Самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самота
преди: 7 месеца, 12 дни, прочетена 937 пъти
Здравейте! Предполагам и други хора като мен са сами, нямат си приятели и гаджета, няма с кого да излязат и да споделят нещо било то хубаво или лошо... На мен лично много ми влияе това на психиката и искам да попитам вие как се справяте със самотата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 11 дни
hash: bb2d563a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Припомням си какви боклуци има навън. Припомням си моите истории, историите на моите приятели с други жени и ми олеква.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: df7175116b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Еми аз не съм от тези, на колко си?
Аз нямам приятелки, може с някой роднина да споделяш.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 016893ac4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Намирам си интернет приятели и споделям с тях. Справям се
със самотата с многото хобита, които имам. (Рисуване, писане, четене на книги и т. н)

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 2f9889f050
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Аз ходя на спорт- на фитнес и кикбокс.
Като избухам една тренировка и ми олеква.
Обаче имам и няколко приятели. През почивните дни гледам да ходя с някой от тях в планината, на гребане със SUP борд или зимата на ски, квот там се разберем. Но не винаги става. Ако не може ходя да си пускам дроновете (имам няколко).
По принцип може и без жени. Приятелите са важни.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: a8436f8887
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Аз съм от другия тип - сред хора се чувствам сама. В ранна тийнейджърска възраст станах жертва на интрига. От този момент спрях да споделям най-личните си моменти и чувства. Само с една приятелка споделям повече, но пак не всичко. С колегите в работата съм твърдо делова, не ме интересуват, не ги интересува живота ми. За мъже не страдам -80% са боклуци и само биха навредили, най-малкото не искам да си губя времето с тях. Уплътнявам си свободното време с учене на езици, четене на книги, фитнес, разходки, филми, театър... Всъщност повече обичам да съм сама. Колегите ме канят по техни събирания, но рядко ходя. Въпреки че аз им показвам че не харесвам да ми губят времето, те настояват да излизам с тях. Работи над себе си. Всички са интересчии, лицемери и използвачи. За какво са ти?
Ж, 27

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 2d82423d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И аз съм в нещо подобно, въпреки че имам приятели и излизаме от време на време и си споделяме това онова, но всеки си живее живота и разбира се не може да ги анагажирам често и прекалено с мене си. Нямам приятелка и като гледам не се очертава да имам скоро време, приех вече, че просто ще трябва в един момент да си преглътна гордостта и да тръгна с момиче което не харесвам, но пък тя харесва мен, явно няма друг начин.

Предимно се справям с меланхолични рачходки из града, разхождам се ту до някой парк, ту до някое спокойно място, взимам си една бира, нещо за хапване, пафкам цигарки, пускам си нещо на слушалките след това отивам някъде другаде и правя същото. Когато е хубаво времето ходя на планина сам ако няма някой навит да дойде с мен. Понякога ходя с колата до някой водопад или забележителност около моя град. Бачкам понякога до късно и някак си не ми пречи щот ко да правя иначе, да се прибера и да седя сам в нас, нз. Гледам да ходя в офиса, въпреки че мога да работя от вкъщи предимно защото там поне има хора и си зареждам социалните батерии. Някак си с времето загубих интерес от видео игри, филми, сериали, така че това много много не ми помага. Гледам клипчета в ютуб предимно на интересни за мене теми. Слушах много Комеди клуб подкастта преди време и много ми помагаше, чувствах ги като семейство в един момент ама след като махнаха едната рубрика и те ми омръзнаха. Планирам да започна фитнес и някакъв спорт за да си запълвам вечерите и да се опитам да намеря някакъв нов социален кръг (клуб ли, нещо ли, и аз не знам) пиша си с приятели и познати пращаме си мемета или обсъждаме някви светски теми ама някак си и това не помага със самотата. Като цяло е това. Иска ми се вече да се прибирам в пълна къща озвучена от детски смях и мирис на готвено, но явно моето поколение е по-различно от предишните и не търси това вече.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 8c229a44ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   И аз съм така - понякога ми е тъпо, но правя каквото ми харесва - примерно чета книга, гледам филм или играя на компютъра.
Общо взето повечето хора са злонамерени - правят ти се на приятели само ако искат нещо, през другото време гледат да те мачкат и унижават.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 6580587d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Отглеждам си коте.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 2cb5011368
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   По-добре сама, отколкото с фалшиви приятели, които ми забиват нож в гърба или с мъже, които са лоша компания и в мислите им е само едното е**не. Идеално ми е така. Фокусирай се върху хубавите неща в живота си и си живей. И без приятели и гадже може - особено през 2023-та година, когато материалът за такива е убийствено зле.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: ed75a9f50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   На мен самотата не ми е позната. Винаги съм живял сам и така ще я карам докато съм жив. Не намирам в повечето хора интересни теми за разговор. Когато съм сам в къщи винаги чета книги по история, политика, наука, философия и световните религии, най-вече Християнството и Хиндуизма. Аз телевизия не гледам от много дълго време, но иначе на интернета съм по няколко часа на денонощието.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: aabc54998f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Намирам за интересно защо хората винаги свързват думата самота с нещо негативно. Може би е по добре да го наричаш уединение със себе си, път към душата си, спокойствие и тишина, лице в лице с теб самия, мислите ти, тялото ти, душата ти, докосване до твоето най автентично Аз, смиреност. Аз съм от хората, които обичат самотата, тя е източник за мен на най големия душевен мир и вътрешно щастие. Докато имаш негативно чувство към самотата, тя никога няма да те дари с нейния дар, а именно да опознаеш душата си. Знаеш ли колко хора има, които ден и нощ са с някого, и няма по самотни хора от тях. Никога недокоснали собствената си реалност, нямат усещането за себепознание, камо ли познание на дълбоко ниво на партньора. Едно е чувството просто да си запълниш енергийното пространство с някой друг човек, просто да не си сам, но съвсем друго е чувството да познаваш себе си толкова добре, да познаваш душата си и от тази вътрешна любов и мир да знаеш кой точно човек принадлежи на теб. Пожелавам ти го.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker