Бързо ме замени вече с втори, доказах на себе си, че мога - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бързо ме замени вече с втори, доказах на себе си, че мога
преди: 8 месеца, 4 дни, прочетена 1194 пъти
Добър вечер

Искам да ви разкажа за моята уж най голяма любов..
За мен си остава голяма любов защото я обичах истински.

Запознахме се рандом в Интернет и малко по малко нещата се случиха. Тя беше на 20 аз на 26,

Разговорите минава все едно бяхме сродни души.
Опознахме се тя ми разказа най големите си страхове аз моите..
Помагаме се, бях и първия, за нея това беше важен момент и го направихме както трябва бях нежен мил добър, тя още повече ме заобича.

Бяхме неразделни, с планове и прочие.. Започхме да мислим За нещо по сериозно, но от страна на родителите и нямаше одобрение.. Не ме харесаха особено.

Както и да е, аз съм работливо момче, добро, изкарвам си парите чрез Интернет и имам доста свободно време което влагах в дъщеря им.
За тях беше всякаш им разказвам приказка и не вярваха, ценя си труда и парите и никога за нищо не съм спекулирал.

Бях обиждан че прекалено много глупаво съм гледал на нещата, че съм спестявал, започнах и политическа кариера, усещах доза присмех.

Както аз така и тя не можехме един без друг, плакали сме от любов двамата и знам как биеше сърцето и като я докоснех.. Уви не стигна любовта..

И малко по малко тя промени отношението си почна да се кара за всичко с мен.. Имаше моменти в които от нищото след среща с техните искаше да се разделим.. И в последствие след 2години за това и се разделихме: всякаш цитираше родителите и

Нямало да преуспея, нямало да постигна нищо, бил съм се насочил в грешната сфера, щял съм да водя мизерен начин на живот.. 5

Година по късно, не съм я търсил, не съм и питал за нея след като тя реши да приключи с мен, я оставих точно както тя искаше..

Месец по късно вече си беше намерила друг да ли са си чатили да ли да излизали не знам, глупака влизал да ми разглежда инстаграма и лайкнал снимката в 3 и 15ч докато съм на линия.. Стана ми интересно къв е тоя и в приятели му я видях нея..

Казах си ясно, клин клин избива не си губиш времето.. Стана ми тъпо но продължих..

След определено време разбрах по край общ познат че била на морето отново, стана ми интересно какво е станало с тая голяма любов.. Е видях я с друг вече, скрила снимките (въпреки че съм блокиран) пак разбрах кой е.. Пълната моя противоположност на визия.. А мога да твърдя че имам прекрасна визия и поддържано тяло.

Както и да казах си хората са такива злобни и забравят какво са говорили и мечтали и видят ли лек проблем се отказват... Аз твърдя че още имам чувства, но и аз не знам за какво.. Като опитах да излизам в компании ми беше все тая.. Аз бях влюбен аз имах мечти.. А вече бях един от многото..

Нашите много им стана мъчно за мен и само заради тях се държа на ниво и иначе бих рухнал..

Направих равносметка... Въпреки всички критики и всичко през което съм минал аз до казах на себе си, че мога..
Година по късно работата ми се развива по начина по който исках, дори удвоих приходите си и отворих още една фирма, взех си мечтаната кола, бях на места които съм виждал само на снимка.

Спестил съм за собствено жилище, а бях обиждан на глупак че това няма как да го постигна.

Когато тръгнах да помагам в политически аспект сега съм изградил структура с хора които вярват в мен, в хора които без да ме обичат имат доверие в мен, а не както беше с нея уж ме обичаше а не вярваш в мен.. В момента съм да кажем на етап в който повечето хора дават пари, мазнят се, лицемерничат само и само да се докопат до власт и пак не успяват. Дори целта ми е само в помощ на града, аз си имам достатъчно, Аз винаги съм честен и искрен и може би за това и успях, но и разбрах че в любовта това не помага и не виждам как забога в тоя объркан свят ще се случат нещата.

Моля за съвет.
Аз съм млад човек но с различни идеали, различни цели, различно мислене, имам виждания на живота които явно са малко по остарели но за сметка на това са искрени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 6771987b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не е била за теб, щом като не сте се разбрали; излизай с други. Това, че си се осигурил материално, не означава, че ще намериш достоен човек без да положиш усилия. А явно трябва да си научил, че жените лесно си намират други, твоята история не е уникална. Някои въртят поне по няколко паралелно.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: ae3abd94e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Слаб си. Усеща се. Не знам какъв лидер си бате, ама си личи, че си слаб психически и объркан. Съвета ми и доста да четеш по темата. Ти си се почти предал заради една жена, с която нито си имал години съвместен живот ни брах ни деца. Разбери най-важното в тоя живот е здравето физическо и психическо. Трябва ти добри приятели, които да ти вдъхнат кураж и да те изправят на крака. Ако ги нямаш ще трябва да го направиш сам. Като вълк единак дето трябва сам да си ближе раните за да заздравеят.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 613cb38e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Братле същото ми се случи.
Обаче ние имаме и дете някак си обаче живота продължава.
Няма смисъл разбираш ли да и аз като тебе бях първия, но след мен вече са милярди изобщо не я мисли. ;) Аз се научих, че за тази жена не си струва.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 3991b13b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Какъв съвет искаш? Искаш да те дондуркаме и да те утешаваме? Тези уроци се взимат самостоятелно, мълчаливо, така е при страданието, а не да раздуваш наляво надясно нещата.
Как може тя да си играе с теб, сменя ди мъжете, не и е тъпо, просто скача от мъж на мъж, ти чак ди седнал да я мислиш. Да пътува там и спри да се интересуваш от нея, да си чупи главата с който иска.
Драмата ви е ясна, тя е стандартна куха лейка, която иска единствено от живота някой да си в води на морета, да я глези заради единия секс. Намерила е платежоспособен човек, който явно няма успех сред жените и ще направи всичко за да задоволи капризите и.
Какво друго не ти е ясно?

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 512f923514
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За да се случи в любовта трябва да минеш през 3, 4гъсеници за да срещнеш пеперудата! Напълно те разбирам, но ти имаш нужда от жена, която да вярва в теб и твоите възможности! Ако е писано да срещнеш жената за себе си на 50 годишна възраст, няма как да е срещнеш на 23 години! Тя ще се появи, когато ти е писано! И аз като теб страдам, но просто тези жените не ни заслужават! Не ме е ят за финанси или материални неща, ят ме е, че ми губят времето и седят с мен, защото е хубаво! Направи си кариера, пари и внимавай тогава много! Прави всичко с мярка и се отпускай чак, когато имаш брак с една жена или дете!

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 5a30c21ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Съвет относно кое искаш? Любовта ли? Повечето жени са меркантилни (жена съм и го казвам), а тези, които не сме, сме подигравани от другите жени, че видим "мизерен" живот.... Ходи по срещи и винаги имай едно наум....

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: aaa5edff1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ами, братле, това е положението. Не мисля, че трябва да се изненадваш, че те е заменила "бързо-бързо". На всяко едно момиче, дори и на топ дебелани с ръка 35 (сланина, разбира се), и двойни гуши, им пишат. Чатовете им са пълни. Знам го, защото като съм ходил по събиранки, са ми показвали чатовете си. Та какво остава за едно що-годе нормално изглеждащо момиче. Даже се радвай, че не си е писала и излизала с други, докато сте били заедно. Или поне, че не си разбрал.

Иначе, винаги ще има ей такива хора, които просто си живуркат и не могат да проумеят, че някой искал или не дай си Боже е успял да направи нещо с живота си. Това подлудява хора като родителите и, съответно - успяли са да я настроят срещу теб.

Не знам, човече. Все си мисля, че в съвременното общество, мъжете се нуждаем просто от това да сме сами. Жените освен драми, друго много малко биха могли да ти дадат. Все си мисля, че просто трябва да си направя детенце, колкото да имам и да си го обичам, но да не живея с жена. Ще и давам пари за детенцето, ама да стои с мене и да ми мърмори през 1 секунда... не мога.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 7ba95217bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Приеми, че понякога хората се срещат и разминават. Не мога да преценя какъв си в реала, но явно родителите й не са те харесали. Изглеждал си им безперспективен и това е повлияло и на нея. Такива хора са прости, ограничени, некултурни и т. н. Ако се бяхте оженили, винаги щяха да ти намират кусури и да създават проблеми. Явно и момата не е особено умна. Така, че по-добре, че си се отървал. Продължавай да се развиваш, ще срещеш човек, който ще те оцени. Не я "шпионирай", за да се откъснеш от неприятната случка.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 5f0b8957b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Офф какво като имаш пари. Всеки може да изкара. Явно имаш недостик на друго. Ако си обсебващ и задушаващ, ако търсиш жена " домакиня" тоест слугиня за какво да си пропилява живота с теб. Перфектен бил, в твоята глава, от хубаво никой не бяга

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 793a709552
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Падаш, ставаш, продължаваш!!! Жени много, ще си намериш... тази да му мисли, нека те гледа отдалече... успех!!!!

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: aa2519b068
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Момче, според мене ти си гей.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 9b71493cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Не знам какво си доказал според теб, но още асоциираш всичко около теб с нея. Още те боли, че не е тя наоколо за да те оцени, още имаш нужда дори в анонимен форум да пишеш за нея и доказва себе си...

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: dfcae49c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Първо, с които то и да имаш връзка родителите настрана, не е редно и тяхна робота да те анализират.
Второ какво те интересува след края на връзката ви с кого е, прежалилата те и т. н. Това не е твоя работа, всеки поема живота си, както иска, а не както на теб ти се иска.
Трето спри за се обясняваш визирам случая с родителите и, какво работиш, изкарваш и т. н. Срещи рязко и за кратко. Повече контакт, повече разговори и обяснения повече проблеми. Тръгват да ти казват нещо парира разговора веднага нито се обясняваш, доказваш, оправдаваш и т. н.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 3afd54d06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Браво за теб и за това, че си удържал в най-трудните моменти. Това, което се е случило с приятелката ти е трудност, през която много от нас също минават. Знаеш ли имали сте най -хубавото, което сте били способни да си дадете в онези моменти. Не мисли лошо за нея, тя също сигурно някъде дълбоко в сърцето си още те обича истински, но продължи напред, ще има нови жени в живота( ако ги допуснеш) които също има качества и заслужават да бъдат оценени, така както ти заслужаваш да си щастлив. Запази най -хубавото моменти с бившата ти приятелка, но продължи напред, ще имаш още много възможности за пълноценна връзка

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 65ba34c628
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Много точно мислиш, интелигентен си, в правилната посока си се насочил, хубаво е, че си открил какво може да работиш и да е за теб подходящо, тази жена не е за теб, затова не се е получило, не го мисли, запиши се на рисуване, там ще има хора за общуване и ще ти е приятно.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 78987fc623
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Още един наивник на млада възраст...

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: bcbee431c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Голяма драма за една пача, влияеща се от родители. И не се опитвай да компенсираш с имоти и политика, че да и натриеш носа какъв богаташ и успял политик е изтървала. Пробвали сте, не се е получило - голям праз, не си нито първия, нито последния с несполучила връзка.

Явно се чувстваш непсраведливо недооценен и ти е наранено егото, но не си помагаш със самосъжаление и опити за натриване на нос с лични успехи. Едва ли и дреме какъв успял политик си да ти кажа честно. А и колко да си успял - не си министър или президент все пак. А и да си, пак не е голяма работа. Те всяка година по два пъти се сменят министрите и повечето след 2 месеца никой не ги помни. Даже вече не си правят и труда хората да ги запомнят, понеже се сменят през два месеца. А и вече всеки е разбрал, че от политици обикновения човек файда няма - най-много да им теглят по една майна. Никой не обича политици. Освен Копейката де, все пак сега е модерно да си мурзилка и анти на всичко по дефолт. Политиците са символ на корупция, дупедавщина и далавери. Никой няма да ти ръкопляска, че си поредния продажник, настървен да докопа и той кокала.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: bcbee431c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ти се изкара ебахти политика, едва ли не ти всеки ти прави минети, а в същото време ревеш за една путка като 15-годишен ученик.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: bcbee431c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   :) Стана ми смешно как успял политик реве за путка. Представих си как бат Бойко или Румбата Радев например влиза в споделито и се самосъжалява как някаква джофра го заебала.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 90d75dbe36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Благодаря ви за коментарите и за критиката

Относно един коментар, брато повече мъж съм от теб гаранция, защото съм 95кг трениращ с огромно тяло, но с добро сърце и уважаващ жените, но не означава че бих търпял някой като теб и бих те сложил на мястото.

Ще прозвучи повърхностно но наистина се различавам и като мислене и като човек спрямо сегашните младежи и спрямо това което виждам, а работя с адски много хора и общувам ежедневно с хора мога с ръка на сърцето да твърдя че съм различен човек.

Да като видиш нещо различно и в началото си объркан. Тя също беше и след това като ме опозна само тя успя да навлезе навътре и да ме разбере, родилите и както и мнного други странични хора няма как да го асимилират, но с всеки изминал ден хората с пръст в уста се увеличават в тетрадката ми.

Най ме заболя за това че и повярвах, сега ще кажеш на всеки се случва да ама аз не съм от хората които се доверяват нито след месец нито след година.. знам че хората се променят ама шибаната любов не може да е толкова лъжлива или очите или емоциите и всичко заедно е просто фалш?
Може би наистина съм се оттървал от човек който не съм имал нужда и сега господ ме наказва заради глупоста ми.
Благодаря ви отново

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 723df9e03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   След тоя втори, ще има и трети, после и четвърти. Забелязал съм че жени склонни да се мятат от връзка във връзка търсят не партньор, а касичка.
Аз лично не бих страдал за жена, която може да ме замени без проблем и без да да страда и ден след дълга връзка, непригодни хора за живот, без емоции и достойнство.
Добре си се отървал, тая няма да роди нищо хубаво като мисли.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: bcbee431c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Да си мъж, не означава да имаш тяло. Означава, като те сполети беда, не да се самосъжаляваш като сега, а да си осъзнал, че тези неща са част от живота и да продължиш напред, без да ти пука. Ти може и да си бодибилдър и пак да ревеш като ученик при първата трудност, както правиш сега. Щом си толкова успял богаташ, политик и лидер, най-малкото това трябваше да си осъзнал. От поста ти никак не излгежда да си мъж, пък не знам какъв лидер си и колко си успял. Самият факт, че приравняваш тяло с мъжество, не говори за мъжество. Ти може и жена да си биологично и да тежиш 40 кила и пак да си по мъж от повечето мъже.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: adee8b26b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Отстрани погледано си личи, че имаш огромни комплекси и вътрешни проблеми. Чувстваш се отхвърлен. Не спря да се хвалиш колко пари имаш, какви успехи, какво тяло, какъв мъж си бил (макар че по писането се вижда точно обратното). Дори да допуснем, че всичко това е вярно, самото му демонстриране говори, че ти се опитваш с тях да компенсираш вътрешна болка и да докажеш на себе си, че уж си щастлив и на другите да натриеш носа какво са загубили. Всичко това уж колко щастлив и успял си е в рязък контраст със самосъжалителния ти тон на писане. Разбери, че на никого вкл. и на бившата ти не му пука колко пари, имоти, успехи, телеса и не знам си какво имаш. Ако ги имаш, имаш си ги за себе си, не за мен или за някоя си. Но по-важното е да имаш вътрешеб мир, който не е задължително да е зависим от външните фактори. Ти ако си в мир със себе си и не държиш да се доказваш и убеждаваш когото и да било, ако ще и да си просяк, пак ще си си щастлив. В твоя случай и президент да станеш, докато не промениш вътрешната си нагласа, пак няма си щастлив. Макар че никой не би те избрал за президент с подобно мрънкащо излъчване.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: bd250966e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Балами винаги ще има. Тя ти е показала, че е безотговорна, че не и пука за никой, за теб още по-малко, ти страдаш и се тръшкаш. Сменя този, онзи, грам не мисли и не влага нищо в това, ти си седнал да я мислиш.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 90d75dbe36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Благодаря, приемам критиката ви.

Ако съм се изказал по начин по който смятате, че съм искал да се покажа или изпълна не ми е била това целта.. тук просто исках да подчертая едно, че истинското в хората го няма. Смисъл аз дълбоко вярвах че ще постигна каквото съм си наумил, дълбоко вярвам и в любовта, но едно не разбирам и не искам да го приемате като хленчене а като реален проблем в днешното общество в което сме всички.. Хората не избират правилното, избират лесното, но лесното не води до нищо хубаво.

Ако хленчех по нея щях да търся да и се унижавам от една година нито съм помислил да звънна нито съм правил опит, но и казах като кажеш край значи край аз няма дойда да ти се моля, щом други неща са преди мен значи всичните изговорени глупости и романтики не струват.

Тя и техните мислеха че ще клекна и ще съм и роб едва ли не, А аз единственото което исках да е до мен и да ми е упора, знам на какво съм способен знам и какво искам и ще си скъсам гъза и ще го постигна.

Не считам че това, че изразяваш емоции и то от любовна гледна точка те прави мекушав, прави те истински защото истински лидер показва емоции когато става въпрос за любов, сега за повечето не е нормално, но се замислете от как свят светува мъжът винаги е изпитвал слабост само пред един човек и това е жената която обича.

Станалото станало, още една обица на ухото, обаче всичко друго можеш да промениш, но мисленето на хората. вече е форматирано с други идеали и реално ако си истински човечец и търсиш истинското, за да се впишеш с някого ще трябва да си форматираш мисленето като на някой примат, но тогава няма да си истински а поредния фалшив герой за които споменахте по горе.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 18 часа
hash: 7a388ca738
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторе, искрено се надявах, че когато си писал историята, си бързал, било ти е каша в главата. На всеки се случва. Чета ти сега отговора под историята и просто ми се плаче. Ако хора като теб са в политиката, България няма да се оправи скоро.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker