Какво съм аз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво съм аз
преди: 9 месеца, 27 дни, прочетена 1285 пъти
Здравейте, аз съм момиче, с едно питане. Не знам как да го нарека, но има нещо в мен което привлича мъжете. На 26 съм, хубава, но не кой знае какво, в смисъл нормално момиче, нито съм кифла, нито някаква топ красавица, но много често познати и непознати мъже постоянно ме заглеждат и още като ги видя знам някък си и аз не мога да обясня как, че са привлечени. Също така 99% от бившите ми са ме търсили след раздяла, а някой все още не са си намерили друга и нямат сериозни връзки, а някой имат, но пак имат нещо останало към мен. Обяснете ми какво е това и защо, нещо излъчвам ли, енергия ли е някъква. Не знам даже и аз как точно да ви го предам, за да ме разберете, но сигурно се случва и с други, а най-интересното е, че аз дори и да съм влюбена в някой все се случва едно и също, накрая някък си чувствата ми се изпаряват, искам два обичам до болка някой, но не става, дори имах 5 годишна връзка и мислех, че това е любовта, но за жалост пак стана така накрая. Обяснявам си го до някъде с това, че през житейският ми път, макар и не толкова дълъг съм се разочаровала много от хората (не само в любовен аспект, а и от приятели и близки) и някък си все едно вече съм станала безчувствена. Обичам само семейството и кучето си, за другите винаги ще помогна и ще се отнеса добре, добра душа съм определено, в същото време съм едновременно и чувствителна и студена, но никога няма да имам доверие в някой и просто гледам себе си, много съм се чудила възможно ли е наистина човек да изгуби емоциите си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 23344d9549
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   На 26 ти не си момиче а си жена която би трябвало вече да си майка. Да това е енергия някАква.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: e349d8db62
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей, явно има и други като мен. Аз съм с няколко години по-голяма от теб и се чувствам по същия начин. Просто не изпитвам (поне не достатъчно, колкото е било преди и ми се иска сега) чувства, емоции и прочие, просто нищо.
При мен се стигна до там, поради разочарование от близки, роднини и приятели, също и загуби на наистина значими за мен хора. Може би и ти си достигнала някакъв предел на търпимост като мен. Била си прекалено добра, всеотдайна може би, знам ли. При мен това бе причината. Надникни по-надълбоко в душата си, какво те кара да си “студена и безразлична”? Може би отношението на околните? Човек в един момент наистина се изморява. Надявам се, че ти нямаш някакви толкова тежки моменти, които са те докарали до тук и че всичко би било обратимо. Ако имаш желание и възможност, посети психотерапевт, помага да си поговориш с някои неутрален събеседник, той ще ти помогне да вникнеш в същината на състоянието ти.
Например аз сега търся себе си и искам да се измъкна от този имагьосан кръг, а ти какви хобита, интереси имаш? Отделяй време лично за себе си, разхождай се, медитирай, спортувай, открий нещо, което те зарежда и те изпълва с положителни емоции, твоето нещо ще те намери. Не е задължително да обичаш другите, първо обикни себе си.
Любовта идва неочаквано, израства и ние с нея също.
Според мен истинската и безкрайна любов е към децата. Затова има време.

Успех и горе главата! Ще се радвам да споделиш отговор на коментара ми! :)

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: f51229762e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Авторке-, сигурно си зодия Скорпион или имаш акцент на Скорпион в рождената си астрологична карта, затова така магнетично ги привличаш хората(със сигурност не само мъжете, затова пиша общо-хората).

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 36a31b9ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Красотата не е само във външния вид.
Ако имаш красива коса или големи гърди, или готино дупе
или дори изящна стойка и походка - нормално всички мъже да те заглеждат - аз съм мъж го правя съвсем инстинктивно.
Иначе за проблема с връзките, вероятно постоянното внимание което получваш, оказва някакво влияние. Ако не на тебе, то поне на твоя партньор. Много мъже се притесняват, когато другите заглеждат приятелките им. Разбира се, това е глупаво, но по-комплекситанире мъже имат такъв проблем. Хубавото е, че с годините тези неща изчезват (първо теб няма вечено да те заглеждат толкова, а и комплексите на мъжете също намаляват с годините)
Пробвай да си намериш малко по-голям приятел - 10 години по-голям от теб - това може да реши проблема, въпреки известните рискове.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 2bbda00184
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Здравей,

Ще намериш любовта, не се притеснявай, но не си представяй голямата любов като вечна тръпка. Голямата любов започва с тръпката, следва опознаване и накрая са любовта и разбиратлството. Ще се крепите на общи възгледи за живота и поставени цели. Няма как цял живот да имаш "пеперудки в стомаха".

Иначе има жени, които неволно действат обсебващо на мъжете. Аз съм такъв пример - били са обсебвани от мен около 10 мъже, за които знам със сигурност. Буквално са се поболявали, следили са ме и т. н. от любов, която не съм искала и не съм провокирала по никакъв съзнателен начин. Партньорите ми, чиито чувства съм споделяла, отново са ме обичали повече от себе си.

И аз не съм нищо особено на външен вид - не съм грозна, грижа се в рамките на нормалното за външния си вид, но със сигурност съм далече от най-големите красавици. Докато най-добрата ми приятелка е хубава в лице и е с тяло на модел. Мъжете се обръщат след нея да я гледат, самата ѝ походка е много самоуверена, но действа на мъжете по друг начин - искат само секс от нея. Тя изглежда нахакана, но си е чувствителна и влюбчива, а не я взимат на сериозно.

В общи линии - правила няма. Всичко е много индивидуално и е съвкупност от различни неща - външен вид, поведение, излъчване, интелект и много други.

И последно - не, не си изгубила емоциите си, просто не си обградена от правилните хора. Не си нещо по-различно от останалите.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 55d7a57042
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Прочетох само първата част, мъж съм и не е до красотата в лице. Всичко е до форма на тяло, ако си сочна и гърмиш гледаме. Типичните критерии за женска красота са ги измислили жени, но тя няма общо със сексапил. Има доста на пръв поглед красиви жени, които не излъчват нищо и е чисто естетически приятно, но не и възбуждащо с такива. Има такива, които не са кой знае какво, но като ги видя ще ми гръмне ч... Биология.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 49f5157437
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Явно им изглеждаш лесна.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 5cc928be22
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Номер 1, те и мъжете на същата възраст трябва да са бащи ама като гледам нещо не са се засилили.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 9965db7ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Енергия, чар, има нещо. Аз даже мога да кажа, че съм си грозновата, и все пак съм сравнително доста харесвана. Имам по-красиви познати, с по-хубави черти на лицето и по-хубави тела, които предизвикват значително по-малък интерес в мъжете. А ти щом и изглеждаш добре, значи съвсем. Имам една позната, която е красива, но и със страхотна енергия, просто като я доближиш и си омаян от нея. Въпреки че съм жена го усещам пък ако бях мъж сигурно щях да се влача в краката й.
Липса на емоционалност - временно е. Дълго време си мислех, че и аз съм безчувствена, имайки си някакви травми от детство/тийнейджърство. Ама долу-горе на твоята възраст се влюбих за първи път и беше много истинско. После вече можех да обикна отново много по-лесно.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 37c7d2fa16
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Ами чисто и просто си млада жена. Абсолютно всяка, независимо от това колко е привлекателна физически получава внимание от всякакви мъже. Това е вашата красива реалност и не, не си специална.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 4f382bb2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Авторке, ти и подгласничките ти сте жив пример за женската несъобразителност. Надарени сте твърде много с нея и отстрани е смешно как не може да си отговорите на елементарни въпроси.

В България има не голямо, ОГРОМНО разминаване между млади, фертилни жени и кочове, на които им се прави секс. Съотношението е сигурно поне 1 към 10 и нагоре. Жените ставате за секс между 16 и 35-годишна възраст. След това представлявате един голям компромис, взет от страна на мъжа, който е принуден да смъкне критериите си, за да прави въобще някакъв секс. И на 13-годишното момче и на 70-годишния дядка му се еб*. Всички гледат жените в този възрастов диапазон. Като добавиш, че в БГ има повече млади мъже, отколкото млади жени, като добавиш и че от младите жени все пак има грозни и не чак дотам предпочитани за секс, положението се задълбочава. Сега прибави и обстоятелството, че голяма част от младите жени се стремят към топ 5% от мъжете - богатите, влиятелните и тези с добра физика, и ще видиш, че за обикновения мъж 16-50 плюс години не остава почти никакъв избор. Затова, ако ти си малко над средното ниво по красота от твоите наборки, около теб ще е фрашкани от мъже, които ще искат да те изч*кат.

Представи си следната хипотеза - намираме се аз и ти в Русия, където е фрашкани с рускини, примерно Москва. Дали ще се откроиш с красотата си на фона на всички останали тамошни жени? Хахахаха. Направо ще избелееш! Ще станеш изведнъж незабележима. Поне за мене.

Така че вие, дами, сте в изключително изгодна позиция тук в България. На запад има много по-голямо количество жени от цял свят. Съотношението мъже-жени е в полза на жените. Мъж много по-лесно може да си намери секс в Западна Европа, отколкото тук в БГ. Дори вероятността да е с по-красиво момиче там ще е по-голяма. На изток - жените са масово много по-хубави от вас. Визирам Русия, Украйна, Полша, Беларус, а и от дръпнатите има много привлекателни. И да не забравяме, че сексът с тях вероятно е доста по-хубав предвид тесните им вагини, почитанието, което имат към мъжа, екзотиката и др.

Като вземеш всички тези обстоятелства, без да взимаме предвид характера ти и други важни за мъжа неща, то е ясно защо около тебе и другите като тебе е пълно с мъже. В България е пълно с разбити семейства и мъжете са свободни да си търсят партньорки. Ето защо, освен ако не си пълен катил, то ще ти се лепят мъже и ти ще си въобразяваш, че си топ красавицата на квартала. Няма нищо подобно. До 35 ще ти се лепят и ще ти свалят звезди, за да спят с теб. След това, както се уредиш.

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 255c46cae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   До 1, вместо да ми даваш уроци по правопис, вземи се научи да четеш, защото явно не можеш. След като съм писала, че не мога да изпитам истински емоции и любов към някой, как ще имам дете. А и може ли да кажете по кой член в закона аз трябва да имам дете щом съм на 26???? Може би сте някоя злобна комплексирана жена, родила рано и живота ти минава в готвене, смяна на памперси и домакинска работа. Айде ще ме прощаваш, но много ги обичам такива.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 255c46cae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   До 2, да претърпяла съм разочарования и съм изпитала много болка, именно след това ми мина, но нещо в мен се развали. Преди не бях така. Надявам се да успея да се радвам истински, но някък си вътре в мен има нещо пречупено вече.
П. С. : Зодия рак съм

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 255c46cae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Искам да уточня, понеже явно някой не разбират. Тук не говоря за привличане от външна красота и секс. Това обяснявам, че не съм някъква красавица, нито съм лесна курва. Не говоря за секс привличане, просто ме харесват като жена и искат и повече от секс, разбира се винаги има такива, които се интересуват само от това. И пак повтарям не съм топа на топа, тялото ми си е нормално, нямам 100 кубика цици, нямам негърски гъз... Има нещо просто, което кара мъжете да ме занимават и исках да знам има ли други такива и какво е обяснението. Нямам нужда от теори дали в Русия ще е така, дали някой дядо му се ебе и т. н. т. Масово в подобни сайтове и форуми хората все трябва да се заядат и да дават негативното от себе си и не разбирам защо. Точно заради такива дребни души, аз не изпитвам емоции, защото хората вече са рядкост, а останалите изобщо не са хора...

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: ecf025773d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Има такива жени
Една знам аз. Като я видя на другия тротоар и се дървя
А ако ми се усмихне… полудявам.
Преди време имахме връзка. Загубих я. Минаха 20 години. Още е същата. Сякаш не старее.
Веднъж върви срещу мен. Виждам какво става зад гърба. Нямаше мъж да не се обърне след нея.
Много по-красиви познавам, много по-нахакани, поддържани и надарени познавам.
Но тя… само като отметне косите си с ръка и те прави роб.
А изобщо не е флиртафжийка или нещо.
Омъжи се. Нормална, семейна, скромна жена.
Но как действа… едва ли изобщо го знае

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 1a8c424401
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Трябваше да започнеш с това за кучето....

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 255c46cae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   до 16, какво общо има кучето, не съм казлала, че обичам само него и не мога да обичам човек хахаха, казах, че обичам истински семейството и кучето си, а към останалите хора съм резервирана, не мога да изпитам истинска любов за сега, и че емоциите ми са изтръпнали....

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: c854851a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Отговор: неграмотна. Това се котира сега...

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 7126d9d77a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Обичах истински, до дъното на душата си и на действия дадох всичко, което можех да дам от себе си, не съм злоупотребявала с думи от страх да не се окажат безпринципни. Същевременно от мъжа, когото обичах чувах красиви думи за обич и чувства, без покритие. Думи, думи, думи... а аз като някаква наивница се надявах, че това е истина. Думите са отговорност, която човек трябва да е много осъзнат за да си позволи да ги изрича и да знае, че е достоен да ги оправдае. Но хората са различни, някои въобще не се замислят какво говорят, въпросът е ти да си изградиш ясна представа дали отношението му те кара да се чувстваш добре и ако това не е така, напускай без да се колебаеш!

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 864db1a9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 1 - Защо всички сте такива? Аз съм на 25, искам дете от много време, но като нямам човек до себе си как да стане? Всички ми казват, че ми е време, но като няма сериозни мъже! Така че коментара ти е излишен!

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 343515cc51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Хора, не слушайте номер 1, той подкрепя дивите комунистически ценности и традиции. Създайте семейство, когато сте готови, а не на 26 задължително. Не му стига акълът да разбере, че като забременява, една жена се доверява изцяло на мъжа, а несериозният няма как да й даде чувство за сигурност както за нея, така и за детето

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 13e677ded5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не ви знам какво сте но със сигурност не сте с ниско самочувствие.
Виж ако темета беше писана от мъж тогава по-може да се обсъжда за енергии и тн.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker