитаните и премерени в "крачките" си спрямо вас ( не визирам всички жени, а по-хубавите, които са главозамаяни от голямото мъжко внимание ) и много културни мъже се отдръпват от това отношение на заебаване.. така остават простоватите въздуха ри, понеже са напористи и сега много жени с пренебрежението си към умните що - годе мъже с реална преценка за себе си се чудят защо връзките стават все по - трудни, а и да станат често са крехки и не издържат на простотията и егото. Та извода е : днешните взаимоотношения са забатачени..

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: bc2f3bc640
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   Аве какво искате ве! Мъжа иска да му сготвено и да му е уютно. Осигурете му това и няма мъж който да не ви иска... ако има и секс ще сте принцеси! Ще ви обгрижва, ще ви гледа като писано яйце. Вие какво давате - драми и проблеми само...

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: ce4258b23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Българските жени няма да пострадат защото са по-малко от мъжете и се ориентират много към западняци.
От голям морски град съм. Имах афера с украинка. Няколко неща ми направиха впечатление. Когато я поканих на първа среща много се зарадва, само дето не изпляска с ръце. А българки преди са ме мотали с месеци. Гледаше винаги да съм нахранен и изпразнен. Каза ми, че ако я взема за жена ще ми роди колкото деца искам.
Пп Готви малко странно

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: d047649286
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Стойностната жена винаги ще си намери мъж. Разведена съм с 2 деца, а новият ми мъж е на моята възраст и няма свои собствени деца. Планираме наше общо. Нещата между нас се случиха естествено и лесно.
Може да започва хейт от комплексираните мъже в сайта - това им вреди само на тях, а аз си свиркам и си гледам живота.
Дами, не се поддвайте на евтини манипулации!

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: efd2db925a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Не става дума за наличие на украинки, рускини или жени от друга националност. Свестни мъже има, ама те предпочитат да са сами, от колкото да се мятат на някакви парясници. Как да уважаваш жена, която виждаш че в главата и са само почивки, тик-тоци и глупости или такава, които не уважават себе си, през кревата са и минали една рота мъже, ляга си с мангали и някякви безформени типове без да ги е гнус.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 4f00d7893e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   То винаги е било трудно. Сегашните са едни евтини, мазни свалячи, на които трябва да им се кланяш.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: d6142103d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Точно пък при теб ще дойдат украинките и рускините, както се правиш на жена :)

Трай, коньо за зелена трева.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 34929588ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   Според мен само курварите българи имат интерес към рускини и украинки, защото им се носи славата, че са много разкрепостени в секса и правят всичко. Спин е разпространен много силно по тези държави все едно е Африка.
Аз лично познавам мъж българин, който за не много дълго беше женен за украинка. Сега тя се е върнала обратно там, разделени са и обсъждат документи за развод. Не съм взела решение какво искам още, но това че е бил с нея, доста ме отблъсква сексуално от него.
Според мен мъж, който е свестен и си заслужава няма да се занимава с такива жени от Русия и от Украйна, още по малко пък ще търси сайтове или ще пътува до там специално заради това. Това са мъже женкари, които единствено търсят страстни секс връзки. Не бих съжалявала да изпусна такъв.
Ж, 23

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: c4579e057f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Мъж съм и знам, че ще ми набиете единичките, но малко измислена ми се струва темата и предполагам, е писана от мъж, за да намекне "ей го вие не ни пускате, но вие ви натрихме носа с жадните за ласки украинки и рускини". Едва ли е чак така, както се пише в темата, да не говорим, че те обикновено търсят по-заможни мъже, каквито рядко има сред българите.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 542a89e9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   По-трудно се намират свестни мъже, но не заради изброените от теб причини. По-трудно се намират и свестни жени, важно е да се отбележи. Свестните хора в днешно време са вече малко като цяло...

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 14c7210a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

28.   Проблемът не е в украинките и рускините, а в моралната деградация. София е прекалено голям град и лесно изневеряват. Има и много красиви жени и на повечето жени им е трудно да се доредят за готин мъж. Мен ме свалят само физически отблъскващи мъже и такива със сексуални проблеми. А изглеждам добре. Колкото и да мисли някой, че съм си вирнала носа, не съм. Конкуренцията е убийствена, но дори да изглеждаше като Натали Трифонова, пак щеше мнозинството да искат само секс от теб. Все пак, ако можеш да докараш външен вид като нейния, пробвай, защото шансовете ти за хубав мъж скачат много. Както и да се държиш с мъжете, е все тая. И да не им пускаш - той през тва време спи с други и те чака.
Свестен мъж може да намериш САМО, ако имаш много занижени критерии за външния вид и по-точно да не е красви и да не е секси и ако имаш нулеви изисквания за сексуалния му опит и представяне в леглото.
Мен това лично тотално ме травмира, защото не ми е ясно как ще прекарам остатъка от живота си с такъв човек, който доти не ми харесва. Тва си е чист мазохизъм, в същото време ме търсят много мъже, но за секс.... Ирония на съдбата е това.
Българинът е прост, елементарен и консервативен. Ако търсиш сериозна връзка, той търси следното - Първо да си най-красивата жена, която е срещал и да си секси. После да не си глупава и проста, но критериите са им занижени, защото самите мъже са тъпи. После иска да си добра домакиня, ама няма да ти го каже директно. Най-важното е да не си лесна и достъпна. Иска ако може с един Двама да си спала, в същото време в леглото да си освободена като порноактриса и да се навиваш на всичко, което е напълно невъзможно. За най-малкото нещо, което не им хареса в теб, те отрязват. Нямали сте сходно мислене, интереси.... ми то никога не може да мислите еднакво за всичко. Срещите минават прекрасно, уж всичко е наред и като няма секс - Чао. Ако има секс - губи интерес. Изобщооо мен не ми е ясно как се обвързват някои, но това, което на обвързаните не им е ясно е, че им изневеряват. Била съм любовница на някой без да знам, афиширал ме е пред приятели, роднини даже. Мъжете в София имат нулев морал, нулева ценностна система и тва е.
Аз вече си търся отворена връзка, щото ми е ясно, че изневеряват и не искам да живея в заблуда като всички останали!
Ж 34

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 1ff037ab2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Темата изглежда като провокация. Никога не е имало толкова много свободни мъже като днес.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: a3aaf2475a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Да! И аз не мога да намеря... търся от 5-6 години вече официано и съм на 31... мисля, че в днешно време трудно се намира свободен или свестен мъж... И на мен така ми се вижда, че няма достатъчно мъже... или вече си имат приятелки, или са направо женени, или са гей, или не си това, което те харесват и искат, или ти говорят за бившите си... ергените, свободните, умните и свестни мъже са малко.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: a3aaf2475a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Отново е номер 30. Забравих да кажа, че и аз се преместих в Варна от друг град (столица в друга страна) и ми се вижда, че има повече свободни мъже в този град, а в другия, в които живях много години имаше предимно женени, много млади двойки и обвързани мъже (живеят на семейни начала, без да се женят). А тука има повече свободни, но пак е трудно да се спреш на някои, които да е за цял живот...

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: e3e02c1fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Абсолютно съгласна с номер 28. Вече мъжете преценяват жените, по които обикновено жените би трябвало да преценяват мъжете. Гледат ти професията, мрънкат повече от жена, не може да се разчита на твх(не говоря финансово, а ако си болна да ти донесе едно хапче например). Претенциите са до небето и в същото време са пълни въздухари. Не се стараят и не се борят за жените. Нямат потребност да имат човек до себе си. Като им кажеш, че търсиш сериозна връзка, която да прерасне в брат започват да ти се смеят и подиграват (ааа а забавление само не искаш ли? ), в същото време реват, че нямало сериозни жени. Също реват и че жените са меркантилна. Ами не, има и читави жени, но те искат отношение,
което вие не предлагате. Не пари, а подход липсва. Пълно Падение.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: d0497fa4a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

35.   Аз съм на 30, сам бях доскоро от повече от 1 година. Софтуерен инженер съм, имам професия, висок съм към 1. 79-1. 80, не съм дебел и съм завършил западен университет. Имам кола и съм напът да си закупя апартамент. Имах регистрация в различни приложения, опитвах се да срещам и жени наживо, чрез приятели и компании. Интересът от масата жени към мен в България беше много слаб. Излизал съм с някои жени, но на фона на многото, с които съм комуникирал и си писал в приложенията, проявилите интерес бяха изключително малко. Едната от тях ми постави директно условие да се женя за нея след 2-3 срещи, а самата тя не блестеше с голяма красота или ум. На първа среща поръча ядене и пиене за нея, двойно по-скъпо от моето. Търсеше си някой да я издържа, защото не искаше да работи.

Накрая реших да изляза с въпросните украинки. Там интересът към мен беше значително по-висок и държанието към мен беше по-прилично. Затова не се сърдете на мъжете, а на себе си.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: c318139615
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Авторът съм сигурен, че е мъж и темата е фейк. Никоя жена не гледа геополотическата и демографска ситуация, когато си търси мъж, те повечето не гледат по-далече и от носа си.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 4dc7c35214
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Защо да не се хванат с българин? Аз познавам момче с приятелка украинка, но са заедно още преди войната. Тя дори научи български. Българите си мислят, че са най-бедните и пропадналите, но не е така, в Европа има и по-скапани държави.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: fd532f049a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Поредната измислена тема писана с цел да предизвика себеподобни коментари за да не се чувства автора самотен.

А кат гледам руснаци и украинци са си като у тях си. Българите само им пречим. Последното нещо, което една украинка или рускиня ще погледне е някой случаен балкански екземпляр. Не че няма читави ама те до тях нямат мнго достъп пък и конкуренцията не малка от наште отчаяни жени.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: bc9350a3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Правилно имаш "впечатление, че последната година стана невъзможно да се намери свестен мъж в България. " Аз миналия юни се ожених.

Та за свестен мъж ви е късно, ама за свестен любовник може да се уредите.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 0aaed2da8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   Обобщението е: на крива ракета Космосът й пречи:)
Жена ми е украинка и сме заедно от 8 години, познаваме се от 14. Имаме две деца, грижи се за тях, за мен. Перфектна домакиня. Страстна в леглото, красива жена.
Ами преди нея съм бил и с българки, но нека обобщя тази, с която изкарах най-много, дори малко повечко от 8 години. Не искаше деца, сексът беше мираж, физически не можеше да се сравнява с жена ми сега - по-ниска, по-дебела и не особено красива, но пък се лигавеше постоянно, не беше никаква домакиня.
Мисля, че сравнението всеки разумен човек може да си го направи сам...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: a3aaf2475a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   От 30 до 33
Да, точно! И на мен така ми се вижда, че са прекалено претенциозни сегашните мъже и имат нереалистичен критерии, а те самите ще кажеш, че са нещо кой знае кво като външен вид и финансово положение... и наистина нищо не правят, че да спечелят една жена... той трябва да спечели и заслужи една жена, не тя него (тя е наградата, не той! )... съвсем се объркаха нещата сега с такива мамини синчета.
Явно не съм само аз с такива впечатления от днешните мъже... за жалост за нищо не стават... само ако жената има нулев критерии и е готова на всичко да влачи някои търтей на гърба си и да се унизява да му слугува, само тогава се получава връзка... (като гледам отчаяните ми приятелки какво правят, за да имат мъж... всичко правят те).

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 722e622ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Авторке, всички като теб ревящи за свестни мъже... Вие искате топ мъжагата, който изглежда добре и примерно има някакви кинти в джоба, да е верен и честен с вас и да не изневерява... Еми няма как да стане това.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: db0fdb37b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

43.   Аз съм мъж на 40 и си търся жена, българка при това. Претенциите на застарелите моми над 30 са безгранични, досега не съм срещнал някоя която да не се рее из облаците. Ами няма как хем да е милионер, хем да има спортно тяло, хубаво лице, чувство за хумор, да е лошо момче и още 1000 неща. Първо - такива мъже чисто като бройка са изключение. Второ - те си вземат момичета 20 години по-млади от тях и никой няма да тръгне със застаряваща мома.

Извод: След като си над 30 и нямаш мъж до теб, значи самата ти имаш много кусури. Украинките не са ти никакъв проблем, просто трябва да свалиш жестоко критериите и ако намериш някой мъж от твоята черга, с когото що-годе си пасвате като характери (щото това е най-важното, физическото привличане изобщо не е нужно), да създадеш едно семейство, да родите едно дете и толкова. Няма нищо сложно.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: eab7f07656
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Номер 35 и авторката са един и същ

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: b459b96982
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Първо, доста грозно е при война някъде да се притесняваш, че ще ти вземат жените или мъжете бежанците. Има със сигурност и бягащи по такива причини, но основният поток от хора обичайно търси спасение и се чуди как да оцелява в чуждата среда.

Второ, мъжете и жените сме личности с право на избор. Дали е правилен, само времето ще покаже. Но не сме и предмети, че да ни "вземе" някой. Та, щом някой мъж иска конкретна украинка, ще е с нея. Може и марсианка да е - харесва нея. Не теб или мен. И с жените е така - ако искаме украинец, няма да е българин.

Трето, свестни и боклуци има навсякъде. Не можете да слагате в една графа всички, защото с двама-трима не се е получило.

А дали е по-трудно намирането на половинка и дали някога е било лесно е много относителен въпрос. Едно време те женят роднините набързо, или взимаш първия срещнат на 18-20 години и целият живот е бил борба за оцеляване, в която нямаш време да мислиш дали този до теб е бил най-добрият избор. Сега имаме възможност да избираме и пробваме, без да ни съдят всички, но все нещо не ни е съвсем така, а в много отношения живеем по-лесно.

Според мен половинка е лесно да намериш винаги и навсякъде, зависи какво точно търсиш. Ако е да има присъствие до теб е едно, ако е сигурност - друго, а истинска споделена любов - наистина е предизвикателство.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: dca1156faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Споко авторке. Читавите български мъже не се хващаме с украинки или рускини. Аз лично ги избягвам и само за секс. Е, ако е някаква руска или украинска моделка с магистърска степен и върви разговора - може би. Проблемът на българките като теб е, че сте със завишени изисквания към мъжете, а нищо с изключение на един външен вид не предлагате и една или може би повече дупки. И тук не говоря за готвене, чистене или хубав секс. Да готвя и да чистя и аз мога и то по-добре сигурно от половината българки. Проблемът е, че с повечето жени извън там определното време за секс е голяма скука и само едни претенции. А от личен опит мога да кажа, че рускините и украинките са в пъти по-зле от българките. За секс всичко е индивидуално. Но не са чак толкова пък секс машини. Това, че се дават лесно и дават да им го завираш навсякъде, не ги прави добри в секса.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 6594013414
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Много точен анализ на номер 7

Един познат покани украинка да живее с него още пред да започне войната и тя, милата, си мислеше, че тук е като в останалите европейски държави. Поживя тук няколко месеца и замина за Англия, подозираме, за да живее с друг мъж. А той наивно смяташе, че си е намерил жена, която да му чисти, готви и пере, а той да я издържа. A bummer.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 3f226eddf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Не ви ли писна от няколко години по едно и също време да препубликувате същите тъпизми??
Не не сме се напълнили с нищо (освен може би "приятелски" агенти).
В демографска криза сме, т. е. няма раждаемост, или по друг начин казано - пълно е с необвързани. Друг е въпроса, че всичко с повече от 2 мозъчни клетки гледа да имигрира, а останалите гледат да си изберат партньор, вписващ се в стереотипа за "топ 10%" и т. н. простотии, породени от мания за величие и комплекси за малоценност, нисък образователен ценз и всякакви др. мизерии, които може да се обобщат накратко като "демократични ценности".
Бъдете спокойни, не сме единствени. Италия е най-застаряващата страна в света, Япония също са доста назад с раждаемостта (пак не колкото нас), САЩ са първенци по разводи и така... Да ви е честита и ледено-студена Количката.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: c8bf61dfbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

49.   Бай Ганьо се размечта как украинка и рускиня ще му кацнат пред вратата. Еми няма, спокойно! Недей се пали авторе. Освен ако не си с добро телосложение, красива външност, добър английски/руски и доооста добре финансово, много трудно ще прикоткаш някоя рускиня и украинка за секс.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: b892f46668
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   Не, има такива, но те не са топ мъжете които всички търсите. Вие искате хем да е топ мъж, хем да има кинти, още купища изисквания, но и да е послушен и да е само с вас. Няма такъв филм.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: a0f629001b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   До №28. Този социален типаж който описвате е следствие на средата, в която живеете, общувате, работите и най-вече формиран от социално, икономическите, културни, неолиберално, еврогейски политики и инструкции. В института, в който постъпих на работа преди много години и, в който се развивах в така наречена научно кариерно израстване, типажи от видът, който Вие описвате нямаше. Колежките ни бяха умни, високообразовани, културни, прекрасно възпитани от детските си години с различни интереси. Някои бяха тренирали някакъв спорт като ученички и студентки, четяха много, имаха хобита, най-популярното беше филателия. Имах колежка бюро срещу бюро, която говореше четири езика, както и още два на нещо повече от базово нива. Всичките яха инженери/инженерки/ в областта на електрониката. Съпругата ми отлична математичка на инженерно ниво, влезнала във ВМЕИ Ленин/ сега Ту/ с бал 36 от възможен таван 36. Тренирала спортна гимнастика, беше слаба, мускулеста някъде към 48-49 кг при височина 164-165 см. Тя също израстваше, но като ръководител и достигна до ниво технически директор на иновативна фирма. Много добър организатор, грижещ се за хората си, уважава ги като мъже и специалисти, не е дребнава и заядлива. Много твърд характер, още като се запознахме на студентска бригада ми направи впечатление, че е с твърд характер, но без злоба и много организирана-работохоличка. Когато се запознавах, при една посещение след лекции в тях видях една нейна тетрадка и когато я отворих на първата страница прочетох следната сентенция "Смъртта е нищо, честа е всичко" и това в едно току що навършило 19 годни момиче. Излишно е, да Ви казвам, че сме много по-възрастни от Вас. Признавам, че в младите си години, трудно можех да се определя като добър съпруг. Командировките в Съветският съюз, донякъде самотата, донякъде постъпките на колегите около мен, ме караха да прекрачвам границите на коректността спрямо съпругата си. Същото се случваше на различните симпозиуми и конференции. Обикновен сив мъж, , само физически по-развит от колегите си. Както казваше една колежка "Алекс ти си нещо средно между мъж, който е спортувал усилено и дете попаднало в магазин за играчки. Такива са твоите отношения с жените. Много си незрял. С твоето държание и отношение към тях може да събудиш майчински чувства даже и в чертожничките / те са с девет-десет години по-млади от нас /". Е все пак тя не е Фройд, а по скоро имаше желание да ме възпитава или да ме накара да се държа по-зряло, иначе добро приятелче, редовно ме возеше в нейната кола след работа, живеем в една посока, а понякога водехме дълги полу-филосовски разговори. Разбира се тук са изведени само някои от нейните анализи на моите постъпки, какво ли щях да правя, ако не ме съветваше. Иначе като личност съм добър, станах вторият или третият най-млад научен сътрудник в института, в който работех. Не съм висок, някъде към 182-183 см, тренирал съм девет години джудо и две години бойно самбо в казармата. Бях старшина-школник и ПКВ в един десантен батальон. Само не разбрах, какво разбирате под отворена връзка, да не е нещо като swingers? За мен това е някаква форма на перверзна проституция. Не го разбирам, а и някой може тежко да пострада. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: ed8e0b9217
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   До 28 — по скоро ми звучи като да обръщаш внимание само на най-простите мачовци и играчи. Свестните за теб сигурно са невзрачни макар и вероятно да са нартвоето ниво по визия

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: d1f3d4c289
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

53.   Досега вулгарките ни вземахте българските мъже за даденост, обиждахте ни, хулехте ни, псувахте ни, гаврехте се с нас по всякакъв начин, защото си мислехте, че сме ви в кърпа вързани и няма коя да ни открадне от вас. Сега като се напълни България с млади украински и руски мацета внезапно обърнахте плочата, и почнахте да ни ревнувате и зверски да се опитвате да ни запазите за вас си, защото вече видяхте конкуренция и ви хвана страх, че сега когато бг мъжете имаме повече избор няма да изберем вас, а тях. Ами да, страховете ви са съвсем правилни и основателни. Наистина все повече избираме тях и правим деца на тях, а не на вас, с което пак ще възвърнем белотата и чистотата на българския генофонд, която вие замърсихте, чукайки се с негри, араби, цигани и всякакви други черни отрепки. Да, правилно разбрахте - българките НЕ сте единствените жени на света! Бг мъжете вече имаме избор и на жени от други националности, и ще се възползваме от него!

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 28ff9bbb2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   Бил съм в Украйна Майна. И преди войната украинките си търсеха български мъже. Техните са тотални алкохолици и ги бият всяка вечер. А украинките са невероятно красиви и женствени като капки. Еле пък тия, които са по селата ме гледаха като Бог и направо ми се самопредлагаха. Един път бяхме на гости в един украинец близо до Беларуската граница. Имаше една дъщеря на 17 години русо бяло момиче със небесно сини очи. Човека направо ми я предлагаше да я взема за жена. Жена му беше починала, момичето въртеше цялата къща. Обаче аз си исках българка. Двама мои приятели българи се ожениха за украинки. Единия даже си остави жената с двете си деца заради украинка.


Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: d037d143bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Повечето бг мъже са компромис, но до 30г., все трябва да се прежалиш с някой, ако искаш детенце, това е.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 77ddbf29be
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

56.   43, ако жените над 30 за теб са застаряващо моми, това означава, че ти си застаряващо ерген. Ама мислете, преди да изтърсите някоя глупост, бе хора. Или викаш ЕГН-то е различно за мъжете и жените, за това ти на 40 си млад, пък тя на 30 застаряеща.
Държа да вземат а, че безкрайни изисквания имате господата. Професия да има, апартамент, кола, ако може да се нанесете в дома й и тя да ви дондурка. Същевременно да работи като вол июна две места и да е в топ форма. Да не говорим и за самото отношение и мъжкарското поведение. Вече мъжете изискват да бъдат преследвани, а жените да бъдат ловци.
Но да, търси си жена с 20 години по-млада. Трябва да и аш много пари или търпе ие, защото изобщо няма да е а твоя акъл, но кой го мисли това. На мен като бях на 20 после ата ми мисъл беше да бъда с някой чичо на 40.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: a33e0d8558
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

57.   Аз ще ви кажа какво е положението в Германия. Заговарят ме на улицата или в магазина и ме питат дали съм украинска. Германците имат добро отношение към източноевропейките, но ги мислят за леки жени. Украинките ще бъдат използвани за евтина работна ръка един ден. Сега идват и жени от Бразилия, има програми за гледащи на възрастни хора. Не достига персонал в болниците и домовете. В моето обкръжение има една неприязън към бежанци от африканските страни и Украйна. Всичко им се дава на готово, а нормалният гражданин плаща големи данъци. Това поражда напрежение. Иначе украинките, които съм виждала не са нищо особено на външен вид. Има и красавици, но и в България има също толкова. По правило са меркантилни и гледат своя интерес. И аз мисля, че авторът на темата е мъж провокатор. Ако е жена, моето съчувствие :)

 
  ...

1-50 от 101
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker