Беше ми смешно, докато не се случи на мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121571)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18624)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Беше ми смешно, докато не се случи на мен
преди: 10 месеца, 7 дни, прочетена 1750 пъти
Здравейте, винаги ми се е струвало че тук всеки си измисля или преувеличава или преиграва, особено истории от рода "невъзможна любов", "влюбена съм в него, той в мен не"и т. н. Тъпо. Освен това никога няма да ми се случи на мен... да ама не!
Първо не съм тийн с неосъзнати мисли и чувства (на 24г съм). Следвам и момичетата от групата ми успяха да ни уредят стаж на обмен в Турция... между другото голяма грешка-там ни мислят за някакви к... ви заедно с европейските и рускините(особено). Там (Истанбул) те третират като жена без глас-хареса те мъж значи трябва да си негова. Колежките им бяха ок с това, но аз определено не исках да се забърквам и стоях настрани, докато не ме набеляза колега от университета. За мое щастие, или поне така мислех, друг от колегите ми, който се оказа дете на приселници от БГ в Измир, се застъпи за мен, представяйки се че сме заедно. Казах си малко спокойствие, но скоро Т., както го наричах, започна да се задълбочава. Искаше да ни виждат на вечеря заедно, ръце, целувки за по-достоверно, че сме гаджета. Харесваше ми, а и се чувствах сигурна и обгрижена с него. Говорехме на български. Правихме секс няколко пъти, но той реши че иска да ме запознае с родителите си, да дойде да се запознае с нашите и това ме ужаси. Багажа, самолета и в БГ без да му се обадя дори. Смених номер. Един ден почти бях забравила случая, гледам някаква жена на вратата пита съседите на развален български за мен. Оказа се майката на Т. Дойде за моли, после заплаши, че знае какво да прави ако не ида при него. Умирал от мъка, не искал и дума да чуе за друга жена и съм го съсипала. Нямам идея как ми е намерила адрес и всичко но се уплаших. Реших да й тегля една и просто да се приключи. От другия ден бях следена и се панирам. Реших да ида и да поговоря с Т. като разбран човек ще ме чуе. Вярвате или не той не беше на себе си от алкохол, цигари и не знам какво още. Умоляваше ме да остана, не бил като другите, нямало да ме докосне ако сама не го пожелая, но за поне месец да го опозная... после ако не го искам нямало да го видя повече-щял да се хване с първото момиче на пътя му и да ме остави. Казах си че не губя нищо. И след месец му казах че няма как да станат нещата между нас-българка и турчин... той каза ок, не си права, но щом си решила бъди жива и здрава. Отношението му към мен беше страхотно, запозна ме с всичките си роднини, който знаеше български ми говореха на български, казваха ми за него любими храни, истории и т. н. супер, но все пак осъзнах че няма да я бъде точно с турчин. Заможни хора са. Но си се прибрах. Започнах работа и след седмица шефа ми представисобственика на фирмата... оказа се Теми, който поема от баща си. Съвпадение? Едва ли, но тъпотия-да. Стана ми много тъпо. Отгоре на това Т. напълно ме избягва и се прави че не се познаваме, а започна да ми става страшно симпатичен особено като го видя с костюм и вратовръзка... и да поглежда друга колежка...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 7 дни
hash: a177efc8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   С българка и турчин нямало да я бъде, ама с българка и богат турчин може. Ясно е, че ще те пори рязаната карабина, ама след това от галантен джентълмен да не се превърна в твоя най-страшен кошмар и да свършиш на антидепресанти като разведена самотна и надебеляла майка. Много българки забъркали са с мюсюлмани свършиха така.

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 5ecd2f76ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   "там ни мислят за някакви к... ви заедно с европейските и рускините"

Те рускините не ги мислят за, а направо са си. До голяма степен важи и за българките.

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 5ecd2f76ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Значи пуснала си му няколко пъти и после си отпрашила за бг, без дори да му се обадиш, ама иначе се възмущаваш, че те мислели за курва.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 94b00fb642
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Ей, ама то си е цял турски сериал! Лощото е, че си се представила точно като дашна лека жена.

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 6560e4bf68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Последните изречения показват, че историята е измислена

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 05eaadcef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Забравих да вметна, че темата е провокация с цел автора/авторката да се изкара жертва и най-тактично мята расизъм като си мисли, че няма да я усетят (поне аз). Хубав опит, но тия филми съм ги гледал вече.

Гаро

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: 3c9021a3c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Тема от рода "влюбена съм в него, той в мен не" ти се струва преиграване, а ти изписа цял турси сериал?
Ясно е защо започваш така - никой няма да ти повярва на измислиците...

 
  ...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: 04a563567e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Напълно разбирам жената. Стига сте я нападали! Харесали са се, имало е привличане. Това не я прави к.. ва! После си е дала сметка и се е уплашила. Може би щях да постъпя така и аз. Но това че те е последвал не е хубаво. Внимавай-може да е вманиачен.

 
  ...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: 5ecd2f76ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   10, ми като си дадеш сметка, е редно поне едно "чао" да кажеш, вместо да вазираш, без да се обадиш като женски полов орган. Ако мъж наебе жена и после не се обади, ще го изкараш курвар, нали?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 04a563567e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Извън хеитърските коментари, трябва просто да пробваш като загърбиш предрасъдъците си. Има не едно и две страхотни семейства получили се между българки и турци. Дори доста по-здрави от редица такива с великите български въздухари.
До 8. - расист е човек който изразява отрицателно и необосновано лошо отношение спрямо човек или хора от друга РАСА, а не националност. Другото му се казва националист, което е много добре според мен. лично мнение

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: d40ee8ae50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Четох излиянията на авторката и се смях на драматичните изживявания на героинята от все сърце. Ама тя била много лесна, запознава се и директно следва здраво "чукане". Защо пък не, живота е кратък и този мъничък, но важен time slot, между запознанството и скока /плонжа/ в леглото очертава жената като Мурва и лесно достъпна. Иначе №№3 и 4 са прави в своите определения, към главното действащо лице. Като цяло държането И е представя като Мурва по държане и постъпки с претенции за дама. Дама, как пък не. Мопасан щеше да се залива от смях пред разиграният водевил и опита за любовно-душевни терзания. Завесата пада, следва нова драма. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: d966eb0d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Историята ми се струва измислена. Аз съм от турски произход и не познавам деца на приселници, които да владеят български, дори и в развален вариант.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 97e49d7de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не само ти се струва, а направо си е измислена.. ;0 :)
Цялото си беше като сценарий на сапунка, но това накрая със собственика на фирмата в която започнала работа че се оказал точно той направо изби рибата. Стана прекалено дори и за сапунка, бяга от него в друга държава, почва работа, и хоп шефа им се оказва човека от който бяга :) :) :)

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: d8250ca379
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   "Там (Истанбул) те третират като жена без глас-хареса те мъж значи трябва да си негова. " Хубаво е, че си го разбрала и въпреки това се натискаш да си турска подлога. Живея в малък пограничен град и имам доста познати турци. Без изключение те приемат българките като развратни курви, които могат да удовлетворят половият им нагон със или даже без заплащане в някои случаи. Хитри са и подхождат рационално, според "обекта" -или директно предлагат финансово "подпомагане" на закъсали жени срещу секс, или на по "недостъпни" моми разиграват театрото " Влюбеният Шекспир ", омайват ги с евтини подаръци от Капалъ чарши и скромна екскурзийка до Едирне докато ги опънат на задна прашка. Понякога стават "грешки", в резултат на които се появяват деца, т. е. самотни майки с деца. В града ни са доста такива. Някои от тях се надяват "агите' да ги вземат при тях в турско, ама всуе -тяхната религия, традиции и най вече другите жени от фамилията НЕ допускат "гяурка" да влезе в дома им. Като виц в града ни е "вечната мома" -жена на около 35 г, която спи само с турци и все се надява някой да я вземе....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker