Влюбих се в шофьор на ТИР - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в шофьор на ТИР
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 7810 пъти
Здравейте!
Преди време работех в едно заведение. Там се запознахме. Той е на 27 години с най-красивите сини очи. Работата е там че е шофьор на тир, непрекъснато пътува в Европа, и през по голямата част е на път. Първо ми поиска телефона, аз обаче не му го дадох. Започна да идва по често, поиска ми скайп поне. Аз се съгласих, виках си: "Е какво толкова" ама тайно усещах колко хлътвам.

Започнахме да си пишем, той ми пишеше докато е в Испания, Франция и тн. После се реших и му дадох телефона си. Беше невероятно как ми звънеше от някакъв чуждестранен номер през всяка държава през която мине. И в един прекрасен ден докато не го намерих във фейсбук и какво да видя... снимки как държи бебенце в ръце, снимки от сватби и прочие. Беше си оставил профила видим за всички.

В този момент земята под краката ми все едно се разтвори, толкова много ме болеше. Въпреки че между нас на практика нямаше нищо, аз вече бях много влюбена. Започнах да плача, плаках с глас направо, ама не му казах че съм го търсила във фейсбук. После го притиснах и ми призна, че е женен. В следващите дни ходих на работа, ама не можех да работя толкова ме болеше. Бях решила да не предприемам нищо, защото вече бях опарена от човек, който беше женен.

И така дойде момента в които той минавайки през България ме извика да се видим. Аз хем бях щастлива, хем нещастна дълго мислих и реших все пак да се видим. Пихме кафе, бяхме после и на ресторант смяхме се, после извикахме такси. Трябваше да го закараме до паркинка, защото рано заминаваше отново. Тъй като един негов приятел също беше дошъл, и не знам явно се бяха разбрали, той седна до мен, а приятеля му до шофьора. Той ми хвана ръката, а аз вече усещам как щях да експлодирам, после ме целуна...
Приятели няма да ви описвам после как най-малко 5 дена не бях спала, нито яла умирах от угризения на съвестта, но бях безнадеждно влюбена.

Преди 4 дена той отново дойде, и отново заслепена и от радост правихме секс. Толкова много го чаках и копнеех за него. А сега той се прибра вкъщи и 2 дена стават нито ме търси, нито едно съобщение не ми написа... Приятели обяснете ми защо така прави? Дали защото си е вкъщи, или и аз не знам... съжелявам и за жена му, тя не го заслужава, затова ви моля да не ме упреквате.

Само не разбирам първо търсеше ме ли търсеше, после като правихме секс и изчезна! Търсих го обаче не си вдигна телефона. А сега не смея защото не искам да си имам проблеми, просто искам да се разберем с него.В момента съм най-нещастното момиче на света, чувствам се използвана... моля помогнете, ако не с нещо то поне със съвет. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9a44bae1db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Докато имажени като тебе, ще ни смятат всичките за глупави. Ей това изречение направо ме съсипа от смях:"Само не разбирам първо търсеше ме ли търсеше, после като правихме секс и изчезна! " Ти как мислиш, защо те е търсил? И като си усещала, че хлътваш, а си знаела,че не трябва, защо си му се пъхала в ръцете? Айде сега дерзай и дай Боже да земеш да си го запишеш, както казват немците, зад ухото (разбирай в главата). Съвет ли искаш? Изтрии му номера, изтрии му скайпа и си гледай твоите неща. Човека си е получил каквото е искал и не му трябваш вече.
Лола
П.П. Заглавието ти е неподходящо, това, че кара ТИР няма нищо общо с цялата история, трябваше да се казва:"Чувствам се използвана" или "Преспах с женен мъж, помощ" или нещо такова.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: eba7777bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   „Само не разбирам първо търсеше ме ли търсеше, после като правихме секс и изчезна! “

Историята ми звучи скалъпена отгоре до долу. Както и да е - мога да кажа - честито, хванала си се на най-старият номер на женените мъже. Никога няма да го намериш повече, не разбирам и какво искаш да сте си изяснявали. Той те е минал, поредната по неговия ТИР-аджийски път. Ако не те е заразил с някаква болест, пали свещичка. Тези ТИТаджий са бъкани с най-страшните венерически болести. Такава мадама като теб има във всяка държава, през която минава. Като сложим и проститутките...направо си за тест за ХИВ и т.н., а си седнала да ревеш за този БОКЛУК.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 68db1172b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е как не разбираш, секс е търсил човечеца! Съжалявам за бруталното си изказване, но си е самата истина!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1ad4e305fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лола благодаря за изчерпателният ти съвет! Че съм глупава окей глупава съм, ама не пуснах изповедта си с цел да ми го припомниш.
Авторката

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 32928538db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Естествено, че той е виновен защо не си е признал веднага какъв е, еее анам от Такива Боклуци

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1ad4e305fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз от дълго време съм сама, нямам приятел, опитвах се да устоя. Той имаше едно особено очарование, ама ме излъга...

Авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 71bda6cb97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Той е на 27, а ти на колко си това ми стана интересно? ! 148

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1ad4e305fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На 21 съм номер 9 защо? нима годините ми имат значение?

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3c7b9265c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ами като не можеш да устоиш, тогава като те потърси пак за секс му стани любовница. Като са ти слаби ангелите никой не може да ти помогне.

К.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ee28d8cb36
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Глупостта Трябва да се наказва!

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 дни
hash: 002826355c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Привет на авторката! Случайно попаднах на твоята изповед и искам да знаеш, че има хора, които те разбират и са минали подобни трудности в живота си. Не бих си позволила да те съдя, защото всички сме хора, имаме слабости и трябва да се борим с тях. Да, ти си преживяла една неприятна ситуация и се чувстваш използвана и захвърлена, но според мен трябва да погледнеш от друг ъгъл, отстрани, все едно не си участник в събитието. Просто си вземи поуката за теб самата, помисли на какво те учи тази трудност, дали да бъдеш по-уверена, дали да не бъдеш толкова доверчива, дали да тестваш хората, преди да им се довериш, прецени сама. Всички минаваме през трудности в живота, важното е да ги прескачаме с вдигната глава, да си вземем урока и защо не след време да се радваме, че това ни се е случило, защото благодарение на него сме израснали и сме станали по-добри и разбиращи хора. Бъди смела, прости на него и на себе си и върви напред, това е моя съвет! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker