Той ме злепоставя пред другите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме злепоставя пред другите
преди: 10 месеца, 12 дни, прочетена 1103 пъти
Приятелят ми ме злепоставя пред другите.
Например - бяхме навън, появи се един познат от нищото (беше видимо пиян). Започна да разправя разни истории, по едно време ми стана смешно и се засмях. Приятелят ми се обърна към мен и ми каза пред човека "какво правиш сега, не се смей".
При което на мен ми потънаха гемиите и се почувствах ужасно нелепо.
После му казах "защо ми го каза пред него, не можа ли после да ми кажеш". Той ми отвърна "не го ли виждаш, че е пиян, може да посегне... някой път не знаеш кога да се смееш и кога не". Както и да е, това го преглътнах някак си.
Днес обаче нещо друго се случи. Имаме бизнес общ и съм забравила да взема едни пари и не съм ги отчела като платени, а пък клиентът (друга фирма) твърди, че не знае. Сумата не е голяма, аз ще я покрия... но както и да е, знам, че съм виновна. Моят приятел обаче ме набра пред другия служител, започна да ме пита "какво е това, обясни ми какво става... не си платила, защо не си".... аз не знам какво се случва, буквално (това е отпреди месец). Казах му, че не помня какво е станало, защото е сравнително отдавна и наистина не си спомням. Той обаче продължи "ти не знаеш ли как се прави"... това всичко пред клиента-служител на другата фирма. Аз се изнервих и му се разкрещях, той ми повиши също тон и каза "не ми викай". В момента не знам къде се намирам... бясна съм.
Той винаги го прави пред другите. Като че ли за назидание.
Кажете ми как да постъпя. Да говоря ли открито, или да се разделяме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 5dcd3db7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Първата случка- бъз го е било да не се бие. Мъжете много се пънат колко са силни, смели, а бягат от конфронтации с други мъже. Виж, за жените нямат проблем. Но в тая ситуация ония е можело да се ядоса и да опуха твоя. Или твоя да се види принуден да те защити, а повечето мразят това. Мразят да защитават жената до тях. Сама да се оправя. Трябвало е може би да замажеш положението като кажеш на подпийналия нещо, ако беше реагирал остро. Да се извиниш и да смениш темата. Ама твоят е голям пъзльо. И децата си няма да защити.
Втората ситуация- злепоставил те е пред страничен човек, все едно си супер некадърна. Няма ти вяра и те третира като дете. Трябвало е да обсъдите нещата насаме. Страничният човек не знае за вашата връзка може би, вижда двама служители/собственици/ колеги, които се дърпат и единия мачка другия. Неловко е.
Твоят е типичният пъзлив, но пък бабаит на думи мъж. Силен пред жени само. Грам уважение няма към теб. За съжаление много като теб има.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 02e017b3f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Не стига че си виновна в изброените ситуации, пък имаш и претенции на принцеса.
Отношението му е целенасочено, според мен му е пуснало от глезотиите ти. Същи така не ми се вижда сериозно да говориш за раздяла за две смешни малки случки, което говори че си тежък характер и се мислиш за мис свят. Да се отървава човека, че добро не го чака с теб.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: eb325ca7f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Не, чакай да започне да те шамари и тогава помисли за евентуална раздяла. Наистина ли друг трябва да ти каже, че този тип не става?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 019c5198dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Държи се с теб като с глупав служител, който държи още на работа като за последни дни, с надеждата служителят сам да си напусне.
Та, ти си знаеш какво ще правиш.
Иначе за платените неотчетени пари... прав е, но не по този начин и още по- малко зле поставяйки те пред други.
Трябваше да те извика насаме и да се изящните, а после и с другият служител дипломатически като грешка и решите проблема дипломатично.
По принцип на мен лично само веднъж може да ми разкрити, втора възможност няма да има със сигурност! Познай- в 18 г връзка съм, никога не си е позволявал, знае, че ще е само веднъж.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: d296037191
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И според вас го прави целенасочено с идеята да си тръгна първа ли?

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: af79d45961
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Експеримент е, пробва да види, колко ще издържиш и дали ще останеш при него, иска да те опознае добре, стой си при него, пука му за теб, щом се държи така с теб.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: f96617bff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не те уважава, не ти зачита мнението. Това е едва началото, ще започнат обидите, след това побоища.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: d296037191
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 6, това някакъв опит за ирония ли е? Наистина питам.
Просто искам човешки съвет. Наясно съм, че съм сгрешила, просто не желая да ме коригира пред другите хора, за да се изкара по-големият човек и по-можещият. Много пъти съм му казвала - спри да ме третираш като дете. Той е с 11 години по-възрастен, може би това е причината или просто си е такъв.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: bbdfd4c896
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Към 5
Пробва колко искаш да си жертва и да те мачка. Комплексираните мъже правят така. Ще те унижава пред другите, няма да те защитава.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 5dcd3db7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   8, донякъде ще е в годините. Но май повече, защото е просто комплексар. Не може да те пази нито психически, нито физически. В първата ситуация е точно това- бяга от отговорност да не те защити, ако беше станало нещо. Все едно и той е жена и го е бъз. Ми не е мъжко поведение, а на мишка. Реално нищо не е станало, а той веднага се е покрил в дупка. Вке едно се крие зад твоя гръб.
Във втората ситуация си сгрешила в работата, но щом си оправила нещата, какъв е проблема? Порицал те е пред другия ей така, от злоба. Това не е качествен материал.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 98c3ce4ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Разбира се че ще се разделяте! Как иначе. Покажи му! Яаааа....
За първия случай правилно те е скастрил. Очевидно не си преценила ситуацията. Ако смяташ че мъжете тръпнат от очакване приятелките им да им уреждат улични боеве, най-много да се сдобиеш с насока за правия път... А има и друго, можел е да посегне на теб! Не ти ли идва на акъла? Пиян мъж какво ще го спре - високопарни приказки за феминизма? Ти като пресичаш оглеждаш ли се или очакваш правилника за движение да те пази?
Във втория случай има и друго. Понякога бизнеса има по-различни правила от нормалните човешки взаимоотношения. За да запази клиент е възможно да изиграе така сценка. На парите не им пука колко готина си ти, грешките са си грешки.
А и ми звучиш като човек който не се учи от тях, а очаква да му се разминава, колкото и да ги повтаря. Струва ми се не е първи път когато си правила грешки с парите на общия ви бизнес.

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: af79d45961
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Отговорът е злоба.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: dcf6894937
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз работя при мъжа си и се е случвало един път (пред мъжа на сестра си) да каже, че не трябва да идвам на фирмения банкет, защото не съм допринесла за развитието на бизнеса. Това ме обиди и му го казах, когато останахме насаме. Той имаше известно право, защото само от месец работя при него, но ме обиди злепоставянето пред други хора. Все пак ми се извини. Ти говори ли с приятеля си по темата. Каза ли му, че в бъдеще би искала да не те злепоставя пред клиенти? Реагирала си грозно и непрофесионално. Като си се разкрещяла си го злепоставила също. За първата случка приятелят ти е прав.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: a7c99d14fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Според мене не познаваш истинското му лице. Тези случки са само повод да видиш, че нещо не е наред. Под повърхностна се крие нещо друго, което те тревожи. Разбере какво е.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 9c8de0de8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Мисля, че сама си се злепоставила свивайки пари от касата. Не прехвърляй твоята вина на някой друг. Вечният женски номер.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker