Унижавам се сама... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Унижавам се сама...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3122 пъти
Поредното любовно... разочарование би трябвало да го нарека...
Не знам дори как да започна. В момента се чудя дали го обичам. За мен това е много силна дума. Смело мога да кажа, че съм обичала истински веднъж в живота си (но това е друга тема). Той твърди, че ме обича - но е с друга. Преди беше мой, но го оставих поради ред причини - по едно време си беше психически тормоз свързан с излизанията ми, приятелите ми, дори ме ревнуваше от братовчед ми (или това е просто ревност?!).
Постоянно натякване едва ли не, че не съм достойна за него (така разбирах аз думите му), но въпреки това ме бил обичал, защото съм му давала неща, които никоя друга не е успявала (негови думи).

След раздялата ни пълно мълчание и от двете страни в продължение на +- 5 месеца. Той ме потърси. Започнаха се закачливи чатове, но не съм си и помисляла за нещо друго. Един ден той откри картите си пред мен. Искал да бъде с мен, да ми "даде" нещата, които преди неуспял. И след ред благи приказки аз разбира се, както се очаква се хванах на въдицата.

Излизахме, знаех, че има приятелка (оценявам поне това, че не ме лъжеше. знаех всичко, сам ми го казваше, дори да знаеше, че ще ме нарани - не ме лъжеше.). Разбира се и скандалите ни не закъсняваха, разбира се аз бях винаги виновната, аз винаги го търсех първа за да оправя отношенията ни, дори съм признавала, че съм виновна в случаи, когато не съм.

Какво ли не правих след един скандал - казах му, че няма да го оставя докато не ми каже в очите, че не иска да ме вижда и ред други, а знаете ли какво ми отговори: "не мила, не ти се сърдя .. просто те държа на полусъединител" (хайде мъже вие сте тук, кажете ми какво означава) и така ред унижения и моления и за какво?! Това не мога да си го обясня.

Да, млада съм, глупава съм (разликата ни е 3 години). Дали страхът да не остана сама ме подтиква да правя всичко това (и това е една минимална част от цялата история).

Мисля, че се получи много объркано и навярно съм отегчила повечето читатели, но ако някой има мнение ще се радвам да го прочета! Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: bcb832d958
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Незнам защо си още с него, при положение че си има приятелка. Устройва ли те това да си има и друга? За мен не е нормално поведение, помисли си дали искаш да си му любовница. Да му ходиш по гайдата също не ми се струва удачно, осъзнай се, незнам на колко си год., но според мен е безмислено да си с него.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e154ab04d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вашата връзка няма никакво бъдеще. По-добре го напусни отново, но този път завинаги и не се обръщай назад. Дори не разбирам защо си му дала втори шанс след като веднъж вече те е разочаровал. Това твоето не е любов, а си е чиста глупост.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3a57863f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Късай с този паун веднага! Значи, че се забавлява с теб и те ползва за да си четка самочувствието на много харесван мъж с 2 жени!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bf8cebb260
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Миличка, моля те напусни този човек! Имах подобна връзка накрая той ме напусна. Първо плаках и страдах много, но после се успокоих намерих нови приятели и сега се чувствам като освободена от робство. Любовта е благодат, а не бреме и не унижение. Любовта те кара да летиш, а не да пълзиш. Моля те спасявай се, уважавай себе си, само така ще намериш човек, който да те цени и уважава.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 53d33e9dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Кото мъж, ще ти отговоря на въпроса. „Полусъеденител” е положение в което си под постоянно психическо напрежение. Това е нещо, което е прилагано и върху мен самият(при службата ми армията) в зверски дози, както и аз впоследствие го прилагах, но само при крайна необходимост. Това е психотормоз, който след време те съсипва напълно. Моето мнение като човек и мъж-на момента го изпращай при другата, а най-добре на майка си... Не проявявай милост, защото и ти самата няма да я получиш!

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ac8b1a376e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви за искрените отговори! :)
'Авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0e8aa2684f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ужас, авторке! Послушай хората и БЯГАЙ ОТ ТОЗИ.
А.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker