Приятелката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми
преди: 10 месеца, 17 дни, прочетена 982 пъти
Здравейте. Аз съм жена на 24 години. Става въпрос за отношенията ми с моя близка приятелка.
Познаваме се от две години и като цяло много се напаснахме и си изкарваме страхотно заедно и се обичаме. Проблемът е, че само аз взимам инициатива. Тя ми пише рядко - само, когато има някаква причина, но никога просто за да види как съм, или какво правя, или нещо такова. Не ми звъни, не предлага да се виждаме. Винаги аз го правя. И се чувствам така все едно, че само аз имам нужда от нея. Говори за приятелството ни, казва, че е благодарна, за мен и че съм в живота й, говори ми такива неща, но в действително просто я няма. Ама така - сама да дойде. Говорили сме за това и казва, че работи много, че има много срещи свързани с работата й и т. н. Но как пък за тези две години НИКОГА не прояви сама желание да се видим? Обичам я и ми е важна, но сериозно слагам приятелството й към мен под въпрос. Разбирам, че е заета, има много ангажименти, но дори не ми пише - казва, че не обича да си чати. Ами не ми пише, не ми звъни, не предлага сама да се виждаме - тогава какво прави за приятелството ни? Иначе, както казах, когато се видим, всичко е наред, имаме си тази близост, но защо само аз трябва да взимам инициатива да прекарваме време заедно?
Не искам да водя този разговор с нея отново, защото ще се скараме. И освен това, ако започне да полага повече усилия за приятелството ни, искам да знам, че е защото тя има желание да се види с мен, а не просто за да не се сърдя. По този начин ще я притискам. Решила съм да не я търся изобщо, за да видя дали ще забележи и дали ще ме потърси тя. Но вече минаха две седмици и нищо.
Не искам да я задушавам, а точно така се чувствам, когато само аз правя всичко. Но ме е страх, че така както съм решила да не я търся, тя също няма да ме потърси, а така съвсем ще се изгубим. Моля за искрени мнения и съвети. Как да я тествам дали ми е истинска приятелка? Някакви техники?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 3034b7b7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Има различни хора. Аз лично съм такъв характер, че никога не пиша на никого първи (някакво вътрешно напълно необяснимо притеснение). Иначе като ми пишат, или ме поканят някъде - ходя с удоволствие. Приятелите ми вече са свикнали за тези ми особености и нямам проблем.

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 6a5769131d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Това е много просто ти ако си и истинска приятелка и тя ще ти е:)Според теб защо не ти се обажда, защотото не се чуства добре не и е до срещи и до приказки... след като ти си и истинска приятелка трябва да се досещаш, и да я разбираш че не всякога е в "добро настроение"заведи я в някой парк на люлки да се люляте. или пък , се хванете за ръце и започнете да подскача... виждала ли си такта когато малко момиче си подскача от радост когато сте две разоста е много по голяма аз съм М 43 и по малко мисли колкото повече се съмняваш в нея толкова вероятноста да я загубиш е по голяма просто и кажи аз вярвам в тебе независимо какво ще ни се случи няма дъ изгубя вярата си към тебе.

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 6023cb4fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Държиш се като 9 годишна. Тя не ти е собственост, за да чакаш да мисли точно като теб. Съветът ми е да си намериш занимания извън приятелката, например гадже.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 0b1e7c2fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Така както си решила. Спираш да я търсиш.
Ако още една седмица не те потърси, значи. не ти е приятелка.
Просто позната.
Ако все пак те потърси, направи се на заета. Не бързай да и предлагаш да се видите. Даже и кажи, че излизаш с друга приятелка.
Добави: "Радвам се, че се сети да ме потърсиш! "

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: d8ef8129c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нали не сте лесбийки?
Намери си други приятелки, разшири си кръга на запознанствата.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 5eb064bd1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен просто наистина е заета и не се сеща, не че не ти е приятелка. Моя приятелка беше по същия начин като бяхме по-малки. На мен обаче ми ставаше много гадно и бях и казала, че ако не ме търси е аут и не е окей. Проблема при нея беше, че е много интровертна и сякаш искаше да се чувства търсена, но в последствие пораснахме и се търсим и двете еднакво често.
С друга моя приятелка по обратния начин пък в началото всеки ден заедно, обратна връзка, всичко 6, ама по едно време спря да се интересува от мен и излизахме за половин час и казваше, че и се спяло или само ме разкарваше до някъде и после не се появяваше. Бях я оставила и не ме потърси 3-4 месеца и когато спрях да се сещам за нея ми се обади и се направи на приятно разсеяна, но не изявих желание да се видим повече.
Според мен би трябвало вече да си я усетила като човек. Ако не те потърси наистина в рамките на един месец, отписвай я. Ако те потърси все пак, вижте се. Определено не ти препоръчвам да се правиш на заета и интересна. Като си имаш гаджета ще ти се налага достатъчно, поне се старай в приятелствата си да си искрена. Усеща се когато с един човек вече не сте на една и съща вълна.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: db8bd1a36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   И аз съм такъв. Никого не търся, на никого не звъня и пиша, даже и жена ми ми се сърди, че не съм я търсил. На никой не съм отказал, помощ, компания, разговор или кой от каквото е имал нужда. С приятелите ми не си говорим по цяла година, че сме разпръснати навсякъде и като се съберем е все едно не сме се виждали от вчера.
Жена ми от друга страна има същите проблеми като теб с нейната най-добра приятелка. Онази постоянно и се сърди, че била пренебрегвана, а истината е че когато жена ми е свободна онази винаги си намира други работи и после нарочно и мрънка и изкарва нея виновна, че не са се виждали...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker