Понякога си мисля да я оставя да си намери някой по-добр и който да и осигури тези неща. Как да продължа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Понякога си мисля да я оставя да си намери някой по-добр и който да и осигури тези неща. Как да продължа?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3271 пъти
Здравейте,
Имам приятелка от година и половина. Познаваме се от 3 години но едва от толкова сме гаджета. Отначало бях лудо влюбен в нея, но тя наскоро беше прекратила връзка и не и се започваше нова. Прекратихме контакт но преди година и половина случайно се срещнахме и подновихме контакта.

След това така се случи че заедно с още един приятел отидохме на море. Знаех че тя няма да ме иска и исках да помогна на приятеля си да бъде с нея, защото и той беше я харесал. Така се случи обаче, че на морето тя прояви интерес към мен. Беше прекрасно, мечтите ми отпреди година се сбъднаха. Всичко беше чудесно. Отначало мислех че може да е само временно, но ето вече година и половина сме заедно.

Напоследък обаче виждам че нещо не е много доволна от връзката ни. Причината е в мен. Нещо напоследък съм депресиран и апатичен. Не и правя комплименти, не се държа като преди. Не знам обичам я, но имам проблеми в работата. Дълго време бях без работа, тя ме подкрепяше и помагаше в търсенето. Е след 6 месеца намерих, но не ме удовлетворява, нито работата, нито заплатата, макар че е точно по специалността ми и уж престижна, но държавна и знаете как е.

Откакто започнах работата съм толкова уморен и всякаква романтика изчезна. От друга страна майка ми много ме тормози и командва. Бях и болен и получавах сърцебиене и задух, но това отмина, оздравях. Всичко това много ме тормози и някак не и обръщам нужното внимание и тя го усеща и се сърди.

Тя много обича да ходи на екскурзии, но тази година само на 2 пъти за кратко отидохме. Няма къде да се усамотим, освен ако не идем някъде. Отначало имах желание да живеем заедно, но после с ниската заплата се отказах. Нещо много ми дойде нанагорно и даже малко в тежест ми идва връзката. От една страна знам че не е зле скоро да създаваме семейство че сме на по 30 вече, но от друга всичко ме притиска - майка ми, работата. Не знам как да постъпя. Имам чувството че никога няма да мога да и осигуря това което ни трябва за да сме семейство. Това ужасно ме плаши и ме отказва да действам за напредъка на връзката. Тя го усеща и говорихме с нея. Тя не ме притиска, но аз знам че все пак очаква нещо и се тормозя, че няма да мога да и го дам. Последните 2 седмици не се виждахме много с нея, че бях доста зает. Мислейки си за тези тревоги не мога да се отпусна и се натоварвам. Тя все казва не го мисли всичко ще се нареди, разбира ме, но аз не знам накъде да поема. Понякога си мисля да я оставя да си намери някой по-добр и който да и осигури тези неща. Дори веднъж и го казах и тя много се разстрои.
Ще се радвам да ми дадете някакви съвети как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8035f9ad73
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поредният страхливец... майката му пречела, работата го изморявала... абе момче, я се стегни! На 30 си - мъж ли си или някакъв инфантил, на който му трябва бавачка или наставник? Ако ибичаш тази жена и не си представяш живота без нея, кажи и го и започнете да градите общото си бъдеще стъпка по стъпка, съобразявайки се с положението си.

Като искате да живеете заедно и мадамата трябва да се понапъне, да загърбите малко пътуванията и да пестите за квартира примерно.
Майка ти, вместо да ти създава грижи, да вземе и тя да помага, с каквото може. Ако не харесва момичето ти, тегли и една и си гледай бъдещето, освен ако не искаш да си кукуваш с майка си до старини.

Не знам дали приятелката ти се сърди, защото не и обръщаш внимание, но със сигурност се дразни на твоята заешка колебливост и нерешителност. Жените много мразим женчовци и пъзльовци.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 81d64b30ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ... Вземи се в ръце и направи всичко възможно да задържиш момичето си, че след някой и друг месец ще пишеш тук с въпроса "Как да си я върна?". Тя те обича и едва ли би допуснала да я хвърлиш в ръцете на друг само и само да й осигури някакви си неща. Е, ако продължаваш да се държиш така с нея, може и това да стане. Успех!

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5a5a4c0c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На мен много ми хареса твоя пост, защото е много искрен, конкретен, добре описваш чувста и ситуацията. Искам да те подкрепя, защото разбирам, че имаш нужда от нечия подкрепа. Понякога на човек се струва, че е сам срещу всички проблеми и е безсилен. Чувсташ се притиснат в ьгьла, в капан си, няма изход. В това положение не можеш да поемаш повече отговорности. Семейството е голяма отговорност. Не си струва да се хабите за сватба, ако не сте сигурни, че и в добро и в лошо ще минете заедно. А от друга страна, като забравим за сватби и венчални халки, тези които се обичат винаги остават заедно така или иначе.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 10ad909c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторът: Благодаря за коментарите. Нещо тези дни и здравословно не се чувствам добре. Май отново се появиха старите симптоми.

Обичам я да, но не съм стъпил здраво, болен, недоволен от работа, нямам много средства. Въобще всичко ме притиска.
Ще се радвам ако чуя и мъжки мнения по моята история.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: cd85be22dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не питай старило, питай патило. Аз съм патил точно от това. 4 години "служа" на една НЕБЛАГОДАРНИЦА и мога само да ти кажа... БЯГАЙ докато е време, щото после ще духаш супата ;) В. В.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ea1359165c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Престани да повтаряш, че си болен! Всеки човек има някакви здравословни проблеми! И друго да не си непълнолетен, че се занимаваш с майка си! Ако много те притиска й кажи да не се бърка толкова в живота ти. И най- вече говори с приятелката си и съм сигурна, че ще ти каже че парите не са толкова важни!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7d94021c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Изясни си какво точно искаш или да бъдеш с жената която обичаш или с майка си. Но знай че с майка не се живее, а не са ти и годинките малко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker