Според вас познават ли картите таро за любовни отношения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121428)
 Любов и изневяра (29765)
 Секс и интимност (14391)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7313)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18589)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Според вас познават ли картите таро за любовни отношения
преди: 9 месеца, 11 дни, прочетена 1467 пъти
Здравейте, попитах картите има ли интерес към мен този мъж и картите ми показват Не. То наистина не знам. Когато имаме контакт ме гледа и ми се усмихва, но нищо повече. Да вярвам ли на картите според вас? Не толкова само за този случай, а като цяло на вас картите познават ли ви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 11 дни
hash: e486607a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Познава човекът, който има дарба, картите са един вид помощник. Аз така и не разбрах как хората се "учат" да гадаят на таро. За мен това са хора, които цъкат случайни карти.

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 30ce7892ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Пиши какви карти ти се паднаха за този мъж и ще ти напиша моето тълкуване.

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 60fb2ef0bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това са пълни глупости! Не се занимавай с такива неща!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: e0a5f5fdf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   За мен са познавали понякога (случвало се е, но не винаги). Гледам в Ютуб любовни предсказания, чрез карти Таро. Аз вярвам в астрологията също, много са ми познавали хороскопите.

 
  ...
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: 7792a87145
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравейте, дали ще може да хвърля карти и да ми ги разтълкувате и на мен, защото аз съм все още начинаеща с тарото?

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 10aadf4290
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Познават, но не обръщаи внимание, опитай какво ще се получи с този човек, за да имаш яснота, може и да има щастие със него за теб.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 часа
hash: 53ec790219
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Познават, но трябва да ги разчетеш правилно, а също трябва да им задаваш максимално конкретни въпроси. Напиши какви карти са ти се паднали и на какъв точно въпрос.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: be393b2ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Да, бе познават!!! Колкото познават числата от тотото! Как изобщо се връзвате на подобни глупости.

 
  ...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: ac4475672d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На мен преди години една съседка, която беше мното свестна жена, не шарлатанка, личеше си, че е духовно осъзнат човек ми е гледала 2, 3 пъти, не искаше пари, кой колкото й остави. Каза ми неща, които от дистанция на времето се потвърдиха на 100 процента. Тогава още въобще си нямах представа какво е това карма и кармични отношения, а ми каза за току що приключила връзка, че е била кармична. Мислих си че е някаква измишльотина, е чак към днешна дата от дистанция на това което се разви с този човек разбрах какво е имала предвид и беше права. Никоя друга връзка с никого до сега в моя живот не ме е довела до такава осъзнатост и трансформация, както тази. И други неща ми позна. Според мен е важно кой тълкува картите.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: 7792a87145
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   До Black Sabbath,
Дали ще имаме шанс за връзка? карти - шестица пентакли, седмица жезли, страшният съд, паж жезли и кралица на чашите

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: 4d10930dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   На мен ми правиха гледаме на карти. От професионалистка си я бях поръчала и честно казано всичко което ми излезе така си и стана.

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: ea8b4c13f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   10, не съм професионалист, но ще напиша коментар на база личен опит и това, което съм чела. Имай предвид, че при всеки човек картите показват строго специфични неща и ако една карта показва нещо конкретно за мен, то може да не показва точно същото за теб и от там могат да се получат разминавания.

Пентаклите са обвързани с елементът земя и материалното, шестицата е числото на Венера - планетата на любовта. Шестиците от малките аркани, произлизат от големият шести аркан Любовниците/ Влюбените, който не е толкова любовна карта, а по- скоро е карта на избор между разума и сърцето, да не говорим, че Любовтиците/ Влюбените е под влиянието на Меркурий. Шестица пентакли показва по- скоро услуга, съвет, пари на заем, взаимно уважение.

Жезлите са импулс, свързани са с елементът огън, седмицата е числото на Сатурн, ако не се лъжа. Седмиците от малките аркани произлизат от големият седми аркан, Колесницата, който преддтавлява изблик на сила и проявление и който е под влиянието на овен и рак. Седмица жезли е налагане на волята, но на мен често ми излиза като по- скоро дебат за нещо, отколкото като скарване. За вашите отношения може и да значи, че може той или ти да защитавате отношенията ви от някого или просто в разговор някой от вас да смята, че моралното право е негово за дадено нещо, но това няма да е конфликт като при Петица жезли или Петица мечове.

Страшният съд за мен лично често не е много хубава карта за връзки. Излизала ми е, когато сме се осъждали с бивш и сме имали неразрешен конфликт, обаче може да означава, че трябва да си дадете повече време.

Паж на Жезлите показва някакво физическо привличане между вас. Обаче, пажовете са най- незрелите от дворцовите карти. Докато кралете са най- зрелите и са майстори на елементът, за който отговарят, а рицарите не са, но имат събран опит, то пажовете тепърва започват да се учат. Пажовете са новини, съобщения и новости, а Паж на жезлите е радост и ентусиазъм. Но като съвет пак означава да си дадете време да се опознаете.

Кралица на чашите за мен често е жена, която изпитва чувства, ако че не винаги полът на картата определя полът на човека в реалността. Възможно е да си ти, особено ако си водна зодия или воден асцендент, а може и да е той или пък да значи задълбочаване на чувствата между вас. Чашите са емоции и чувства и това може би е най- "любовната" карта измежду всичките, които са ти се паднали. Кралица на чашите като човек е някой грижовен, емоционален, съчувствен, а за връзки може да показва, че ще започнете да проявявате тези неща помежду си и че отношенията ви ще се задълбочат. Скоро може наистина да се задълбочат нещата между вас, но може и да е само от твоя страна, предвид кралицата и че тя е сама, изключае пажът, който не може да й даде това, от което има нужда тя.

Като цяло картите не са много любовни, но показват, че има уважение и физическо привличане между вас, обаче имате и някакви разминавания във вижданията (не особено големи, поне не на този етап). Може да се осъждате за нещо, поне това показва Страшният съд при мен. Дали имате шанс за връзка? Може би. Дайте си време да се опознаете и не бързайте. С този паж, обаче, имам чувството, че твоят човек е някак жизнен, изпълнен с енергия и приключенски дух, но не е от най- сериозните хора като цяло, когато става на въпрос за любов, или пък може би греша и просто на този етап показва, че към теб няма такива сериозни намерения, каквито ти се иска да има. Картите, както каза някой по- горе, са преди всичко съветници, но често показват нещата в близкото минало, настоящето и близкото бъдеще и като цяло текущата ситуация. Има подредби, които показват за по- далечно бъдеще, но твоята не е от тях.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 7792a87145
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Много благодаря за отделеното време и за изчерпателният отговор! Наистина изпитвах нуждата да разбера ситуацията точно каквато е, дори и това да означава да не ми харесва отговорът. Хубаво е да сме готови да чуем истината, за да знаем дали това заслужава чакане или да спрем си хабим енергията, там където няма смисъл. Благодаря много отново за всичко, бъди здрава и щастлива!

 
  ...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: cb6bd2e04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   13, благодаря ти! Ти също бъди здрава и щастлива и дано всичко се нареди в твоя полза!

Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 месеца, 23 дни
hash: ffe6f06891
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Това си е чист окултизъм и гадателство... Ако някой си мисли, че това е добро, нека гледа свидетелствато на John Ramirez(бивш сатанист).
Българите са уж християнски народ. Но за съжаление суеверията и атеизма преобладават.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker