Моя приятел или е мекушав или още има чувства към бившата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моя приятел или е мекушав или още има чувства към бившата
преди: 8 месеца, 4 дни, прочетена 822 пъти
Здравейте, запознах се с немец в сайт за запознанства, аз също живея в Германия. Разбрах, че живее с бившата си приятелка, с която са разделени от година и половина. Ходих до апартамента, когато тя е там и се уверих че не ме лъже. Проблема е, че тя не иска да се изнесе, защото няма пари за апартамент под наем и той плаща по 80 процента от наема. Имат общт договор за наем и ако тя не се подпише и той не може да напусне жилището. Дори и да се махне, трябва да продължи да плаща наема. Тя има 2 големи кучета и две котки и явно му е взела страха.... въобще не се съобразява с него... има мъжкаранско поведение стои до 2ч на терасата и говори по телефона, вдига шум ни пречи да спим. Нощувах няколко пъти при него. Никога не съм я виждала, само съм чувала гласът й. След първият път когато съм ходила, тя му е казала, че ако взаимодействам с нейните домашни любимци, ако ги пипам или им говоря, щяла да ме осъди. Ако нещо изчезнело от банята или ако съм влизала в нейната стая. За да стигнеш до кухнята, трябва да минеш през нейната стая.
Моя приятел е скромен възптан и не е скандалджия, а тя е истерична и агресивна.. Всеки път като съм идвала той се е страхувал за мен, данеби да я срещтна и да ми направи нещо. Каза ми, че баща й бил полицай и че имала много приятели добри адвокати и затова не искал да стига до съд с нея. Надяваме се скоро да се изнесе, но още търси жилище. Трябва ли да се страхувам, защото котките й са много сладки и сами идват при мен.... и аз не мога да се сдържа да не им се радвам. Вчера ме покани да пренощувам, защото тя не е в къщи, но въпреки това ме предупреди за кухнята.... аз се ядосах и го питах, как ще знае тя дали съм влизала или не, когато я няма... тогава ми светна червена лампа, че може да е сложила скрита камера някъде.... Въпреки това отидох, без да ползвам кухнята и банята и нощувах. Правихме секс. Случвало се е даискам да го правим, когато тя е в другата стая, но той ми казва че не може... Според вас има ли още чувства към нея или е п*тьо....?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 7a93c154d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Понеже и аз живея в Германия имам представа, колко сериозно е когато се стигне до съд. Във вашия случай не става просто така, какъвто и да е баща й, каквито и приятели адвокати да има, без реално основание няма как да сте приведена под наказателна отговорност. Дори да са сключили договора за наем заедно, той може да се свърже със наемодателя и да подаде предизвестие за напускане или да плаща своите петдесет процента директно, без да се съобразява с нея.
Цялата история е абсурдна, той не е приключил отношенията си с нея, а вие определено не си правите услуга, като се въвличате в ситуацията.
Скромен и възпитан може да е и все пак да си тежи на мястото.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 2b5f3e2bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Къде ги намирате тия путьовци, един Господ знае... няма вече истински м же, няма.... само педераси и джендъри и такива като този...

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: a058cf5b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо той не идва да спи при теб, ами ти му ходиш на крака като някоя на повикване? Или е толкова стиснат, че не наема хотелска стая? При всяко положение не може да се живее с бивши. Глупак е бил, че се е вързал с такъв договор. На твое място няма да му стъпя в квартирата.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 6f19e16734
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Живеят заедно и това е за теб е нормално? ! Още щом си разбрала това и бегом!
Ти си любовницата, а те имат отворена връзка. Дали наистина ли са разделени? Как търпиш да пазиш тишина и т. н., за да угодиш на някаква си?
Винаги се изумявам как жени оправдават ужасно държание на някакъв си, как правят някакви фантастични обяснения, за да го оневинят, и викат на черното бяло. Реално нещата стоят така: Живее някакъв с гаджето си, уж бивше, почти 2 години. Заради наем. Ако не щеш да видиш другия повече, никакъв договор не те спира. Даже и децата си оставят хората, тоя не може да прежали един наем. Смилява се над клетата, изстрадала жена, която нямала пари за наем. Принудени от самарянство и един лист хартия се търпят. Междувременно се побоцват, за доброто старо време. Обаче самарянинът си е намерил гадже в твое лице. Бившата ревнува и иска да изблъска новата жена. Самарянинът пък слушка, защото тя е важната, ти си преходна. И да го разкараш, пак ще си я побоцва. Ти пък се съобразяваш, вярваш му на небивалиците. Той е играч, тя е змия, а ти си наивницата.
Само такива има в сайтове-женкари, в отворени връзки и семейни коцкари.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 7808f8f933
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей, понеже живея над 12 години в Германия и от време на време влизам тук, защото има интересни теми, бих ти казала да се пазиш емоционално от германците. При тях много често съществува отворен брак( връзка). Смисъл такъв не може да си сигурна какво се случва когато не си там и това че не правите секс когато тя е там… много странно. При тях няма чисти и искрени взаимоотношения ако нямат полза един от друг. Най- вероятно и на твоя приятел му е по- лесно да плаща половин наем, а не цял.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: ffc9885685
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не мъж, а п*тка.
Разкарай го.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 30fbdee15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Тоя яко те баламосва, ама нали е чужденец. Българката като чуе чужденец и се подмокря. Няма не искам, не мога. Като не иска да живее ще намери начин, договор имали. То значи всички бивши трябва да живеят под един покрив. Че ще търпя на някаква кифла превземките. Тоя плаща ама ти ще трепериш като отидеш. Яко те лъже този, ама не го пускай, българката като бабата чужденец не пуска, разкрачва се веднага.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 61c132350b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До номер 7:

Не е така! Изобщо не съм съгласен с теб!

Трябва да е "чужденец от богата държава", не просто "чужденец"!

Италианец, французин, немец, хамериканец. Тогава вече почва да се държи като "лека жена"! :)

Много познати почнаха да си вкарват жени от "бедни държави", за да компенсират - виетнамки, азиатки, индийки, молдовки, рускини, але па украинки сега покрай войната...

Аз ще гледам да потърся и да си взема някоя арабка или негърка. :)

Стига с тоя "патрЕотизъм" - все пак Светът е голям и човек може да си прави каквото иска!

 
  ...
преди: 8 месеца, 8 часа
hash: 881e9659be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Аз живея в немската част на Швейцаря но не вярвам да има съществени разлики с Германия.
"ако ги пипам или им говоря, щяла да ме осъди"
- съмнявам се да може. Пипането на кучета и котки не е престъпление.
" до 2ч на терасата и говори по телефона, вдига шум ни пречи да спим. "
- тука вече вие можете да да се оплачете и да плати глоба. Кажи на путьото де се обади в полицията когато ви пречи да спите.
"... баща й бил полицай и че имала много приятели добри адвокати... "
- голям праз. Ти май отскоро си в Германия. Баш пък тези най ги е страх от обвинения за злоупотреба със служебно положение. Обади се в някой вестник и глей как се появява на 1ва страница и след това изхвърча от топлото местенце, изгубвайки сума ти привилегии.
Иначе за договора, наистина може да има големи неустойки ако се откаже. Зависи какъв е. Обаче този договор си има срок. Виж кога може да го прекрати. Все пак пича ти е доста смотан, първо че се е хванал с такава усойница, и второ се е набутал с такъв договор. Ама карай- нека му е за урок. Дет се вика, човек се учи докато е жив.
Това в коментарите за разни отворени връзки и се ебат още- не ги слушай, приличат на мокри сънища. Един приятел се разведе с жена си и тя още доста време живя при него понеже нямаще къде да отиде.
Положениято с наемите не е много розово.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker