Страдам не защото ми разбиват сърцето, а защото няма кой - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страдам не защото ми разбиват сърцето, а защото няма кой
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 3716 пъти
Можи да прозвучи глупаво но е тъка. Всички приятелки ми се плачат как ги нараняват, но аз на тях - никога. Не защото не споделям, а защото не се е случвло. Решавам, че искам някого и момента в който го имам вече ми е омръзнал. На някой хора им се струва певкрасно това да не можи да те нараняват, но вообще не е тъка. В онези моменти на самота, слабост и тъга осъзнавам колко имам нужда от стабилен човек до мен.Толкова одавна тъся някого, който наистина да е за мен, а не го намирам.

Понякога започвам да мисля,че проблема е в мен.Друг път смятам просто, че още не съм го открила. Омръзна ми да чакам!!! Всяко нещо носи със себе си както щастие, тъка и тъга. Това, че досега не съм била наранена от любов не значи, че това ме прави щастлива. Наистина добре е да не приемаш нещатата много на вътре, но е ужасно да гледаш всички как се обичат а ти просто да не можеш!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: d33773f56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм така като теб. Също ми е омръзнало да чакам и нищо не мога да направя по въпроса. Може би трябва да направим компромис. Да бъдем с някого, дори и да я няма тръпката, пък любовта може да дойде по-късно, не знам. Но напълно те разбирам.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: db32dda308
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами сигурно не ти се е случвало да се влюбиш. Казваш, че търсиш човека. А къде го търсиш? Любовта не се търси, тя сама те намира. Да всички се обичат. А ти обичаш ли себе си? Харесваш ли се? Ако отговора на последните два въпроса е НЕ - не очаквай и другите да те харесват и да те обичат, щом ти самата не се харесваш и не обичаш себе си. Щом не можеш да обичаш себе си, няма да можеш да обичаш и другите.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: eda10570c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Момичета търсетееееее, направете нещо. Помослете какъв човек би ви любил и го потърсете там където му е хобито и свободното време. На такива места се събират неволно хора с едни и съши сържца и души. Отидете и правете това което ви кара да ви е добре и след това се огледайте. Ама огледайте не чакайте да ви капне отгоре. Това съвсем не значи да се давате лесно.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 804c186959
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Самотата страшно измъчва, но е хубаво да разбереш какво точно търсиш и да се включиш в сайт за запонанства, въпреки че и там е такъв бълвоч, че нямам думи, но опитай има и свестни хора. Ако ти е писано да я срешнеш любовта ще те намери, тогава я изживей така както ти си решиш. Аз обичам човек женен, но любовта ми ме кара да "хвърча" само като съм с него, после тъгувам и съм сама, но не бих го заменила срещу много женени мои приятелки с вечните проблеми може би защото го виждам 1-2 пъти седмично и имаме само любовта и секса м/у нас, нямаме ежедневието с неговите проблеми. Затова си помисли за да бъдеш с някой и ти като приятелките ти ще имаш сивото ежедневие проблемите караниците неразбирателството и т.н. Много е сложно вече а и ние си правим животът по сложен от колкото е.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: e112dafc74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Към 2. Хмм... да ти призная страшно си обичам себе си така, че едва ли е там проблема.

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: b2aae785f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей това което изпитваш ми е познато до болка, аз съм същия но мен животът ме превърна в безчувствен "олигофре"
преди много време (8 години) се запознах с една девойка влюбихме се но това върховно щастие продължи едва няколко месеца намериха се хора които да ни разделят и дан ени позволят дабъдем заедно аз до ден днешен аз сия обичам и не мога да я забравя и може би точно това е причината за да не искам да бъда с друга просто тази случка ме превърна в човек който не изпитва никакви чувства и мога да кажа че това наистиан е отвратително това да знаеш че не можеш да се влюбиш е ужасно бреме след случилото се съм опитвал с много жени но никога не испитах обич а това е чувството за което копнея и жадувам с течение на времето разбрах чи не мога да се влюбя че съм станал безчувствен че нищо не ми носи радост че ми е все тая с коя жена ще бъда а това убива бавно и много мъчително

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: bc228f978d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И аз съм така. Мисля си, че не съм в подходящата среда. Или че аз съм неподходяща за средата. Иначе съм емоционален човек и търся мъж, с който да мога да си легна, да споделя и дори да се скарам... обаче все попадам на едни такива хора-елементарно материални, посредствени нагаждачи, безчувствени комплексари и т.н. Как не им се иска на тези мъже да им се случи нещо истинско? Не искам домашен любимец! Не искам източник на доходи! И знаеш ли, тези дето ти се оплакват-много от тях са се събрали доста компромисно с половинките си и сега си ги търпят с променлив успех. Аз не мога да си изкривя душата толкова. И не мога толкова да се самоизлъжа. Пожелавам ти да намериш човека, който да запали искрата в душата ти! Само дето не знам как. Ако разбера-непременно ще ти пиша. Ти за всеки случай общувай повече - и не само с женени приятелки. И се грижи за външността си-така ще осъзнаеш привлекателността си, после мъжките погледи... забавлявай се!

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 7d6156ca94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мерси ти много за съветите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker