Пичове, спали ли сте с азиатка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пичове, спали ли сте с азиатка?
преди: 8 месеца, 3 дни, прочетена 1370 пъти
Има една китайка, която идва при мен по работа. Български знае 20 думи на кръст, английски не съм чул да говори. Плямпа ми на китайско-български, ама се разбираме де. Обаче е много общителна, постоянно се допира до мен, докосва ме, уж случайно, постоянно се смее с един детски смях. Аз мърдам настрани, тя се лепи до мен. То си е смешно де, шото тя си говори на китайски, аз се чудя на английски ли, на български ли да и отговорям. Виждам я, че ме заглежда доста. На външен вид е симпатяга, обаче тука идва голямото Но.
Чисто натурално се носи, имаше косми по ръце, по крака, по корема. По краката наистина си личеше. Никога не съм виждал жена по тоя начин, не като на мъж, ама не и наболи. В същото време се вижда само от близо. Явно такава им е културата, не я съдя, да кажа глей я па тая как ходи. Но е факт, че за пръв път виждам така натурална жена хахах. Другото, което вече за трети път ми прави впечатление е супер специфичната миризма. Не мога да определя на какво, но не е много приятно. Нищо чудно и да не е много чистоплътна, но не мога да определя, по скоро е нешо друго. Последния път тя говореше по телефона и ме оглеждашв и в съшото време аз нея и предположих, че в интимната област сигурно грам не си пипа космите, ако съдя по останалото. Не знам зашо обаче докато я гледах и си го помислих и получих зверска ерекция, нишо чудно и дя е видяла и ми идваше да я изчукам на момента. Цялата тая картинка отключи за секунда нешо първично в мене, докато я оглеждах. Има обаче големи гърди, които компенсират всичко друго.
Та се замислих дали сте имали допир с нещо такова? Секса по-различен ли е, чисто като поведение от тяхна страна?
Какво мислите? Дали са разкрепостени, или са по-консервативни? То си е до жена де, но все пак.
Сигурно ще си кажете - бегай с тия косми няма да си легна с нея, и аз също не си представях, че това ше ме привлече, но е факт, че тогава много исках да я натисна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 2 дни
hash: a2afcc7a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз лично не съм, обаче съм гледам такива клипове! Любими са ми "Maiko milf" Друга тяхна особеност е ужасно пискливия им вик, когато са в оргазъм! Общо взето това знам за тях! А дали са азиатки, китайки или японки, за мен са си все еднакви! А и не казваш колко годишна е тя!

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 23cc1fd195
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Китайките и Корейките рядко се обезкосмяват. За другите из Азия не знам. Там се смята за нормално жената да е окосмена. Има и обезкосмени, но не е норма като в Европа.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: d5ad202d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Българка съм, харесвам българи, за връзка.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: efffca6619
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Да, жена ми е азиатка, но съм бил и с други - китайки, японки и виетнамки.

Странно е това, което пишеш - аз такава жена не съм виждал - да не си обезкосмява краката. Не е култура със сигурност - даже напоследък пластичните операции са нещо като статус символ там пък какво остава за обезкосмяване.
Също не е типично да мирише. Азиатките са много чистоплътни. Сигурен ли си, че не си измисляш расови различия или нещо подобно?

Дали са различни - не са по-различни от всяка друга раса. По-дребни си и затова имат плоски задници - няма мръвка :)

Кожата им е много бяла, но лесно хващат тен. По-лесно от нас. Затова навсякъде в Азия има всякаква козметика за избелване - бялата кожа също е статус символ.

В секса са "послушни" - досега каквото съм поиска от азиатка не е имало спорове, особено в началото. :)

Хайде - пробвай. Момичето явно те харесва. Те си падат по европейци - особено ако имаш светли очи и коса.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 25832f353c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз лично - не.

Един приятел излизаше с азиатка и не ми е разправял да е било "нещо уникално". А ми е разправял за някви по-интересни случки с българки.

Лично аз не ги намирам за толкова привлекателни. Виж с чернокожа съм спал и много ми хареса. Планирал съм да си търся негърка за жена, като реша да се заженя някой ден.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 3a02db5173
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Две години и половина съм живял в Китай и за две години имах връзка с китайка там.

Накратко : БЯГАЙ С 300!

1. Интересува се само и единствено от паспорта ти. Нищо друго. Убеден съм, без да я познавам. За нея си социален статус портфейл(евентуално)
2. Китайките не се бръснат
3. Не правят свирки
4. Носят килоти
5. Правят секс на тъмно
6. Правят секс един път в живота, когато трябва да си правят дете

Това по горе са 95 % от китайките. Наричат се традиционни китайки
Има обаче и едни 5%, които са чисти шафрантии. Търсят си бял чужденец и са готови да направят всичко, само и само да се докопат до паспорта му. Китайката обаче не може да обича. Тяхното мислене е твърде материално и ляво. Не могат да изпитват емоции. Секса с тях е все едно чукаш дъска с дупка. Без значение колко е красива и бръсната.

Моята в вземах от малка. Беше девствена, на 19.. Аз бях доста по голям от нея тогава. Научих я да прави всичко, включително и анален секс. Купуваше си секси бельо. Превърна е в страшна тупалка. Само че си остана с много ниско самочувствие, крайно ревнива, особено от белите около мен момичета и познати. Така и си остана дъска в леглото. Никаки чувства, никаква страст..
Пишеше си с други мъже докато лежеше в едно легло с мен. Като се прибрах в България, докато подготвя документи да дойде, тя си намери някакъв друг.
Не знам дали си чувал лафа "номера на китайката"... ами това е. Най големите интересчийки на планетата. Без значение дали са шафрантии или традиционалистки..


Тука някой почна да слага китайките, корейките и японките в един знаменател. Което е меко казано смешно. Смешно в и заглавието ти. АЗИАТКА, може да значи и индийка, и монголка, и тайландка и киргизка, и персийка дори. Трябвало е да напишеш китайка..
Наблюдение имам върху корейките и японките обаче, тъй като и там съм бил..
Корейка не! Освен ако не искаш да си навлечеш най комплексираното същество в леглото. Няма корейка без пластична операция,! Те развъждат комплекси още от малка възраст. Единствения ти шанс за връзка с такава е някоя от провинцията, която не е от Сеул или Босан.
Като цяло са много близки като манталитет до нашия. Поведение, култура и тн. Нямат нищо общо с китайките. Всъщност никой няма общо с китайките. Просто шанса да попаднеш на вечно мрънкаща комплексарска (но признавам много красива ) е голям.
Отиваш в Гангнам, има един известен клуб там - Октагон. И си готов.
Трябва обаче да си направиш сметка дали ще ти стига заплатата за нейната козметика

Виж за японка съм с две ръце ЗА! Без значение дали е традиционалистка японка или по-разкрепостена. И там може да се сблъскаш с ляво мислене (математическо), но като цяло японците са силно творчески натури и манталитета им е обратен на китайския във всяко отношение. 100% за! Проблема е че японка да срещнеш другаде освен в Япония е с много малък шанс. И има защо.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: e656a9ce77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Отиди в София на Илиянци за да ги видиш колко мизерни са китайките. Най-много една-две на ти "хванат" леко окото. И митишат на техните си манджи... ужас.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 20ca5c4c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Праскал съм индонезийка от Бали, ама те нямат нищо общо с източно-азиатките. Таз беше от малкото с меден задник изпъкнал поддръжка - много женствена, натокана. Ако живееше тук щях да си я праскам цял живот.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 2e347008fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз съм виждал и БГ със същото описание за косми, разни хора, разни идеали.

Щом те гнуси и не те кефи не знам, какво се чудиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker