Има ли нещо към мен или се самозалъгвам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли нещо към мен или се самозалъгвам?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3977 пъти
Здравейте! Бих искала да ви помоля за съвет, защото съм в една тъпа ситуация от доста време и не знам какво трябва да направя, наистина съм объркана. На 21 години съм и за първи път се чувствам толкова отчаяно влюбена в някого, на когото привидно му е все тая дали ще е с мен или не.

Та историята е следната- въпросният мъж започна да разпитва една обща позната за мен. Известно време бяхме на здравей- здрасти с него, после си разменихме номерата. Доста време не ми звънеше, докато един ден се сети да звънне. Последва една дълга пауза, след която една вечер в 3 получих смс от него, в който ми обясняваше колко съм му харесвала, но го било страх да не ме нарани (а аз дори не съм му искала обяснения и не съм го притискала за нещо).

И така въпросната вечер си разменихме по няколко смс-а и то доста провокиращи. След това започна често да ми се обажда. Направи ми впечатление, че знае доста неща за мен, интересува се явно. Поведението му също издава интерес- жестове, притеснение и не откъсва поглед от мен, когато се видим, независимо с колко приятелки съм и колко красиви са те :)))).
Главно по телефона поддържаме връзка, докато това не спря преди около седмица.

Преди 2 вечери му звъннах, просто за да чуя как е. Попитах го какво прави и отговора беше, че мисли за мен. Изсмях се и го обърнах на майтап, поговорихме общи приказки и накрая ми напомни, че това което е казал не е било шега и че наистина често мисли за мен, но не прави нищо по въпроса, защото... многоточието го слагам понеже той не си довърши изречението и така и не ми каза защо не прави нищо.
Аз не го и попитах, просто казах "Ти си знаеш".

И така искам да ми кажете това прилича ли ви на човек, който има някакво влечение към мен или просто си запълва времето. И въобще има ли смисъл да се занимавам с него, или е по- добре да го игнорирам и да го държа настрана от живота си?! Благодаря предварително на хората, които имаха нерви да изчетат тази банална история и на тези, които ще се опитат да ме посъветват нещичко! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 059a4d27bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определено проявява някакъв интерес към теб, но явно не е достатъчно силен, за да предприеме нещо или пък просто те разиграва. Според мен ако те желаеше много, щеше да направи някаква решителна крачка, а не просто да ти праща есемесчета. Май трябва да го хванеш натясно и да го попиташ ребром какво всъщност иска от теб, защото е очевидно, че не му достига смелост.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a4d172600d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, проявява, но ти не му даваш никакви сигнали, че и ти проявяваш. Много си дистанцирана и чакаш инициатива от него, а той не е много смел явно. Помогни му да направи крачката ако го харесваш. Попитай го защо не прави нищо по въпроса, след като живо се интересува от теб, но настоятелно го питай. Обади му се и му кажи, че си жена, и си любопитна и думите му не са те оставили да спиш-и чакай продължението.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5e8d176da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Мисля, че има нещо към теб, определено

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2749f3c1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оххх, и аз имам подобен проблем. Само че аз съм му показала, че го харесвам, илизали сме целували сме се, но до там.. от време на време ми пише някое зарибително смсче и пак до там. От седмица го карам да излизаме, а той все зает. Вчера се сетил за мен и ми писа да излезем, и аз му казах, че не мога и той каза само Ок и това. Не мога да разбера какво става, харесва ли ме или само си играе с мен...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3aeb6022a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Авторката:

Да, вярно е, дистанцирана съм, но ме е страх че ако покажа нещо, ще се лиша от интереса му...
Благодаря за досегашните мнения, искам да чуя такива от мъже, защото тяхното мислене определено се различава доста от женското и ще могат да предположат какво му се върти в главата.

А иначе за въпросния момък мога да кажа, че проявява всички издайнически знаци, че е заинтересован (притеснява се в мое присъствие, нервничи, на моменти ми избягва погледа, а отдалече гледа като обезумял), а в същото време си трае. И защо му да ми казва, че мисли за мен, а в същото време да не предприема нищо. И не го каза смеейки се, а съвсем сериозно звучеше по телефона.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 950f165715
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Той определено има влечение към теб, но за момента само си запълва времето с теб. Опитай да разбереш защо е толкова нерешителен. Какво значи, че много те харесва, но не иска да те наранява?

Добре си описала държанието му към теб, но какво всъщност знаеш за него? На колко години е? Дали не е обвързан или разведен? А може би наскоро се е разделил с приятелката си и му е рано за нов връзка? По принцип ли е толкова нерешителен или само в личен план?

В общи линии, замисли се дали самата ти толкова много искаш връзка с този човек. Ако да - действай. Попитай го, или разпитай общата ви позната за него.
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker