Иска ми се да го видя, да му се обадя, но не мога да го направя зад гърба на приятеля си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Иска ми се да го видя, да му се обадя, но не мога да го направя зад гърба на приятеля си
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2683 пъти
Привет на всички от мен!

от близо седмица се чуствам много гадно и изключително неловко. Много съм объркана и моля всички Вас за съвет.
Момиче на 23 години съм, силен характер съм и по принцип съм моногамна. Имам врзъка с момче на 24 от близо 4 години. Той е изключителен, много ме обича и непрекъснато ми го доказва, винаги от началото до сега е бил много всеотдаен. Отношенията с неговите и мойте родители са наред. Общо-взето всичко е наред. НО.. тук се появява проблема.

През тези 4 години съм имала много и най-различни предложения от страна на други мъже, на които не съм обръщала внимание.. но отблизо седмица се запознах с едно момче, към което просто имам тръпка.. мисля си за него постоянно, гледам постоянно профила муу във фейсбук.. искаше ми номера аз не му го дадох като му казах, че си имам приятел, но той не се отказа и ми е сложил бележка в чантата : " жоро.. (номера му) ще чакам смс!!! " при което съвсем се обърках. Незнам какво да правя. И понеже съм честна и държа много и на приятеля си му признах за бележката, но му казах, че нищо няма между нас. а не е така. Напротив... Иска ми се да го видя, да му се обадя, но немога да го направя зад гърба на приятеля си.. а и ме е страх да оставя сигурното, за да се хвърля в нещо, което даже не знам какво е... моля за съвет! Много съм объркана. В момента това момче не може да предприеме нещо, защоото знае че си имам приятел.. аз обичам приятеля си свикнала съм с него, но изпитвам нещо няякакво желание и към този.. и незнам какво да правя. МОЛЯ ВИ помогнете ми. дайте ми съвет. Ще Ви бъда много благодарна.

Благодаря, предварително! Ж. 23г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: f326712293
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дай си време да осмислиш ситуацията
1. Опитай се да се изясниш със себе си какво значи за теб сегашния ти приятел и новата тръпка. От психологическа гледна точка хората се влюбват в други докато са обвързани ако нещо им липсва или връзката се е изчерпала. Ако е моментно влечение не прави нищо и ще отмине за месец. Ако ли не по-добре пусни питомното. Това е ясен знак, че е навик, а не любов и само отлагаш края във времето. Пък и човека до теб не заслужава да бъде разиграван.

2. Направи списък какво ще спечелиш и изгубиш при двата варианта. И най-вече ти какво желаеш.
Ситуацията е деликатна, защото каквото предприемеш няма връщане назад. Ако успееш да си изясниш категорично желанията сама пред себе си, което не е толкова лесно колкото звучи, бъди сигурна, че ще постъпиш правилно и няма да съжаляваш.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e6734cd36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако пренебрегнеш това привличане, ако не се засичаш известно време с въпросния обект ти гарантирам, че ще ти мине. Ако пък толкова си заинтригувана от него, нали се сещаш, че и хиляда съвета да ти дадем, ти ще послушаш себе си. Въпроса е какво ще загубиш (а това ти е в кърпа вързано, повярвай ми) ако се отдадеш на емоцията и желанието.

Ще ти кажа моя съвет и не твърдя, че мнението ми е меродавно, но сериозно момче не би ти подхвърляло бележки с номера си, знаейки, че си обвързана - тъпо е! Ако изпитва наистина нещо, би говорил с теб (или пък дори не би посмял), и ако е точен няма да ти настоява за нещо, при положение, че не искаш.

Не те съдя, далеч съм от това, и прекрасно знам какво е да имаш дългогодишна връзка, в която уважението, любовта и приятелството съществуват, но истинската тръпка липсва... и ти се иска нещо различно, но има една приказка: ''Това, което имаше бе обикновено, загуби го..и то стана ценно''.

Не се правя на моралистка, и аз съм на 23 и имам страхотен човек до себе си, но в момента в който усетя, че имам желания, свързани с друг мъж (и съм склонна да ги осъществя), по-добре да прекратя тази връзка, защото така обиждам човека до мен.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a3d7b48896
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мисля си че е много брутално да постъпиш така с приятеля си .

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 298d7726dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер две - ти си истинска жена. Радвам се, че все още се намират такива като теб.
А ти, която си написала тази история, си още момиче щом се впечатляваш от станалото.

Тези неща се случват и ще се случват винаги и на всекиго.
Изборът не е лесен, нито пък труден. И той не е между човек А или човек Б. Изборът е искаш ли да порастнеш и бъдеш жена (като си откровена с приятеля си и вземеш разумно решение) или искаш да си останеш момиче, като откликнеш на провокацията. :)

P.S. Аз съм мъж, на 24. Преди месец пътувах с влак. Четях книга. Размених няколко приказки с непозната срещу мен. Телефонът и името й се озоваха на една от страниците в книгата ми. Споделих с приятелката ми (връзка бебе, само на 6 месеца). Забравих за непознатата и реших да съм порастнал. :)

Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7424a8d77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Някак си ми стана кофти за приятеля ти. Нищо лошо против привличането, но щом слагаш сигурната връзка от 4тири години, в която сама кзавш че няма никакви проблеми с нго... Някак си да зарежеш всичко, при положение че няма проблеми между вас.. В днешно време трудно се намират хора, с които си пасваш, не губи този чонек...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker