Въпрос - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121373)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос
преди: 8 месеца, 2 дни, прочетена 986 пъти
Здравейте!

Става въпрос за 26 годишна жена, която след един от последните ни разговори ме обърка тотално.

Поддържам комуникация с нея от около 5-6 месеца онлайн, при което най-накрая се видяхме. Излизахме няколко пъти, смяхме се, стигна се само до орални удоволствия и от двете страни (макар, че тя искаше нещо повече но нямаше предпазни средства). След известно време, тя замина за морето, но пак продължихме да поддържаме комуникация. След като се прибра от морето се видяхме, излизахме и една вечер тя просто ми каза, че е объркана и не знае какво иска. Попитах я какво има, за мен изглеждаше че може би нещата бяха тръгнали сериозно межу нас (но както тя по късно се изрази ние никога не бяхме говорили затова и тя беше права).

Тя каза, че иска да сме просто "така" тъй като бях много ядосан, не можах да я разбера какво значи просто "така". Да се виждаме като приятели със сексуални отношения? Или без?

Първото нещо което си помислих, е че иска да се виждаме като приятели без никакви други отношения, което естествено мен не ме устройваше изобщо. Казах й, че ги знам тези приятелства и им казах, че ако иска така мен не ме устройва по този начин, казах им, че това са курвенски номера и е прекалено егоестична защото не ме поставя на първо място(нещо което не трябваше да казвам, защото едва ли не изкарах че излизаме сериозно, а то не е така), тя почти се разпалака... не искаше да си слезе от колата но аз я накарах да слезе тъй като бях прекалено афектиран.

Звънна ми малко по късно, след това и на другата сутрин, и ме попита дали ми е неприятно да като ми пише, отговорих им - не.

Малко по-късно я попитах - под това да си останем "така" означава ли и сексуално отношения, а тя ми отговори "не искам да коментирам това тук".

Видяхме се на следващия ден, извиних им се, казах й че държа на нея и не трябваше да казвам всичко това, но го казах, защото бях много афектиран. Тя каза "добре, но все пак го каза" попитах я имаш ли чувства към мен? Тя ми отговори - изпитвам привързаност към теб и си мисля за теб постоянно. Освен това, тя все още изпитва срам към мен.

Сега има няколко неща които ме тревожат и искам мнение, не искам обвинения и т. н. знам, че когато става въпрос за жена почти винаги е в сферата на предположенията, но все пак малко въпроси.

1. Имам някакви съмнения, че е комуникирала с мен, защото е била в труден период, докато се разделя с приятеля си, макар, че ми каза, че тя отдавна не изпитва нищо към него и просто се е опитвала да излезе някак си от този период.

2. Въпреки, че им се извиних, дали не осрах всичко, когато им казах, че е прекалено егоестична и прави курвенски номера?

3. Усещам как се държи отдръпнато, не си пишем както преди и има някакво разстояние между нас. Така се държи тя, така се държа и аз. Гледам да не им пиша много често за да не стана досаден, но имам чувството, че тя някак си ми отговаря просто ей така.

4. Дали просто проблемите които в момента има тя, я отдалечават за момента от мен, тя е концентрана главно върху тях, и аз оставам на заден план и затова си пишем по рядко и аз да си вкарвам някакви филми и трябва да им дам време, първо след това което направих, макар и да им се извиних и второ да преодолее проблемите си?

За протокола само да кажа, че съм по-голям от нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 4f06b378d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Мъжете по-често правите така. Хем да има кекс, хем без обвързване. Хем да те държи за резерва, хем да не те пуска. Типично мъжко поведение, ама като ви се върне към вас, ревете. Иначе се кефите да се подигравате.
Може да си по-голям, ама те е изпързаляла. Ти пък се чудиш и маеш. Ако искаш секс ей така, поддържай връзка.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 535da5f486
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Щом твърди, че е обвързана, а излиза и с теб, сякаш не те пуска, ами баш курвенски номер е това. Ако пък имахте връзка, а тя пак гледа настрани? ! Зарежи! Като не знае какво иска и с кого го иска, да се оправя. Намери си свястно момиче.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 1016c7a98c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Притеснена е, че сте стигнали твърде бързо до секс, а после не е последвало нищо. Искала е да разбере дали е била използвана само еднократно да те задоволи прално или бинпродължил с нея. Ти обаче си я обидил доста грубо
По т. 2 - олял си се, ужас!
От теб зависи да задълбочите отношенията си.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: f36bb5e36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Разиграва те като малко кученце. Ако ти свирне ще изприпкаш и ше въртиш опашле. :D :D :D Много пъти съм писала че ще дойде този момент, в който жените си играят с мъжете. Чакай още нищо не си видял. Много се радвам на такива теми. Дано мацката върти още няколко като теб - един за шофьор, друг за компаньон за разходки, трети за отдушник, четвърти за вибратор, пети да й носи торбите... :D :D :D Браво че е само на 20, а вече се е усетила. Колкото по-малко внимание и глезене на мъжете толкова по-добре. Никакво жалене и треперене над серсемите, както казва моята съседка,
Ж, 26

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 0ca773b376
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Коментар 1 и 4 изобщо няма да ги коментирам. При все, че изобщо не са разбрали за какво страва въпрос.

Тая Н4 пък даже не е разбрала на колко години е момичето, аз с това съм започнал, но иначе си дава мненията.

Както и да е, както казах благодаря засега на Н2 И Н4 за отговорите.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 7aaf88391c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Според мен, това че си я изритал от колата е било единственото правилно нещо, което си направил.
Първата ти грешка е била, че твърде дълго сте комуникирали онлайн преди да се видите. В началото може и да е имало тръпка, но после вероятно е станало леко досадно.
Втората ти грешка е, че не си успял да ангажираш емоционално и да доминираш жената и съответно тя не е изпитала особено привличане не сте стигнали до секс.
След това моментът вече в отминал, тя те е сложила в главата си в графа Познати, на рафт “Полезни вещи”. Номер 4 преди мен ти го е казала много правилно - в дълбоката “френд зона” си.
В следващия момент ти правиш нещо, което те връща в играта. Изритваш я от колата и й показваш кой командва. Тя започва да изпитва привличане и ти пише. И вместо да я поканиш директно у вас и да и обърнеш хастара от секс, ти започваш да се извиняваш и отново оплескваш нещата.
И естествено сега тя пак “не е сигурна”. Жените се държат така с мъже, към които вече не чувстват привличане. Тя е искала да я завладееш, да я доминираш и водиш като истински мъж, а ти си се държал като несигурен юноша.
Съветът ми е да започнеш да се държиш като мъж. Зарежи тази жена, вече почти безнадеждно си оплескал нещата и тя само се чуди как да те разкара любезно. Започни да се срещаш с други и повече не прави грешката да се оставяш жена да те постави в подчинено положение, принуждавайки те да й се обясняваш и молиш.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 23 часа
hash: afd3efc025
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Здравей,

Нещата са много прости - не те иска. Завъртяла ти е главата и се чудиш как да й оправдаеш глупостите и интригите - няма как. Ако искаше, щеше да е с теб, без тъпи условности.

Късай и продължавай напред.

Ж30

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 часа
hash: 04d8e1ac7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Щом една жена ти каже, че е "объркана и не знае какво иска", това е учтив начин да ти каже, че нещата няма да се получат. Сега защо после ти пише, пък увърта ние няма как да знаем - може да иска все пак да си има някой за резерва, да си чеше егото, за дребни услуги, да му плаче на рамото или кой знае още какво.
Не си осрал нещата, просто от нейна гледна точка не си нейният човек, това е. Остави я и си намери жена, която държи на теб.
От жена

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 часа
hash: 4f06b378d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   5, въпросът е, че се чудиш и маеш на типично мъжко държание. Ако си го правил с някоя, държал си в резерва, разигравал си, сега ти се връща. Карма.
Като вие го правите, сте Пичове и умирате от кеф. Като ви го връщате-изпадате в чуденка. Поне сега разбираш какво им е на жените.
После пък настояваш за супер сериозно отношение от жена, която си видял няколко пъти. За половин година не си намерил Мъжка сила да я поканиш да се видите. Доста налудничаво и отчайващо, даже психопатско. Отношенията изискват време, но Ганьо не го вдява. Жената му е собственост от първо писане и трябва да се държи с него все едно се знаят от родилното. Да му готви, чисти, да го нарича Мило, Скъпи и прочие театри. Пък и си имала човек, което те поставя в ролята на любовника, но това те е радвало.
Олял си се и с обидата и с избързването.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 14 часа
hash: 0ca773b376
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   От автора: до 6, аз, не че не съм имал желание да правя секс с нея, но нямах презервативи, но както се оказа след 3-4 дни съм имал късмет, защото се оказа, че тя е имала някаква инфекция нередовно идване на цикъла.

Така или иначе времето ще покаже, на този етап след като тя ми каза това, не знам какво да си мисля.

Живи и здрави всички. Приключвам тук с коментарите, мисля, че беше грешка да поствам тази история.

А, и нещо до 4. Или си изяла много пиш... и и са ти били шута, или имаш голям недостиг на внимание от мъже за да си избиваш комплексите тук с тази злоба към мъжете.

Живи и здрави всички!

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 11 часа
hash: f37b628ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   E, Вие хем твърдите, че поне за момента не искате да е сериозно, хем се сърдите, че не Ви поставят на първо място и това било егоизъм.

А когато жената Ви поставя на първо място, търси сигурност и дългосрочни отношения, постъпвате... както тази жена е постъпила с Вас - "Не знам, не съм сигурна... " и прочие. И пак жената излиза егоистката, че много искала.

Не, че постъпката ѝ е правилна, разбира се. Ако е объркана (раздяла след дълга връзка, нов мъж в живота и т. н. ) би било по-добре да остане за малко сама и да си изясни сама за себе си какво точно търси.

Просто оставете нещата така. Насилените отношения до нищо добро не водят.

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 часа
hash: 42a5f8074b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Ти си решил, че между вс е сериозно, а на такъв етап е нормално да не знае какво иска. При интерес от още няколко мъже към нея е нормално да не знае.
Пък и между вас няма нищо.
Една сексуална връзка може да е начало на едни взаимоотношения.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: 0ca773b376
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Автора
9. "За половин година не си намерил Мъжка сила да я поканиш да се видите. "

Напротив! Канил съм я многократно! Даже още в началото когато започнахме разговор. Но тя постоянно ми отбягваше поканите, дали защото я е срам, дали за нещо друго, нямам представа. Може и да ме е ползвала като отдушник, знам ли. А и карма към мен точно няма за какво. Преди години имах същия проблем с друго момиче, по абсолютно същия начин започнаха нещата, при което тя ми каза, категорично, че не търси нищо сериозно. Оставих я и след 2 месеца започна да ми кудкудяка на главата, че даже и ми рева в краката(не казвам, че с тая ще стане така, просто ти давам пример).

Сега за настоящата, както имаше коментар по-горе, оставям нещатата така. Тя сега започна да учи, концентрирана е върху себе си, и т. н. Така или иначе продължава да ми пише и ме пита дали съм й сърдит за нещо и такива работи, че даже и ми харесва снимките със сърца. Затова, че ме върти, не знам... Аз я познавам от малка и я знам, че е имала 3 приятеля и е сериозно момиче. В момента най-вероятно е фокусирана върху това, че се е преместила и може би вече не в толкова труден период, затова не ме търси толкова често.
Макар и да ми каза, че не сме говорили никога за нещо сериозно, защото аз имах предвид нещо сериозно. Може би и тя ми вкара мухата в главата, защото лятото като беше на морето ме попита дали си мисля за нея.
Какво се случва не знам, и вероятно както винаги може и да не разбера, едно е сигурно, аз за себе си съм пробвал да бъда честен и откровен с нея, а на нея може и да съм и станал досаден, знам ли. Грешката която нарпавих беше снощи, като и казах, че ще излизам с друго момиче, но тя знае, че между мен и нея няма нищо. И вероятно е предположила, че съм го направил за да я подразня.

Ще поживеем - ще видим!

Живи и здрави всички!

 
  ...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: 4f06b378d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   13, е като виждаш, че 6 месеца нищо не става, защо не си се отказал?
Ще излизаш с друга. Тоест и ти си несериозен и ще лъжеш и две.

 
  ...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: 0ca773b376
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Автора: Не се отказах, защото с предната ми приятелка пък нещата се случиха след 7 или 8 месец. А за това, че съм несериозен, аз просто й го казах да я жегна малко. Не съм излизал с никоя.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: a94918ef7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Какво е това "казах им", "извиних им се"? Ти българин ли си? Защо за 1 човек, в случая момичето се пише в множествено число? Това не е случайна грешка, защото се повтаря.

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 4f06b378d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   15, то тя няма как да знае дали реално излизаш или не. Звучи несериозно, че си разпиляваш внимание по сто жени и накрая където стане.
Искаш страшна сериозност, но тя изисква време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker