Чатове с други жени през цялата ни връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чатове с други жени през цялата ни връзка
преди: 7 месеца, 19 дни, прочетена 1215 пъти
Здравейте.
Той е на 30г, аз на 27г. От година и половина сме заедно.
Като цяло във връзката ни всичко се коментира и обсъжда, поне от моя страна напълно е така.
Мисля, че проблемите, които имаме, може да се решат - например, че сме на 3 км разстояние, но все още не живеем заедно по едни причини, та се виждаме през ден.. Живот и здраве, ако се задържим, може да се промени това скоро по план, но душевният ми ултиматум на търпение е още половин година чакане да се съберем.. Все пак, не сме ученици. Дадох го като пример само.. има и други неща, но искам да фокусирам върху въпроса с чатовете му с жени.
Досега винаги е крил, ревностно даже, телефона си.
Аз съм За другият да може спокойно да отвори телефона ти, то ако нямаш съмнение в другия, няма и да чувстваш нужда да проверяваш..
Та аз също започнах да си крия телефона, защото мислех, че той крие с причина неговия (и познах). Започнах да пиша с други мъже, но общи неща, не свалки. Ако някой е прекалявал, го елиминирам. Едната причина да си чатя е, че някаква липса на разбиране имах във връзката си.
Така.. това лято... една сутрин видях, че си е звънял на женски номер, той просто сънен неволно не скри телефона си, който беше в ръката му. Непознато име за мен, не го е споменавал никога като на колежка или др., та отричаше на всичките ми въпроси и агресира. Усетих, че лъже и питах най-близкия му приятел за нея. Оттам разбрах, че му е бивша любовница, която явно търси, докато е с мен. Месеци по-рано ми е изневерил с нея - орален секс.. Това е накратко, но не се оставихме, обеща, че няма да се повтаря.
Пак това лято една непозната жена ми писа във фб, прати ми кореспонденции техни, писала ми, щото имам 1 снимка във фб с него и да ми го издаде. Малко след това моя най-близък приятел ме потърси да ми каже, че една негова приятелка и моя позната е имала 1 седмица странни кореспонденции с мъж, който имал снимка с мен - моя хубостник. (А тая снимка с ултиматум го накарах да я качи по причината, че се правеше на необвързан.. та една година отлага да имаме снимка в публичното пространство, но накрая го направи.. ). Първоначално са си писали за общото им хоби футбол и др., после той става брутален - не бил обвързан, кани я на кино, бар, иска ѝ адрес, кани я у тях, разни пошлости и тя го е блокирала. Това, докато ме нямаше няколко дни в града. Вече моето търпение свърши и аз поисках да се разделим. Но той пак успя да ме омотае и останахме.. Наистина повече шансове няма как да дам...
Така... мина месец от последната му издънка. Една вечер гледаме филм на лаптопа му. По едно време той отиде до тоалетна... Тогава за първи път му отворих фб и фокусирай единствено последната му кореспонденция, защото бях в шок. Чат с жена, къде флирта е стигнал твърде далече, уговорки за кафе и секс срещи, но си личеше, че не се беше случило още. Аз веднага му казах, че видях това, разтреперих се и изпаднах в шок, за секунди се почувствах претрепана емоционално и психически, и физически. Казах му, че всичко приключва! Моли ме за разговор и говорихме. Моли ме да си даде паролите, но на другия ден, в който щяхме да ходим на рожден ден юбилей на баащ му.. за да може да изтрие и премахне всички неприятни за мен кореспонденции... Това за мен беше "последната карта от тестето му - жокера". Така и направихме, взе и моите пароли. Вече няколко дена сме така, вече не крие нищо, и телефонния му указател си показа. Но чрез акаунтите му разбрах, че този месец е свалял и канил не една, а общо към 5 жени. А от чатовете му с приятели - че май ми е изневерил с още една друга....
моя позната. Направих на въпрос и той изтри този чат, и отрича, и си измисли история. Но то имаше гласови там, той ѝ споделя телефона ѝ с другия да си лафят на бъзик.
От деня, в който си разменихме паролите, се разбрахме да не праща порно снимки на приятелите си, да не казва как си пада по някоя позната, щото той до скоро е споделял тях нормални и по бельо снимки на негови бивши, а и на всякакви жени от фейсбук, телеграм които го кефят, даже и в онлайн запознанства...
В търсачката във фейсбук търсел много жени, на сторита сърца слага на пошли снимки на негови познати и подобни.
Мисля ако това пак стане, да се повтори нещо от тези му действия, да се разделя с него. И той го знае, говорили сме. Казал ми е, че желанието му съм му само аз, аз не го заставям - той казва, че не иска да прави повече глупости! Това са само някои от нещата, но ви споделих за представа.
Бих желала да се включите с коментар, и също да дадете мнение за следното: видях, че е пращал и после трил на негов приятел снимки, по коментарите си личи, че са пошли. Мисля, ако трие, също да е на сбогом. И това е последното ми последно предупреждение! Смятате ли, че прекалявам, щом човека положи усилия, или....
Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 609a2f2243
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Въпроса не е дали той полага услиля и дали праща или не снимки, коментари и не знам още какво. Въпроса е имав ли му доверие? Имаш ли чувството, че можеш да разчиташ на него? Ако не, връзката ви няма смисъл, колкото и грубо да звучи. По-добре сама, тогава знаеш точно на кого можеш да разчиташ- на себе си и няма опасност да се разочароваш.

Лола

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 15a408a940
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Повечето са така, драга. Една сигурна и други задяват. Къде пишат, къде се срещат и спят. Няма да има промяна.
Това не е зо търпене. Аз не бих могла да го гледам даже, пък камо ли да говоря с него и да ме докосва. Човек трябва да има достойнство малко.
Прецени си сама, ама с такъв не ти трябва семейство.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 352af6c639
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Детски работи. Като си му взела паролите, голям прас, ще си направи нов профил или ще започне да компенсира със свалки на живо. Щом прави това на този етап на няма и две години, смятай като родиш какво ще прави. Бориш се с вятърни мелници според мен лично.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 8b20ccf994
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Отдавна е трябвало да си тръгнеш, а не да го променяш, невъзможно е.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 6c2730dd5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Стой си при тоя. Толкова елементарна и посредствена мъж на място едва ли ще те търпи. На 27 да питаш неща, дето 15 годишните ги знаят, мерси. Няма смисъл и тема да пускаш.
ся ще се излее маса жлъч върху теб.
що изобще си го причиняваш?
май май не ти се стои самичка.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 001a5658c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Единственото усилие, което е положил е да ти замаже очите.
Не знам вече наистина, толкова ли сте зависими емоционално някои жени, толкова ли искате просто по- добре да ви лъжат... не разбирам.


Ж

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 7d9b666b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Абе мъжът ти грам не е стока... Прави си изводите за себе си щом още стоиш с него.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 32cac14489
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Безмислена ми се вижда цялата работа. Разбирам да простиш веднъж, разбирам два пъти... но ти сама се поставяш в позиция на изтривалка. Сигурната приятелка, при която да се връща след изневерите. А човекът не спира да си търси жени. И неговите приятели са в течение и твоите - нямаш ли малко достойнство? Даже в момента да опитва да се контролира, веднага щом се успокоят между вас нещата, пак ще започне. Спести си нервите и стреса и не си губи повече с него времето, освен ако не си навита за отворена връзка. Защото той очевидно само това може да ти предложи.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 06ce440c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не, не прекаляваш, но е безсмислено. Представи си, женена си за този човек, имаш примерно 2 деца-мислиш ли, че наистина той ще си седне на задника и да бъде ангажиран само с вас. Личн оаз, не мисля, че това ще се случи. Просто, ще се насадиш на пачи яйца. Няма смисъл да държиш някого за опашката и то, още от самото начало.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 6c5bd8544d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Просто виртуалното не го приемай лично, не е станало нищо кое знае какво, реално е по зле, да ходи с някоя по срещи, нямаш защо да се притесняваш, това е извода.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 16f14cc5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не ти е оферта и дори да се абстрахираме хипотетично от това какви ги е вършил (защото темата ти така е написана, че очевидно се опитваш да игнорираш случилото се), то ти се поставяш в рискова ситуация като жена за в бъдеще. На 27 си. Предполагам не си във връзка просто ей така, за разнообразие, а си търсиш партньор в живота, нали? Е този е рисков типаж. Знаем че женкар, алкохолик и всякакви пристрастявания са големи червени флагове. Ако с недостатък на характера човек може да се примири, то за горните, си вкарваш такъв автогол, че не е за вярване. Рисковете ти са например следните:

1. Хипотетична ситуация - жените се, правите деца, впоследствие разбираш че е направил дете и на някоя друга т. е. ще делите разходи и за по чуждите деца (така де, за теб ще е чуждо, за него ще си е негово), делене на наследство, семейна идилия..
2. Жените се, имате деца, той те напуска и се жени за друга. Оставаш самотна майка. Гаранция че ще се грижи за твойто дете няма. Може да се грижи и за новото, и за старото. Може и за нито едно.
3. Жените се, деца, хващаш го в изневяра, не се примиряваш, пак се разделяте, пак си самотна майка

Общо взето, при всички разиграни варианти, които ми идват наум, той в един момент, рано или късно е изневерил отново. Такъв риск на теб не ти е оферта. На него може и да му е. Мъжете не отглеждат децата, при един развод децата остават при майката. Майката остава с риска самотен родител. Може би трябва да осъзнаеш първо какви са социалните роли на мъжете и жените, и да си направиш една адекватна преценка какъв критерий трябва да имаш първо за мъж спътник в живота. Защото очевидно в момента не гледаш в бъдещето, а гледаш да задоволяваш някакви емоционални липси, което може да ти изиграе доста лоша шега в живота и то такава, в която не страдаш само ти, а и бъдещето ти дете. Жените са тези, които трябва да изискат сигурност (те са тези, които имат интерес от това), защото те ще са майките и те ще зависят от мъжа си докато са по майчинство, а и след това пак той е главата на семейството. Това е най-същественото и най-главното ключово нещо за една жена- мъжа да ти е верен и да му имаш доверие че ще се грижи за вас. В случая той вече е предал това доверие, и то е необратимо, това е част от характера му, и дори да се опита искрено, няма да успее да го спази. А и дори да се опита, в което силно се съмнявам, мисля че само ти замазва очите, пак той влиза в графата 'рисков съпруг' и винаги ще е така. Можеш ли да живееш с това? Аз лично не виждам причина да искаш да си го причиниш, а и още повече че си млада, и не гониш последния влак. За мен трябва да пораснеш в мисленето си първо и да осъзнаеш много неща за живота, не само за тук и сега.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: e08f98fdfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Не мога да разбера. Имам приятели на неговата възраст, с работа, със сериозна професия, самостоятелни, със собствен имот, не са грозни, не са ниски, не са олигофрени, готови за сериозни отношения, седят сами и не могат да намерят жена. А в същото време ти търпиш този.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 95819f6769
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Ти май не асимилираш колко ниско си паднала, за да го търпиш това и да се правиш на детектив в някакви тотално изпортени отношения. Един го зарязах само при съмнение, че прави опити да контактува с бившата, просто ме беше излъгал, че не я понася, а аз такива мишки не търпя. Някой ако те предаде веднъж ще го направи и втори път. А твоят те лъже и предава постоянно, защо си го причинянаш? Най-големият шок за него ще е без обяснения, просто един ден изчезни и нито дума, все едно си умряла.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 6a57db36ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Разкарай го незабавно и завинаги!
Ж36

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 472a078f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Жените са още по-зле! Една жена да каже искам секс 10 мъже ще дойдат, дори и най-грозната да е. Един мъж може да е хубав, як с добри финансови възможности и пак ще трябва да отдели време и средства, че евентуално да му върже някоя, дето дори не му и харесва. На моята жена съм и разрешил да си чати с чужденци, понякога си разменят и еротични снимки. Не ревнувам от това. Тя многократно ме е насърчавала да си пиша и аз с някоя в дните когато не можем да се видим от работа, но това просто не е моето.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: bba2af0962
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Бягай без да се обръщаш! И върви на психолог! Не е нормално да си с тази мъжка курва все още. Това е признак, че ти имаш някакви психични проблеми и грам не се уважаваш. Разбирам да те устройва отворена връзка, но в случая ти страдаш. В много токсични отношения си. Това същество не е мъж на място, ами разгонена маймуна, без грам съвест и достойнство.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: f8cd288aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Добре те пързаля. Първи шанс, втори шанс, разкаяния, проверки, глупости... Момиче, ако човек държи на партньора си, няма свалки, няма чатове и лигавщини, секс настрани и изневери. Нито те обича, нито те уважава. Ако съм на твое място този отдавна щеше да е чао.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 75c13c8e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Курвар е. Защо го търпиш?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 10 часа
hash: ea47daa22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Майка ми хванала баща ми със съседката по времето когато имали дете на 2г. Той я уговарял, обещавал и накрая тя се отказала да се развежда. Все пак офертата сама жена да гледа малко дете не е много привлекателна. Тридесет години по-късно разбра, че никога не е спирал с изневерите. Дори пари е криел от семейството си.
Ти девойко си прецени дали искаш да си в същата ситуация след време защото кръшкачите не се променят.

 
  ...
преди: 7 месеца, 5 часа
hash: 8da5907527
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Значи ти като си пишеш с други мъже няма проблем, но той като си пише с други жени е проблем?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker