Мъжът ми се ожени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът ми се ожени
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 4407 пъти
Омъжена съм от 17 години. Преди 20-на дни мъжът ми каза, че е срещнал жената, с която иска да остарее. Познаваше я от 7 дни. Той е на 42, тя - на 17 години. Веднага се изнесе да живее с нея. Имаме две деца - дъщеря на 15 и син на 8 годинки.

ткакто е с нея, почти не търси децата, дадох му да вземе каквото си поиска и ги пуснах с новата "жена" да живеят в моя наследствена къща на село, защото си нямат къде да отидат. Реших, че все пак е баща на децата ми - не може с лошото. Оставих къщата обзаведена, взех си само дрехите от гардероба. Понеже са две къщи в един двор, се разбрахме, че те ще ползват едната, а ние с децата понякога ще си ходим и ще ползваме другата къща. Той нямаше нищо против. Нанесоха се. С изненада установих, че беше сменил патрона на външната врата след няколко дни.

От тогава е агресивен към нас, заплашва ни, че ще ни запали, ще ни убие, ще ни изравни със земята, ще подпали къщите, ако се опитам да го извадя от там... Живеем в някакъв ад. Освен това жена му - 17 годишната - която живее в моята къща, носи моите домашни чехли, спи в моето легло, с моя мъж ми казва, че аз всъщност нищо нямам, всичко е НЕГОВО. Подразних се. Настройват децата против мен.

Въобще животът ми се преобърна наопаки откакто се появи това момиченце. Вчера отидох при адвокат и подадох молба за развод, това положение ме обижда. Подадох и жалба до прокуратурата за самоуправство, та те ми обсебиха имота и аз нямам достъп до него вече. Там имам мои неща, които ми трябват, то всъщност всички неща са си мои, по-скоро на майка ми даже. Какво мислите Вие?

Не знам дали въобще се разбира нещо от написаното по-горе, но съм много объркана. Не проумявам - да направиш на някого добро и да ти отвърне по този начин, да пуснеш врага в дома си и той да скочи да те обижда... Правилно ли постъпвам според Вас? Нормална ли е такава връзка - 42 годишен мъж със 17 годишно дете? Всяка вечер по дискотеки? Всеки ден нови дрехи, а децата - да се оправят...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: 64477d912f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Историята ти ми изглежда неправдоподобна!

Просто не мога да повярвам,че нормална жена може да постъпи така.
Тук сега няма да обсъждам постъпката на мъжа ти-тя е абсолютно безотговорна и ако ставаше въпрос поне за любов с жена подходяща за него-бих разбрала, но с хлапачка на 17 години,просто е възмутително.
Фактът е факт, но как си постъпила ти след това?

По мое мнение-изключително глупаво.
Да бъдеш добра с този, който се е подиграл зад гърба ти и да му подаряваш част от къщата си?Която дори не сте строили заедно?За да живее там с малката пикла?

ЗАМИСЛИ СЕ-ЯВНО СИ МНОГО НАИВНА И ГЛУПАВА (не искам да те обидя, а да те сваля на земята).
Подозирам, че си го направила с умисъл-като например, апартаментът е на мъжа ти и един вид правиш замяна.Не знам-може и да греша-ти ще кажеш.

Има и друго-не по-малко важно-мислиш ли, че е здравословно за децата ти да виждат баща им в близост до вас как живее с едно вчерашно л.....
Ако мислеше поне малко за това как би им повлияло, не би направила тази огромна глупост.

Съжалявам, но сега трябва да ти кажа сама (с помощта на адвокати-тоест ще ти коства много пари) да оправяш кашата, която си забъркала.
Това вече не е доброта, това е наивност и глупост, която по никаъв начин не оправдавам.
Такива хора само като се опарят от собствената си глупост, нещичко разбират....
Ама минава много време.
Извинявай-бях остра, но само с цела да те отрезвя, не да те обидя.
Дано си ме разбрала правилно.
Успех в делата независимо от всичко!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 4ad345c9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко зависи от теб, разкарай ги тия от къщата си нека ти лижат подметките щом не оценяват добротата ти! А малкото курве много лесно могат да го арестуват мъжът ти за педофилство с малолетни:)

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: c01b856268
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбира се, че тази връзка не е нормална... та това даже неможе да се нарече връзка. А мъжа ти е постъпил много егоестично, ако питаш мен намери начин какъвто и да е той да ги изкараш от вътре и си вземи всичко, което ти принадлежи.

Успех мила !

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: b2aa242f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Описаната от теб ситуация е един голям АБСУРД. Почти ми звучи като измислена история. Не мога да разбера с разума си ли действаш или само с емоции. Ако това не е измислена история и ако мислите ти са на здрав психически човек, мисля че твърде силно си обичала този мъж и си била готова на всичко само за да му угодиш. Била си в състояние да направиш компромис, но да запазиш поне уважението му. Но вместо това си се сблъскала с озлобление и неблагодарност.Може би истината само ти си я знаеш - явно надявала си се на нещо. Може би си разчитала, че това е временно увлечение и той ще се върне при теб. А може би имаш и ти някаква вина за това.
Дано да се оправиш. Ще ти бъде много трудно да намериш изход от тази ситуация. Съчувствам ти.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 25acf5ee5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не се разбира от писмото Ви какви отношения имахте преди тази история на мъжа Ви, граничеща с умопомрачение. Смятам, че на него ще му се изчерпи "чувството" и ще Ви моли да се върне. Аз не бих приела тази унизителна роля.

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 476fc47845
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Не съм мислила за замени, апартамент нямаме - ведомствен е и от там ще ни изкарат всеки момент с децата. Идеята беше да ползваме едната къща, а той - другата, двете къщи са в един двор. Но той смени патрона на външната врата и не ме допуска до имота. Къщата не сме строили, но съм я купила аз , с помощта на родителите си, писах я на името на майка ми, защото мъжът ми е комарджия, човек, който постоянно прави заеми. Сега го търсят от три банки, пълен е с кредити, пари изхарчени по кръчми, дискотеки, за дрехи, дрънкулки и др. за него, не за мен или децата. Цял живот съм изплащала дългове и съм яла мухлясал хляб, сега пак е така, но ще се оправя. И не, не го искам обратно, не се надявам да е временно увлечение, т.е. би ми се искало да е, за да си намери жена за нормално съжителство, долу-горе на неговата възраст. Аз не му подарих част от къщата, просто му дадох покрив, където да живее докато се устрои, за известно време. Не очаквах в отговор такова поведение от него. Малката и тя започна да се зъби и ме амбицираха. Подадох жалба до прокуратурата за самоуправство. Очаквам да ги изкарат от дома ми. Повече няма да бъда добра с него. Той не беше добър с мен.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 0fb719efbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жено, я се стегни! Това ми звучи като измислена история. Ти добре ли си бе човек, как може да се унижаваш така.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: b33b3f396f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен е най-добре да ги разкараш не стига че мъжът ти е егоист но и според мен е безотговорен и незнае какво иска от живота си. Аз лично не бих оставила семейството си заради 1-ното влечение към някой си. Но всеки с акъла си все пак сме различни. Както и да е на мене не ми се вярва 42 годишен мъж да остави децата си и жена си заради 1 пикла която може да му бъде дъщеря това е направо абсурдно. Намери начин и ги изкарай от къщата си и. Щом той е решил че трябва да е с нея трябва да си носи отговорностите + това тя е на 17 а той е възрастен може да бъде съден за педофилство.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 1cfcf14df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Съжалявам че не се познаваме, иначе ти влизам в положение и на драго сърце бих изхвърлил мъжа ти и неговата малка пачавра на улицата ... стига да ме помолиш разбира се?!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 8eac1716b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това да не ви е другарски съд от комунистическо
време. Развод, делите квото имате да делите. Децата
избират при кого искат да бъдат. Плащат се издръжки
и това е. Не можете да станете чорбаджия на сърцето
на мъжа на авторката. Като е решил да си чупи главата
да си я чупи. А ти номер 9 що не дойдеш на мене да
се озъбиш.

Не трябва с подли номера.

 
  ...

...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 3eadfabd9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Грешката ти е, че си ги пуснала в къщата и не си ги оставила на улицата. А това при него се нарича криза на средната възраст. Ще дойде един ден да те моли пак да се връща, но ще го пуснеш ли? Помисли си дали си залужава да имаш такова нещо близо до себе си. НЕ мисля....

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 4ab8a48ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 10... Пич ти изобщо разбра ли за какво иде реч..:)))))
Ако ти си в моята къща като пиявица, не само ще ти се озъбя ,,,,,,, :))) а и ще те ухапя.

Браво номер 9

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 1780760bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ти луда ли си? Направо ти се чудя. Вместо да го изгониш ти му даваш подслон за него и за любовницата му. Направо ти се чудя.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 476fc47845
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз съм авторката. Напуснаха къщата вече. Чакат бебе. Сега живеят на квартира. Разведохме се. По-спокойна съм. Благодаря на всички.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker