Любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (107196)
 Любов и изневяра (25723)
 Секс и интимност (12605)
 Тинейджърски (21004)
 Семейство (5471)
 Здраве (8535)
 Спорт и красота (4421)
 На работното място (2525)
 Образование (6649)
 В чужбина (1429)
 Наркотици и алкохол (1000)
 Измислени истории (765)
 Проза, литература (1573)
 Други (15349)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовница
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 4214 пъти
Искам да споделя тук и моята история, имам връзка с женен мъж, с мен е само заради хубавият секс, наясно съм с това, не се разбира с жена си, но никога няма да се разведе - доста е консервативен. Не го и очаквам, лошото е че аз имам чувства към него, появиха се с времето, аз съм раздаващата се в тази връзка, във всяко едно отношение емоционално, материално и сексуално. Дори не се срещам с други мъже, опитах, правих секс и с други, но все нещо не ми харесва.

Незнам някой изпитвал ли е такава любов, около мен всички ми казват, че ме използва, незнам даже дали освен привързаност изпитва нещо друго, заедно сме от 3-4 години, не е малко времето. Хубава жена съм, самостоятелна, интелигентна, но не намирам силите да спра всичко това, опитвах и пак се връщах към него, тази обич ми и дава много емоции, след срещи с него хвърча като новородена съм, но и страшно много ме терзае. Ще се радвам на съветите ви, каквито и да са те.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 63476d6422
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И според мен те използва. Няма да се разведе със жена си, но на теб ще ти е приятно ли да знаеш, че не си единствената в живота му? По-добре го остави започни да се занимаваш с нещо и с времето ще го забравиш...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6e72ed5439
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко е в твои ръце. Мога само да те посъветвам да си отговориш на въпроса харесва ли ти това положение, в което се намираш. Доколко можеш да правиш компромис.
Ти си достатъчно умна и разбираш всичко. Просто не е дошъл момента, в който ще ти писне и мило и драго ще даваш - само и само да си свободна. А за да стигнеш до това състояние трябва или много силно да се влюбиш в друг мъж, или да ти омръзне до безобразие да бъдеш с този. Достатъчно е ако започне да се държи с теб унизително и направи живота ти ад. Тогава ще ти бъде по-лесно да поемеш по пътя на твоето щастие.
Едно е ясно-няма да е все така.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 833db892a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Кое у него е неоценимо за Вас? СТрува ми се, че той се възползва от хуавите чувства /не отричам, че и той ги има/, но това не оправдава липсата на бъдеще с него. Каква е вашата възраст ивъзрастова разлика помежду ви- съобразете и това.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6d6b202ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз викам да го накараш да види каква жена може да загуби и да го накараш да бяга след теб!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a2cf3655d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря на 1,2,3 за съветите им, за реалното виждане на нещата. И им пожелавам да бъдат винаги щастливи.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4e2d22aa49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Намирам се в твоето положение! Осъзнавам всичко, а не мога да се противопоставя на себе си! Искам да осъществя връзка с Вас. Ако искате може да ми пишете на rumenova_b@abv.bg

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 095936e838
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИШ ДА УВАЖАВАШ СЕБЕ СИ И СЛЕД ТОВА ДА ИЗИСКВАШ... МИСЛЯ ЧЕ ТИ ЖЕЛАЕШ НЕЩАТА ДА СЕ РАЗВИВАТ ТАКА...

ЖЕНАТА Е СЪТВОРЕНА ДА СЪЗДАВА ЖИВОТ И ВРЪЗКИ.... И АЗ ЛИЧНО СИ МИСЛЯ, ЧЕ ИМА ПОНЕ ДВА ВАРИАНТА ДА ИЗЛЕЗЕШ ОТ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ АКО НАИСТИНА ТИ Е НЕРПРИЯТНО - ЧЕСТНО ПРЕД СЕБЕ СИ КАЖИ ОСВЕН СТРАСТА КОЯ Е ДРУГАТА ПРИЧИНА ПОРАДИ КОЯТО СИ С НЕГО... И Т. Н. МОГА ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ОЩЕ МНОГО.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8770d0c144
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Направихте си котило. Ближете си раните.
Толкова сте жалки. И отвратително гадни, с най
подлите съвети. Заради такива като вас ние мъжете
спираме да обичаме и само ебем. Пием и ебем.
И ви е хубаво нали. И не една, имаме по повече от
една любовница, защото вие глупачките ни зарязвате
и отивате при друг при следващ, докато намерите
някой тъпак да ви издържа.
Добре че си имаме жени. Те знаят как да ни коткат.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a2cf3655d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Към № 8 - толкова злоба не бях срещала скоро, явно някой все трябва да е виновен и така е по-лесно. Като ви е хубаво при жените стойте си там, никой не ви спира, и всеки сам си има право на избор, нали така. НЕ СЪДЕТЕ ДРУГИТЕ ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ СЪДЕН И ВИЕ. Ако имаше поне малко разбиране е друго, но вие сте една отровна мъжка гадна змия.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: f2eea83f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   И аз имам такава връзка. Не мога да сложа край, а и не искам. Толкова щастлива не съм била никога в живота си. Моят съвет е, че щом се чувстваш на седмото небе с този човек, бъди с него. Изживей всичко. Вложи цялата си любов и граби с пълни шепи от това което той може да ти даде. Живей за мига, не мисли за нищо друго. Така е писано.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a2cf3655d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Към № 10, може би си права, имам такава връзка, чувставата са прекрасни, но по празници когато си сама е ужасно, а той е там със своето семейство, е това ме довършва, полудявам, намразих едва ли не празниците заради това, не се радвам тогава и на срещите с приятели, толкова съм обсебена от тези чувства, искам да съм с него. Звуча като ученичка, но не съм.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 48cbc0d28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Нищо няма да спечелиш от това повярвай ми защото моят мъж също имаше любовница но вече със нея е свършено със една дума прочетен весник.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 48cbc0d28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   А какво ви дава освен секса нищо друго колко време оделя за вас 1 час или 2 часа това е защото повече не може умна жена сте потърсете си друг за да е със жена си значи я уважава не можете ли да го разбереш пък се постави на мястото на жена му.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1f085289dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Преди години имах извънбрачна връзка с мъж, който беше свободен и искаше брак с мен.
Любовта ни избухна като огън, но ни делеше разстояние от километри.Изживявахме я с писма и 1-2 срещи.

Аз така и не посмях да се разведа,поради много причини-както,за да не нараня детето и мъжа си, така и заради негови недостатъци, с които бих живяла много трудно.
Да се откъсна обаче от него, все не успявах, въпреки,че прекрасно знаех и бях признала пред себе си, че няма да се разведа. Тази любов ми беше като наркотик.

След като той оконачтелно се убеди, че няма да направя стъпката към развод, постъпи по начин, за който му се възхищавам и досега, въпреки, че в течение на месец бях обезумяла от мъка: ТОЙ СЛОЖИ КРАЙ НА ВРЪЗКАТА. ОТ РАЗ.
С ЕДНО ПИСМО ЗА СБОГОМ И ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ, ЧЕ АЗ НЕ МОГА ДА МУ ДАМ ТОВА, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕ (съвместен живот).
Страдах безумно, но в душата си знаех, че има право да търси щастието си другаде и не можех да го упрекна.
Изключително болезнено изживях раздялата, но разбира се... мина.

Моля те, намери сили да постъпиш така. Всичко останало е безценно време, което ще изгубиш, а един ден може да се окажеш напълно сама, застаряла, без семейство и деца, пропиляла години в тичане по един мъж, който е имал всичко това и за когото си била само развлечение.
ЩЕ МУ Е ТЕЖКО, ЩЕ ТЕ ТЪРСИ, ЩЕ ТИ СЕ ОБАЖДА, ЩЕ СТРАДА - НЕ ОТГОВАРЯЙ, НЕ ГО ТЪРСИ, НЕ ПРОЯВЯВАЙ МИЛОСТ, МИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ И САМО ЗА СЕБЕ СИ!

Така постъпи с мен моят любим някога и никога до днес не го упрекнах. Това също е част от любовта - да разбереш другия и да го пуснеш на свобода!

ЩЕ ТИ ОСТАНЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН СПОМЕН.... А ТОВА НЕ Е МАЛКО....

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a2cf3655d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Към № 14 специални благодарности за пълната откровеност.
Благодаря на всички които ми дават съвети, прави сте 100%, знам го и сама, но като чуеш, че и друг някой е изживял тези терзания разбираш, че никой не е застрахован. Ще Ви пожелая на всички здраве и късмет и много любов.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 48cbc0d28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Здр читатели искам съвет живея с мъж от 11 год всичко веше перфекно но от 1 год насам просто живота ми се обърна разбрах че има любовница казва ми че вече скъсал с нея но аз нему вярвам незнам защо несъм спокона немога да спя немога да се храна тои ме обеждава че преключил с нея и сега сме били аз и тои моля кажете ми мили дами какво да правя дали да му вярвам но го обичам прекалено много не си виждам живота без него. Благодаря ви.

 
  ...
преди: 13 години, 23 дни
hash: db57170cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Горкото момиче, не ти завиждам. Моята история беше почти същата, сякаш виждам себе си и спомените ми нахлуват обратно. Обичах го безумно и безкрайно много, връзката ни приключи прекалено болезнено и за двама ни, нямаше друг изход, сега 1год. по-късно за мен нищо не се е променило.

Чувала бях, че единственно и само времето лекува тези рани, нищо подобно, от мига в който се разделихме, животът ми се срина, пробвах какво ли не, не минава. Сега живея с друг човек, но не спирам да мисля за предишния, чувствам душата си изпепелена и празна, чувствам се жива само в редките моменти когато го срещам случайно. Не мога да ти дам съвет защото не знам кое е правилно ти сама трябва да направиш своя избор, надявам се да бъде правилният, успех ти желая.

 
  ...
преди: 13 години, 17 дни
hash: a2cf3655d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Защо жените сме толкова емоционални и раздаващи се. Защо не можем да бъдем прагматици като мъжете, а винаги влагаме чувства. Някой може ли да ми отговори на този въпрос.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 17 дни
hash: a2cf3655d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Към № 17 от Авторката. Благодаря за споделените чувста. Никога не се знае кой е правилният избор, както каза ти самата. Дано и ти намериш твоето щастие и спокойствие.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c6d7267dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   За това което преживяваш със такъв мъж е нужно само едно.
Много търпение и да му показваш само,че го разбираш.
Такива мъже често не стигат до края като -ще се разведа ,но ако намери вярната посока и вижда във теб спокоиствието това може да се промени.Няма по страхливи същества от мъжете.
Когато силно те е обвзела любовта как ще промениш това?
Където и да отидеш ,каквото и да направиш ти ще се връщаш все на това място.Дай си почивка само за себе си нека топката да е във него,ти бъде малко по резервирана и по мълчалива това ще го накара да се стреми към теб.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1292acab35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз лично като жена не одобрявам това, че изобщо се занимаваш с женен мъж, който си има семейство. Ами много ясно, че такъв случай ще те ползва, като третото колело, колкото за развлечението и това трябва да ти е било ясно от самото начало на тази въпросна ,,връзка". И той в случая постъпва зле с това, че мами жена си толкова време, аз лично никога не бих допуснала подобно нещо с моят мъж, понеже съм доста мнителна и ревнива. Най- добре си насочиш енергията и вниманието там където си заслужава за теб самата, не си заслужава да забиваш на едно и също положение и без това достатъчно си си пропиляла времето досега. Ако за почти 4 години не е зарязал жена си, за да бъде с теб, значи и след 10 няма да стане. Такива мъже, нито заслужават да си имат втора жена, която да си губи времето с тях и да им прави кефа, докато те си гледат съпругата и децата, нито изобщо да имат семейство.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker