Просто химия или влюбване? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто химия или влюбване?
преди: 10 месеца, 23 дни, прочетена 1099 пъти
Здравейте! На 27 години съм и пиша тази история защото от 1 година се лутам и не мога да разбера какво ми става. Преди година се запознах съвсем случайно с човек по интернет докато бяхме в пауза с приятеля ми след дълги проблеми. Бяхме решили да си дадем почивка от продължаващите проблеми между нас, за които нямахме решение, но нямахме и смелостта да се оставим, защото любовта ни е силна и търсихме всякакви начини да оправим връзката ни. Точно в такъв период срещнах и този човек, като от интересни и дълги разговори премина в среща, от която и двамата не искахме да си тръгваме. Не бях изпитвала такава химия преди това. Докато течеше първата ни среща с този човек усещах как искам да ме докосва постоянно, също да ме целува, всички разговори бяха много интересни. Контактът ни продължи и след това, понеже и двамата бяхме много щастливи от тази среща, в мен се породиха някакви чувства дори още преди нея. Излизахме още няколко пъти, като 1 месец след това правихме секс и беше изумително. Не бях правила такъв секс никога, самото желание никога не спираше, всеки ден мислех за него, всеки ден изгарях от желание да ме докосва, целува, дори само да бъда с него. Тъй като аз бях още много объркана от връзката ми, му казах че не искам връзка, а той не беше тъжен от този факт. Продължихме да се виждаме още след това, докато той от нищото спря всякакъв контакт с мен. Аз се върнах при приятеля ми, но не спирах да мисля за него. Опита се да възвърне контакта си с мен, но този път аз не проявих желание. 1 година по-късно аз продължавам да мисля за него, може би по-слабо но може да се каже че още силно го желая, още си фантазирам за нощите ни заедно, макар и не всеки ден, почти всеки ден аз мисля за него. Обичам приятеля си, но него го желая. Според вас това какво е? Моля за съвети как да се отърся от тази ситуация, на какво се дължи всичко това да не мога да преодолея някого, с когото съм имала само този вид отношения, без никаква емоционалност. А според вас той дали е имал тази химия към мен? А чувства? А ако е имал такива защо не направи стъпка за нещо повече, като знаеше, че го харесвам прекалено много, въпреки думите ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 9657e5e56a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Типичен "playboy", който е е ползвал за секс, нямал е чувства, защото не си му първата или втората и те е зарязал като носна кърпичка и без всякакви скруполи, а ти си тъжи за него. ;)

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 1c95d7630a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   За да те зареже и то изведнъж - определено не е имал никакви чувства.
Просто в момента си била най-навитата за секс мацка с която си пише в интернет.
Като нищо ще ти се обади след време за още едно бързо - ти си прецени дали си струва.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 5181699e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Авторке, ти като голяма част от жените постъпваш нелогично и после се чудиш, защо става така?

Цитирам те:

"всеки ден мислех за него, всеки ден изгарях от желание да ме докосва, целува, дори само да бъда с него. Тъй като аз бях още много объркана от връзката ми, му казах че не искам връзка... "

Е кажи ми като разумен човек - как ще му кажеш така? При положение, че с него си се чувствала върховно! Ти мазохистка ли си? Сама си затворила вратата, а после се чудиш, защо той не задълбочавал отношенията ви? !


Следващ цитат:

"Обичам приятеля си, но него го желая. " - те такова животно нема(както казал шопа).
Ако това е вярно, значи не обичаш приятеля си! Защото при нормалните хора - човек, когото обича - него и желае!


А на тези въпроси, цитирам те:

"А според вас той дали е имал тази химия към мен? А чувства? " - ние няма как да отговорим! Попитай го него!

А на последния ти въпрос вече ти отговорих: как да направи стъпка за нещо повече, след като ти сама си му казала, че не искаш връзка! Значи искаш той да не вярва на твоите думи? ! Браво бе! И на какво тогава да вярва?

Мъжете по принцип разсъждаваме и постъпваме логично! При това твое държание, аз не виждам как да постъпи по друг начин този човек!


Така, че съветът ми е: да обмислиш добре и да решиш какво всъщност искаш, и когато бъдеш наясно със себе си, тогава да предприемеш стъпки в желаната посока!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 4276af63d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Въпрос:
" Не бях изпитвала такава химия преди това"
Отговор:
" Не бях изпитвала такава химия преди това"
...

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: c18e50ab32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Типичният бг сваляч- мазен и гаден. Жените не могат да правят секс без емоции, за мъжете това не е проблем. Цялата химия е била в твоята глава. Репликите, дето ти ги е пробутвал, са избробвани на бая жени. За сексът-също.
Гледай си приятелят, такива като другия не са добре в живота. Без женките са нищо.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: ab176c76e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Има поговорка "Пропаст се скача с един скок". ЦИТАТ "" Бяхме решили да си дадем почивка от продължаващите проблеми между нас, за които нямахме решение, но нямахме и смелостта да се оставим, защото любовта ни е силна и търсихме всякакви начини да оправим връзката ни. """" и още ""Излизахме още няколко пъти, като 1 месец след това правихме секс и беше изумително. "", "" Аз се върнах при приятеля ми, но не спирах да мисля за него. ""Цялото държание, бих го определил като курвенско-провинциално. Когато някое момиче, не харесва някое момче, се разделя него, а не го държи в стендбай режим, а момичето от своя страна хуква още първият месец, да се чука с честота на високо-оборотна бормашина. Такова момиче не е за съпруга и майка, но за проститутка може и да стане. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 4aeee6d93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   ... въпреки думите ми... Ето тук ти е грешката. Научи се да казваш какво мислиш.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: ab309a05f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Добре сте си "починали" с приятеля си един от друг.
Един обичала, другият чукал страхотно и не може да го забрави... Голяма драма.
Ама не става хем душата в рая, хем *** до края. Чувства към теб, авторке, въпросният е нямал никакви, иначе нямаше да те зареже. Просто си била поредната бройка. И резервно пристанище.
С течение на времето ще го забравиш този. Трябва да се постараете с приятеля ти да разнообразите връзката си- идва лято -пътувайте, ходете по различни събития, намерете общо хоби.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: a2064f38b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ами за мен това си е:
1. Блудство
2. Изневяра и неверност към приятеля ти заради емоционални преживявания.

Общо взето, нищо добро. Съжалявам за острия коментар.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 5dee592ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   О, какви грозни коментари, блудство, изневяра! Който е безгрешен, нека пръв хвърли камъка!
С приятеля ѝ не са били във връзка като се е запознала с другото момче.
Авторке, хубавия секс отключва чувства и емоции, поне при нас жените. Едно е сигурно, хормони са. Той те е потърсил след това, ти вече си била с приятеля си. Колко още да настоява. Ей за това ни искат девствени, да не можем да сравняваме, а да приемем, че това е сексът, който ни се предлага. Сега когато можеш да сравняваш, няма да ти е лесно.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: ca6c3aa31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   "му казах че не искам връзка... Аз се върнах при приятеля ми, но не спирах да мисля за него. Опита се да възвърне контакта си с мен, но този път аз не проявих желание. "

Авторката си мечтае за ебача, когото преди това е отрязала 2 пъти, и се чуди защо не тича след нея. Никой нормален няма да преследва жена, която не го иска. Този все пак се е пробвал 1 път, може да е търсел сериозна жена и да я е намерил вече.

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: ab176c76e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Винаги съм чудил, как може да има мъже, които не харесват умни, възпитани, грижовни, високо образовани и културни жени. Как може да има педерасти. Та за мен жените са най-прекрасното същество на планетата наречена земя и значително по-ценно за опазване на най-висшият биологичен вид. Но има светлина в тунела, вече педерастите ще могат да се размножават безконтролни и прословутата ИК, няма да им е необходима. Та ето какво намерих вчера. "" ""Професор Кацухико Хаяши, експерт по биология на стволови клетки в университета Кюшу е способен да отгеда бебета мишки от два мъжки гризача. Екипът на японския учен първо трансформира кожни клетки на двойка мъжки мишки в плурипотентни стволови клетки. Те имат потенциала да се развият в различни видове клетки или тъкани. След това изследователите отглеждат тези клетки и ги третират с лекарство, което превръща стволовите клетки на мъжки гризачи в женски клетки, като по този начин се произвеждат функционални яйцеклетки. Следва оплождането им и имплантирането им в утробата на женски мишки. Оплождането на тези яйцеклетки и имплантирането им в женски мишки доведе до изкуственото зачеване на мишки, чийто родители са еднополови. Причината е, че процесът може да бъде възпроизведен при хора чрез вливане на ембриони, създадени чрез плурипотентни стволови клетки, в женска утроба. Д-р Хаяши заявява, че ще отнеме около половин десетилетие, за да може технологията да се репликира успешно при хора. """ Лично аз такъв професор, който ми заприличва на д-р Менгеле, бих го разстрелял. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: c47b04224e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Държала си и двата клона. Човека явно го е разбрал и съвсем логично да си е тръгнал. Ако му беше обяснила ситуацията и не се беше изчукала с него до като не се изясниш искаш ли да продължиш със приятелят ти, можеше да запазиш увжанието му. Сега и тоя като разбере, че те е перкал някой в, , Междучасието, , и той ще те изрита, та приказката, , От два стола на земята, , май ще се окаже вярна.












Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: b88ac337f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Това да мислиш за някой, да се вижда че го обичаш, обаче да го скастриш и да му говориш че не искаш, да му играеш театър, само жена може да го направи.
Ти какво очакваш в тази ситуация? Той да се сеща подсъзнателно или да хвърля на боб?
Никой мъж на място няма са реагира позитивно на отказ и едва ли повече има смисъл да се занимаваш, защото едва ли ще го допусне.

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 9138ea2b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   До 3. Охо значи нищо не си видял. Една като тази девойка, с няколко години по-голяма, ми опяваше как обичала един човек от години, как не спира да мисли за него. След време се засекли, той я поканил да се видят, тя му отказала. После идва и ми реве, като я питах защо го е направила. Отговорът и беше “ той защо чак сега ме потърси, аз да не съм лесна, ядосах се на момента и му отказах” без коментар. После му звъняла, казала че си имала причина, онзи приел аргументите и, казал и да върви на майната си. Така с големите любови.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 91a166a139
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Трябва компромис, това е успешния път към хармоничните отношения.

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 7177ea96e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От Авторката:

До 1 и 2 - И аз бях стигнала до това заключение, но в много от моментите сме се разбирали, говорили сме си за лични неща и просто сякаш на емоционално ниво също се разбирахме. Затова не знам какво да мисля.

До 3 - Да, знам, звучи все едно аз съм отказала, но всъщност просто прецених, че този човек не иска и не става за връзка с мен и аз го потвърдих. Проблемът не ми е, че искам да имам сериозни отношения, както казах. Проблемът е, че вече 1 година не ми се избива от ума, а знам че няма как да съм с този човек, просто не е за мен.

До 6 - Няма как да ме разберете в такава ситуация какво е, какво ми е коствало да продължа тази връзка и какви компромиси съм правила, просто в един момент решихме че не можем да продължим нататък и се бяхме разбрали да помислим върху всичко това. Просто се случи така че другият се появи точно тогава, не съм го планирала, не съм си и мислила, че мога да изляза на среща в такъв момент.

До 7 - Мисля, че през повечето време умея да преценям ситуациите и щом не съм си признала чувствата явно съм била несигурна в отсрещния човек или съм предусещала че може би при него не е така.

До 12 и 18 - Точно затова съм го отрязала, защото никога не знаех като каква се явявах аз за него, и ако е било само за секс няма как да рискувам да проваля връзката си за нещо такова. Ако е искал сериозна отношения може би щеше да ми признае.

Благодаря за коментарите. Може би като видях и вашите гледни точки разбирам, че всъщност за него е било просто добър секс, ще се опитам да помисля върху това и да спра да храня някакви фантазии.

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 7d53edb68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   До 19- авторката.

Всъщност от това което си написала знаеш ли кое е най-лошото?
Че се самонавиваш, мислиш неща които не са за мислене, а за изживяване. Обикновенно сметките за това кой бил за сериозна връзка и кой не, се правят от страшно глупави хора. Един ден ще разбереш, до тогава ще ти е винаги тежко и объркано, защото самата ти си такава и единственото за което се хващаш е самонавиването и самозаблуждението, сякаш това те прави ден идея по-уверена, а всъщност даже си достойна за съжаление с глупостите които си написала.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker