Не се чувствам добре, когато не съм във връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не се чувствам добре, когато не съм във връзка
преди: 10 месеца, 9 дни, прочетена 984 пъти
Винаги, когато някоя ме отреже или ме остави, се чувствам зле. Много тъжен съм и се чувствам ненужен. В голяма депресия съм, когато не съм във връзка. За да съм щастлив задължително трябва да имам човек, с когото да се обичаме. Може ли да ме посъветвате какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 51bbb8aad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Так правят повечето жени, за рова се изненадвам че и при мъже се получава това.
От връзка във връзка е възможно най-голямата грешка, която някога съм виждал. В главата ти е мармалад и си мислиш че само така ще се избавиш от проблемите.
Често инфантилните характери имат такъв развой. Не препоръчвам на никой такъв човек до него, защото никога няма да го обича, само ще запълва някакви дупки.

Научи се да бъдеш сам. Ако сам не си добре, да бъдеш уравновесен, да не си депресиран, няма да можеш и с друг човек.

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 9a9ba91c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Намери си такава, която няма да те отреже.

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: a3bca77b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Момче недей се оставя така. Бъди по-силен психически! Това е причината да те оставят според мен, ако мрънкаш и мелиш постоянно на главата на момичето и все си изморен, така правят тези, които не обичат да са сами и скачат от връзка във връзка. Сега, не мога да те съдя, казвам вероятната причина, защото имам много нагледни примери около мен. По- 'нежните' мъже или по-емоционалните правят така - скачат от връзка във връзка, всяка следваща връзка е с цел забравяне на предишната, което е супер смешно. Най-очевидното е, че те е страх от самотата, това е за съжаление, та ти не се чувстваш комфортно със себе си! Не ти ли е комфортно със себе си как искаш с друг да ти е добре. По-умните хора го усещат, не се чуди защо те оставят, мога да ти кажа, че това е главната причина - не усещат комфорт и сигурност с теб. Понякога трябва да търсим причина и в себе си, а не да обвиняваме само другите!
Дано си научил нещо от коментара ми, написах ти го с цел да ти помогна :)

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 9cb5d93e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Значи искаш връзка от егоизъм и играеш театър. Човек, който не може да понася сам себе си, не става.

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: f3063713a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм момиче на 22 но и аз съм така, разбирам те, самотна съм но няма на кого да споделя как се чувствам и да ме разбере, немога да получа подкрепа от хората защото нямам приятели почти или да получа любов от някого а винаги съм имала нужда от обич за да съм пълноценно щастлива а не съм за парите, живота не е справедлив към мен, понякога предпочитам да съм в ъгъла защото се уморих.... незнам какво да правя понякога мисля че ще си остана сама завинаги. Самотно ми е. Неразбирам защо живота ми е труден не искам да бъда сама имам нужда от партньор с когото да се обичаме на истината но вече си мисля че вече е невъзможно и никога няма да ми се случи а не искам да губя доверието към любовта, но знам че немога да бъда сама...

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 9cb5d93e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ти сам не можеш да се понасяш, затова ти трябва някоя да те понася. Имаш нужда от терапия, не от връзка. Такива хора не биват да заблуждават, че имат чувства, просто е извратено.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 06ae52de0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Масово е, всеки човек иска да е обичан, задоволен и във връзка, това е щастието, нормални неща от живота са.

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 9cb5d93e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   А казваш ли на всяка, че се виждаш с нея, защото не искаш да си сам? Че се депресираш и затова търсиш нова жертва? Че се преструваш? Че лъжеш?

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 0e7d0da14d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Един такъв, ме подлъга с думи за голяма любов, впоследствие разбрах от нестабилното му настроение, че се е опитвал да забравя бившата. Отвратителна история, почувствах се като емоционална изтривалка. Ако му беше откликнала щеше да ме зареже без обяснения, като непотребна вещ, само че съдбата си знае работата. Оказа се, че докато се е опитвал зад гърба ми да я прикотква, е ударил на камък, защото беше разбрал, че е забременяла. Аз разбрах впоследствие от него за това, той до такава степен се беше озлобил от този развой, че не се посвени на пияна глава да ми сподели на мен, така междудругото уж. Тогава върнах лентата и си обясних странното му поведение, лъжите му и други подробности, които до този момент само подозирах. Просто рано или късно нещата се разплитат. Когато асимилирах за какво двуличие става въпрос събрах целият си разум и казах стоп. Точно тогава беше моментът да му натрия носа, да усети добре как от два стола се пада на земята. Той като видя дебелия, реши да замазва и да лъже, че не бил искал да е с нея. Разбрах, че ако се подлъжа да остана, ще продължи да ме използва, докато си намери някоя друга и тогава ще се чувствам още по-зле. Читав човек не прави такива застъпвания. Така че моментът две жени да отсвирят такъв хитрец, който иска като маймунките да не пуска единия клон, докато не е хванал другия, беше много, ама много подходящ. Внимавай авторе от много такива криви сметки за непрекъснати връзки, да не останеш и ти на земята!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 3b78f05121
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Мале, авторе. Аз пък като съм във връзка не се чувствам добре. На 33 съм. От 17-18 годишен бая връзки съм имал, а изневерите ми са може би с поне над 70-80 различни. На едно гадже преди 5-6 години в рамките на 5 месеца му изневерих с 8 различни. Даже в един ден с две. Въпросът е, че съм изпечен и изкусен лъжец и никога не съм хващан.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: a3bca77b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Моля психично нестабилните не влизайте във връзка! Само тормозите хората до себе си!

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 3c7abbeb83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Ако наистина си така, постой сам известно време и се научи да си самостоятелен и да разчиташ на себе си. Жените мразят някой да лежи на тях и да е зависим от вниманието им. Дори да не го осъзнават напълно, на подсъзнателно ниво ги изкарва от нерви, когато се държиш като голямо бебе, което трябва постоянно да дундуркат.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: ec7764bfcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Напомняш ми на двама бивши - за щастие се усетих при втория и го отрязах навреме и прекъснах грозния цикъл.

И двамата имаха страх от това да бъдат сами като теб, като единият цял живот скача от клонче на клонче в отношенията си с жените и всяка е "любовта на живота му". И като усети, че с някоя има проблем и има вероятност да го скъса, хоп - хваща се за друго клонче и започва да ухажва там, пък предното момиче кучета го яли.

Като цяло, хора като вас според мен си страдат от нарцистично разстройство на личността и не могат да се понасят вътрешно.
Затова постоянно търсят половинка, която да ги отмъква от самите тях и да им служи за развлечение, за повдигане на самочувствието.
Без жена до себе си, реално вие сте едно голямо нищо, и това е много жалко.

Въпросното момче, за което споменах, например, е всъщност вече мъж към 40 години и досега не е имал и ден от съзнателния си живот, в който да е бил сам - страх го е, слаб е и не би могъл да оцелее сам.
И все така от клонче на клонче си кара. Сега е женен дори и въпреки това изневерява на жена си като за световно, дори и не се крие - виждали сме го с компанията ми как бърка под сутиените на други жени. Ама си мълчим, какво да се бъркаме в семейни отношения... като си го търпи такъв и се съгласява, тяхна си работа.

Такива сте си просто - имате нужда да сте 24/7 желани, дундуркани, а като на жената малко ѝ омръзне или има нужда от 5 минути време за себе си, вече сте на следващата, "силно разочаровани" от това, че не са ви играли по свирката и жената всъщност се е оказало, че е равноправно човешко същество, а не ваш слуга, който да ви изказва обожанието си всяка секунда. :)

Съветът ми е... Порасни. И може би - потърси психолог.

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: cdbb64720b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз не знам на някой да му е хубаво, когато го отрежат. Но все пак се преживява. Намираш си някакво занимание- пътуване, спорт, четене, туризъм, каквото те влече. Намираш си компания, излизаш с тях.
И като започваш връзка, трябва да се стараеш да я запазиш, вместо да търсиш друга и да ги сменяш. Ти не обичаш и не съжаляваш за някоя жена, ти жалиш себе си и се страхуваш от самотата. Жената, ако не е съвсем проста, с времето разбира, че не си искрен и си губи времето с теб и съответно те изоставя.

 
  ...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: 6586bc1e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До 14- имах проблеми с една жена, опитах се да ги решим, но тя постоянно ми викаше, , не", , не", , не", , не". Тогава кой искаше да запазим връзката? Аз или тя?

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 9cb5d93e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   17, ти искаш връзки, защото сам не може да се понасяш, а не защото си искал тази жена до себе си. Неискреността се усеща. Никоя нормална няма да иска да ти е терапевта, кошчето за отпадъци.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker