Много странна първа среща - ще оценя гледната точка на добър мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много странна първа среща - ще оценя гледната точка на добър мъж
преди: 10 месеца, 22 дни, прочетена 2021 пъти
Познавах едно момче от години и винаги си го спомнях като лъчезарен шегаджия, постоянно имаше нещо да ти каже.
Така после минаха години и не се бяхме виждали от много време.

Преди около две седмици той ме видя навън и дори не ме поздрави, което не го приех навътре, но по- късно ми писа съобщение и ми каза, че съм станала мн. хубава и желае да се опознаем, и да отидем на среща.
Тогава не можех, защото бях на изпити, но преди седмица ме попита отново и този път с радост се съгласих.
Стори ми се по- срамежлив от обикновено, но като цяло се разбирахме. И така дойде нашата среща.

Бях се нагласила, в добро настроение и го посрещнах с усмивка, но той имаше най- странната реакция.

Погледна ме настрани и ме здрависа със сериозен поглед, не каза нищо, и беше с домашни дрехи и определено изглеждаше сякаш не е много на кеф.
Не обелваше почти и дума, но по- късно заговори за работата си и как там го изнервят много. Сподели ми и за проблемите с бившите си приятелки, че го използвали... Аз го изслушах за всичко и му пожелах искрено нещата да се оправят. Разходихме се в гората, но той сякаш не смееше да говори много и не ме гледаше в очите, а винаги настрани. Самият той беше постоянно сериозен, почти не се смееше. :/ А все пак искаше отдавна тази среща.

Гледах да не обръщам внимание на това, аз се радвах, че поне съм в природата.. Интересуваше го много и дали работя, започна да ми обяснява как някакви жени флиртуват с него, което също някак си игнорирах. И се чудех защо е толкова сериозен, аз не поисках даже нищо от него освен един студен чай.
После пожела два пъти да се видим отново тези дни. Аз се съгласих, ако е хубаво времето.

И така срещата ни приключи, закара ме до удома и аз му благодарих за всичко, но тогава отново... Пожела ми приятна вечер и после мълчание и само едно здрависване. Нямаше прегръдка или усмивка...

Не беше лъчезарното момче, което познавах като малка, което просто обичаше хората, а съвсем различен човек и не знам какво се е случило..

Това беше най- странната среща, която съм имала и наистина не знам какво да мисля. Ще ми се някой добър мъж да ми даде каква е мъжката гледна точка за това. Мъж, който те кани на срещи, но на самата среща е много сериозен, не се е нагласил изобщо, и те гледа само настрани... Какво означава това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 21 дни
hash: f128dbf377
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Това изобщо НЕ е било среща. Човекът си има проблеми, най-вероятно му трябват пари. Ти не го интересуваш, видял те е случайно на улицата, дори не те е поздравил. Но после се е сетил, че може да те използва. След като толкова много е питал дали работиш, вероятно ще ти иска пари.

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 59fb49d38f
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Значи, че ходи по срещи за гаврата и да се вайка колко гадни са жените. Как мачкали невинната му, изстрадала душица. Пък той нищо не е направил да го заслужил. Трябва му жена да му съчувства, да го утешава, да му бърше сълзите. Да те товари с проблемите си.
За гласенето не се чуди-масово идват на среща, както ходят и до кварталния. Никакъв стил.

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 9141b306aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Аз лично, ако изляза на среща с жена, която харесвам - гледам да се представя максимално добре. Жените правите същото и по това си личи дали имате реален интерес или само отбивате номера.
Та това, което описваш - или човека има някакви психични проблеми или просто не те харесва толкова, просто си търси някой с когото да прекара няколко часа. Другия вариант е да иска нещо от теб (някаква услуга например) но да се притеснява да ти го каже - това вероятно ще се случи на следващата среща.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: f4b803762d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ми явно за него ти също не си се оказала нещо по-добро, както той е предполагал...

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: d6ecf89a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ами какво да ти кажа - с годините всеки бива смачкван от живота рано или късно. Особено хората с големи сърца - те падат от най-високо.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 8cd79ee60d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Човекът много те харесва и се притеснява според мен. Много мъже си гълтат граматиката и се държат странно, когато са влюбени.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 48262c2c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Питай го за какво е бил в затвора... не се шегувам! Или проучи дискретно сама.

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: c0e80a067f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Първо, вероятно се е напатил. Мислех си за себе си тия дни, как обичах да съм шегаджия, да помагам, интересувах се от хора, приятели. След като мина време и се понапатих от хора, просто гледам по-различно на нещата. Сериозен съм, мисля за проблеми и животът не е само песен. Второ, вероятно се притеснява и е срамежлив. Дай му шанс, опознайте се по-добре, пък ако не ди пасвате и не те кефи, просто му кажи и така...

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: ac666dff3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Все в някакъв момент ще си каже, споко, ти продължавай все така да си деликатна. Въпросът е ти какво изпитваш и харесва ли ти идеята да сте заедно евентуално, като го поопознаеш наново? Не бързай да съдиш или да правиш предположения.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 0e5f9120cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Крие нещо, щом не те гледа в очите, питай го, предвид всичко преживяно е нормално, тези неща оказват влияние на живота на човек, поне си видяла реалността, не обръщай внимание, масово е.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: d40385b125
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами гледната точка е, че е по срамежлив, очаква по този начин като ти се оплаква, да ти привлече вниманието като го съжаляваш и ти да бъдеш по активната в евентуалните по нататъшни срещи.

Изглежда ми на човек който е преживялт доста, затова не е лошо ти да бъдеш малко по активната и да разбереш за какво точно иде реч.

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 596f08d31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   100% бившите му гаджета са направили от него парцал.
Смачкали са му самочувствието.
Натресли са му комплекси.
Ето как се унищожава един мъж.
После казвате нямало мъже останали. С това консуматорско мислене просто жените, с които е бил са го вземали за донор. За месо. Изяли са го и са го изплюли. Възможно е да са му изневерявали, и то не веднъж.
Не случайно е намекнал за бившите си. Не само да ти обясни защо не е такъв, не само за ти каже от какво го в страх, но защото това му тежи... за сега.

Вече вероятно изпитва страх от обвързване.
Не му се занимава изобщо обаче с жени.

Има нужда от любов иначе ще рухне. Сигурен съм обаче че на този етап шанса да те сложи в приятелската зона е 90%. Трябва да си МНОГО търпелива с него. Това е обаче ако наистина е светсен както казваш.
Ако не е, ще иска да правите секс на следващата среща и той ще те изяде и изплюе, за да си го върне на вселената.

Не бързай с него. По-полека. Важно е да не говорим за една бивша, а за всички тях като цяло. Ако говори само за една от тях, бягай с триста. Ако за всички тях -има шанс

Търпение ти желая. Сигурен съм, че онова лъчезарното е още в него, просто го е заровил много дълбоко. За сега обаче ти нямаш код за достъп.
Моля те, не му бъди поредната
------
Защо ги се припознах и аз тук.

М43

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 59fb49d38f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Ако продължиш срещите си с него, ще си кошчето за отпадъци. Ще слушаш за любовните му несгоди. Жените, които той си е избирал и той е искал да е с тях. Той е имал чувства. Това са критериите му за жени. Никой не го е насилвал да е с тях.
Ще слушаш всякакви оплаквания за всичко и главата ти ще гръмне. Ще те държи отговорна за деянията на всяка бивша. Защото, нали, той вина е нямал, ангелът му с ангел. Казал ти е за свалките, за да изревнуваш и да се пънеш да го спечелиш. Евтин, смешен трик. Тоест ти си Избраницата за деня на Ергена. На жена никога не се казва такова нещо, признак на ниска култура и просто глупаво.
Ще е страшно подозрителен, избухлив и мрънкащ. Като разглезено дете. Или е депресиран, или прекалено увреден психически. За психолог е, не е смешно, нито срамно.
Не си го причинявай.

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 59fb49d38f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Не се поддавай на типичния женски инстинкт да спасяваш наранени, изстрадали мъже.

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: e7bfa13edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Може да е спекъл и да му се е сринало самочувствието. Един вид "къде съм тръгнал, тя е 3 класи над мене"...

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 6f04987400
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Нямал е в него и в себе си свят дух за това не те е прегърнал.

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: e98e96bdea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Благодаря Ви хора, ами аз наистина няма как да го спася, нито ще се опитвам, защото той просто е студен. И е само кофти, защото е хубав мъж, съжалявам, ако много е пострадал, но аз пък много се постарах за него и не заслужавам да изплащам чуждите грешки.
Той самият настояваше за срещата все пак... И нищо лошо не е ставало.
А двамата се познаваме от малки, но ако много са го наранили, той наистина има нужда първо да се излекува.

Аз му благодарих все пак и оцених жеста. Но поне едни хубави дрехи и едно усмихнато сбогуване, смятам, че поне това можеше да направи. Просто от уважение като човек на човек. Ако не иска, тогава той си знае и дано си намери гадже, макар че с това поведение няма да му е лесно, ама той си решава.

А

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 131873d35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Срещнал се е с проблемите на живота. Така се расте и не е лесно, ама никак. Или излезте още няколко пъти дай му подкрепа с думи, явно някакъв стрес е преживял и има нужда от подкрепа на приятел

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 694d75cdbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Като правило съвременните жени са изключително силно материално и финансово ориентирани. Такива чувства като любов, привързаност, вярност се някакви ефимерни понятия. Основното е, "покажи пачка и кола". Как ли преди много години сме излизали с момичета, щом съм го правил и аз загубеняка. Нещо като реминисценция на нещо случило се някога. Така, че от самото начало се знаеше, че командировката ще е дълга тежка и продължителна. На него му беше първото излизане в чужбина. Това е преживяно от едно тогавашно момче изкарало казарма като парашутист, следвал, тринирал джудо още от девети клас, с една дума обикновено загубено момче. Имаше някакво особено очакване на командировката, като при скок в предутринна светлина. Подготвяше се измервателна апаратура, вземаха се разни сертификати от "Електроимпекс". Купуваха нови топли дрехи, по-хубаво бельо. Още на летището в самолета ги изненада, че бяха в първа класа, нещо като бизнес класа, но такава тогава нямаше. По принцип научните сътрудници не пътуват там. Как ли ДСО-то се беше разщедрило, остана загадка. Забавното е, че при тях имаше и двама генерали и трима полковници, които ги гледаха с нескрито отвращение. Как ли мечтаят да им паднат в ръчичките. А ако знаеха, че той е десантчик, майко мила. Е, вярно, че те бяха дванадесет колеги, от които три колежки. Ами те бяха тръгнали на тежка командировка, а не на бал. То/той / си харесваше дънки "Super rifle", колежките му казваха, че му стоят добре, а останалото спортно облекло и канадка. Ту -154 може да е шумен, но те бяха почти зад пилотката кабина, но и беше изключително бърз... Москва ги посрещна с обилен сняг и почти нормална температура към минус 8 дегр. Прекачването на влака не е интересно, освен дружеското напиване с руснаците. Пътуването беше относително кратко, някъде към 1000 километра или малко повече. Командировката беше, във възможно най-тежкият сезон. Кратки дни, дълги нощи, температури понякога под минус 22 градуса през нощта. Градът сравнително голям, повече от два пъти колкото Пловдив, но забранен за чужденци. Какви проверки всеки от нас е минал може само да гадаем. Така, че едно от най-честите развлечения когато се прибереш премръзнал, беше посещението на заведението в хотела, нещо като дискотека и сборно място на месните "неформали". Имахме специални две маси запазени за нас. Та там се запознахме с едни момичета, приблизително на нашите години. Казваха ни, че работят в някакъв институт, но в подробности не се впускаха. В сравнение с тях, ние бяхме като прошляци, даже мизерници с нашето ежедневно облекло-пуловери, дънки, ботушки с по-дебели подметки, а те хубави поли, хубави мъхести пуловери, ботушки на високи и тънки токчета, а разкошните им кожени шапки, сигурно бяха по-скъпи от всичките им командировъчни. Говорехме си с тях на най-различни теми, най-вече в областта на културата и музиката. Тези срещи бяха много чести, понякога всяка вечер. Беше приятно, чувствахме някаква душевна топлота, мило, меко излъчване и като, че ли ласки от тези хубави и мили момичета. Езика не беше никаква преграда, защото момчето /мъжът/ говореше руски толкова добре, че го бъркаха с някой от прибалтийските републики.. Някъде след втората седмица едното момиче предложи, да И отиде на гости в петък. Младият мъж силно се притесни, но беше любопитен. В петък, връщайки от мразовитата степ в хотела, изкъпа се, смени си бельото, взе една бутилка "Поморие" от неприкосновеният запас, взе такси Посрещането беше силно емоционално и топло, зарадва му се искрено. Беше се постара да има нещо за хапване, вкусно и калорично с голямо количество черен хайвер и водка. Малко пелмени, руски сладки с пълнеж от боровинки. Натурален шоколад, момичето беше от над средното социално ниво. Родителите И бяха някъде далеч на изток в някакъв голям завод /най-вероятно военнен/. След като леко хапнаха, тя му предложи да си вземе топла вана, което го изненада, но беше приятно, свещи, ароматни соли, чисто нова четка за зъби. Така се отпусна и релаксира във ваната, че за малко да заспи Когато излезе от ваната, тя беше почти на всякъде изгасила осветлението и светеха само настолните лампиони. Беше пуснала някаква приятно музика, може би Шопен, а тя беше в нещо като прозрачна нощничка и малки бикини. Още с влизането в хола му се хвърли на врата и го поведе към спалнята. Нямаха търпение за дълга увертюра. Той беше очаквал подобно развитие, защото имаше индикации, че това рано или късно ще се случи, още когато предишните дни танцуваха в заведението на хотела, така, че беше се подготвил. Два часа преди тръгване беше си "поиграл" сам със себе си, за да не бъде като заек. Въпреки това момичето с горещ шепот непрекъснато повтаряше "Милый, не спеши". Обгръщаше го с нежните си ръце, само където той не се разплака от разнежване от тези топли и нежни прегръдки. Прекрасната И атлазена кожа, стелещата се на плавни вълни руса коса, леко по-тъмният триъгалник там долу. Той не беше добър в кунилингуса, а не го и обичаше. Типичен българин, груп и преследващ собственото си удоволствие. Вярно, че някога една млада жена му каза, че има потенциал, но трябва да е в правилните ръце. Харасваше му аромата на тялото И, особеннната мокрота, когато спускаше ръката си между краката И. Плавните и меки извивки на тялото И, , мекотата където трябва, гъвкавата твърдост, пак където трябва Не може да се каже, че изобщо са спали, но следващите дни бяха събота и неделя. Защо така се получава така, че някои жени как да приласкаят, някой мъж, който е далеч от Родина, чувстваш се като изгубен и самотен в безкрайната ледена степ. Бяха незбавими дни и нощи, всеки даваше най-доброто от себе си. Във финансово отношение момичето беше в пъти, в по-добро от това младо за времето си момче. Ама Вие сте виновни, изкарвате спомени от тези далечни години, които са някъде дълбоко в съзнанието и лично мои. Само да не го прочете съпругата ми, че ще е страшно. Дали е прав ръководителя на направлението когато веднъж, след малко повече водки, ми каза нещо от типа:"Какво скромно момче беше и на какво те превърнаха жените. "Как да го убедя, че съм си същият загубеняк, само малко по-освободен от собствените си комплекси. Е, всичко е отминало, но пък какво е човек без такива спомени. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 0b20288342
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Живота го смачкал ама яко. Комплекси, смачкано самочуствие. И все пак да товариш някой на първа среща с проблемите си е доста депресарско. Това не е добър мъж, а енергиен вампир.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 1be22b3c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Този е някакъв психар. Бягай от него! Или е загазил и се е сетил, че може да си му от полза. Но не иска много да се напълва да го харесаш. Ако успее, успее. Ако не-следващата.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: d3f5d3a2b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Логиката на един такъв: "По-добре 3 часа да си стоя, да ти дразня любопитството и да чакам ти сама да ми се нахвърлиш, отколкото 3 месеца да ти се моля и да чувам само "Не, не, не! " Чувал е, че жените не пускат преди третата среща и се опитва с огромно отегчение да ги "прослужи", след което, ако номерът не проработи, от срамежлив ще стане нахален. Това с лошите бивши е класическа психоатака, да го съжалиш и да се напъваш да му докажеш, че си различна, а той миличкия да се възползва от тези напъни. Споменаването на жени, които флиртуват с него, е за да те накара да побързаш и да не позволиш на някоя друга да ти отмъкне "съкровището". Момчето си търси безплатна проститутка с екстри - няма да откаже и мусака да му приготвиш, стига да е с твои продукти. ;)

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: e98e96bdea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ами благодаря ви, но не благодаря. Съжалявам, но повече с този мъж не мога да общувам дори, не излязох повече с него. Просто няма смисъл. Лоши обноски и липса на уважение, има къде по- хубави и добри момчета.

А

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 9162f9671d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Аз като усетя, че няма да има втора среща веднага искам да ми върнат вложените пари в първата ни среща. На момента и то кеш!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 59fb49d38f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   25, тоест си скръндза. Мечтан партньор.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: a7529df5fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   25, 2- та лева за кафе ли? Хаххаххаххаха всяка жена ще ти ги върне с кеф и ще ти даде още 5 лв отгоре да отидеш и си метнеш един дюнер хааахахха и той за мъж се взел

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: a07ae80256
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Фокусът тук трябва да е не толкова върху срамежливото му поведение, може да е станал притеснителен, хората се променят като пораснат, а върху това, че е дошъл на среща с теб с ДОМАШНИ ДРЕХИ! Не! това не е нормално!

Възможно е - да не дава Господ, да е хванал някакво заболяване, от типа шизофрения или друго. Поинтересувай се преди да влезеш във връзка.

Имах такъв съученик - изключително умен, весел, в един момент, доста след като завършихме, почнах да го срещам по улиците малко.... като с домашни дрехи, дет викаш, не хигиеничен и само на здравей-здрасти, не обръщах внимание. Няколко пъти обаче се заговорихме и нещо ми присветна, оказа се, че не е много наред! Имаше си заболяване.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 245e8255ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Ох мале. Ние й говорим на авторката как да разбира хората, тя тръгнала да очаква да се обличат добре, според нейния вкус.

Много си далеч от връзките все още. Не си дорасла за тях. Гледаш на хората като на парче месо. Постой си сама и ти до 30-40, тв дано се научиш

Той я бил поканил на среща., да се оправял.. Ти колко човека покани на среща?

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: e98e96bdea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   29, ти КОЙ СИ, че да вАжиш?
Аз говоря, че ценя мнението на ДОБЪР мъж, това в момента не си ти и не се отнася за теб, така че си гледай кефа! Стой си сам ТИ до 30- 40. Каквото желаеш на другите на теб да ти се връща и така.
Аз излизам с друго момче. Ми да, за твое ОГРОМНО съжаление има добри мъже и то много.

А с този, за който писах, с него се разбрахме и да, той поиска да се видим, но аз му се извиних и отказах. Не му желая злото и дано си намери хубаво момиче за него. Имам си самоуважение и нарцисисти в коментари не ме интересува какво мислят, честно. Съжалявам.

А

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: c78e02330b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Отново липса на самочувствие. Ама porque, почему, няма значение....

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: d57dd055a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Тея, които външно ги виждаш да се правят на шегаджии, вътрешно са много наранени и изтерзани хора. Казвам го от личен опит. И аз съм се правил на клоун в различни компании, без да усещам, че всъщност си създават образ за пред другите.. Таях проблемите си вътре в мен а пред другите бях пич и много добър приятел.

В момента, в който спрях да се правя на забавен и сериозно заговорих за проблемите си... приятелите си тръгнаха.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: e98e96bdea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   32, не ги наричай приятели, ако те оставят в труден момент. Това хич не е правилната дума и за тях явно всичко е било просто губене на време. Приятел се нарича само този, който ти казва истината в очите, ако си сгрешил и не те оставя в трудни моменти. Комплиментите и забавленията нямат значение. Приятелите са в трудностите, нищо не си изгубил.

А

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 694d75cdbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До Авторката. Че сте "дръпната", спор няма. Да Ви правя психоанализ на поведението няма да мога, не съм нито Фройд, нито Юнг, нито Ламброзо, още по-малко Август Форел. Последният е с по-практическа насоченост. Самият аз като млад и по-късно се определям като "леко смотан" и повече срамежлив". Както през студентските си години, таки и в службата си не съм имал проблем да комуникирам с колежки. В моята секция момичетата/жените бяха между 6-8 и двама мъже, но другият не беше ходил войник. Всичките бяхме научни сътрудници и инженери. Колежките повечето не омъжени, но като правило всички бяха умни, културни, възпитани, четящи, манипулативни, с добър произход. Една говореше четири езика. Не съм има никакъв проблем с комуникацията. Същото се отнася и до обществените места. Не се натрапвам, не досаждам с нагловато-сервилна усмивка. Разговарям с жените винаги с доза уважение готов на компромис при спор. Даже една колежка, която ми беше истинско приятелче, казвам приятелче, значи приятелче. С нея можех да си говоря съвсем свободно, а тя ме анализираше и по някога иронизираше. Возеше ме почти до нас, защото живеем в една посока, а тя имаше кола а аз не. Ако съм я някога целувал по бузата е било за лека нощ, за щастливо посрещане на някакъв празник, за рожден ден. Никога повече. Та деже и тя ми е казвала, че като гледа добродушната ми и леко усмихната физиономия / на олигофрен/ имала желание да ми плесне един шамар. На логичният ми въпрос "защо". Следваше дълга тирада, от която се разбира, че защо не съм се скарал с нея поне един път. Ама, че загадка. Не го разбирам. Вярно това беше много отдавна. Никога не съм ръководил тези колежки от позицията на грубото администриране. Е, имаше и проблеми, нещо от сорта " защо отиде с тази на кафе, нека тя свърши тази работа" или пък "за нея кафето в барчето, а за мен бачкането". А да ненавиждам когато момичето и момчето си делят сметката. Мъжът винаги, повтарям винаги трябва да плаща сметката, без за този си жест да очаква някакво специално отношение.. Аман от счетоводители и пишман икономисти, които гледат каква ще е възвращаемостта. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 59fb49d38f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   34, ти май не си чел темата с разбиране. Авторката е излязла с някакъв, който през цялото време се е оплаквал. За бившите, работата и за всичко, което се е сетил.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 7f270dede8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Ако описанието ти на срещата е вярно, този за нищо не става.

От мъж. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker