Алфа нарцисист - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Алфа нарцисист
преди: 10 месеца, 21 дни, прочетена 1154 пъти
Здравейте. Момиче на 23 години съм и от приблизително година съм във връзка с човек на моите години. Той е добро момче, амбициозен и упорит. Изглежда прекрасно - тренира много и е развил страхотна мускулатура. Имахме доста проблеми в началото, но мисля, че в подхода на връзката си изгладихме повечето от тях. Единствен остана проблема, че е комплексиран. За да разберете какво имам предвид ще се наложи да изпадна в подробности. Работи в нощен клуб и тъй като е доста красиво момче, много момичета проявяват интерес към него. Винаги ми е казвал, че не им обръща внимание, но имам съмнения, че флиртува с повечето от тях. Проблема не е точно в това. Не съм ревнив човек и във всичките ми връзки до момента съм имала доверие на половинката си и никога не съм се държала така все едно този човек е "мой". Такава ревнивост е крайна за мен и не е правилна. Проблемът се състои в това, че винаги когато се видим приятелят ми ми натяква колко момичета са го сваляли, как са му давали номерата си, натискали са му се и т. н. В началото честно казано се забавлявах да слушам подобни истории, но след почти година мога да кажа, че ми писна и мога и без тях. Знам, че го прави, за да ме дразни или поне се опитва. Знам, че се опитва да ми покаже по този начин, че не съм незаменима за него и че е желан, и харесван. Само че мисля, че не сме деца и можем и без това. Може и да греша, но правя асоциация с такъв тип поведение с неувереност и комплексарщина. Според мен човек, който има самочувствие не би се хвалил с това постоянно. Може би би го вметнал за общо забавление, но не и да претендира с това.
Работя като сервитьорка, докато съм студентка. И в университета, и на работа получавам много комплименти. Не веднъж мъже са ме сваляли, давали са ми номерата си и дори някои са ми намирали социалните мрежи, без да имат никаква информация за мен. Знам, че съм красива, но никога не съм претендирала с това, особено пред приятеля ми. До момента не съм му споделяла за тези неща, макар че той постоянно говори за себе си и се изтъква.
Искам съвет. Да му кажа ли и аз за моите "свалячи", та да взема да се спре малко или да не обръщам внимание? Не знам как да започна сериозен разговор на тази тема с него без да го обидя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 20 дни
hash: a9b526f70e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   И двамата избивате яко комплекси. А и една кола стане ли такси и една жена сервитьорка…………











Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 2993e35aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Да му кажа ли и аз за моите "свалячи"

Казвай му естествено... Кат се съберете това трябва да ви е работа - да си мерите... колко други са ви сваляли. Хубаво, че не си ревнинава, може пък после да си казвате и с колко други сте спали. И двамата сте страшни алфи...

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: f6031755f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Що направо не вземеш да му набиеш шута за известно време примерно месец да видим "колко държи на теб и колко те обича"? Ей това са "алфите" - смешници с тежки комплекси. Той също не е незаменим.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 0c22c171e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Няма да загасиш огъня с огън. Като зрели хора трябва да говорите за проблемите си рационално вместо да играете игрички. Поведението му е инфантилен опит да провокира ревност, която в едни здравословни отношения би трябвало да е сведена до минимум.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: dbdc354034
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Трай си. Ако не спре с хвалбите, си намери по-свестен, заслужаваш го.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: b10033449b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм по-голям и от двама ви, но имам един приятел, който на всяко обаждане ми се хвали с колко жени е спал и колко жени му пишат.
Ония ден се чухме, каза, че е болен, при което почвам да му съчувствам, щото звучеше зле. В момента, в който му казвам, ако има нужда от нещо мога да дойда, той почва да ми обяснява и да ми праща снимки коя му пише и коя ебал и с коя искал да спи, ама видиш ли без приятелката да разбере. И това е всеки разговор. Преди го мислех за големия играч, вече почвам да си мисля, че всъщност нещо има сериозно сбъркано в него или е мега сдухан и комплексиран или просто иска да ми се покаже.
Така че твоя пич сигурно знае и усеща, че си желана и готина, затова се опитва да те задържи чрез ревност

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: f489290c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   И аз зарезах един, който имам чувството, че ме мислеше за приятелче от мъжки род, с който е седнал на по чашка да си плямпа за жени. Всеки път в разговорите гледаше да говори за някакви, тая каква била, оная, за сексуалното си минало, коя бил еб.. л. И аз до един момент ги подминавах тия неща, но започна да ми писва, защото имах чувството, че все едно говоря с някой невидял пубертет-бройкаджия, а става въпрос за мъж на 40 г., който се предполага, че би трябвало поне малко да е надраснал това инфантилно поведение. Почти съм сигурна, че ставаше въпрос за комплекси. Вметвал ми е междудругото в разговори, че не се одобрява физически, и той действително не е красив, че не му е голям, първият път като го правихме ме пита дали ми стига, демек размерът му. Все разправяше колко бил сексуален, а като го питах Много секс ли правиш, той "не", споделял ми е, че се самозадоволявал доста, имаше и проблеми с ерекцията, абе имаше нещо смахнато, което е на тази основа. Много е гадно да попаднеш на такъв, вместо да се чувстваш добре и желана, ти действа потискащо. Такъв няма да се оправи. Бих те посъветвала, вместо да влизаш в режим на надиграване, да го разкараш. Каква полза ти да му връщаш, той после пак да те дразни и да се вкарате в омагьосан кръг.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 152f9c03c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До номер 1 - Вие начетени господин или госпожа, какво сте работили докато учихте в университета? На Вас кой сервира, когато отидете на ресторант? Най-вероятно деца, които не са облагодетелствани да разполагат свободно с парите на мама и тати, та затова бачкат да изкарат нещо допълнително, за да могат да си платят образованието или да си помогнат със сметките.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 54a6c185a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Естествено, че трябва да му кажеш, не знам защо не си го направила досега...
Такива типове, като него се късат да разправят с кого са спали-скоро и това ще почне да прави, повярвай... , обаче само да му споменеш, че някой те харесва и флиртува с теб, че ти е интересно с него... дори без целувка, без никаква интимност да е имало, сегашният тип, който ти се прави на големия мъжкар- веднага ще побеснее и ще изревнува така, все едно си спала с някой. Пробвай да видиш, че съм абсолютно права.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: f12ab992f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Комплексарска, хлапашка работа. Ама повече комплексарска.
Ти обичаш ли го? Нищо не казваш за него, освен, че е красив. Красотата е от ден до пладне - и твоята, и неговата, и връзка не се гради само върху красота. Ако го обичаш, аз не бих се правила на приятно разсеяна от тези изтъквания. Сядаш и заявяваш, че не ти е приятно да слушаш коя го сваля и да се въздържа да споделя.
Както е отбелязал номер 6 обаче, има хора, при които това си е патологично състояние. Просто имат нужда постоянно да се изтъкват, да се чувстват желани и "над" останалите. Това поведение често се проявява не само относно любовните завоевания, ами относно работа, лични успехи, хобита и прочие. Всеки е срещал такива хора в живот си - не чак социопати и нарциси, но хора с леки патологии, при които всяко общуване с друг човек е най-вече възможност да се откроят.
Ако той е от тези съжителството с него ще ти е много трудно и разговорите трудно ще променят характера му. Ако е просто комплексар, който още не е пораснал и си мисли, ще така ще те задържи, говори с него.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 1d7fd00051
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Чакай, чакай, в началото те е забавлявал с историите си, вероятно си му и показвала, че те забавлява, а сега вече са ти досадни. Да си му споменала този факт? Може би човека още смята, че те забавлява?

И между другото ако започнете с това: теб те свалят, ама и мен, ще се прехвърлите и на други сфери и къде ще му излезе края?
Говорете, хора, общуване му е цаката.

Лола

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 8a2add2cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Звучи като Гал Таненбаумн евреин който се мисли за алфа и мрази феминистки

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 18 дни
hash: bfa8f9d7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Диагноза:
Комплексар

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker