Мъжете ли искат да ги преследваме вече? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121579)
 Любов и изневяра (29812)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18629)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете ли искат да ги преследваме вече?
преди: 11 месеца, 3 дни, прочетена 3775 пъти
Все една и съща грешка правя в любовта. Влюбвам се до ушите, мисля постоянно за “него”, не спя, не ям.
Красива съм, интелигентна съм. Мъжете ме харесват. Със сигурност не съм без самочувствие. Самостоятелна съм, имам кола, апартамент, страхотна работа, имам приятели. Не се хваля, споделям това, защото наистина не разбирам тогава защо мъжете рязко се отдръпват.
Ще кажа конкретно за последният човек. Силно привличане между двамата, страхотна комуникация между нас, мислим един за друг и хоп след седмица “мълчанието на агнетата”. Не прибързвайте да си мислите, че сме правили секс, защото не сме.
Толкова ли са сложни мъжете, игрички ли ми играе, не го търся, защото не искам да досаждам…
Помогне те ми със съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 682acafac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не те търси поради същата причина поради която и ти - прави се на интересен или не иска да досажда. Сега е модерно да се втълпява на мъжете да не прекаляват с вниманието към жените един вид да го играят силни и че могат и без жената. Детски игрички и от едната и от другата страна

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 766b809172
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ами преследвай го, какво ти пречи, щом си влюбена в него.
Или се страхуваш от отхвъляне.
Добър ден, това е положението на всички влюбени мъже, и които жените ги разиграват защото още се чудят дали няма да намерят някой още по готин.
Но тези мъже които са наистина влюбени, никога не се отказват и не се страхуват от отхвърляне. Така че ако и ти си влюбена дерзай, пък той в крайна сметка ще те оцени. Какво те бърка че малко ще се погъбарка с теб, нали в крайна сметка ще бъдет вой. Преглътни си егото. Както го правят всички влюбени мъже.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 978875021a
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   От текста, лично на мен, ми изглеждаш бая противна. АКо подобно ти е поведението, вероятно това е една от причините.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: c7037d8a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Може да не му се играе на свалки и да иска бързо развитие, а също е допустимо и да те мисли за висока летва, на която ще му е трудно да покрие изискванията. Щом си с кола и апартамент, значи има шанс да си от амбициозните, акцентиращи върху, , развиването" жени. Той може и да е претръпнал и само да си играе за убиване на скуката. Аз нямам потребност да се обвързвам и като ми попадне някоя като теб(Не е рядкост), бързо гледам да се отдръпна навреме и да не задълбочавам. Такива времена идват и жените сами сте си виновни. Най-забавното е, че вече няма кой да ви начеше и се налага да се преориентирате към мъже, с които преди едно десетилетие не бихте тръгнали. Процесите се случват много бързо и колелото се обръща. Или лягай с тоя, или не му губи времето. Повярвай ми, н щата се случват лесно и вие ги правите сложни.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 128dd083fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Сигурно защото само искат секс и като не пуснеш набързо, бягат. Ти и без това едва ли можеш да предложиш повече, ако не си тръгнала да се омъжваш.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 33c40f1644
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Мъжете са вече жени. Да им ходиш подир задника, да им се кланяш. Да им се молиш да са с теб, да се бориш за тях.
Прекалено добра си, това е. Прекалено добричка. Дръж се като кифла и виж как ще върви подире ти с изплезен език.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 873ea10c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   В момента е на 'алфа' вълната, гледал е много клипчета на Андрю Тейт и е яко нафилмиран

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: aea5235970
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   "Красива съм, интелигентна съм... "
Да, не съм се осъмнил и за момент в истиността на твърденията ти в анонимен форум... Ако всичко написано отговаряше на истината, щеше да имаш опашка от симпове и нямаше изобщо да драскаш тук - да, ама без малко.
Аз, например, не се занимавам с нашенки и това беше едно от най-добрите решения, които съм предприемал в личен план.
До 8, Андрю Тейт го има и в женска версия - казва се "феминизъм". Дали някой му е фен на него или някоя е "самодостатъчна бизнесдама" - резултатът е един и същ, и налице.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: c479de17d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   От това, което пишеш явно си на по-високо ниво в повечето отношения като външност, пари и тн, и явно си се занимавала с мъж в подобно положение. Който има и други опции и ако ти не си му пуснала когато той е искал, просто е решил да се махне. Което няма нищо лошо.

Това"мъжете ме харесват" за кои точно мъже става въпрос? За хилядите смотянци, които ви пишат или за малкия процент топ мъже, които имат избор, опции и тн. Щото ако е за втория вариант, няма какво да се сърдиш. Реакцията му е нормална. Като не пускаш, махат те и това е.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 1c0ecd6b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   А може да се повтаря едно и също. Помисли за какво сте си говорили и какво последно си казала или не си казала. Понякога жените ръсят глупости и ги смятат за нещо нормално.
Твоите приятели предимно мъже ли са? Разбираш ли се с жени и имаш ли приятелки?
Заета ли си много с работата си и имаш ли време да се виждате?
Имаш ли високи изисквания към мъжете и чувстваш ли напън да ги споделяш с тях?
Смяташ ли че мъжете те искат само за секс? Какво друго можеш да им предложиш?

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 7eaefd372c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

12.   Как пък един път не прочетох някоя жена да напише за себе си, че е грозна, тъпа, дебела, няма никакви приятели, пропаднала, безработна, без кола, без апартамент и живееща при мама и тати на тяхната пенсия до 50. Птююю, все "интелигентни, независими и самостоятелни" квачки се събрали тука... И то за да се оплакват хахаха

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: adae9d41e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Жените сте вече наистина невъзможни - като се дърпа, баси как се прави на интересен, като се натиска, баси досадника... Ей за тва толкова мъже се изпедерастиха... немам думи, честно

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 138b580b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Да не ти пука, живеи си живота, ще срещнеш своя единствен, търси го, има го чака те да го откриеш и да си щастлива с него много.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 3c5718220c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Пълно щастие няма

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 775cf77cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Като харесваш някой, му покажи, че го харесваш. Пиши му.
Ти си изброила свои "притежания" като качества, да обаче сеш се на мъжете не им пука дали имаш кола и апартамент, даже може да има обратен ефект. А за работата и приятелите ти още по-малко им дреме.
Тва което поне аз търся, са Истински качества, като да бъде мила, нежна, сладка, ВЯРНА, да имаме общи хобита и други. Да може да готви е Плюс, а не да има кола и приятели... Аз мога да готвя по-добре от жените, ама ако излезна с жена и тя едно яйце не може да свари, не е много ок.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 5dbac7cec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   До авторката. Ще си позволя по -свободен разговор и елементи на поучение. Мъжете като цяло сме доста елементарни същества в емоционално-сексуален план, както в желанията си и постъпките си. Лесно се поддаваме на инстинктите си, така, че всяка умна жена може по елегантен и ненатрапчив начин да ни манипулира, а от там да ни ръководят. Жените са като водата, а мъжът е като камъкът. Да мъжът е значително по-силен от жената, да той може физически да я смаже и според мен точно в това е и неговата емоционална слабост. Жената поради своята по-малка физическа сила е развила едни качества като интуиция, някаква форма на емоционален анализ на постъпките на мъжът, когото иска да управлява, и подчини. Както казах мъжът е камък, а жената е водата. Водата капка по капка, бавно ще пробие или ще разруши камъка. Ако камъкът удари водата тя ще се разплиска, но ще си остане вода и пак ще се събера, а камъка, ако удари друг камък ще се счупи. Понякога под въздействие на феменизмът или някакви други фактори, жените решиха да се борят с мъжете на територия на мъжете, тоест на първичната физическа сила и там губят и понякога тежко пострадват. Те могат да постъпят по друг лек, задкулисен начин и така да управляват, и манипулират мъжете, така, че те сами ще направят това, което искат жените, при това мъжете хем ще го направят, хем ще останат с впечатление, че това е тяхно решение. Така, че жените няма нужда да преследват мъжете, те сами ще си дойдат, при това с чувство на вина. Говоря за средностатистическият мъж с нормални сексуални и социални желания, а не за перверзници, психопати или социопати. Мъжете без жени не могат по никакъв начин. Дали във всяка жена припознават майката си, това не мога на кажа. Жените да не бъдат емоционално и физически агресивни, защото тогава мъжете остават с чувство, че егото им е смачкано и тогава, те сащо стават агресивни по единият познат им начин-физическият и жените тогава пострадват

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 5b88bd1365
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Ами... сама си си отговорила. Изброи купища неща, като коли апартаменти, самостоятелност, интелект и тн. и пак не те търсят.
Значи тези неща очевидно не важат за мъжете..
Ако продължаваш да живееш по същия начин, смятайки тези ценности за важни, но да очакваш различен резултат... какво да ти кажа?

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: c073618f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   17 Много точен анализ на мъжете.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 67b3cdb1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   До 17

Ако ти си елементарен, не всички сме такива

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 0f0057968b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Много е лесно един човек да е прост и глупав, нищо не приемаш сериозно, отговорно, мислиш че всичко се върти около теб, можеш да си категоричена и сигурна в глупостите които пишеш/говориш, та те проблемите на са твои, те са на тези около теб, на мъжете, но не и твои, нищо че става дума за твоя живот.

На въпроса ти: "Мъжете ли искат да ги преследваме вече? "

Сакън, не искам да ме преследва нищо като теб, не искам да имам контакти с такива като теб и никога няма да имам в обкръжението си такива хора. Аз съм от тия мъже, не съм уверен в ситуациите с хората, преди да кажа нещо го разглеждам от всички гледни точки, преди да кажа нещо премислям. Осигурен съм, с много добра позиция в обществото, умен съм до степен да знам, че това не е добре за мен, тъй като често се разстройвам от простотията на хората, като виждам че се задоволяват с примитивни оправдания и взаимоотношения.
Колко по-лесно би било да съм глупав, да не забелязвам тъпотиите.
Та с теб няма какво да стане.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: aa81fe181a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Номер 17 горе долу, ама не е вода и камък. Водя и огън.

Пък жена да води и манипулира връзката пълна трагедия...

Мъжете без жени могат, обществото ще си продължи, просто раждаемостта ще падне. Както и стана.
Около 50-70% от жените си споделят за секс към 30% може и по-малко от мъжете.
Малцинство са вече семейства с деца, пак камо ли и вярна щастлива жена.
Мъжете са виновни много ясно хаха

А иначе авторката е изброила какви "качества" има, ама това са нещата която търси в един мъж.
Повечето жени вече, вярност, грижовност, нежност ги нямат нищо. Направо сте като мъже в женски тела. И по думи и по дела.

А "мълчанието на агнетата" или е научил нещо за теб или е намерил другa

toxic masculinity 8===D

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 20 часа
hash: 5dbac7cec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   До авторката. В Поста си под №17, направих нещо като кратки мои разсъждения. Не съм Фройд, нито Юнг, нито Ломброзо. Вашето държане при многобройните Ви любови подхожда по-скоро на типажите описвани от Август Форел. Все пак съм лаик, инженер по електроника, по-точно да кажем "доктор". Моето кратко описанийце, почиват върху някои мои изживявания в далечните ми млади години, които не винаги са били символ на вярност. За оправдание може да ми послужи, че бяхме на 27-28 години, а колежките бяха много хубави, много умни, много високо образовани, много културни. Аз съм от поколението, което лумпен-дегенератите наричат "бумъри". Родени до към 63-66 година миналият век. Момчета, които са израснали преди информационната революция. Като правило, спортували, служили две години тежка военна служба в "родната казарма" и както беше казал някакъв офицер от "дружеските "армии: "Службата в Българската народна армия е тежка, даже за завишените съветски стандарти", кой, както иска да го разбира:лумпените по лумпенски, човеците по човешки. Препоръчвам Ви по-малко влюбвания, ако е възможно повече размисъл и анализ преди това. Иначе, въпреки всичко ще изглеждате евтиничка. Не, че мъжете не харесват такива жени, харесват ги даже много, но те са за обща употреба, те по принцип не стават за майки и съпруги в семейства с някакви по-високи, изисквания и ценности. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 часа
hash: 3bc2b00140
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Номер 13 го е обобщил кратко и ясно, с което темата се изчерпва.

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 часа
hash: f04584e03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

25.   "Красива съм, интелигентна съм... "
- Ъъъ, тц тц.
"Самостоятелна съм, имам кола, апартамент, страхотна работа, имам приятели... "
- боли ме хуя. Това за мъжете не е важно.
"Не се хваля... "
- хвалиш се. На колко години си все пак та имаш кола и апартамент?
"страхотна работа"
- какво работиш?
"Не прибързвайте да си мислите, че сме правили секс, защото не сме"
- ми то каква му е далаверата? Освен ако не прибереш някой бездомник.
"Толкова ли са сложни мъжете... "
- не са.
"Помогне те ми със съвет. "
- огледай се за някой друг мъж.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 часа
hash: b7d9683ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Със сигурност не съм без самочувствие.
А ето я пукнатината в перфектният ти образ.
Не само че не си ами вероятно су със силно завишено самочувствие, достатъчно че да убие желанията на много мъже даже да искат да си го пъхнат в теб.
Като видя такива като теб автоматично си вирвам носа и ги подминавам като малка гара.
Това заслужават такива това и получават.
Посмъкни си изскуствено надутото самочувствие и стани 7пъти по учтива и уважителна към мъжете и ела пак да се обадиш дали ще те подминават така!

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 4 часа
hash: fc539b83af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   О, колко мъже по-горе не ги интересува, че една жена е икономически независима, но и мразят материалистките. А уж ние жените не знаем какво искаме.
Авторке, малко казваш за комуникацията с този мъж. Просто ни поднасяш твоя извод, че мъжете искат да ги преследват. А може да не е така. Нормална е твоята реакция, ние жените сме емоционални, всяко нещо го преживяваме, мислим го, анализиране.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 часа
hash: 833683cd6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Ще ни преследвате разбира се. Защото много ви падна нивото и само за единия секс ставате. Ама вие се опитвате и него да изтъргувате и да измъкнете дивиденти. Красива интелигентна самостоятелна и след това се оказва, че както е красива, така като си намери партньор се запуска. Интелигентна, но като се разговорите на някоя тема и като и видиш и разсъжденита, ти идва да хванеш гората. Самостоятелна, но за всяко нещо се съветва с Мама. И остана единият секс. Ама тя не правела секс на първа среща. Ама тя не правела секс само заради секса. Ако го направи, то не смее да се отпусне, да не я помислят за курва. И накрая ние мъжете си бием камшика. Жени, спрете да се надценявате и нещата ще се случат.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 0971e016c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   "Помогне те" - това неграмотност ли е, сега? !
Чудя се каква ти е работата, та назначава такива неграмотни? !
Може да си неграмотна и това да ги плаши.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 44092c5315
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Хаха, през миналите години няколко мъже я играеха тази тактика и аз все ги питам " От някой канал или инфлуенсър учиш това внезапно поведение? " и им се смея, а после нямат работа в живота ми. Блок бутона :d А номер 28 само може да си мечтае за това защото се надцени повече от всички в коментарите! Иска да му е лесно ама неее!

Те могат да учат и цяяяял ден да учан игри как да са "неустоими" е да се правят на недостъпни, но са по- зле от госпожици.
До обърнат резбата няма да е зле, освен ако една жена не е отчаяна, тя няма да позволи един мъж да й дава все смесени сигнали и да се прави на госпожица. Така че по- секси от мъжа, който знае какво иска- няма!

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 44092c5315
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Авторке, ти не си мъж да впечатляваш някого с работа, пари и коли! Само с независимост и харизма ще впечатлиш един мъж и това е самата истина! Защото той го прави нарочно!

Ако ти е мил животът и достойнството- не го преследвай! Насила хубост не става и ти Обещавам- ако продължаваш да го преследваш със сигурност нещата ще приключат! Той знае, че си отчаяна и тъгуваш, повярвай ми, всичко знае, защото го прави нарочно! . Какво да направиш ли? -

Мечти, цели, амбиции, прави нещата които обичаш и отнеси настрана вниманието си, отдели се от него в главата си! И ти обещавам, рано или късно сам ще дойде, вероятно приятели са му казали да се държи така с теб! Той те тества, пробва те, обещава хиляди звезди и после изчезва!

Това е най- често срещаната тактика в живота на всяка жена която са заучили от инфлуенсърите! Обещай й целите звезди на света и после изведнъж я остави. За твое и негово добро е да не го преследваш, спри да се питаш ама защооо защо защо, Няма защо!!! Няма! Дадох ти истината и ти вече слушай когото решиш!

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: d3caacba0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

32.   Много хубави коментари прочетох. Много точно описват авторката. А Десантчикът пак взе че изплиска легена. Десантчик, това, че са ти слаби ангелите и че си се залепил подир полата на жена си и си вреш оная работа по дупките на "прекрасните", "умни" и "интелЕгентни" колежки от трудовите отдели на някогашните институти, те прави жалък, а не мъж. Какви мъже само е възпитавала БНА, че не могат да се обслужват сами, че чакат вечно наготово, без жени не могли и други такива приказки, изречени от инвалиди. Такива като тебе съм срещал. "Ако не е жена ми, съм умрял! ", "Бубе, ела да си отидем заедно, че не мога без тебе! ", "Жена, как се прави това? ", "Жена, къде е онова? "... Айде да не продължавам, що за мъже сте израснали, целувайки обувките на старшината от някое поделение! И масово сте някакви чичаци без никаква хигиена! Ама никаква! Това не знае, за какво служи сапунът, не може сам да се изпере, ако не е жена му да му сготви, ще го кара на сухо ядене до живот като СКОТ! Точно твоето поколение сте такива некадърници и подвииопашки, че нямате никакво право да плюете по младите. Той оправял прословутите умни и талантливи колежки, иначе вика жените били леки.

Я кажи ЗАЩО 90-те години, когато България падаше под управлението на нововъзникващите мафиоти, вие, великите български мАже, си седяхте по домовете полугладни и се кефехте като някакви лумпени точно 94-та, че някакви футболисти ритнали топката във вратата на германците? Къде беше тогава 140-хилядната велика българска армия, къде бяха запасняците да защитите страната и семействата си? По домовете до бажака на жена си! Там бяхте. Явно в нищо не са ви научили, освен да бъдете пошлувковци и велики на масата - любимото на българина. Българинът е велик, когато седне да яде и пие и да нищи политиката.

МЪЖЕТЕ БЕЗ ЖЕНИ МОГАТ! Един мъж без жена пак е някой, докато една жена без мъж до себе си е НИКОЯ!

Ама това, десантчик, ти като истински български мАж не го разбираш.

*****************************

До авторката,

Както казах, по-горе хората добре са те определили. А аз ще допълня, че не е невъзможно да продължаваш да си ползваш собствения апартамент (който си го придобила в 20-те си години! ), личната си кола и луксозния си телефонец съвсем сама задълго време напред.

Но ще ти дам и светлинка в тунела! И се надявам да ме прочетеш с РАЗБИРАНЕ! Едва ли го можеш, но все пак ще пробвам.

Та, изчакай още някоя и друга годинка, турците ще навлязат в България и ще разрешат всичките ти проблеми - колата и апартамента ти вече няма да са твои, а на мъжът ти, вече няма да имаш голямо самочувствие, защото на мъжът ти няма да му е необходимо твоето самочувствие, няма вече да те харесват мъже, защото няма да ти бъде позволено да ходиш сама по улиците, разголена като проститутка, няма да се чудиш дали да родиш, от кого и кога, а ще раждаш на конвейер!

Така че само почакай и животът сам ще определи, какво заслужават такива като тебе. Ние четящите тука няма, какво да ви мислихме. Вие сте отговорност на бащите си, които ви направиха такива. Същите тея, с които Десантчикът е служил във великата някогашна армия и с които са били "бойни другари"! Хахаха
За никой не сте нито скъпи, нито мили, нито драги. Ако се наложи, а то ще се наложи, много от нас въобще няма да си вдигнат пръста да ви защитават. Даже ще открехна вратата за новите башибозуци да отидат да мандръсат съвременната българска жена, която и две стотинки не струва.

Та успех в отглеждането на неоосманчета, муцита ;-)

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: f7f17a893e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   Баш ме брига какво иска Ганчо - сополанчо. След мъж и автобус не се тича. След 5 минути идва следвашия. То да е някой екзотичен чужденец, да си заслужава ти да го сваляш. Ми то нисък, набит и трътлест тип. От много време българин на улицата не ме е привличал. Добре че се понапълни града ми с чужденци, та да виждам и аз красиви хора от другия пол.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: de4af70deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Може да е умрял.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: cebe61fb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

35.   Ще го кажа пак... Не мъжете, а топ мъжете! Обикновения мъж, който вие изобщо не забелязвате, той няма какво да иска. На него му се налага постоянно да смъква критериите и много трудно достига до каквито и да е жени.

Автората, както и други в този форум не се жалвате от нормални мъже, а от такива, които или изглеждат много добре, или изглеждат нормално, но имат много пари. Това е положението. Повечето мъже в днешно време, не могат да стигнат до каквато и да е жена.

Всички ревящи по телевизиите против мъжете са баджаначки! Това е положението... Едни и същи топ мъже си споделят всички жени в днешно време... така се получи просто...

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 057bbdc1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Това, което изброи, са неща, с които мъж обикновено се хвали. Ти още малко ще искаш да им центроваш халките със страпон. А бегай оттука.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: aa81fe181a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Номер 25 е подсъзнателния диалог на средностатистическия нормален мъж.
Подписвам се.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 5dbac7cec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

38.   До №32. Вие не може да бъдете личност, а можете да бъдете само номер.. Не се занимавайте с мен с моят живот, както с, интелигентното, мило момиче ""Black Sabbath""". Занимавайте се със себе си, с Вашето ментално, емоционално и нравствено израстване. Не коментирайте неща, които не знаете, не сте виждали, не сте присъствали. Не знаете, че до 1993-1997 година имаше десетки други институти, които не бяха под шапката на БАН и които бяха пряко ангажирани с производството. Писал съм много пъти, че съм бил старшина-школник, но Вие като безказарменик не знаете, че старшина -школника е офицерски чин и е по-висок в таблицата за чиновете от този на старшината. Не знаете, че при уволняването ни от казармата бивахме произвеждани в чин младши лейтенант и получавахме офицерска книжка. Не знаете какво значи ПКВ /помощник командир на взвод/, а не както Вие си мислите /пожарен кран за вода/. Да колежките около мен бяха умни, хубави, но с една интелигентна хубост, която няма да разберете, бяха културни, креативни с добър произход. Не смятайте жените, че стоят по-ниско Вас. Да съпругата ми е технически директор, да тя е работохоличка, да тя е добра домакиня, , да има изключително твърд характер, и въпреки всичко ме обича. Бъркате времената на събитията, а това и не Ви засяга. Да имал съм познанства с"гедерейски" и чешки момичета, да никога не съм просташки нахален като онези нещастници без достойнство, които досаждаха на момичетата, но тогава бях млад. Да имал съм познанства с колежки по симпозиуми и конференции, с руски момичета при дълги командировки в необятният Съветски съюз, знаят как да приласкаят някой, млад мъж, който е далеч от родината си и те зная, че това няма да продължи дълго. Да имах позната полу-узбечка полурускиня с прекрасна гладка кожа и бездънни очи. Това Вас не Ви интересува. Ако Вас са Ви преследвали жени, мен не са ме преследвали, защо не съм бягал и не виждам нищо лошо дахаресвам умни жени, на подходящата за мен възраст. Смятам за недопустимо младо момиче и възрастен мъж. Това са мой лични изживявания и винаги съм харесвал и харесвам умните жени. Не го отричам..

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: b676b5b8c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Може би не си попаднала на точния човек. Ако си го намерила този от някое кафе, ресторант, барче или дискотека, то днешните мъже ходещи на такива места са малко развейпрах. Т. е. ако не си ти ще си намерят някоя друга. Няма проблем за тях. Така че смени местата на търсене. Не по такива места... Ако си търсиш мъж за сериозна връзка, семейство, деца и т. н. Аз например съм малко като теб.... много лесно се влюбвам в хубави жени които виждам по главната улица в града ни, но няма как да се запозная с тях.... не излизам по кафенета, барчета и дискотеки. На такива места не съм стъпвал. Също съм самостоятелен, мога да си купя кола но не съм го направил още тъй като до не отдавна бях по чужбините, имам къща, страхотна работа но пък нямам приятели нито социална среда и не излизам никъде, от среден по население град в България.
М 38, ерген.

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: aaa3ce401b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

41.   Десантчик, не спря да се хвалиш и да превъзнасяш по-нискостойностния пол, наричан още втория пол. Фазаните като теб нямат стойността на обикновен редник в боя и стига с това, че си бил радиоинженер. Едва ли имаш и половината от моите познания и дългогодишната ми практика по радио-електроника! Аз също съм радиоинженер, но съм и радиолюбител конструктор-оператор с клас "А" повече от 38 години с направени над 10 000 радиовръзки с цял свят потвърдени с QSL картички. До сега имам само четири радиовръзки с YL (жена-радиолюбител) и то на SSB (еднолентова модулация-телефония). На телеграфия жените хич ги няма, нищо че през ВСВ били радистки. По републиканските състезания-радиотелеграфия женсите постижения стигаха най-много до 110 знака приемане и 70 предаване с морзов манипулатор и то с много лоша манипулация. Съдия през времето преди "демокрацията" на тези състезания беше Антон Кишишев, а най-добър от всичките над 120 състезатели от всички окръзи тогава беше Тодор Кайкиев. Няма да ти давам повече информация. Направих го за да подчертая мъжкото превъзходство над женската некадърност, нищо че прехваленото можене на жените днес е на мода, а ти си голям пропагандатор. Номер 32 ти е обяснил подробно "женското можене" след обстоен анализ, а аз ще предефинирам изказа му за жени/мъже! Мъж без жена е свободен и независим човек, живеещ си безгрижно, докато една жена без мъж е нищо!
Авторке, явно още не си разбрала, че мъжете не харесват независими и самодостатъчни жени, дето се правят на мъже без тестиси. Такива жени си остават самотни до края на живота си, или ги взема някой мъж пройдоха, който да живее на техен гръб. Жените така и не разбраха, че няма нормален хетеро-мъж, който да е съгласен жена да го командва у дома и на работното му място. Феминизмът така или иначе ще бъде ликвидиран и номер 32 го е обяснил с подробности. Цената обаче заради него, която жените ще платят ще е много висока! Десантчик, ще ме прощаваш, ама да ти говоря на "ВИЕ" го намирам за лигавщина и лицемерна-куртоазия.
Хайде остани си със здраве и не лъжи толкова много, за да ти повярват тук поне малко, относно радиоинженерките ти.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 2cae3db244
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   До 40. Сам се набиваш в противоречия. Казваш че човек като теб не ходи по кафета барчета и т. н. И в същото време искаш да се запознаеш с красиви жени, които ходят точно по-такива места. Ти ще си идеален за такава, кувиоз за неосъществените и мечти и желанието да е с някой балък да си го работи и да си я издържа. А пък ти ще се правиш на големия мъж.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 6540763842
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   До 41 - остави, не се занимавай, няма смисъл. Аз тоя "десантчик" отдавна го знам, че не е десантичк, ами някоя побъркана, изкукуригала феминистка под прикритието на мъж, и всичките й истории са измислици, с които да изкара жените по-можещи от мъжете. Само не разбирам информацията за казармите, двигателите, буталата, клапаните и т. н. технически термини откъде я взема. Сигурно някой мъж с технически познания седи до нея и й диктува какво да пише, срещу заплащане, а тя тъпата неграмотна патка през живота си никога не е и чувала такива сложни термини и само пише машинално каквото й се каже, без никаква мисъл. То жените могат ли изобщо да "мислят" за нещо друго, освен за модни списания, маникюри, прически, изневери и клюки с приятелки!??

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: dafaaca277
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Да защо в тая тема се измести фокуса и се говори за казарми, чинове, генерали и всякакви такива глупости? Все едно някви чичаци са седнали на ракия и си ги мерят! Темата е съвсем друга придържайте се към нея!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: f04584e03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   43
43
Десантчика е мъж но е галеник на съдбата. Родителите му са били от силните на деня и са го уредили на сладка работа, дори се е издигнал до някакво шефче. Институтските шаврантии са му бутали. Само че жена му се е оказала по- способна от него и цял живот е бил в сянката и. Била е и асексуална и е седял на сухо докато някоя колежка не го приеме в леглото си.
То май в неговия случай "галеник" трябва да е в кавички.
Сега се фука по какви летища и конференции е бил и какво усиски пие. Но е останал замръзнал в неговото си време. Сега вече трудно ще впечатли някой.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: b676b5b8c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   От 40 до 42. Не се набивам в противоречия. Да, казах, че искам да се запозная с красиви жени, но никъде не съм казал, че с такива които ходят точно по-такива места. Красивите жени които виждам по главната улица не ги знам къде ходят.... може да ходят в библиотеки или на теътър. А красиви жени има навсякъде. Това че нямам социална среда където да се запознавам с нови жени е друго. А и защо ще съм балък да я издържам? Да почерпя може, но да издържам постоянно... Аз подкрепям жената да си има работа. Всеки може да си живее с неговата заплата.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: bd4558a92f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   В живота си съм била с двама мъже.
Първият беше емоционално недостъпен. Често се чувствах, че трябва да го преследвам, анализирах, чудех се.
Накрая се отказах, а беше голяма любов. Но като не става, не става.

Вторият. Съпругът ми, бащата на децата ми.
Ей, на всяка го пожелавам. Как този човек не се “уплаши” от апартамента, колата и трите висши, а дойде с работния екип, изцапан с гипсово лепило, и ми каза: “Ти ще си. ”
Как с три думи (и до днес) този човек успява да изкара най-доброто от мен? !
И да кажеш, че е някакъв агресивен мъжкар. Не! Страшно силен, но спокоен, благ. Златен!
За 10 години веднъж не сме се скарали, не сме били даже сърдити. Леко, радостно, спокойно.
Та няма ли да съм нежна, та няма ли баници да му въртя, та няма ли срещу целия свят да застана заради него? !
И с времето се променихме. Но не насила. Стана естествено. Той придоби увереност и напредна (в кариерно и социално отношение), аз се смирих, свалих гарда и си позволих да съм жена.

Опитвам се да кажа - не си виновна, не е виновен и този човек. Просто не си пасвате. Не е твоят, не си неговата.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: e622bb0b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   "Мъжете ме харесват"
Какви мъже те харесват?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker