Конфликт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121323)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Конфликт
преди: 9 месеца, 29 дни, прочетена 2235 пъти
С приятелката ми излизаме от няколко месеца. Досега аз изкарвах повече пари, тя беше на по-ниска заплата и затова аз плащах винаги сметката като излезем някъде. Тя нямаше и претенции за скъпи заведения или места. Беше доволна на всичко.

Наскоро ме съкратиха от работа, а заплатата на моята приятелка я вдигнаха двойно. Аз успях да си намеря работа, но още не съм започнал там. Приятелката ми предложи да отидем за няколко дни на почивка. Аз се съгласих, намерих хотел на прилична цена, но я помолих да покрие една част от нейните разходи, защото не мога да поема разходите и на двамата, не мисля и, че е честно така. Тя каза добре.

Когато отидохме на почивка, ми хвърли в лицето 250 лева и ми се развика как нормалното било мъжът винаги да плаща. Скарахме се, като аз и казах, че не съм искал дори да плати за всичко, а просто аз да не поемам цялата сума. Все пак според мен не е нормално аз да поемам 500-600 лева сам и тя нищо да не дава, при положение, че нямаме деца, като и двамата работим (вече на почти еднакви заплати).

Според вас, прав ли съм? Аз лично се обидих жестоко от цялото нещо и се чудя дали изобщо да продължавам. Аз и 6000 лева да изкарвам, едно, че знам че парите никога няма да стигат, ако винаги плащам за двама за заведения и почивки. Друго, че винаги съм бягал от такъв тип отношения с жени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 73eabdfed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Зарязвай я.

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: ae6138cd29
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Хем бягаш от златотърсачки, хем с такава си. Сам си си я избрал.
Не е виновна тя, а ти. Ще да е супер красива, разкрепостена, че да си плащаш като поп.
Ако беше скромна, настояваща да делите разходи, да се бърка за портмонето си всеки път-нямаше да я искаш изобщо. Жената, която мъжа избира за приятелка показва как гледа на самия себе си.

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 78ddebb2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Зависи.

Аз пък като жена се напъвах години да доказвам, че не съм за парите, поделях разходи, подаръци правих и т. н. Грижовна и щедра жена съм си по принцип и не ми тежи. А и живея в България и виждам реалностите - масовото заплащане, цените на всичко. Неизбежно е и двамата в двойката да работят яко и да поделят.

Но пък съм виждала с болка накрая как това всъщност не се оценява. "Какво си направила толкова за мен, че не се сещам? " Е, като поживеят малко без мен и видят, че има и жени като твоята, за които мъжът плаща всичко и винаги, започват да се усещат, че май доста съм правила за тях.

Та, може и страх от използване да е. Защото много мъже в началото се напъват да впечатляват жената, а после си я използват и за пари и всякакви случаи има. Има и много мъже, които търсят "скромна жена", да им пести пари и това е страшно обидно. Един вид в прав текст ти казват, че точно ти не заслужаваш. А защо да не заслужаваш?

Поговорете си спокойно, без викове и сцени - кой какво очаква, какви възможности има, от какво се страхува.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 20304c2910
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Това е ясно, предъвкано е многократно, повтаряно е навсякъде. В сайта има хиляди теми и коментари. Дори си мисля, че от толкова повтаряние темата може да е фейк за да се натърти за пореден път.
Да го обобщим за милярден път: повечето жени са меркантилни. Когато ти взимаш повече от тях е ОК, когато е обратното НЕ.
Когато харчиш по тях е ОК, когато харчиш за себе си НЕ.
Ти трябва да им купуваш подаръци, те на теб НЕ.
Твоите пари са общи пари, нейните са си нейни.

Защо е нужно да се повтаря това постоянно. Ако темата не е фейк и за пръв път се срещаш с тази част от жените значи или си прекалено млад, или тя е първата, с която си се занимавал малко по-сериозно.

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 7ac81682ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Тази не е наред с главата! Не знам какво има да продължаваш с нея? Това означава, че винаги до себе си ще имаш един враг и предател, който ще те остави сам при всеки по-труден момент от живота ти. Ами ако имате деца? Ти за 4-ма ли ще теглиш цял живот? И ако ти се случи някой ден нещо със здравето и/или останеш по-дълго време без работа, какво? Ще ти натрие най-безцеремонно носа, както е направила сега и ще си легне още на следващия ден с някой нов, защото ти не си бил истински мъж.

Човек, съветът ми е да бягаш от тая с 300! И й кажи при раздялата, че е една повлекана и парцал, от който не става нищо. Радвай се, че е разкрила истинското си лице, докато още нямате деца. Това е враг, а не жена, с която да прекараш остатъка от живота си. Нито един лев, хвърлен по такава като нея, не си заслужава.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 76ba7176d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Постъпката и е обидна. Скъсай с нея.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 8377c3e5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не казваш на колко си годинки, но щом работиш и изкарваш пари, да приеме, че си мъж.

Сега ли разбираш какви са жените днес? Какво се правиш на ощипана мома. Явно сексът е вървял, ти си си плащал, не си си отворил устата да я питаш каква роля вижда тя за себе си в тая възка... освен в кревата естествено... Повечето жени очакват само това да правят, и то когато са на кеф... Ако искаш:
- деца
- финансова помощ
- домакинска помощ
- емиционална подкрепа / приятелство

Трябва да се ГОВОРИ. Не предполагай, че прото ще ги получиш. Повечето жени днес могат само да разтворят краката, и за други не ги търси, щото "не са ти слугини". Разбирай - са проститутки... Ако не изглеждаш като Брат Пит, и съответно не са флюбени в теб (т. е. гените ти), значи е заради пари.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 6e26f3bea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами аз се обидих жестоко, когато мен с малко бебе мъжът ми ме накара да си платим наполовина в много евтина хижа, като изигра нещата, че да вземе от мен от стаята след като се качим сумата уж за да не се разкарвам до долу с малкото бебе, а така го изигра в хижата все едно той плаща. И мен адски ме заболя. При вашия случай мисля, че ти си прав по ред причини, а и по реакцията на приятелката ти, при това само от няколко месеца да хвърля пари и реагира така.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: e6418fdf6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   С тая... само ядове те чакат.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 1aced37f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   От Автора. Не бях забелязал да е много меркантилна, защото досега нямаше никакви претенции към мен да ходим по скъпи заведения или скъпи почивки. Самата тя ми сподели, че защото изкарва много малко пари, не може да си позволи да ходи по заведения или да пътува към мен (тя е от друг град). Затова аз покривах разходите, платих и транспорт да идва до мен, плащах за кафе и кино примерно. Но от май месец насам, тя изкарва 2500 лева заплата и пак продължи да ме оставя аз да плащам наляво-надясно. Нещата ескалираха на почивката, която не беше в много скъп хотел, но все пак хотел ресторанти/заведения за няколко дни излиза общо към 600 лева, не са нищожни пари. Имаше предложение от нейна страна да ходим и в Турция или Гърция. Аз предположих, че в такъв случай е готова за поделяне разходите, тъй като там щеше да е и по-скъпо, отколкото в България. Но тя явно е нямала никакво намерение.

Да, признавам, че и аз съм виновен, че не съм забелязал да е такава, затова ще приключвам.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 234d13aea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   При положение, че дори досега често си плащал сметките и не си се държал като скъперник, а сега си останал известно време без работа, постъпката й е повече от отвратителна, затова унизителна и заслужава да бъде изритана като мръсно коте.
Алчна и пресметлива - не ти трябва.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 668e56f6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Ами поведението й е меко казано грозно, нали жените искаме равнопоставеност и следователно разходите трябва да се поделят, но ти така си я научил в началото и нещата няма да се променят.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 2818566635
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Право е момичето, мъжът винаги, абсолютно винаги трябва да плаща. Този нещастник е много дребнав. За всеки мъж е въпрос на чест да плати, тези смешни 500-600 лева. Той трябва да е доволен, че прави този жест, като знак на благодарност, че тя е се е съгласила да бъде с него. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 9791c0f245
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Не те обича, казвам ти го като жена.
За нас жените любовта към мъжа е равнозначна на уважението - демек, ако те обича, ще те уважава най-напред и после всичко останало. Ако си позволи да прояви неуважение, това означава, че не те вижда като мъж. Може да и е приятно с теб, да ти пуска, да се умилква, но няма ли респект, няма любов.
Да ти хвърли 250 лв е безкрайно унизително. Аз бих прекратила на момента и не бих се занимавала повече. Дори да го изговорите, да се извини и т. н., унижението от постъпката и ще остане и нещата няма как да бъдат същите.
Търси си жена, за която не си само ходещ портфейл и полов орган. Иначе си прав - колкото и пари да изкарваш, в момента, в който се появи по-перспективна опция, ще бъдеш зарязан. И за жените важи същото - ако мъжът ви вижда само като красиво тяло, което да размотава в леглото и по заведения, връзката е обречена.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: a299d3b6ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Обидно е държанието и и според мен трябва да ти дава сигнал, че не е човека, който търсиш. Когато късаш с нея и кажи защо го правиш и обясни ясно причината, не да го извърта, че си стиснат.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 4203f0e616
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Преди да я зарежиш незабравяй да я ритнеш в лицето! Много е важно да разбере що за боклук долен е.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 3a4fb02911
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Вместо да се обиждаш като госпожица, след като ти е хвърлила парите в лицето, което е тотално неуважение и унижение за когото и да било е трябвало да я смачкаш от бой и изхвърлиш от живота си. Повярвай ми при друг мъж не би си позволила подобно поведение. При теб си е позволила, защото знае, че си мухльо. Което от своя страна ще води винаги до ситуация на раздяла. Промени първо себе си. Всяка една връзка се крепи основно на уважение един към друг. А то се печели, когато започнеш първо да уважаваш себе си. Ако не го осъзнаеш това, следващата ти връзка също ще е провал.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 7ac81682ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Десантчик, как не те е срам да лицемерничиш толкова много? Хем сам казваш, че жена ти изкарва много повече пари от тебе и ти дава от тях и на тебе, хем се биеш в гърдите какъв мъж си и как само мъжът трябвало да плаща! Чудно ти с кои пари по-точно разплащаш - с твоите или с тези на жена си? Смешно и жалко е отстрани. Такъв мъж си, че ако беше при някоя нормална, отдавна да те е отсвирила.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 547baf1ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Щях да се кача на колата си и да я оставя там. Да се прибира как може

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 1aced37f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До 13. Тези разходи сами по себе си са малки, вярно е. Но те се трупат. Излизаш на заведение, 40 лева минимум за двама, отиваш на кино, 30 лева, отиваш на кафе, 15 лева. Умножаваш го това по дни, в които се виждаш с дадената жена и се получава немалко, защото се плаща за двама човека. Тоест двойно на примерно моя разход за дадената дейност.

Като сметнеш и 2-3 такива почивки за период от 3 месеца, вече се събира сериозна сума, която не всеки би поел или би бил съгласен да поеме (ако има възможност). Една кратка почивка до Западна Европа за един уикенд излиза 400 евро за един човек, за двама са поне 800-900 евро, сега разбираш ли защо при натрупване това изобщо не е малко?

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 78ddebb2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 3 съм, отново.

Накратко, че може много неща да се напишат, а всяка двойка и връзка си е уникална и сама за себе си. Според мен най-добре седнете и си изяснете какво очаква всеки от вас двамата от тези отношения.

Без цупене, без обиди, без възмущения. Един спокоен разговор, в който си кажете открито всичко - и хубаво, и лошо. И даже и да решите да поемете по свой път после, поне да е с уважение, а не - "Ти си използвачка", "Ти не си мъж", а да не говорим за предложенията нагоре - ритници и гаври. Много от проблемите явно идват от липсата на комуникация. Мълчим си и всеки си представя и очаква нещо си, като си мисли, че другият иска точно същото. И като се натрупат недоразумения, става много грозно накрая.

Нито е срамно жена да плаща сметки, нито мъжът е длъжен, особено пък на зверската инфлация и откровената спекула по магазини, кръчми и хотели да поемал ВСИЧКО. А има и ситуации, при които горните обекти изглеждат толкова дребни и незначителни - болести, безработица... Какво правим тогава???

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 6e26f3bea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   И 3 е много права. Споделям същото мнение като жена.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: b11c6d2576
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Е аз пък като нищо не съм искала от мъжа, който обичах освен искреност, какво получих? ! Ходих у тях на тепсия, нито ме е взимал, нито ме е връщал, нито ми е купувал нещо, аз винаги съм носила, даже за рождения ден нищо не ми подари. Да кажеш на външен вид да е бил нещо-не, аз добре изглеждаща и поддържана, той само на думи ме превъзнасяше. Един единствен път ми подари една гривничка не нещо скъпо, радвах й се като малко дете, докато не разбрах впоследствие от самия него, че е купил тогава не само за мен, а и за бившата си, която каква ли не не я беше изкарал и как не се сещал за нея. Знаете ли как се чувствах в този момент, като последната глупачка. Това ако не е гавра, здраве му кажи. Никога не съм се хващала и не съм използвала мъж за пари, напротив, и какво получих в замяна като отношение и уважение-кръгла нула. Тъжният урок, който научих е, че повечето мъже залитат тъкмо по разни курви и изпол8вачки, защото това им действа на егото, когато такава им врътне някой номер искат да се докажат, че могат да я поправят и им става фикс идея. Така, че като чуя мъж да се оплаква колко жените били меркантилни, не им вярвам, всъщност много им харесва да се доказват точно на такива.

 
  ...
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: 038458454f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Мъжете се кефите на кифли, после ревете. Ми кой ти я избирал? ! Ти!
Ако беше жена, с която делите сметки, плаща си всичко сама- ще я гледаш с презрение и погнуса. Щеше да я правиш на маймуна, щеше да получи възможно най-гадното отношение на света. Но, щом е кифличка, която стотинка не е дала и те използва-краката и целуваш. Сега ревеш. Що? Като спа с нея, не рева, нали?
Сам си си виновен. Мъжете се раздавате от сърце, душа именно за такива парцали.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: ddc6ed74dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   От автора. Аз и казах, че късам с нея. Тя ми се извини и поиска да и простя, каза че е съгласна с мен и ще делим разходите. Но не мисля, че след това нещата ще бъдат същите. Съмнението винаги ще остане с мен, че го прави просто, за да се прикрива, докато ни станат по-сериозни отношенията и ме натисне пак.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: 3d1a78d0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   25 е Блак Сабат, на която пак и избиват хормоните на грешното място. Душко, търси си англичанин със снобски обноски, блед като вампир, анемичен и престорено вежлив. Такива като тебе ще си намерят похлупака зад граница.

Авторе, бий й шута на тази нахалница. Ще си сложиш голям чеп на врата, ако продължиш с тази кръвопийца. Кажи й да си взима билет на Уиз Еър и бегом оттатък Ламанша.

 
  ...
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: a10f380915
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   25 глупости са това. Защо толкова злоба и гняв има. Мъжете искаме нормална и искрена връзка без лъжи и лицемерия. Има хора който са нещастни по душа и само плуят.

До Автора. Жените почнат ли с капризите никога не се спират. Все повече ще се влошава и ще се мъчи.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: 2818566635
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   Старая се да не използувам нецензурни изрази, та затова ще кажа по-меко. Когато един мъж /момче/, иска да си делят сметката или да се редуват при плащането с жена /момиче/, то той е завършен путьо. Това дребнаво делене, е толкова гнусно и еснафско, че с малко думи не може да се опише. Един казва, че съм плащал сметки с пари на жена ми, ами да. Самата тя ми ги даваше с тази цел. Като технически директор заплатата И беше към три пъти по-висока от моята, а и аз не съм бил на средната за тогава заплата, а над нея. Друг льольо иска да я смачка момичето от бой, е няма що голям героизъм, смешен и жалък комплексар. Колкото до мен и съпругата ми, никога не сме имали така наречените собствени сметки. Всичко е в една касетчица и всеки взема колкото му трябват. Примерно за дребни разходи, двамата теглим два -три пъти от банкомат по 400 лева и ги слагаме в касетката и от там си вземаме. Аз не обичам да плащам през карта, не обичам да оставям електронни следи. Съпругата ми през междинна карта плаща данъците на апартаментите и колите. Дъщеря ни не обича, ние да И плащаме разходите, била голяма жена и като софтуерен инженер било И обидно. Каква обида, та ние сме И родители. От нея разбрах, че има такъв демократичен, американогейски, и неолиберален обичай, да си делят сметките. Отвратително. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: 8d71d964b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   До 29. Пишеш за съвсем различни неща от описания случай в историята. Ти какво ще кажеш, ако недай си боже останеш без работа/разболееш се и нямаш доход, нормално ли ще е тогава жена ти да ти натрива носа, че не можеш да допринасяш с доход?

Какво ще кажеш, когато не си бил женен, да излизаш с жена, тя да ходи по скъпи заведения и ти само да плащаш сметката? Първо, можеш ли изобщо да си го позволиш, второ ще се чувстваш ли комфортно да гледаш как цялата ти заплата потъва за прищевките на приятелката ти?

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: 8d71d964b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   До 29. Тоест ти си признаваш, че се възползваш от това, че жена ти изкарва повече пари от теб и го влива това в общ ваш доход, и в същото време критикуваш мъжете, че не искали да плащат всичко на жените? Това ако не е връх на лицемерие, не знам какво е.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: 7b5b58f28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   28, уж искате искрена и чиста връзка, пък този от темата хем плащал като поп на всяко излизане, сега реве. От златотърсачки бяга уж, такава търпи с месеци. Защото е яка мадама. Иначе нямаше да я погледне, пък камо ли плати сметка.
Не е виновна тя, а той. Такива жени харесва. Иска да е използван. Иска да страда.

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: 2818566635
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   За моите "приятелчета" №№ 31 и 32. Трудно ще разберете както и да Ви го обяснявам. Но ще споделя, с Вас :, ако вися на едно въже над бездънна пропаст, бих искал съпругата ми да държи това въже в ръка. Ще държи въжето, ако ще ръката И да е откъсне. Както каза веднъж на някакъв лигльо "Аз не съм дама, не мога да се лигавя, да съм очарователно безпомощна, да се превземам. Аз съм инженер и ръководител, държа много на хората си, макар, че понякога съм рязка, но никога, никой не обиждам, всички заслужават уважение. Понакога ме наричат г-жа центурион, смятам този епитет за добронамерен и точен, аз не отстъпвам, когато съм права". Та затова с нея толкова години сме заедно. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: 78ddebb2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Доста е сложен въпросът с плащането на сметките и не може да се отсича ей така "златотърсачка", "не-мъж" и прочие. Най-лесно е да се нагрубим по полов признак на база лични разочарования, но това за какво ни помага? Много фактори са, много нюанси в отношенията и ако не си в тази двойка, трудно можеш да даваш акъл от своята камбанария.

Аз се чудя на друго. Как така жени като тази се хващат с мъже на редова заплата и очакват чудеса от тях. Да си търсят успешни бизнесмени тогава. Защо му се сърди, защо му хвърля пари ей така, с презрение? А и друго - мъжът само тези разходи ли има за месеца - да седнат в заведение, да отидат на почивка и прочие? И защо се очаква, че като има жена на хоризонта, всяка негова стотинка трябва да е за нея? При това - тези двамата едва са започнали отношения, дори не живеят заедно... Ами, нагла е. Достатъчно ѝ е дал за етапа на отношенията им. И не я е заблуждавал, че е паралия. Аз на негово място на момента с похвърлянето на парите бих теглила чертата.

Аз от личния си опит съм се убедила, че (не)плащането на сметките нищо не показва, доказва и гарантира. По-важно е по принцип мъжът какви намерения има и как би постъпил с жената.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: 4571d777b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   От автора. Дадох вероятно последен шанс след като се срещнах пак с нея и имахме разгорещен спор, където тя се извини и тя обеща да поема половината разходи от тук нататък. Веднага след това отидохме на заведение и тя ми каза, че нямала пари пак да плати (сметката и беше само 10-12 лева), не ми предложи като жест да ме почерпи друг път тя или да ме компенсира за вечерята, за да покаже, че си спазва думата.

След това вече окончателно прекратих.

 
  ...
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: 4571d777b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   От автора до 35. Много точен коментар, абсолютно съм съгласен. Аз и да искам, не мога да плащам такива почивки и заведения на една жена. Освен ако разбира се, не реша да се самоунищожа и да започна всичките си спестявания за нея да и ги давам, с което изобщо не съм съгласен. Явно тя на това се е надявала или просто е била заслепена от наглост и не е помислила за разумността на своите претенции към мен.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 16 дни
hash: 78ddebb2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   От номер 3; 22; 35:

Е, това наистина е нагъл човек. Поне си я разбрал каква е много рано.

Деликатна тема са парите и е добре възможно най-скоро да се уточняват такива неща, защото "панаирите" са страшни после, а могат да се избегнат. Няма лошо нито да си скромен, нито материалист, просто да си честен и да подбираш хората.

Тази жена специално като че ли се гаври с мъжете. Толкова пък липса на усещане и натискане в тази посока... И такава липса на взаимност, на интерес как е другият, има ли проблеми.

Но и жените сме се парили, от много честност, морал и добро сърце. Много мъже се държат с такива жени като с глупачки.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 1aced37f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   От автора. По-малко от 2 седмици след като се разделихме, тя вече излизаше с друг човек и дори качи снимка във фейсбук с него. А преди това ме убеждаваше, че има много силни чувства към мен.

Имам съмнения, че си е писала и комуникирала с него докато сме били заедно. Изглежда избегнах куршум.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker