Обсебване, глупост или любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обсебване, глупост или любов
преди: 9 месеца, 5 дни, прочетена 673 пъти
Здравейте, имам въпрос към мъжете, понеже жените сме доста наивни... Имаше човек в моя живот, който ме харесваше, желаеше и аз не знам как да го определя... Срещнах го съвсем случайно и мога да кажа, че това е единствения човек в моя живот, който от момента в който видях, казах че това е моята сродна душа. НО човека си каза, че иска от мен само секс, защото се чувствал привлечен от мен, но аз не съм по тези неща и отказах. Караше ме до работа, прибираше ме, чакаше ме, но още в началото му казах, че секс няма да има. Аз си търся сериозен мъж, а не забежка. Съгласи се и спря да ми говори по тази тема. Но този човек ме чакаше всяка сутрин да ме кара на работа без да го викам, да ми пише, да ми купува закуска и да ме пита как съм. За да не си губи времето с мен му казах трети път, че няма да спя с него само защото се грижи за мен. Каквото и да направи и да каже знам, че ще е, за да ме вкара в леглото си, а както казах искам до себе си сериозен човек, готов за семейство. Този човек видя, че няма да получи това, което иска от мен и спря да ми пише, да идва пред нас и да ме търси. След 2 месеца пак ме потърси с цел да се видим за малко. Отказах, въпреки че започнах да изпитвам чувства към него и пак спря да ме търси. Месец след това ме добави в социалните мрежи, гледаше какво споделям и харесваше публикациите ми. Не мога да разбера какво иска от мен след като му отказах 5 пъти на поканата за секс. Той сам ми каза, че иска само това от мен, друго не може да ми предложи. Не разбирам защо ме търси пак след като му отказах толкова пъти. Минаха 11 месеца откакто го познавам и продължава да ме търси, дори само да ме пита как съм без нищо друго. Какво е това чудо? Какво иска? След като го попитах какво иска от мен след като няма да спя с него, защо се занимава още с мен ми отговори, че такава жена като мен не е срещал и изпитва към мен голямо уважение. Приятно му е да говори с мен, да мълчи с мен, дори да не правим нищо. Дори не сме се докосвали, но продължава от време на време да ме търси. Възможно ли е да се е влюбил или просто му е скучно и все още си мисли, че ще ме накара да бъда с него? Най-странното нещо при нас е, че когато единия питаше другия нещо, другия допълваше въпроса. Все едно си четем мислите, допълваме си изреченията, питаме се едно и също едновременно, започваме да пишем един на друг едновременно, буквално усещам странно чувство. Не мога да го опиша.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 4 дни
hash: f6994c143e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Човекът ясно ти е казал какво иска- да те чукне. Намерения за повече няма. Аз на първия ти отказ щях да ти кажа Чао и до там. Повече не ме интересуваш. Пичът явно е упорит и не се отказва лесно. Сигурно си има друга/и за секс, но теб те държи в резерв от време на време те проверява дали не си променила решението и няма да пуснеш. Никакво чудо не е, ами желание. Да не се бърка с любовта. Ако беше бутнала, досега щеше да те е зарязал.
Освен това ти уж си го отрязала, само че продължаваш да говориш с него, приела си му поканата в соц. мрежа, не си го блокирала и той си мисли, че има някакъв шанс. Характерно за жените- да държат около себе си дори мъже, с които няма да легнат. Ей така, защото им е приятно да се чувстват желани, вдига се им самочувствието.
Може и да усеща, че ти не ти е неприятен, сама казваш, че са ти се появили някакви чувства, приятно ти е да разговаряш с него. Макар да казваш, че търсиш сериозна връзка, семейство и т. н.
А бе, играйкате си колкото да не скучаете и да минава времето.

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 111b9dcb40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Явно човека е маратонец а не спринтьор - ще продължава така, докато те навие или докато намери достойна заместничка, която не се дърпа толкова.

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: ee520d9988
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имам подобна история, но съм от обратната страна. Имам една позната, по която за кратко бях залитнал и в глупостта си, й казах, че много ме привлича. И ние като вас бяхме станали много близки, чудесно си общувахме, карах я насам натам. По езика на тялото и я виждах, че тя също много ме харесва, но никога не би предприела нещо първа. Та така веднъж уж на майтап и предложих да имаме сексуална връзка. Тя естествено веднага ме отряза и от днешна гледна точка напълно я разбирам защо го направи. Просто не се прави така. Липсваше ми увереност с нея, за да подходя внимателно и от бързане реших, че трябва вербално да се изясним веднъж за винаги. След като тя ме отряза категорично и ми излезе с клишето, че мислела, че сме само приятели, аз казах ОК и прекъснах всяка комуникация с нея. От тогава сме се засичали няколко пъти и я виждам, че много се притеснява от присъствието ми, изчервява се, пипа си косата и т. н. Отново имам странното усещане, че въпреки всичко много ме харесва, но от моя страна всичко е приключило и даже не помислям да се пробвам отново или да си възстановявам приятелството с нея. И слава богу, че иначе щях да започна да се излагам и унижавам като героя от твоята история
Разбирам и твоят приятел. Оставам с впечатлението, че ти все пак го харесваш и явно и той усеща, че при подходящите обстоятелства има някакъв шанс за секс с теб. Сега просто стои наблизо и чака да те хване в подходящо настроение някой ден. Наистина не иска нищо повече от секс с теб, но пък има завидно търпение. Съветът ми е или категорично да го отрежеш и да продължиш живота си или му дай шанс. Ние мъжете винаги първо искаме секс, а чак след това мислим за връзка с подходящата жена. Вие жените пък винаги искате някой да ви се закълне във вечна любов и вярност, преди да пожелаете секс. На нас това ни се струва прекалено ангажиращо, особено с жена с която дори не сме правили секс и не знаем дали ще ни хареса. Ако го харесваш, срещнете се някъде по средата.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 14babe512b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Той продължава да иска да прави секс с теб. Има търпение, има желание. Има ги много такива. Хиляда звезди ще ти свалят, двеста мили жеста ще направят и не хабят ресурсите си, стига да виждат шанс да им влезеш в леглото.
За мен един колега е правил сума ти неща. Тъй де, вече ми е бивш колега, но докато беше на работа, сигурно към три години активно се опитваше да ме вкара в леглото си. На готини места ме води, че не познавах добре града. На работа редовно се грижеше за прехраната ми, напитки да си имам. Ако излезехме нещо колегиално на работа, плащаше моята сметка непременно. Не рядко ме караше след работа до нас, въпреки че изобщо не бяхме в една посока. Редовно ме канеше да излезем на по питие или да идем на кафе у тях. Сексуалните му намеци нямаха край. Като му се карах, спираше за по няколко дни, до седмица. И после пак си почваше. Но не е бил нито простоват, нито ме е карал да се чувствам неудобно. Пробва се човека, жалко че изхаби толкоз ресурси, но пък не е стоял на сухо през това време зная. :-)

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 3726d532d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вероятно си му направила силно впечатление и много те е харесал, а и явно е видял, че и ти го харесваш, и затова продължава да опитва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker