Новият бай Ганьо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Новият бай Ганьо
преди: 8 месеца, 18 дни, прочетена 1797 пъти
Здравейте, ще се представя, а след като обясня ситуацията, ще задам въпроса!
Жена от голям град, 36, с две деца, второто от въпросния, за който ви питам дали е бай Ганьо. Началното училище беше общообразователно, средно специално музикално с духов инструмент, като от втори клас съм в детска музикална школа и имам концерти, висше - Педагогика на обучение по музика. Малко съм била учител, по заместване, и после нямаше къде. Работила съм касиерка и продавач-консултант, първо дете от първия мъж в живота ми, на 23 години, след този брак, седемгодишен, си гледам детето, Слава Богу, щастливо, докато не се появява колегата, с който не можем да се разберем почти, говорейки на един език, Заради което ми стана интересен.
Той - живял на село, до ден днешен, от десетгодишен без баща, майка му го ражда след 42, завършил със среден успех гимназия, висшето нямало да запише, ако не било гаджето, чрез което го завършва, по негови думи, шестгодишна любов, но тя е с десетилетие по-малка, идва и акъла че той не става и се разделят. Работил като хамалин цял живот, желаел да става политически обвързан, но сега плюе тази партия, и подведе хора от обкръжението си на изборите. Във всичко се съмнява, питаше ме за всички предишни мои мъже, съдеше ме, макар аз да ги виждам като урок, и той е бил поне с десетина интимен, докато аз наполовина, но пуст двоен стандарт.
Идва и въпроса, как се навих да живея в тях с майка му, близо година, аз бременна, естествено нежелаеща да съм сама с дете и второ на път, пък той трябвало да убеждава майка си да ме приемела, защото той виждаше жената до него в мое лице. Тя без да ме познава, ме е плюела и саботирала, аз у тях два-три пъти съм спорила и карала с нея, но спрях, защото с прост и малоумен човек няма смисъл.
Той все казваше трай да те обичам, ( що за глупост), аз съм директна и си казвам проблемите, с цел да ги решим, дадох му власт той да е глава на семейство, но и той, дали подведен от майка си, уж сам решавал, накрая нейните приказки запя, че с ремарке ме взел, обърна си на 180 градуса мнението за мен, винаги се имаше за прав, спореше до край, заради което и викаше с часове.
Много изтърпях в името да се напаснем, но взе да посяга на мен, майка му го дърпа, не може да го укроти, а той и нея е увиквал, пред мен и първото ми дете, мен е заплашвал пред тях, нямаше смисъл да оставам.
Кажете мамино синче ли е или няма връзка с реалността? До такава степен ме смачка, и ме вкарваше вина, че още се съвземам, трети месец вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 18 дни
hash: f6c7fe5e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

1.   Остави го Бай Ганьо, кажи сега как така ти толкова умна, с толкова уж точни анализи, се нацепи с две деца от двама различни, та чак пак се занимаваш с него. Ти нямаш ли по-важни неща, да си гледаш децата и да гледаш да работиш, че не те очакват лесно дни. Или баба и дядо ще гледат твоите деца.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 801d3d56c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Подобни майки, които без да познават добре снахите ги съдят и плюят и настройват синовете си, са просто едни престъпнички и нищо повече.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 981790567f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Мъж 33.
Както сама каза "урок" и аз не искам да съм сам особено след 13г връзка с жена и двете ни деца... Но моментите в, които не е имала отношение към нейното си семейство, а повече е имала към сестра си и други нейни приятели.... Приемаш урока и продължаваш. И аз имам вина и тя, но, когато говорим за това всеки обвинява другия, всеки си е прав за себе си. Съвет по- добре сама и никога повече не позволявай на други хора да се месят в живота ти. Особено нереализирани мъже живеещи с майка си на село там живота е друг. Не бъди нуждаеща се, защото привличаш грешни хора, бъди сама и независима.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: d8e8049374
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   То ти си виновна, а не той. Той си е чист шебек, ама ти какво правиш при него?

Това е поредното доказателство не за това, че няма свестни мъже, а че жените сами избират да си лягат с "байганьовци".

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 95c457aa63
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   То, че той не е читав е ясно. Но ти си още по-зле. Няма какво да коментирам.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 7bc402e352
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Прочетох всичко и така и не разбрах защо въпросният мъж е Бай Ганьо? Тоест, завършил е нормално гимназия та дори и висше образование е взел, работил е, взел те е с чуждото дете да живееш у тях и? За какво точно мрънкаш? Ако бях на неговото място такива с твоето неприятно и отблъскващо поведение директно на улицата.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 4d92af2ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Той прост, ти още повече, че си се хванала с него

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: d6f3d60107
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   A ти си олицетворение на бай ганьовката, новата такава.
Класиката с 2 деца от двама смачканяци.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 4e28fff535
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Ако той е Ганьо, то ти си Ганьовица. щом си му родила дете!!!
Жена която се хвали с музикалните си постижения в детството, които е не можала да развие в професионални, жена която оплюва хората родени и живяли на село имащи собствен дом, при условие че тя самата няма собствен дом. Жена забременяла за втори път, след един не успешен опит с намирането на качествен баща за първото си дете, не помислила този вторият мъж има ли качествата да бъде баща. Легнала с мъжа да прави деца без да помисли, че няма дом къде да заведе първото, пък второ дете прави.
Говори против 75 годишна свекърва, която, я е подслонила в къщата си, бременна и с дете от предишен брак, нима очакваш майка на ерген да е доволна на снаха с ремарке в дома си? Едно е да си истинска майка която да може да осигури дом на децата си, съвсем друго е да заведеш дете от първи брак в къщата на свекървата, защото си неспособна да си осигуриш покрив на себе си и на децата си. Правиш деца на конвейр пък хората ти виновни, че не ти осигурявали уют в техния дом.
Сега си свободна да забременнееш отново и да се нанесеш в дома на поредната свекърва, вече с две ремаркета, колкото и да увикваш че мъжете били Ганьо, вижда се кой е Ганка.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 69291708ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Това е мъжът който привлича жените. Авторката твърди че спал с 10тина въпреки че на работи нещо престижно. Явно го постига с характера си. Добрите, спокойни и скромни мъже никога не могат да стигнат и половината бройки. Момчета, учете се от този пичага ако искате да ви върви с жените.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: c963ddadd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

12.   Понякога ви се чудя на вас жените (не че няма и мъже де) как може да се хващате и даже и деца да имате от такива убитаци като твоя втори мъж. Той сигурно или е на твоята възраст или е над 40 годишен и още живее с майка си и даже я слуша, само това е сигнал, че тоя не става нищо от него.

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 5c63200e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Поразсъждавай върху себе си, защото от написаното единствено 100% вярно е че той е израстнал бедно, живее бедно, вие не сте се разбрали в началото но това те било привлякло... Проблема си е изцяло твой и ти си влязла в неговия живот който с нищо не се е променил освен че вече има дете.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: db2d5cf3c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Може да е Ганьо, но това е твоят избор. Никой не те е карал с пистолет на главата да си с него. Първият не струвал, вторият пък съвсем, ами колко ли пък струваш ти? Какво от това, че някога си се занимавала с музика и си нереализиран музикант или учител, след като си продавачка (няма срамен труд), ама той бил хамалин? Като се събираше и правеше дете с него, не те бъркаше професията му и че е от село, нали? Като не искаш да живееш със свекърва, да си се разбрала с мъжа си да живеете отделно. Каквато и да е, тя си е в къщата, не е в твоята.
На 36 години би следвало да си разбрала, че животът е такъв, какъвто сам си го направиш и нещата, които ти се случват са последствие от твоите избори. Само твоя е отговорността, че си пуснала "некачествени"
мъже в живота си. Вместо да плюеш по бившия, си помисли добре за да не е такъв и бъдещия. И ползвай контрацептиви!

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: dd0f1ac049
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   9, то човещината не допуска човешко същество да се нарича ремарке, ама хайде. Не забравяйте, че свекървата я е подслонила бременна с нейното внуче и даже думата подслонила не е точна, защото можеше да се употребява ако се държеше със снаха си нормално. И мислите вие, че ако живееше в собствен дом, че и беше взела сина й там, отношението на свекървата щеше да бъде различно? ! Моля ви, жената ражда от рози човек, в чужбина мъжът би осиновил и другото дете с най-голямо удоволствие, тук се използва фразата "кола с ремарке" и разни свекърви развалят връзката с отношението си към снахата, което по правило е лошо: ако ще жената да ражда първо, да е завършила висше, да знае три езика и да приюти мъж, който няма дом в своя собствен дом. Истината, че българите сме едни дребни, злобни душици и лошото при нас е, че приемаме лошотията за нормална. Ние вече не различаваме нормално от ненормално и сочим пръст срещу хора в нужда, а спасяваме кучета и котки. Българинът повече цени котките, нищо против, и аз ги обичам, отколкото друго човешко същество.

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: bcef55fac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   От Авторката :
Благодаря за отговорите, не съм описала и половината помия, която се изля върху мен и детето ми, ако съм знаела, нямаше да отида да живея там, нежелана и оплювана. Дала съм шанс на човек, който ми посягаше подпийнал, и ме заплашваше пред първото дете, след като родих де. Имам къде да живея, не съм безимотна, нито баба и дядо ми гледат детето от първия брак, предложих му да сме насаме, поне два варианта, но го послушах за важните неща, мислех, че имам глава на семейство, а той не бил наясно, че като взема решения, ще е отговорен после.
Предлагах му да му оставя детето, а той веднага се дръпна и рече, че сега то се нуждаело повече от мама, викам му на две години ще му го връча, пак не дава вид да си го иска, като е толкова осъзнат родител. Вярвала съм му, да аз съм глупачката, за предоверяването, защото като те опознае един човек и почне да ти натиска болните места, не мога и приятел да го нарека, но има Кой да отмъщава. Живи и здрави бъдете, и всеки си получава това, което заслужава!

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 4e28fff535
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   16 Свекървата не я е канила в дома си и от самото начало не е искала да приютява други хора в дома си, синът обаче я довел и авторката се нанесла, без да я интересува собственика на тази къща иска ли съквартиранти. Нима мъчиш да ни убедиш че всички свекърви са длъжни да осигурят покрив на бременните от синовете им жени и на техните роднини от права линия?
Нима в чужбна се нанасяш по подобен начин в дома на свекървата? Къде в Еврпа снахите се нанасят при свекърите без дори да попитат, освен в Бг? Европа хората наемат квартири и работят преди да правят деца и не изискват нищо от свекърите си. Ползват контрацептиви, не правят деца ако нямат уреден дом и сигурни доходи да се издържат, в бг първо правим дете пък те свекърите са длъжни, защото ще им родим, сякаш сме техни домашни животни.
Хората в нужда сами са се набутали в такова положение, сами са направили избора да попаднат в нужди, на животните в нужда вината не е тяхна, те нямат условия за живот защото хората сме им превзели местообитанията и ние ги развъждаме.

 
  ...
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: c14d3305b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   От авторката: не съм била в нужда, нито да няма къде да живея, имам селска къща и Слава Богу той не ни е прибрал от улицата. Дадох му правото да реши, за доброто и на двама ни, той каза " няма да даваме пари за квартира, нито да ходя повече в чужда къща, щом като имам своята да правя, и майка си няма да оставя "( което никога не съм искала от него). Той искаше да е цар вкъщи, да командва, а ту майка си увикваше, ту мен.
Дадох шанс на нас, заради детето, знаех, че няма да е лесно, но да не ми се дава От свекървата приличен съд, за да сготвя, нито един чесън да засадя, си е тормоз, и то от хитър човек.
И още нещо, той обработваше майка си, да ме приемела видиш ли, при положение че всички нейни роднини и давали акъл как да го настройва срещу мен преди да ме познава. Аз също няколко пъти го питах, да отида у моето село, после, като решим, но той каза или у дома или не сме заедно.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 75743218b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Ми голяма жена, един път се опарила, защо бързаш да забременява от очевидно нестабилен мъж. Щом бившата(млада и глуповат) му е била шута, той амбиции няма, записал висше само да не стои, какво очакваше? Че редовен номер заплождат жената и при маминка. От хамалин дето те натриса при мама какво си очаквала? Да те цени, уважава, романтични жестове и живот в идилия. Предпазни средства ли няма, аборти ли няма? Не че съм за абортите, хубаво ще родиш едно дете на тая демографска криза но на каква цена. Ако го беше опознала да му бивш лута, можеше да намериш по-читава и пак да родиш. Ама бързала да вържвш, защото като си с дете, автоматично значи че да сте заедно по най-бързия начин да раждаш. Сега сърбай каквото си надробила, голямата любов. Все пак ти пожелавам да намериш сили да си отгледал децата - от двама различни, да са живи и здрави и да ти носят радости(от мъжоря радости вече не чакай).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker