Семейна, но имам нова тръпка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Семейна, но имам нова тръпка
преди: 10 месеца, 16 дни, прочетена 3144 пъти
Здравейте! От 7-8 години не ми се е налагало да споделям в подобен сайт. Накратко, аз съм жена на 30г. , във сериозна връзка без брак, но с две деца сме, от 7 години сме заедно с мъжът ми.
Станах майка на 24. Тъкмо завършвах университет и така се случи, не беше планирано. Отново да мина накратко, живота ми след това беше и все още е низ от готвене, чистене, домакинстване + две малки деца.
И ето ме сега на 30, все още домакиня. Животът ни е ужасно скучен и еднообразен. Винаги ме е задушавало това, но съм щастлива, че имам този дар семейството. Не съм вярвала, че ще пиша това точно аз и ще се случва на мен. Никога не съм си помисляла да изневеря на мъжа ми, макар и да няма вече голяма тръпка между нас, все още сме си добре. Обичаме се, просто живота мачка всички.
От известно време си пиша с едно момче, малко по-малък от мен, той е от моя роден град, аз вече не живея там, но ме откри и на шега започнахме да си пишем. Не откликвам на хора, които ми искат приятелство, или ми пишат, но той спомена, че изглежда сме от един град и ми стана интересно и така започнахме.
Не сме се виждали все още, не се е случило нищо между нас, НО аз се чувствам увлечена от това момче. Чувствам трепет, който беше забравен за мен от доста дълго време. Чувствам, че искам да живея, че съм забравила да живея и какво е да ти е развълнувано, да ти е забавно, да те ухажва някой, да те забелязва някой, да ти прави комплименти... За последните 6 години аз съм само и единствено майка, за всички мои познати, семейство, роднини, приятели. Просто майка. Аз бях забравила, че съм жена. Наистина. Разсъждавам си от известно време, че все още съм млада, по-млада обаче няма да ставам, имам чувството, че животът ми се изплъзва и ще се събудя на 40 някои ден и вече ще е късно. Не съм такъв човек, не искам да правя глупости, но искам да продължа да комуникирам с това момче. Не мога да спра. Носи ми една хубава емоция, в същото време не желая да направя онова, непростимото нещо. Мисля да се видим, защото след като си пишем толкова време ще ми е интересно да се запознаем за по едно кафе на живо. Но не искам да спя с него, не и наяве. Иначе си фантазирам с него постоянно, просто се побърквам откакто си пишем, чувствам се като тийнейджърка.
Започна и да ми се прави повече секс. Чувствам се жива. Но какво да правя, буквално тази сутрин се молих на Господ, за капак станах и вярваща в последните няколко години, молих се просто да махне този човек от пътя ми, да ми даде воля на устоя на изкушението. Може и да звучи смешно, но наистина го направих. Моля се да се захване с друго свободно момиче и да забрави за мен. Ама не искам...
Чакам да пише, все си гледам телефона. Усещам как хлътвам, дори не знам как е възможно това само от едно писане...
Какво да направя според вас? Някой разбира ли ме, или аз сега съм лошата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 547964d262
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Говори с мъжа си. Той или ще те разбере и ще промените начина си на живот за по-добро, или ще ти даде причина да му изневериш. Замисли се дали истински те обича, ако не промени нещата след като вече си му казала как се чувстваш

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: f4e4455495
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Говори с мъжа си. Той или ще те разбере и ще промените начина си на живот за по-добро, или ще ти даде причина да му изневериш. Замисли се дали истински те обича, ако не промени нещата след като вече си му казала как се чувстваш

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: ff0ae9004b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Отдай се на желанията си! Аз съм мъж и винаги бих предпочел жена ми (семеен съм) да не се лишава от нищо което е пожелала… било то мъж сексуално или нещо друго. Ще поясня защо! Когато жена като теб, семейна и явно разколебана заради липсата на внимание от половинката й има такива желания и ги подтиска се получава така, че накрая заради нещо съвсем тривялно му се ядосваш и си казваш : Абе този явно не ме цени а аз толкова много тръпки пропуснах заради него” и от яд или от чувство за разплата се хващаш с някого когото заменяш за това което имаш (а то не е никак малко, нарича се семейство).
Отдай се без нагласа за промяна в живота ти, като замяна на партньора, а като нещо което да изживееш сега в този момент. Тази “изневяра” може само да скрепи семейството ти! Но само ако е с цел удоволсвие и задоволяване на копнеж. 39 години бях ерген точно защото не срещах жената която ме разбира и която не би ме заменила само заради секс. Срещнах я. И знам че (не ако а когато) когато поиска нещо ще го изживее и това няма да ни раздели!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 9f2395fa12
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Харесва ти да се чувстваш харесвана, мъжа може би не ти го показва и ти е скучно. Все пак с две деца, няма да търсиш друг мъж, пък и трудно ще те вземе с деца, няма смисъл да се занимаваш. Кандидати много, ама само за секс.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 7582b874da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не е късно да имаш още деца

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: aab12c5a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Наистина не си добре, според мен. Съветвам те да не прекрачваш границата, защото после може горчиво да съжаляваш. И под прекрачване на граница имам предвид да НЕ СЕ ВИЖДАШ с това момче. Слез на земята, моля ти се. Ще сътвориш някоя глупост и после няма да има връщане назад. Имаш две деца. Помисли и за тях какъв пример ще им дадеш. Помисли все пак и за съпруга си. По този начин го предаваш. Ако искаш да си хойкаш наляво-надясно с разни по-малки от теб мъжа ти за какво ти е тогава? Ами ако мъжа ти по някакъв начин разбере за този чат и за желанието да се видиш с въпросното момче на по кафе? Как ще се почувства той, според теб? Решението си остава твое, но много сериозно помисли какво искаш да направиш и какво бъдеще искаш да имаш!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: e0ab08bbda
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Била си станала майка, а си забравила да си жена? Че каква по-голяма красота и какво по-истинско за една жена, от това да е майка? Не знаете какво готворите понякога.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 3288dda6cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Оле буламач, госпожа мъжете също имат "нови тръпки", но ако са сериозни с жена си ги игнорират. Най-добре отивай при новата си тръпка и на 40 ще си жена за пример и на децата си, и гордост за родителите си. Мъжа ти кучета го яли. Заради такива бичкии не се женим официално. Имам няколко приятели с деца, които не се ожениха - умни момчета и поне не дължат нищо на никого. Айде успехчета!

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 902be67eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Благодаря на всички дали мнение. Доста различни мне ия. Вижте, аз не искам да греша и няма да го направя. Но и така трудно се живее, все едно и също, мъжа почти не ме забелязва, отдаден на работа и грижи. Всеки ги има тези неща, работата и грижите, но като няма капка романтика и разнообразие, как издържате? Лесно е на мъже, предадени от жена, да пишат колко съм зле, но вие сте сигурно същите мъже, които не знаят как да направят жена си щастлива.
Наясно съм, че на момчето му е до секс, не да ме взима мен с двете ми деца за жена.
Нищо няма да направя, знам, че после ще е много трудно и сложно. Исках просто да споделя някъде с някого.
Благодаря

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 2c497dc4f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Здравей,

Знаеш отговора - отдръпни се преди да е станало късно. Спри контакт и търси начин да заздравиш връзката с мъжа ти/приятеля ти. На една и съща възраст сме с теб (30години), затова ще си позволя да кажа, че това е проклятието на нашето време - голямата свобода и големия избор. Можеш да станеш и да си тръгнеш след 7 години съвместен живот, без никакви проблеми, даже съчувствие и разбиране ще получиш, но къде останаха семейните ценности? За запазване на каквато и да е връзка са необходими усилия, рядко нещата вървят гладко от само себе си. Затова те съветвам да положиш усилия, понякога усилието е да се откажеш от тръпката за по-висшето благо.

Успех!

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 41105f72fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   А ти правиш ли нещо, за да напомниш на мъжа си, че си жена? Обличаш ли се женствено, грижиш ли се за маникюра си (няма нужда от изкуствени нокти, достатъчно е да са добре оформени и с лак, дори и безцветен), косата ти как е (или я носиш само вързана, защото е по-удобно)? Истината е, че се чувстваш жена, защото но новия му е лесно от далече да ти праща комплименти. Това ще се промени в момента, в който заживеете заедно (дори и без децата) и ежедневието ви погълне.
И още нещо: ти каза ли на партньора си, че ти липсва това отношение, след като се погрижи да се почувстваш жена?

И последно: Господ ни е дал свободна воля и не е отговорен за това да прави пътя ни по-лесен. Ти имаш всички опции да премахнеш младежа от живота си, натискаш блок и готово, но ти подсъзнателно не искаш това. Може би дори пишеш темата с надеждата, че всичко ще ти кажат, че партньорът ти не те оценява и да го напуснеш. Ако е така, ти решението, че ще изневериш вече си го взела, искаш само потвърждение (дано да греша).

Лола

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 902be67eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До номер 8 - да, основна функция на жената е да роди деца, иначе не е завършена, съгласна съм. Но живеем във времена, в които да си просто майка и домакиня, не е достатъчно на една жена. Забравяш за себе си, оставаш в сянка, това избива чакрите, така да се каже, доста често.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: f7580f12a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Аз пък като майка отскоро те разбирам. Мъжете никога няма да разберат не само физическите травми и боли от раждането, но и психическите Ежедневието ти става толкова монотонно, минава между памперси, бебешки акита и ядене, буквално нямаш какво друго да кажеш. А лично има дни в които успявам да си измия зъбите чак следобяд от ангажименти с детето, а за месец съм 10 кг надолу просто защото нямам време и да ям понякога. Никой не отрича, че децата са злато и всяка майка фи обича, но това да си майка не е същото като да си жена нали така. Жената има нужда от време за себе си, дори да е 5 мин за една маска за коса например, или пък просто да се изкъпеш на затворена врата. Това са все екстри. Социалния живот е сведен до минимум, секса остава на заден план от умора или просто защото детето не спи и какво става? Ами жената се чувства смазана, непълноценна и самотна. Авторке, съветът ми е да си чешеш егото, ако трябва и пий кафе, но дотам. От секс с поредния ебач няма нужда, защото това е което реално искат мъжете пт семейна жена с две деца. Малко забавление. Запази си достойнството и не прави нищо повече, ще видиш че той сам ще изчезне като не стане каквото очаква, за теб поне е останал флирта и не си капо. Опитай да съживиш огъня с мъжа си.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 59d2723c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Лицемерничиш. Като ти е скучно в къщи защо не работиш? За децата има ясли и градини, те не са оправдание за цял живот стоене в къщи. Толкова ли нямаш никакви интереси- четене, чужд език, приятелки, разходки с децата и т. н. освен зарибявка във Фбук? Ако е така си много елементарен човек. Не можете ли семейно да излизате, да посещавате различни събития и забележителности? Нали уж се обичате (така пишеш)?
Всъщност кого лъжеш - мъжа си, нас тук, себе си? Ако обичаш един човек нямаш очи и сърце за друг. И не подмокряш гащите само като ти пише в соц. мрежи. Наясно ли си за какво ти пише и те зарибява? Не е защото те обича докато смъртта ви раздели. Не е и защото желае да да заживее с теб и децата ти. Сигурно същите палаври със същата цел ги е писал и на други. Не си първата, не си и последната баламурница. Имам позната, историята на която започна точно като твоята и завърши с изневяра и развод. Любовникът си би камшика, тя остана без средства и замина в чужбина. Мъжът ѝ не пусна детето и то живее тук. И твоята "тръпка" няма да завърши с хепи енд. Ще те поизчука и ще те зареже заради някоя по-млада и свободна без две ремаркета.
Включи си разума, доколкото го имаш и прекратявай контакта с онзи. Търси работа и разбирателство в семейството си. Защото който не цени и не пази това, което има е обречен да го загуби.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 30f06301be
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Е за това няма да се женя. Уча, работя, спестявам да стягам къща с всякакви удобства, лишавам се, не ходя тук и там, спестявам да може да осигуря на някоя фльорца добър живот и хубав дом, и някой ден тя да ми плюе в лицето и да ми вземе всичко понеже видиш ли като сме се оженили тя имала право нищо, че не е купила две лъжици. А не, мерси!

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: b5ccdc5f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   И аз бях в твоето положение, но се отказах от тръпката си в името на семейството. Можеби постъпих правилно, но все още мисля за онова момче и ми липсва ужасно (а мина почти година откакто не сме се виждали). Бяхме само приятели, макар че и той имаше чувства към мен, но никога не си ги признахме директно.
Та, нямам отговор на твоя въпрос - кое е по-добре. Аз уж постъпих както трябва, но само аз си знам колко е пусто и празно в душата ми и не знам кога (и дали изобщо) ще ми мине някога.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 69af1807e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Едва ли на някого не се случва нещо подобно. В рутината се появява някой/я и човек току залитва омаян от доза внимание. При някои преминава сравнително бързо и безболезнено, при други - не...
Първо: препоръчвам ти да бъдеш изключително внимателна в кореспонденциите. Днес техниката дава известна възможност за тайна такава, но няма 100% гаранция.
Второ: постарай се да увеличиш контактите с твоя си. Да привлечеш вниманието му. Постарай се да му подскажеш, че се нуждаеш от повече близост, интимност, разнообразие...
Трето: настрой се за прекратяване на тази кореспонденция. Изключи всички мисли за реална среща. Почти е изключено, че ще произлезе нещо ползотворно. Трябва ти известно време. Това не изключва след време пак да се заиграеш. Но ще имаш по-бистър поглед към ситуацията.
Четвърто: ако не се ориентираш към спиране, най-вероятно ще се изчукате. Не мисля, че ще ти стане много по-добре ако наистина само пиете кафе. Та се замисли за секса. Желаеш ли го, нужен ли ти е, как ще се чувстваш после... А ако научи мъжът ти... какви ли биха били последствията...

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 902be67eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз съм авторката, отново благодаря на всеки, изразил мнение.
Номер 18- тъжно е при теб, но ти пожелавам сили да забравиш за момчето. Важното е, че сте нямали физически контакт! Това искам да избегна и аз, защото след физически контакт шанса за жената да се влюби е голям. Става сложно.
До номер 15- благодаря за разбирането от жена! Жените сме по-снисходителни и емпатични. И аз мислех, да си чеша егото просто, да си говорим и чатим просто, чувствам се приятно. Но това е нож с две остриета. Неусетно човек започва да мисли много за другия.

До всички останали, съгласна съм с вас. Абсолютно наясно съм, че ще е голяма грешка и тъпотия да спя с това момче и аз НЕ го искам! Мога да си фантазирам, там няма кой да ме спре, нали така? Дори това подобрява и сексуалния ни живот с мъжа ми! Което е огромен бонус и в крайна сметка, щом е така, лошо има ли? Или вие цяяял живот дори и във фантазиите си не сте докосвали друг/друга? Хайде де! Не вярвам.

Момчето каза нещо важно, че да, желае ме, но разбира че аз няма да го направя (защото му го казах абсолютно точно и ясно, че не си струва риска), и че му е приятно да си говорим просто, дори да не стане нищо.
Ние си говорим за много неща чисто като приятели. И това подобрява моето настроение, не виждам нещо лошо в това. Нека не сме коне с капаци, не е времето на прабабите ни, когато ако си омъжена не си могла дори "здрасти" да си кажеш с друг. Хората общуват, а аз наистина се чувствам като кон с капаци, защото досега освен с мъжа ми и с някой роднина, не съм говорила с жив човек от мъжки пол, разбирате ли. По леко със заклеймяванията моля. На всеки може да се случи да се увлече, безгрешни ли сте? Важното е човек да устои и да няма ФИЗИЧЕСКИ контакт. За другото сметка не се държи!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 59d2723c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   10 - Както ти казва и Лола, ти какво си направила за да те забелязва мъжа ти? След като си вкъщи имаш достатъчно време да се погрижиш за външността си, да приготвиш не просто манджа, а вечеря на свещи и хубаво вино? Нямало романтика и разнообразия вкъщи? Ами направи ли ти нещо романтично и разнообразно вместо да упрекваш мъжа си и да чакаш той да те забавлява? Той уморен от работа за да ви изхранва, ти си се превърнала в недоволна скучаеща домакиня, кой трябва да ви създаде романтиката и интересното? Животът всеки си го прави сам.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: f5c98d00d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Съветвам те да споделиш с мъжа си. Така ще ти е по-лесно да се справиш с това изкушение. Сподели и се справете заедно, пък мъжа ти може и да се опомни и да промени отношението си, за да те прави щастлива.
Няма смисъл от всички тези писаници и трепети по чатовете, празна работа са, само може да ти размътят главата. Търся тихата радост. Тя идва като погледнеш дечицата, другаря си, виж ги като свой хора, като част от теб, слабостите им, чертите им, уникални са. Бих живял заради това, и го правя..
Липси винаги има, на много неща в човека, но ги търси вътре във Вас. Всичко е въпрос на осъзнаване. Истински прекрасните неща могат да бъдат само в нещо праведно, трудно е да се осъзнае, но направиш ли го, радостта ще я имаш.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 8c4cbcfe34
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   До №3 ""Отдай се без нагласа за промяна в живота ти, като замяна на партньора, а като нещо което да изживееш сега в този момент. Тази “изневяра” може само да скрепи семейството ти! Но само ако е с цел удоволствие и задоволяване на копнеж. 39 години бях ерген точно защото не срещах жената която ме разбира и която не би ме заменила само заради секс. Срещнах я. И знам че (не ако а когато) когато поиска нещо ще го изживее и това няма да ни раздели! """ Изневярата и сплотяването са нонсенс. Няма как изневяра да сплотява, тя разрушава. Може би това явление се наблюдава при различни форми на перверзии и извращения, като суингърите, куколдите, педофилите, купрофилите, зооофилите некрофилите и т. н. При нормалните хора няма как да стане, те не страдат от емоционален дефицит, а имат чувство за гордост и достойнство. Все пак живота не е само ядене, ходене до тоалетната и е--не. Просто нормалните хора имат друга ценностна система и друга визия за живота. Ако трябва да съм коректен веднъж ни бяха дошли, но съвсем неочаквано едно семейство, с които се познаваме, но чак пък тотално близки не сме. Това се случва преди много години. Жената слабичка, стройна, но не много хубава в лице, тип миньонче, мъжът също не се отличава с аполонско телосложение. та като дойдоха, както се полага извадихме сингл малт уиски, приличен коняк, някаква газировка, и съпътстващите бонбони, сладки, соленки и т. н. Аз принципно почти не пия, само много рядко неразредено хубаво уиски със стайна температура или хубав коняк на фона на Пинк Флоид, Райнбоу, Пол Мория, може и "Вълтава" на Сметана, Шопен, Чайковски, понякога български групи, Райбоу, Юрая Хийп, но винаги на хубави слушалки, нещо като лично изживяване и то да съм сам, вечерно време. Те по принцип са чалгари. Та отивам, аз до кухнята и идва съпругата ми, но по леко кривата усмивка показва, че е бясна. Та тя с особен шепот ми споделя, че тази съседка и казала, "защо ние двете и Алекс /това съм аз/ да не направим тройка, а мъжът ми и без това вече е под наркоза и няма нищо да види, или да помни, а и даи спомни нещо няма да се впечатли". Та съпругата ми помислила, че аз с тази съседка сме имали някакви контакти. Аз бях толкова изумен, все пак само преди 10-12 години бяхме купили апартамента, а и не сме такива хора. Как да е поуспокоихме страстите, а съпругата ми отиде да говори с нея. Дълго време след това тя ме гледаше при поздрав с някакво смесено чувство на желание, привличане, изненада, учудване. Та още с нанасянето ни, бях чувал, че тя е нещо като нимфоманка и преди години когато бяхме останали двама в асансьора, тя натисна "Стопа" и останахме между етажите и с хрипкав глас ми заяви, че ще ме изнасили, което ме силно разсмя. Тогава току що бях приключил с джудото, бил съм десантчик, не съм висок, но съм го докарал към 182-183 см и тегло към 88-90 кг, а тя я има 48 кг и височина под 160см. Да, ама когато с едната ръка ме хвана през кръста, а с другата се опита да ми свали ципа на джинсите, изпаднах в паника и се замятах насам -натам в опит да натисна някой етаж, за да избягам. Тя ме бута, блъска по-далеч от таблото и се смее особено, , но как да е успях да натисна етаж и излетях като тапа с биещо сърце и много изплашен и се надявах никой да не обърнал внимание на топуркането от асансьора. След това дълги месеци не смеех да ползвам асансьор. Та се чуда дали това не беше нещо като нейн втори опит.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 54a562512e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Даваш съвети или искаш съвети без значение, не знам на някой да са му свършили работа, дори да са най-мъдрите такива. Или са вършили, за малко и после пак същите драми.
Човек често не може да се наскочи, лично аз не те виня, нито проблемът е само твой. Мъжът ти би следвало да те познава, избрал те е ти него също. Вероятно знае че синвъртиопашка, едва ли ди станала сега такава, ама е решил че може би ще се промениш. Ти също си знаел че той е скучен, ама тогава не си го наричала скучен, сигурно си си казвала че е спокоен и за момента ти трябва спокойствие. Сега вече имаш спокойствие, ама ти е скучно, за това е най-лесно да изкараш него скучен. Сега вече искаш друго, да има тръпка, някой там да ти каже че си уникална, да станат хормоните на айрян, да стане сложно, после вероятно ще искаш пак спокойствие, след това отново ще искаш хормони и емоции.
Въпросът е за всички твои вътрешни конфликти ще има съответен мъж който да е виновен. Мъжа ти ще е виновен по дефолт, хубаво лошо той ще е виновен, другите ще са виновни според настроенията ти.
Ти не си виновна, мъжът ти те заслужава на 100% защото те е избрала такава. Всичко е точно.

 
  ...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 15f30cd9a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Разбирам те, но недей да го правиш, защото няма смисъл, наистина годините минават но с това и човек трябва да помъдрява и осъзнава света. Ето ти казваш че ти липсва тръпката и че сега си още млада ала не за дълго, но ти поглеждаш назад и мечтаеш, което не е хубаво, защото в действителност не можеш да станеш пак на 20 и така е най-добре.. Относно това момче, помисли малко какво ли мисли за семейството ти - за дечицата, за съпруга ти. Аз ще ти кажа - нищо, не му пука особено, че ще им навреди, като има афера с теб. Това не е особено привлекателно нали, всичко е илюзия. Ако ти липсва тръпка, много лесно можете да я зародите с мъжа ти. Започнете да си пишете така както с онова момче, да споделяте идеи, мисли, внесете романтика, еротика, ако искаш внимание и комплименти му изпращай повече твои снимки, било то и предизвикателни. Обличай се предизвикателно за него, заделете време за вас и тн. Осъществете мечтите си, включително и еротичните, важно е да сте удовлетворени в сексуалните взаимоотношения и така. Необходимо е старание да се подържа тръпката, но не е особено трудно, ако има желание. Много е важно да не мастурбирате, напълно го изключете това, защото така енергията и мислите ви се разпиляват, пазете се много.
Като цяло тези страсти нямат насищане, всичко е една лъжа обаче, защото истината е че вие двата сте си напълно достатъчни и Господ ви е дал всичко необходимо. Моли се на Господ да ти дава сили, да ти открие истината за тези неща, най-вече да погледнеш сърдечно и да се изправиш. Търси наслада във вечните блага, най-вече да обичаш тях и да растеш духовно, земните наслади са временни и повечето дори не са от Господ. Права си че младостта ти ще мине бързо, целият този живот минава бързо и е важно човек да се стреми да го изживее достойно преди да се представи пред Бог. Желая ти успех и никога не се отказвай, нито поглеждай назад. Всичко ще се нареди, няма случайни неща.

 
  ...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 894c1f4b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   До авторката от н. 18:

Като те чета си точно като мен - романтичка, мечтателка, вярваща в голямата, специална любов. Поне аз не бих изневерила, не и за секс, не бих могла да си легна с мъж, ако не го обичам. За мен е много важна емоционалната и духовна връзка с човека до мен. И понеже и ние така с мъжа ми се бяхме отдалечили, улисани в ежедневие и аз не чувствах никаква любов от негова страна (после си дадох сметка, че и аз не съм му давала достатъчно). И така след време се появи това момче, с което бяхме колеги. И ние така отначало само приятелски разговори, бъзици, казвах си "Какво толкова, и аз имам право на общуване с други хора", но после почнахме да си споделяме, да се предпочитаме един друг пред останалите колеги... И неусетно се влюбихме. Разбира се, не си го казвахме, но то беше ясно за всички. Никога не преминахме границата, но мислите ми бяха само при него. Толкова се бяхме сближили емоционално, че в един момент мъжът ми беше излишния, само кусури му намирах и му се дразнех от всичко. Това ставаше несъзнателно и без да съм го искала, но при мен е така - отдам ли се на някого с душата си, вече друг не съществува. И повярвай ми - отне ми мнооого време докато изтрезнея и осъзная какво ми се случва и накъде вървя. Мислех, че няма да мога да живея без това момче, че той е човекът за мен, но Слава Богу опомних се, преди да направя още по-голяма грешка (мислех вече за развод).
Разказвам ти това, за да знаеш какво те очаква. И ако наистина си като мен - не го прави, не се виждай с това момче, прекрати "приятелството" ви преди да е станало късно, защото после ще те боли и без да искаш ще нараниш и семейството си.
Знам, че ти липсва топлина, нежност, разбиране, но намери друг отдушник - хоби, приятелки, пътуване - да, банално е, но само това е решението. И се опитай да се сближиш отново с мъжа ти - както казаха и по-горе - стани отново жената за него, върни романтиката между вас, все още не е късно да съживите искрата.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: c45b2bf15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Пак съм н. 18:
Съветът на н. 3 за еднократна изневяра, която уж укрепвала брака, може и да важи за някои мъже, но със сигурност не важи за нас. При нас никога не е само секс и съответно после всичко се обърква тотално.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 7d1b59a4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Чукай се с младежа, само внимавай мъжът ти да не разбере. Сигурен съм, че си интелигентна жена и ще можеш да го направиш, така че той да не усети нищо. Отдай се на тръпката си, един път се живее. Дори велик писател като Оскар Уайлд е казал, че единственият начин да превъзмогнеш изкушението е да му се отдадеш. Много вероятно е и на мъжът ти да му е писнало от теб и семейният живот и да се заглежда по свежи гаджета.

 
  ...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 902be67eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Хора, аз съм авторката. Можем да закрием темата!
Прави сте, не си заслужава риска и аз го знам добре.
Секс си имам, не си струва за единия секс да рискувам всичко и съм го обяснила точно с тези думи на това момче.
Преоткривам мъжа си, и ще вървя в тази насока. Да, другият ми действа сексуално, но в крайна сметка го правя с мъжа си и той и аз печелим от цялата работа. Някой каза, че и среща за кафе не е ОК, съгласна съм. Ще се заплетем още повече, дори ако се видим за кафе, няма смисъл.
До всички, които ме очерниха, че съм си полафила с чужд мъж няколко пъти, ами спокойно, има доста по-фрапиращи случаи и жени. Женете се, недейте сега заради мен да се отказвате от женитба

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 894c1f4b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Аз пък не бих имал нищо против съпругата ми да общува с някого чрез кореспонденция. Не виждам защо да не си разнообрази сивото ежедневие с нещо приятно. Не виждам с какво толкова би наранила честта ми. Повечето се страхуват, че има голяма вероятност да бъдат изоставени. Аз съм спокоен в това отношение. Това може да се случи и поради куп други причини и обстоятелства.
Има голяма вероятност да се стигне до секс. Това също не е чак толкова страшно. Извънбрачен секс правят много хора без да се развеждат. Други търпят тоталната му липса и си стоят при "партньора". Всеки решава за себе си как да живее живота си.
Има немалко случаи в едно семейство двамата да си пасват перфектно, с изключение на секса. При малко повече разум, разбиране и доверие, би могло това да се случва "навън", без да е изневяра. И без единият да се страхува, че ще бъде изоставен.
За сега обществото ни не е дорасло да приеме такива отношения.

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: e1e8e0c64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   До авторката 31.

Готини вицове, дано си вярваш. Щяла да преоткрие мъжа си, много забавно и успех с това. Представям си картинката вече как се насилваш, а същевременно и няма как да му обясниш. Секс имало, колко голямо щастие. Всичко има и желание и всичко, ама няма нищо свързано с любов и обич.
Нали не мислиш че ей така ще се появят емоциите, просто от нищото? Ще го преоткриеш и всичко ще се оправи? То до сега не е било наред сега ще потръгне. Някога си го избирала по спокойствие и интерес, ама както писах вече на друго място това е до едно време, после идва сметката.
Сега ти следват най-забавните години. Ще искаш емоции, да си като някои други, да си щастлива, да сияеш, ама това няма как да дойде от въздуха, защото това е съзнателен избор, който няма нищо общо с интереса и кривите сметки.
Ще се опиташ, ще изпаднеш в огромна дупка, ще разбереш че няма да стане. Рано или късно ще си хванеш любовник, за миг ще политнеш и после пак ще паднеш, после ще е още по празно, самотно и глупаво като усещане.
Всичко това не защото си единствената такава, даже напротив, защото повечето са вече така. Където няма морал, няма нищо след време. Изборите ви са гнили и резултатите ще са същите.

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: b689692071
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   До номер 18.
Разбирам ситуацията ти, добре, че си била разумна и силна. Така е правилно. Виждам, че има всякакви хора, според коментарите. Някои биха се отдали, защото "веднъж се живее". Всеки си има философия за живота, но аз съм като теб, да правилно си усетила. Винаги в отношенията си съм слагала емоция и съм очаквала повече от секс. И сега ще бъде така, затова реших да не си го причинявам.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 6e122bc94a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Поредната....
А тия мъже, които нямали нищо против жена им да си пише с други, па и да се вижда... Вие сте абсолютни льольовци пичове, срам ме е, че съм мъж заради такива като вас. После се чудиме защо жените стават толко нагли

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: d9336fb408
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Разбирам те напълно! Първото нещо което трябва възможно най бързо да си намериш работа. Второто като се усещаш че ви става скучно, какво пратите с партньора за да промените нещо. То най лесното да си намерим някой, ще ти е интересно някоя друга година после какво следва с младото момче то ли ще ти гледа децата. Има хора мъже и жени много сте наивни. Истинската любов няма прегради тя остава за цял живот!

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 0521691268
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Не знам, хора, аз съм авторката. Едни ми казват давай, други недей. Да, избора ще е мой, ясно. Трудно ми е, ужасно много ме привлича физически и визуално, нещо в него, прилича на моя бивша невъзможна любов. Това го прави още по-трудно. Ще направя правилния избор, защото съм била винаги доброто момиче, искам да живея в мир със себе си и съвестта си. Но определено ще се пръсна, искам да го забравя. От един град сме шанса да се засечем е огромен. :(

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: cdd823d531
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   До ашторката - 39.
Чакай сега, ти по мненията на околните ли се водиш?
Ако е така ти е спукана работата занапред.

Отделно, тоя красивия, онзи бившия-невъзможната льбов, на трето почетно място съпруга ти.

Определено нещата полека отиват към...

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: c5718cee64
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Аз преживях същото и то на 40 години. С 10 години по-млад от мен мъж. Всичко продължи повече от 2 години. И за нищо не съжалявам. Беше най- голямата страст на живота ми. Изживях я докрай. Иначе съм омъжена от повече от 20 години и имам две големи деца. Запазих си семейството, но си изживях и страстта. Мъжа ми ме разбра.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: facc0ac2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Мъжът Ви сигурно е cuckold, защото в нормални условия ще Ви изхвърли като употребен парцал. //Fallschirmspringer//--Десантчик-"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 5d3594d3c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Жена ми е с мен от 19 годишна. Беше девствена и дори не се беше целувала с друг. С времето усещах, че това и тежи, че и е любопитно какво ли би било с друг мъж и тн... След раждането на първото ни дете тя нямаше самочувствие, че е красива и сексапилна, чудеше се как я харесвам все още и тн... Накарах я да качи своя интимна снимка без лице в един сайт. Буквално за минути получи десетки съобщения от мъже от цял свят с комплименти за това колко е красива, сексапилна и тн... За ден имаше стотици съобщения само с комплименти. От тогава вече 3 години с пише с един чужденец от там. Пращат си голи снимки и двамата и тн... Това промени животът ни изцяло. И двамата станахме много по открити, смели и уверени, както в себе си така и един в друг. Сексът ни стана много по страстен, разкрепостен и дори извратен. Тя не е спала с друг и не е предала доверието ми. Така че колкото и страшно да ви звучи подобно глупости могат да се окажат искрата от която имате нужда.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 4794322ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Така съава като снесеш децата твърде рано преди да си се наживяла.
На една по-късна възраст е по-лесно да преглътнеш аза си, ако преди това си поживяла, не че не се чувстваш по същия начин, нещастна, забравена, с несбъднати мечти и желания, но поне не се оплесваш като ученичка по други.
Говори открито с мъжа ти, че не може повече да стоиш затворена вкъщи с децата, не си пенсионерка, млад човек си, имаш нужда от работа, от развитие, да си сред хора.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 062ecd7e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Авторите, ако още не си направила тая глупост, откажи се на мига. Хубавото семейство и здравето са най-големите дарове в тоя живот и нищо не може да ги замени. Направиш ли подобна грешка, директно ще си съсипеш живота. Да, наистина ще се събудиш на 40 обаче без мъж и семейство. На теб ще гледат като на поредната бройка и нищо повече. Дори и да не те хванат, семейството ти вече ще бъде развалено и ти ще го знаеш. Освен това няма да се спреш само с този. Тръгнеш ли по тоя път ще има и втори, и трети и т. н. Не слушай глупостите как такива си били "запазили" семейството. Това са приказки за наивници. Те много отдавна нямат семейство.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 2c489209b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Щом ти се иска, направи го 1-2 пъти с него, и ако можеш спри дотам. Недей да живееш заради това, което ще кажат хората.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 601f549082
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   До 50. Няма спиране, направиш ли го един път, искаш още и още, и още и така, докато не изгърмиш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 6325c8e628
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Лошо няма, когато имаш тръпка, да си я изживееш. Колкото и пъти да ти се случва. То за това е и тръпка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker