Мамка му, защо ми липсва толкова много? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мамка му, защо ми липсва толкова много?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 9672 пъти
Здравейте! С моята приятелка се разделихме преди 2 седмици някъде. Бяхме 2 години и половина заедно. Както и да е. Историята съм я публикувал на следния адрес: http://spodeli.net/4/story-16889.html
Да, вече е факт, че не сме заедно, но не мога да спра да мисля за нея. Почнах да излизам по дискотеки, да се срещам с приятели, за да се разведря. Но не се получава. Просто не мога и не мога да спра да мисля за нея. А искам! Искам да си я избия от главата, но не става.

Сутрин се будя с мисълта за нея, цял ден мисля за нея, вечер си лягам с мисълта за нея. Просто нямам желание да правя нищо. Не мога да се съсредоточа. Спортувам активно. Може би това е единственото време, през което малко или много не се сещам за нея. Явно я обичам прекалено много. Дето има една приказка: " Влюбен - загубен". Аз съм точния пример за това. :( Просто я обичам!

Не исках да стане така, имах други планове за НАС! Излязох с приятели на дискотека. Имаше много красиви дами. И през цялото време виждах нея. Която и да погледнех - виждах нея. Просто не знам какво да правя. В никакъв случай не искам да й звъня и да й досаждам с тези неща. Все пак, тя ако желае, ще ме потърси.

Иначе се чуваме отвреме-навреме. Тя ми звъни. Но разговорите ни са по приятелски. А аз не искам да съм само приятел с нея. Аз я искам за себе си. Защото я обичам. Не мога да бъда с нея "просто приятел". Просто вътрешно изгарям само при мисълта, че ще я видя с друг. Мисълта само, че ако се видим някъде на улицата - тя с бъдещия й приятел и аз - просто полудявам, че трябва да поздравя приятелски и да подмина. Просто не знам.

Ужасно много ми липсва! Липсват ми хубавите, веселите моменти с нея, не само те, липсват ми и караниците ни, колкото и тъпо да звучи :). Липсва ми всичко в нея. Макар и да сме твърде различни - аз я обичам!

Благодаря Ви, че ме изслушахте! Тук е единственото място, където мога да говоря открито. Ако някой има мнение по въпроса, ще се радвам да го прочета.
Благодаря Ви! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: bfc6191053
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, добре че не сте заедно вече. Има една приказка - далеч от очите, далеч от сърцето. Ще мине време и ще видиш, че ще ти мине. Просто спри да мислиш за нея и да се самосъжаляваш. Нищо не си изгубил, само си си спестил няколко месеца, тя и без това щеше да те зареже. Тогава щеше да е още по тежко
А.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a14e469bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   Не ми се чете линка към другата ти история, но според мен трябва да си дадеш още време, за да си починете един от друг. По-добре ще е да не се чувате, за да преосмислите и двамата взаимоотношенията си.

Към номер 1 не винаги, когато двама човека не се виждат и се отдалечат един от друг се забравят. Казвам го от личен опит. Щеше да е добре, ако "Далеч от очите - далеч от сърцето! " важеше винаги.. Много добре...

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3eeb610a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей. Струваш ми се свестен и за това ще ти говоря направо без заобиколки. Скоро няма да я забравиш, но това един ден ще се случи. Не очаквай да се събудиш и тя вече да не е в мислите ти, просто ден след ден ще се обеждаваш и ще виждаш как изниква нещо ново, а дори и някое ново момиче... Не се знае. Не се насилвай да я изтриеш от ума си, то от самосебе си ще стане. Виждам, че си наранен и ти съчувствам искрено, но според мен ще е най-добре да прогледнеш най-сетне и да разбереш, че това момиче одавна не те обича. Най-малкото което е - тя заминава в друг град... видя ли в нея някаква болка от раздялата ви, видя ли, че ще й липсваш, че иска да е с теб, а не в другия град. Ако човек обича е редно да постъпи така- да иска да е с любимия. Ето го и другия момент- тя все пак е заминала. Дори по цели нощи да е по купони, дискотеки, барове, кръчми, а на следващия ден да е ангажирана нон-стоп в уни-то, тя просто ще има едни 10 минути да ти се обади да ти сподели как е минал деня й. Или няколко смс-а. Човек като иска винаги намира начин! Само ЖЕЛАНИЕ да има!
Общо взето това ми беше идеята- да ти кажа, че дори и да сте заедно, дори и да се съберете нишката вече е прекъсната и винаги ще си личи наставяното място. Каквото и да правиш. А ти сега докато стоиш и мислиш за себе си, за нея, за вас... тя продължава напред. А ти стоиш на едно място- между миналото и настоящето. И губиш може би много ценни мигове и преживявания.
Изписах ти този роман само, за да ти кажа едно просто и ясно -СТЕГНИ СЕ! Няма да ти обяснявам, че нито си първия, нито ще си последния в подобна ситуация.
Надявам се скоро да напишеш история как си продължил, как си разбрал грешката да се вглъбяваш в един човек, как си срещнал друго момиче или как си щастлив сам, дори. Желая ти го искрено :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4ab6f99e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   Хеи..аз съм момиче на 14 и аз съм почти както тебе, но расказах всичко което чуствам на приятеля ми и сме заедно отново .. опитаи намекни и просто започни например да говориш за преди.. може да започнеш така > Помниш ли как се карахме лелее ся кат се сещам ми е смешно или как се забавлявахме ..и някви такива случки и тя ще ти отговори да или нещо такова..и ти й кажи > Чесно да ти кажа липсват ми тези дни с тебе бих искал пак да сме заедно. Или нещо такова и кажи ддз.. и ако ти отговори същото окей а ако ти каже че не иска че трябва да я забравиш се усмихни и кажи е поне може да сме фр тва унува..бе има много начини, но ОПИТАИ СЕ ! нищо няма да загубиш можеби пък тя чака да и го кажеш.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 613792494e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ей номер 4... много си малка за да даваш съвети.
"Тва унува " и ... готово, дай си ми куклите, на си ти парцалките.
По добре си гледай училището, дори не ми се иска да коментирам правописа .

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f4a287699f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 4 след незнам какво учиш, но започни да се занимаваш с режисура... Не се сърди, но съм съгласен с 5, малка си още...
Авторе, вземи се стегни. Знам трудно е, и аз съм изпадал в такава ситуация, но с времето минава и сега мога да твърдя, че съм адски щастлив с момичето до себе си...
Света не свършва с първото момиче!!!
А.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7068e2949e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6. Подписа ти е "А.", а си мъж. Не знам дали си обърнал внимание, но има момиче, което се подписва по същият начин, като теб и то преди теб. За да няма объркване промени подписа.

Авторе, сам си я навиваш на пръста. Няма друг начин, трябва да си силен. Знам през какво минаваш и никак не е лесно. Според мен ще се се унижиш и ще бъдеш отритнат, ако предприемеш действие. Но ако толкова много го искаш давай, по добре е ужасен край от колкото ужас без край, както е при тебе. Така че всяко зло за добро.

К.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c819f4649c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Е то и аз се печем в момента на почти същия огън така и не знам на къде да фанем та за това не мога да ти помогнем. Обаче има една песен която може да пооблекчи нещата, поне при мене се получава. Казва се Herr Mannelig на Haggard и е много яка. Пробвай.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2f51279481
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   естествено, че не трябва да бъдешс нея''просто приятел'', и не се чувай с нея, избягвай да се засичате и просто чакай от само себе си да спреш да мислиш за нея, трябва ти време и.... ще ти мине.... ЗАРА 36

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 7fd28adc3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Брат остави времето ще те излекува, личен опит, но ако си я обичал наистина няма да забравиш аз моята 10 месеца минаха от както сме се разделили и още и още мисля за нея но просто няма да те боли, няма да ревеш, а ще мислиш и ще ти липсва.... но си свикнал с ония две по горе :/

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker