Откакто заживяхме заедно, той се промени коренно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Откакто заживяхме заедно, той се промени коренно!
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3956 пъти
Здравейте!
Момиче на 18 съм. Преди 2 години срещнах човек, с който се чувствах добре, беше ми приятно... бях щастлива. От 6 месеца живеем заедно. В началото той беше толкова различен, че дори аз не мога да повярвам, че това сега е същия човек, в който се влюбих преди 2 г.

Не знам защо е такъв, от както живеем заедно постоянно ме унижава и обижда и то не основателно. Когато сме на вън с неговата компания не спира да ме прави за смях пред всички тях и те се смеят на мой гръб, което ме кара да се чувствам смазана... буквално.

Не знам какво да правя… разговори с него сме имали много... хиляди пъти съм му казвала, че ако това се повтори ще скъсаме... веднъж дори ме удари, защото съм била нагл.. и той щял да реши кога да скъсаме не аз. Окей примирих се с това, защото го обичам, но не знам и аз защо търпя това унижение.

От скоро... месец може би (, когато правим секс ме нарича курвичка... щял да ме накаже със секс, че няма да си правя каквото искам, защото съм щяла да ям големия...

Наистина не знам... не съм казала на родителите си, защото още от начало, когато тръгнахме те се радваха много и ако сега има кажа ще ги разочаровам. Все още уча последна година съм… Исках да уча висше, но той каза, че щял да ме издържа и да се съсредоточа в домакинството, окей и с това се примирих, но не съм сигурна до кога ще издържа.

Толкова пъти го питам защо се превърна в толкова студен човек, а той само каза „ти ме направи такъв” ее това вече не го разбирам... какво толкова съм направила... може би че изпълнявам всичко което той каже ли >> ??... Аз допуснах да се стигне до тук, но ако предполагах, че ще стане така никога... ама никога нямаше да се захвана с подобно нещо…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: e26ccff7d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче, осъзнай се навреме и го зарежи, ако сега се държи така представяш ли си как ще е, ако се ожените и създадете семейство. Не си причинявай това, а бягай докато можеш. Този човек не те обича.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 98cf8a0c75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бягай, момиче, бягай!! Колкото се може по-далече! Забрави любовта, виж го какъв е в действителност!! Махни се сега, докато не е станало прекалено късно!! Иначе ще съжаляваш цял живот - защо трябва да пропиляваш живота си, заради човек, който НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!! Бягай!!!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e51393618d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Чета и не мога да повярвам на очите си!
Къде са родителите ти, момиче, та ти си малолетна и вече живееш с мъж, който те бие, мачка те и не ти дава да учиш!
В кой век живееш, мила?
Днес жените учат, работят, ИЗДЪРЖАТ СЕ САМИ, ЖИВЕЯТ САМИ, а ти от мама и тати при.... мъж?
Прибирай си парцалките, докато е време и прекъсвай всякакъв контакт с този. Ако не можеш тази година, кандидатствай догодина, но не рискувай образованието и бъдещето си заради този.
Образованието не е само шанс за по-добра работа и повече пари, а преди всичко ОБРАЗОВАНИЕТО РАЗВИВА МОЗЪКА и те прави пълноценен човек, който може да мисли и да взима СЪЗНАТЕЛНО решения. Ти в момента мислиш като дете - мама и тати се радвали - ами радват се, едно гърло по-малко за хранене! А ти, найвницата, си мислиш, че мислят за теб!
100% съм сигурна, че родителите ти също са с ниско образование и робуват на глупави предрасъдаци, стари ценности и нямат и представа, в какво си се забъркала. Не са могли да преценят този мъж, а са поне 18 години по-големи от теб (надявам се), на какво са те научили - ами... да си перфектния материал за мачкане от такъв мъж. Ако останеш с него, ще се превърнеш в 100% зависима домакиня. На 22 години ще имаш две деца и 0 години стаж. На 30 ще си броиш останалите след побоищата зъби. Този ще те бие и мачка, докато се превърнеш в развалина. После ще те изгони с децата, защото друга 17 годишна ще му се навие. Какво правим тогава, мила?
Ако не те зареже и изхвърли, ще те полва цял живот за боксова круша и клоун за унижения. Ще се съсипеш и на 40 ще приличаш на стара баба. Няма да има къде да отидеш, защото ще си 100% зависима от него!
... бягай, докато не ти е направил бебе и си плюй в пазвата, че така ти се е разминало!
Успех, и СЪБУДИ СЕ. Вашите, колкото и найвни и глупави да са, ако знаеха, какво те прави, щяха отдавна да си са те прибрали. Замисли се за това и им сподели за положението си. Искай да учиш!!!
А.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2ca7c81d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На такива келеши само шутове ;)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: be6be6dd3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   О не, това реална история ли е???
Извинявай, но няма такъв мазохизъм като твоя! Говоря ти грубо, за да се осъзнаеш малко!
Ти си на 18 и целият живот е пред теб! Студентски живот, ах сладък живот... къде отиде това?
Първо този твой приятел нито те обича, нито те уважава! Избива си скапаните комплекси върху теб и ако бях мъж, щях да го смажа от бой! Адски ме дразни този човек, а дори не го познавам!
Второ, твоите родители искат едиствено да си щастлива-дали ако им кажеш нещата, които казваш на нас биха се радвали, че живееш с него?
Съсипваш си живота и психиката!
Докато го няма вкъщи си събери нещата и се върни при вашите. Ако се осмели да те потърси отново го заплаши с полиция или с някой твой по-здрав познат!
Моля те, направи нещо! Не оставай в тази ситуация! Търси си момче, което да се държи добре с теб, а не да те унижава и потиска!
Завърши си училище, запиши висше, колеги това-онова, такива яки работи те чакат, нямаш си и на идея! Животът е обидно кратък, не си го пропилявай! Хората ежедневно умират от всякакви болести и инциденти и биха дали всичко за една секунда живот повече, а ти си пропиляваш твоя и оставяш някакъв нещастник да те унижава и малтретира!!! Осъзнай се!!! Надявам се след няколко дни да вляза тук и да прочета, че си се изнесла и си прекъснала всякакъв контакт с него!!!

NeXt

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: aa1cab68d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако сега се примириш и го оставиш да те тупче така ще си цял живот. помисли си какво искаш ако е това даваи. ама като си писала тука маи си взела да осъзнаваш че тва не е правилния начин на живот за теб. деистваи смело и го разкараи

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c9e907721e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   100 % подкрепям А. И не че не знам колко струва днешната образователна система, но що за ученичка си ти? Вземи си живота в ръце, защото си на път да станеш напълно зависима от този боклук, той просто е играл елементарна роля за наивници, докато му паднеш в ръцете - сега виждаш истинското му лице.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8299546b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Съгласна съм с горните коментари, но твоето поведение е под всякаква критика и ще благоприятства за още такива ситуации в бъдеще.
1-во ти си търсиш такива мъже. Предполагам искаш по-властни "мъжкари", които да се "грижат" за теб.
2-ро той може да е ужасен, но при положение, че ти му позволяваш всичко, как искаш той да се държи с теб. Дори да е някой свестен човек няма да те уважава.
По-лесно ще е да го напуснеш, по-трудно ще е да коригираш поведението си.
Съгласна съм с А, че може би твоите родители са с ниско образование. Ако имам дете, никога не бих го оставила да живее при приятеля/ката си на толкова малка възраст.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 720efe86ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Багажа и при вашите!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c9761e311a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Kато чета репликите му към теб, ти това за любов ли го приемаш? Млада си, зелена си, научи се да си самостоятелна. Тогава ще се самоуважаваш. Тогава и другите ще те уважават. Не ставай "почвата", върху коят ще расте тази простотия в този, с когото не живееш, а съществуваш. Грам самочувствие нямаш ли? !

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 92ea84c78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Махай се от него веднага!!! И задължително учи висше!! Докато спи, или като го няма, взимаш си нещата и отиваш при вашите!! В иккъв случай не оставай при него!
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 92725084e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защо се унижаваш така? Извинявай, ама ти си много глупаво момиче. Гаджето ти те тормози, а ти вместо да направиш нещо, се примиряваш. И не разбирам защо да не можеш да кажеш на родителите си, че той се държи зле с теб. Те едва ли ще застанат на негова страна. А това да се заробиш с един мъж едва на 18, да не учиш и да му станеш слугиня вкъщи е още по-тъпо. Явно той наистина си търси само покорна слугиня, а не равноправен партньор в живота. А ти май си готова да го направиш. Осъзнай се докато е време. Говори с родителите си и им обясни ситуацията, говори и с него, кажи му, че е време да скъсате, но по начин, който той да разбере и да няма възможност да те манипулира. Струва ми се, че твоят проблем е това, че доста слабохарактерна и не можеш да казваш "НЕ". Затова намери цялата си възможна смелост и късай с него.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 019d894f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Няма да ти пиша цял роман само ще ти задам няколко въпроса, на които искам да си отговориш сама.

Родителите ти ще се разочароват, ако скъсаш с него, защото те унижава, че дори и те е удрял, а няма да се разочароват ако си учила висше за да се забиеш в домакинска работа, да търпиш вечни унижения, по време на секс да те нарича курвичка, че едва ли не да ти вмъква чувство за вина????

Опитваш се да кажеш, че пренебрегваш себе си за да му е добре и вашите да не са разочаровани?
АМА КАК???? Получава се точно обратното.

Какво говори за теб, като жена и като свободна личност, да търпиш всичко това и да си мълчиш тихо и кротко като кученце?

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e0edb85570
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не мога да повярвам, я си взимай нешата и си отивай вкъщи... та ти си на 18. Не вярвам да си заслужила всичките обиди, ами че и шамари раздава тоя мухлъо..

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 74665f9b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Номер 3 хората със средно образование втора ръка хора ли са за теб? Изкара родителите и супер прости, което беше грубо.

Нормално е да се зарадват, видяли са в началото влюбена, усмихната. Нали се сещаш, че тя крие всичко от тях и те са много далеч от истината и едва ли е, защото не са учили в университет.

Лоша

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 05c32a68bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Бягай далече докато можеш. Той ти няма и грам уважение, за каква любов тогава може да говорим?! Изобщо имай си повече уважение, не търпи такова отношение. Освен ако разбира се не ти харесва да си мазохистка, което ме съмнява. Трябва ти да вземеш решение, ние можем само съвет да ти дадем.

К.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7270a7ae44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не искам да те упреквам, мила, достатъчно са го направили вече в по-горните коментари. На 18 си, нямаш кой знае колко богат опит с мъжете, нормално е да се заблудиш. Но сама виждаш, че нещата не вървят на добре, това НЕ Е любов! Бягай! Отиди при вашите и им разкажи всичко. Предполагам, че онзи после ще започне да те преследва и заплашва, затова е нужно вашите да знаят що за стока и да намерите заедно начин да се справите с проблема.

НЕ си длъжна да търпиш обиди, подигравки и заплахи! И кой е той да ти казва, че няма да учиш, и въобще какво да правиш? Той просто иска да те смаже, да те направи своя робиня, това е УЖАСНО!
Бягай докато не е станало прекалено късно. И внимавай, такива като него са много опасни.
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4e35a9a948
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Мила виждам проблема ти, затънала си в ямата със змиите така, че веднага си зимай партекешите и дим да те няма, защото въобще незнаеш какво те очаква. Па щом те е удрялр представям си dко останеш при него ккакво ще стане, може да те ппребие, те смаже даже от бой, така че дано разбереш какво ти казвам. zUzItO

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4e19128d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   И при мен се случваше нещо подобно.. на 17 съм долу горе на едни години сме.. та както казах почти същото ми се случи докато един ден не ми писна и не си събрах багажа и не си отидох при нашите. сега отново съм със същия човек , но всичко е различно. Човек осъзнава какво е имал когато го изгуби.. не се примирявай.. мисли първо за себе си и после за другите.. днес си с него утре не никой не знае ... гледай да си уредиш живота и да не ти пука ако не оценява каква си значи не заслужава любовта ти! Успех! И ако искаш да учиш не позволявай на никой да ти пречи ;] !!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e5f00ab103
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Мъжете унижават жени които знаят че ще търпят издевателствата им. Събирай си парцалките и се махай. Кажи и на вашите те ще ти помогнат. Как можеш изобщо да питаш какво да направиш? Махай се веднага.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 19c7c71651
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Откакто живеете заедно те има за своя собственост. Загубила си се в сянката му.
Аз пък откакто живея с моя приятел, той е перфектен. Е верно 3 месеца само, ще дойдат и по-лоши времена сигурно, но преди не сме били толкова добре колкото сега заедно.
Та не бих седяла и един ден ако някой мъж ме унижава и то системно. Това не е любов. Ти не си му собственост нито робиня.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker