От година живея с украинка - темата от страната на един мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

От година живея с украинка - темата от страната на един мъж
преди: 10 месеца, 24 дни, прочетена 2829 пъти
"Трогнат съм, но единственият подходящ повод за мъж да получи цветя е при погребението му" - изобщо не се замислих, че шегата може да е неподходяща, но все пак се прие добре. Не съм сигурен и доколко я разбраха.

Случи се по времето когато бях доброволец при преподаване на английски на укрински бежанци - всички курсисти бяха жени и НИКОГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ не се бях радвал на такова ЖЕНСКО ВНИМАНИЕ. Бяха ми изплели венец от цветя за благодарност и все пак го носих на главата си до края на часа.

Беше преди почти година за някаква фондация "Отворени ръце" или нещо подобно. Записах се доброволец точно с идеята да топна наденицата. Хората от фондацията мисля, че веднага им стана ясно защо го правя, украинките разбраха, че имам и задни мисли, но никой нямаше особено против тъй като тези инициативи изпитват хронична липса на доброволци. Единствено бяха стриктни по отношение на това редовно да присъствам като преподавател.

Занимавах се с тази дейност в продължение на три месеца, трябваше да пътувам 3 пъти седмично от Младост до Хладилника беше досадно, но всичко беше В ПЪТИ ПО-ЛЕСНО сравнено с това да си търся приятелка от приложенията за запознанства.

Та за впечатленията ми - повечето жени там са с деца изгубили мъж. Все пак има достатъчно без деца към каквито се бях насочил. Като нагласа украинските жени са по-традиционни и може би покрай войната тези им нагласи са се засилили. Който търси домакиня и жена която чисти и готво може смело да се насочва към украинките (и предполагам рускините). Тази която избрах (повярвайте имаше избор) е вдовица, но без деца. Изгубила е мъжа си и баща си във войната. Травмирана е. Майка и е в Украйна и иска да я вземе в България. Вече иска от мен деца (споменава за 3) иска да почне работа, иска да вземе майка си в България. Брат и воюва и е притеснена за него.

Отказва всякаква помощ в домакинството за сега - казва ми, че живее на моя издръжка - още не може да си намери работа тук. Готви, пере и т. н. Иска помощ само про пазаруване когато напълни торбите. 30 годишна - когато се запознахме беше на 29, а аз на 39 - десет години разлика. Като оплакване - пие много вино. Случвало се е по бутилка на вечер. За сега не ме притеснява, но за в бъдеще може да прерастне в проблем. Все пак говорим за доста травмиран човек. Една от най-красивите жени с които съм спал. И единствената по-висока от мен с която съм излизал.

Смятам българските мъже за ГЛУПАЦИ. Не бях единственият с идеята да се пробва с украинка, но бяха по-малко от 5 - поне от онези с които се запознах покрай фондацията. Смятам, че при дадените обстоятелства украинките са по-добър избор от българките. По-красиви са и с по-малко предрасъдъци. И НАИСТИНА имат нужда от МЪЖЕ. Единственият проблем е, че за момента им е по-трудно да намират работа (една от причините да избера да помагам с английски е точно защото бях решил, че в тези групи жените ще са по-амбициозни). За момента обаче нямам проблем да я издържам - печеля доста над средното за България.

За година мисля нещата са се променили. Точно сингъл жените без деца най-много се изселиха от България (има все още де) и заминаха по-назапад - точно защото българските мъже бяха достатъчно смотани, че да не видят къде е на хляба мекото. Мъжете които нямат против самотни майки в момента имат ОГРОМЕН ИЗБОР - само споменавам.

Но се задава вълна от рускини (които са по-смотани и надути от украинките) - руската икономика затъва (въпреки глупостотите които дрънкат родните русофили) и русия се е запътила към икономически колапс в стил 90-те.

По темата дали украинките и рускините са конкуренция на българските жени не знам. Според мен лично да и историята ми е показателна. Дали това ще промени из основи дейтинга - едва ли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 18ffa985f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Да идват да си харчат спестяванията тук и рускини и украинки. Голям праз за мъжете, да ги взимат.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 439cd9d8eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Бреййй, кога започна войната, кога стана вдовица и вече иска да ти роди 3 деца? ! Тези моми задължително вървят с мама. А, това е по-опасно и от приждаща вода от Каховка, само че наивниците мислят, че много да се уредили. Братът също ще бъде примъкнат тук.
Впрочем, всички чужденци могат да разтягат предълги локуми за тяхното минало. И, може да се случи да живееш в пълна заблуда за някои факти.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 5a97d082ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

4.   Да, разбирам те какво имаш предвид и като човек, който познава доста украинки и рускини имаш добри наблюдения. Само ще ти кажа следното: българският мъж е скръндзав и мисли, че срещу едно кафе българката е длъжна да спи с него, но е способен да пълни торбите на безработна, клоняща към алкохола 30 годишна украинка. Има много красиви и поддържани българки, добри домакини също. Но с годините се изхабяват и измъчват, теглят каруцата, докато мъжете им си дават парите по грозни проститутки или евтини любовници. Това е истината.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: f337afa8e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Поздравления за добрата идея. Аз настанявах в моя хотел украинци през пролетта и лятото на 2022. Имаше големи хубавици, повечето с деца бяха. Буквално ми се мятаха сами в кревата, даже две искаха нарочно да се източа в тях, вероятно за да забременеят. Представяха си, че ще ги дундуркам цял живот. Мъжете на всички бяха живи и ги бяха мобилизирали, а половинките им видиш ли - чудят се на кой заможен да се предложат. Когато свърши програмата за настаняване септември ги натирих всички с куфарите пред хотела. Не съм се интересувал какво е станало с тях. За жена не си взимай украинка, ако е хубавк аще изкочи някой с повече лев, като мен и благоверната ще ти сложи рога без да се замисли. В кръвта им е.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 1720b61628
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Пич, украинките са наистина по-хубави от българките. По-традиционни са и по-умаятни са, защото повечето са от провинцията - голяма страна е това. НО са големи парцали и убийствено лесно сменят клона, за който са се хванали. Припадат си по всеки, който им отдели повече внимание.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: a131ab187c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Научи се да пишеш, като спестяват излишна информация от Хладилника до Младост и т. н. Айде сега малко реалност, масово бракове с украинки и масово разводи. Колко случаи на разбити семейства от украинки, приютени по милост да им се помогне.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 8c62061a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Ще си говорим пак след година, когато ти все още ще я издържаш, тя ще пие по доста повече от бутилка на вечер и ще си доволен, че си баджанак само с половината квартал. Ама ако това не те притеснява, давай смело. Ама така де, нали е по-красива от българките, така че това са подробности.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 26891ecf55
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   А, не, българките са си най.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 23485ebfd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

11.   Честно казано не знам дали 'българските мъже са смотани', но твоята постъпка да отидеш с користни цели уж да 'помагаш', само и само за да 'топнеш наденицата'(както сам се изрази) е жалко, смотано и направо отвратително поведение.

Или помагаш на тези ора, защото са във война и искаш да им помогнеш, или просто не го правиш. Но да се възползваш от ВОЙНАТА, за да 'топнеш наденицата' е позорно и жалко поведение на същество, което трудно бих нарекъл мъж.

Поведението ти прилича не малко на мародерите - хората, които сноват насам-натам по време на война, за да видят по някой умрял дали няма нещо ценно - я часовник, я обувки и да му го вземат.

Та и ти така си се фикусирал върху 'вдовици, самотни, с роднини на война' и т. н.

Абе жалка картинка с две думи, това е моето мнение, нищо лично, но ако това е днешният български мъж, това е ПОЗОР за нас като нация.

-----------


Жени, държа да отбележа, че не всички имаме 'мъжкия характер' на автора и други мъже гледаме по раличен начин на нещата и не се възползваме от разбитите съдби на хората, за да 'топнем наденицата'

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 60fe5a4d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Имай едно наум, че не си само ти мъж и тая след някоя година може да реши, че трябва да обърне внимание и на някой друг. И се усеща, че май е в демо-режим - не се знае каква ще е като мине в реален.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 0303464162
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Смяташ българските мъже са глупаци? А ти си се наврял с жена, чийто мъж е умрял млад. Явно и ти си българин-глупак. Така че да прав си, глупаци сме, не съм сигурен кои българи визираш само..
Факта че пие, значи че нещо не е както трябва и не е щастлива с теб. Факта и че ти пишеш тема тук, пак говори че нещо не е както трябва и ти го чувстваш.

Апропо не каза от коя Украйна иде твоята девойка. Щото нещо ми подсказва че идва от Западна Украйна което хич не е ок.
Колкото до мъжа й. В Украйна няма пълна мобилизация и никога не е имало( тъй като няма подписвани актове за война, нито от руска, нито от украинска страна ). Всички украинци, които отиват на фронта са доброволци Т е. Хора които доброволно отиват на фронта да убиват други човешки същества. Пред Бога мъжа й е престъпник. Т. е хванал си се с жена на убиец, който е умрял.

И после идваш да ни кажеш, че ние сме били глупаци?

Омразата в която живеете към Русия и българите -русофили и която ви свързва няма да е вечна. Надявам се. Дано поне я заместите с истинска любов до тогава. Но в никакъв случай не ни казвай колко ние сме глупаци, а колко ти си цъфнал и вързал. Съмнява ме да осъзнаваш в какъв емоционален филм си се вкарал..
Най чистосърдечно и добронамерено ти го казвам всичко това. Дано сте щастливи!

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 687ecbf06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Това е писано от ChatGPT.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 95f115a086
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз имах гадже рускиня - еми кво да ти кажа, бг жените са супер задръстени в леглото, рускинята беше невероятно добра, правеше неща като в порнофилмите. Така, че българските жени да вземат да понаучат нещо, щото иначе няма кой да ги трае. Иначе за другото - готвеше, но не беше много по чистенето, даже цапаше много, но беше забавна, лека за общуване, слушаше и изпълняваше всичко, но си беше курвичка, вроден им е курвалъка защото са готини, нахакани, упорити, не като българките - тотално спряли повечето.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 3802bf0b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Браво, чиче!
На твойто му се вика self-report (нали си на ти с инглиш-а), но не по действителен случай, а като гледам си прекалил с порното... Защо ли? Твърдиш, че изкарваш над средното за БГ условията, пък се записал да преподава Английски на бежанци, което си е чисто доброволчество? От къде толкова свободно време като едва ли не си бизнесменче и ти гърмят айфоните? Отделно, тая организация (която и назова), не вярвам да са те взели, ако наистина им е било ясно с какъв мотив влизаш. Да не говорим, че по такива курсове 99% от хората са там за да учат, а остатъка (предимно утайки) са за лашкане. Дори до тук всичко да е така (все пак сме в БГ - страната на "неограничените" възможности), ти я изкара въпросната Украинка за Анджелина Джоли... Понеже историята много куца, реши да я окрасиш с типичните балкано-питешки навици като алкохолизъм, но го врътна на "винце" (понеже водка, каквато е и реалността за обитатели на Украйна и Русия, щеше да дойде в повечко на чикибойците, които целиш да впечатлиш). После си дойде и на думата с мулти-таскинга - да заработиш някой цент с русофобия - видиш ли Украинките, които са си чисти Рускини, били една идея "по-добри" от Рускините, понеже вторите били "нагли", че го удари в тавана и на някакъв пост-апокалиптичен сценарии, все едно Руснаците са тези, които ядат пердаха на тяхна територия от повече от година на сам.
Само с едно съм съгласен - за масовката българки, трудно може да се намери вече жена от друга националност, която да не им е конкуренция - просто нивото е дъно, но същото може да се твърди и за масовката мъжленца.
Преди да се втурнат мераклии на лов за Украинки и др. изпаднали народности, не им се навивайте на ковренските номерца, защото не малко от тях пренасят венерически болести (при това по няколко и стабилни), понеже в тези държави се клатят без да подбират. Не оправдавам наглите нашенки, които го избиват на царски претенции понеже хабят кислорода, а отсреща едно кухо чучуло, но е доста по-вероятно романса ви с индивиди от тези територии да завърши здравословно-непоправимо отколкото с хепи-енд. Ако не ви се играе Руска рулетка, заложете на сигурното - намерете си азиатки. :)

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 9313aa0bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Живях с украинка 6 месеца, Страхотни 6 месеца. Кофти, че хлапето ѝ, на 13, така и не свикна в БГ, не се и опита да свикне - учеше онлайн, по цял ден гледаше клипчета на руски (те бяха от рускоговорящите), говореше си с други украинчета... просто тялом беше тук, а духом - там. Тя работеше онлайн, не са ме натоварвали особено. Страхотни жени са, страхотно си изкарахме... но децата винаги са приоритет, разбирам я. Сега там хлапето е в свои води, кара си пубертета както си му е ред, с приятели и приятелки, с всичко, което предлага градът им, голям колкото София... Та така, поздравления за автора, направил е много добър избор.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: c7b85e49ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Това най вероятно е измислица на някой либерал. Първо украинките въобще не са по добри от руските или българките та там има най много венерически болести също половината от жените в порно индустрията са украинки вярно е, че има рускини също а нашите поне го правят тайно а не пред камера за цял свят. Не съм бил в Украйна или съм срещал украинки лично. Киро брейка и Дани Папазов колкото и да ги плюят имат опит с тея неща и имаха видеа където го разправяха. Второ икономика на Русия въобще не отива към 90-те. Другите глупости написани няма да ги коментирам.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 876aa5dff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   До Номер 4, не си права! Българския мъж, който е красив, но много бедничък си мисли че с едно излизане на кафе ще ебе наред. И то така и му се случва. Затова опитът ти е такъв, и опитът на жените около теб също. Защото се подигравате на средностатистическия български мъж, когато ви пише в социалните мрежи и иска да ви извежда на вечери и излизате с топ мачото дето няма една стотинка.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 876aa5dff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   До Номер 11, Неее, постъпката изобщо не е лоша автора да използва украинките за секс, защото ключа към секса го държите вие. Автора не е насилил никоя и аз се изумявам как хората са ти нацъкали плюсчета без изобщо да се замислят, че в статията буквално е написано, че са му се предлагали поне сумати момичета, но той е избрал само една и я приютил. То е написано бе, залюхани хора... Човека си го е написал, че е приютил жената. И това, което Номер 11 описва е гнусно изкривяване на реалността. Извърта нещата така както НЕ СА.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 8cd69f2624
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Аз съм значително възрастен от автора. Когато бях млад, което беше преди много години имах известни контакти с момичета от социалистическият блок, както на Златните, така и при командировки в Съветският съюз. Нещо, което ми направи впечатление, при дена от командировките, имаше една млада украинка, която питаше, нас по-младите инженери , кой от нас е "холастяк". За украинките не знам колко са красиви, но по -младите руски жени, с които се запознавахме бяха много красиви, бяха отлично възпитани и имаха разностранни културни познания и интереси. На международна студентска бригада, край село Бакьово, се запознах с едно латвийско момиче, беше много красиво, та чак се чудих, как е обърнала внимание на един български загубеняк. Латвийските момичета са по -едрички от българските, но това момиче беше като нашите момичета, но очите И бяха с някакъв теменужен цвят, когато светлината пада под определен ъгъл. При една от командировките се запознах с едно момиче, която беше от смесен брак полурускиня-полуузбечка с много нежна, като атлас кожа и дълбоки, тъмни и загадъчни очи-много мило, много нежно момиче. Лично аз съм традиционалист, харесвам българските жени. Не знам защо авторът пише, че българските жени не чистят и не готвят в къщи. Лично моята съпруга, въпреки, че служебно е много натоварена, готви много вкусно, е не е много разнообразно, но пък е здравословно. Имаме спор само по въпроса, че аз предпочитам, храната да е с много месо и малко по-солена, а тя застъпва тезата, че месото и солта да са в по-малки количества, да има повече зеленчуци. Предпочитам супите да са много гъсти, а не да са като "телешко варено". Маниачка е на тема чистота, да не си пералня и прахосмукачка в нейните ръце. Може на два дни сменя пижамата ми, а не всеки ден. Смятам, че имам прилична лична хигиена, поне два пъти на ден, е къпя сутрин при ставане и вечер когато се прибираме-не работя като миньор, нито като боклукчия, та И казах, да ме нарича "прашният " човек. Купих и прахосмукачка -робот, уж по-висок клас, да ама не - не я хареса, обяви, че не чисти както трябва и затова ползва една мощна, но по-тежка прахосмукачка, така, че оскуба килимите. Като я видя с нея, понякога наричам "роби". В началото се сърдеше, защо мислеше, че я сравнявам с робиня и започваше кавгата, докато не И обясних, че това наименование е галено на робот, че даже има такъв разказ от Айзек Азимов. Колкото до политико икономическите Ви псевдо анализи , не сте познали. Русия с много труд преодолява пораженията нанесени на руската икономика от двамата предатели Горбачов и Елцин, като и от неолибералната икономика, базирана на олигархични структури.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 9ae67666a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Големи съдници, големи моралисти…… А това, че масово българките започнаха да лапат черни пишки и да си продават чочката на запад за по-добър живот и масово плюене по българския мъж…… че за нищо не ставал. Западните били от Кореком……..


Чингис ахам-Скандинавеца

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 98f79329c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   До 11
"само за да 'топнеш наденицата'(както сам се изрази) е жалко, смотано и направо отвратително поведение"
- да му беше дала пък ти, та да не ходи при украинките.
Пък и ако не той, някой друг ще я топне вместо него.
"... помагаш на тези ора, защото са във война... "
- тези мацки ако не им се ебе няма да дават лесно на този- онзи.
Ето 6 казва че сами са се мушкали в леглото му, дори и такива на които мъжете им са живи и са на фронта.
Навярно грешката на автора е че се е оженил за жената. Тарикатите щаха да им ударят по един кур и чао. Ама кво да се прави, такава е съдбата на средностатистическия мъж който е далече от фокуса на женското внимание.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: cc17047634
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Интересна история - чак ми даде кураж и аз да пробвам подобно нещо, че се разтърсих из гугъл дали още набират доброволци за преподаване на български на украинки (английски не знам). Ако някой друг има подобен опит ще се радвам да сподели.

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: c7b85e49ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   До 22 колко българки имат черни приятели, та е масово? Каквито и да са българките украинките са в пъти по големи *****ляци.

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 521f231572
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Срещал съм 3-4 украинки преди време и то не сега след началото на военния конфликт. Мисля, че са хитри и пресметливи жени. Според мен, те въобще не смятат, че да си с българин или в България е нещо невероятно. Не бих обърнал внимание на подобна жена. Езикът и културните различия са осезаеми, връзка не се гради само на единия секс.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 3a0501e60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   И аз харесвам украинки, но в момента не бих се занимавал с такива, тъй като в тази мръсна война смятам, че сами са си виновни за всичко, което им се случва и предстои и да им се случи и не изпитвам никакво съчувствие към тях. Изгорените живи в Одеса, както и избитите в Донбас е редно да бъдат отмъстени.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: f6f5752393
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Само да попитам с тези украинки и рускини тестове за СПИН правите ли си? Че според офицалната статистика те са на първо и второ места в Европа. В украина и Русия носителите на ХИВ сред възрастните са 1-2% колкото са и в Нигерия, Етиопия и Тайланд. А в България се говори, че през последната година са регистрирани 3 пъти повече случаи от колкото през последните години.

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 8b49d00d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Чудя се, авторът толкова ли си няма нормален живот и нормални занимания, та постоянно бълва теми с еднакво послание, което той си е измислил. Защото нормалните мъже не висят да пишат едно и също тук, та заради това им е по-лесно да си намират жени. И вярва ли си авторът, че с наивните си теми ще "поучи" обществото. Жалък живот живее. Чак ми дожаля за него.
Ж

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: c8c4e622d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Да украинките са хубави, рускините също. Но в момента в който родят се развеждат и единственото което ще ти остане от нея това е празната ти банкова сметка. Вземе ли статут и гражданство ще и плащаш издръжка а тя с твоето дете ще стои при някой германец, французин или австриец и ще си живее живота. Не заради друго а просто защото западняците са пичове с пари, имат пари за скъпо вино, големи са им и правят уникален секс. Та относно българските мъже- още много има да учите.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: c7b85e49ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   До 32 стига с тези митове за богатите западняци там са масово на кредити като тук. Правят страхотен секс тогава защо жените им ходят с негри и араби?

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 0db06494c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   До 21 Fallschirmspringer - на всяко гърне меродия. То бива комплекси и липса на значимост ама чак да занимаваш хората с това каква прахосмукачка си купил на жена си понеже си голяма работа е уникално падение. Темата е за хора живели с украинки/рускини не спомените и фантазиите от бригадите преди 40 години на някакъв пенсионер. Никой не го вълнува празния ти живот и какво се е и се случва в него.

Разбрахме че имаш комплекс че ти или роднините ти са от някакви села че постоянно се пънеш да обясняваш колко як живот имаш жена ти къде работила дъщеря ти къде учила. Спести ни безсмислените брътвежи - запази ги за приятелите си с който си играете на военни. Ако изобщо имаш такива съдейки по постоянното ти драскане на всяка тема да си разказваш измисления живот.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 4fe9f48be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   До номер 35. По- добре с араби и негри от колкото с оплакващи се българи лежащи на дивана и ревящи за ракия и салата.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 00ad8ae537
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Четох коментарите и се замислих колко е абсурдно как тема в раздел "любов и изневяра" предизвиква не позитивни чувства, а обратното - омраза. Омраза към украинци, омраза към руснаци, а може би най-вече омраза на българи към българи. Българските мъже изглеждат озлобени към българските жени, а българските жени към българските мъже. От толкова омраза едни към други, остана ли място за обич?

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 90a6a0b5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Отново го пиша, дано този път модератор не ми изтрие коментара - това е фалшива история, хора. Стига сте се връзвали на подобни глупости.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 531885f3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   За поред ден път тема, в която мога да пиша и за собственият ми опит. Повече от 8 години съм с украинка, познаваме се от 14. Имаме две прекрасни деца. Жената е красива, умна, перфектна домакиня. За жалост преди нея не срещнах такава българка, бях в изтощителни връзки, в които се налагаше да бъда аз и издържащия дома, и домакинята, такива български бол... на вързано куче хляб не може да даде, както казват... Аз лично не съм правил нищо целево като автора, за да привлеча чужденка, просто работя с чужденци и така се случи, по същата логика можеше да е и западноевропейка, но се съмнявам, че и там щях да открия такава домакиня като жена ми. Та, авторе, щом си струва жената, продължавай напред с нея, едва ли ще е грешка, като цяло украинките освен, че са красиви, са и добри домакини и имат по-добро отношение към мъжа до себе си, голяма е разликата с рускините, които повече курвеят и са мърли. Но всичко си е до човека, а и до късмета да попаднеш на точната за теб жена. Успех, авторе!

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 531885f3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   От 40 до 39. Защо реши, че авторът ще си измисли цялата тази история, напротив, звучи напълно достоверно. И както вече написах и аз имам жена украинка и не се оплаквам. Не казвам, че всичко е перфектно, но приемам че съм намерил подходящият човек за мен и тя е украинка. Вероятно същото се отнася и за автора и му пожелах успех.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 35f6d823ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   пълни глупости, всичко е измислено. Какво се изживява автора все едно е последния мъж на земята и те жените не гледат кой какъв е. Ако си задръстен и нямаш внимание от българки, не мисли че някакъв магически курс по английски три пъти седмично от Младост до Хладилника (това мега смешно предвид, че има хора който пътуват всеки ден от Перник или Дупница за работа) ще ти отприщи социалния живот

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 9e972f636c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   Събирай още боклуци. Хората ги хвърлят, българинът ги прибира. Не забравяй, че осрайна е на едно от първите места по СПИН.

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: c7b85e49ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   До 37 негри и араби които в момента в който се омъжиш за тях те бият и затварят в къщи или те убиват или ти хвърлят киселина на лицето както си правят по принцип в техните си странни но и вече в западна Европа или ставащ самотна майка не случайно хората са казали when you go black you are a single mom.

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 49344ed118
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Ако искаш красива като украинка или рускиня, но да е вярна само словачка. Невероятно красива колежка-словачка - с тъмна коса, бяла кожа, румени бузки и сини очи, абе като Снежанка ме гледаше нястоятелно и си флиртуваше доста с мен, то погледи, то усмивки. Но нищо не излезе, защото си имаше гадже. И други имаше пак така - ще ме зяпат, ще си говорят с мен, но дотам - секс - не, защото бяха все заети. По което съдя, че словачките са по-верни от украинките, полякините и рускините. Някои чехкини вяроятно също са такива, но по-малко от тях са красиви.

Не ми липсва внимание от българки, но ми е скучно да излизам с нашенки - по-интересно ми е да опознавам чужди култури. Да ми разказва какви замъци имат в Словакия, какви са традиционните им песни и обичаи, съответно аз на нея да споделям за българските и т. н. Имаме невероятни жени и в България, но с българка какво може да научим един от друг - нищо. И двамата сме израстнали ядейки мусака, и двамата знаем народните ни песни, все едно и също.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: b492939cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Ти си закъсал, и тя е закъсала. На 39 и сам, никоя българка не те е пожелала досега, както се казва, лисицара като не може да стигне гроздето, казва, че е кисело.. Да оплюем българките и да ги оставим сами, хайде на украинките.
Вземайте се, на никого няма да липсвате, но първо проверете, колкобразпространен е СПИНът в Украйна. Не отстъпват на африканските държави.
В София украинките са много, наистина много, но нито една хубава не видях досега. Единствената красива украинка, която някога съм виждала, преди 25 години, беше с черна коса и черни очи, бяла кожа и прекрасно тяло, но приличаше на българка и вероятно е била с български корени.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: f4619340b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Още един наивник на средна възраст...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker