Може ли да се поправи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може ли да се поправи?
преди: 7 месеца, 12 дни, прочетена 999 пъти
Каза ми, че го изнервям постоянно и ако продължа, сме щели да се разделим.
Дразни ми се за абсолютно смешни неща, държи да го слушам за всичко и да си мълча по възможност, само че аз не съм такава.
Днес имахме сериозен разговор, в който ми заяви, че и без това е супер изнервен в работата си и ако продължа да го изнервям, нещата няма да се случат. Затова трябвало двама души.
Трябвало да се променя. Държа на него и искам да оправя нещата, според вас може ли нещо да се направи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 665fcbbfff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Да, спри с нервните си изблици. Това, че си жена не значи, че можеш да управляваш с една глава 2 различни човека. Това трябва да го разберат и другите жени.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: b59ebbdc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ми разделете се. То това живот ли е? Постоянно да си мериш приказките, да се чудиш кога ще избухне бомбата? Да те мъмри някакъв като родител? ! Ай сиктир! Че и да мълчиш само.
Това е психо насилник, който се изявява като бей и да му подгъзуваш.
Да пие мента, глог и валериан. Слушаш ли го, мълчиш ли си, утре ще те шамари, а ти като мишка ще стоиш. Потенциална жертва си.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 8589c723af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А той ще се промени ли или само ти трябва да се променяш? В моя връзка в момент когато най се дразнеше той, искаше да се променям и пр., се разкри че тогава е имало изневери. Интересно, за какво му е да се променяш само ти, а и всички сме изнервени от работа, работата е оправдание.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 1fb46095bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   По-скоро ми се струва, че той е изнервен на себе си. Имал съм такива периоди където от толкова недоволство към всичко около мен (къде живея, с кого съм, някви неща не ми се получават, някви провали, лош късмет итн), че и най-малкото нещо ме изкарваше извън нерви и се карах с хората за щяло и нещяло. Не мисля, че си ти проблема, той самия трябва да се успокои и да си нареди живота. Ти каквото може да направиш е да си му някаква опора в това, ама той самия първо трябва да го разбере.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 6fef724d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Така описано не знам кой е прав и кой крив. Може и да си досадна, и дразнеща, а може и да не си. Може той да не те обича. Когато човек не обича се дразни от всичко. Честно казано не знам каква е ситуацията при вас, но... такива заплахи и ултиматуми не са на добре. Нито ти трябва да го променяш, нито той теб. Вероятно не сте един за друг, а може и да е само период... наистина даваш малко информация и ще те подведем.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: e4750c927e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нервност е от липса на секс, тъпо е, да те задоволява.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 854e85cd2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Щом обичаш да те тъпчат, давай... да не сме в Пакистан, там така се отнасят с жените...

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 1cf7e82739
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката е. Има големи проблеми в работата, работи с пари, обаче има някакви загуби от над 20 хил. лв в момента и се чуди как да ги оправя.
Аз обаче от своя страна си търся вниманието, задавам му въпроси за нас, той не ми отговаря, започва пак да ми говори за работа. Натискам го отново за моите въпроси, започва да се изнервя, крещи. Каза, че съм дребнава. Това, защото се появиха триещи съобщения на Вайбър. Попитах го защо, започнахме чатове ли да си трием, той ми отвърна "трябва ли да ти давам обяснение за всичко, аз на майка си и баща си не съм давал". После каза, че проверявал дали ще се изтрият наистина, пробвал на мен. Аз знам защо, просто ако го направи на друг... няма да се размине толкова лесно. Направих скандал, обвиних го, че не ми обяснява, не ме информира какво ще прави... Аз винаги питам "защо", за всяко нещо. Каза, че тези непрекъснати въпроси го дразнят страшно много.
Набарах му телефона да видя дали не трие нещо с някого, няма индикации за това. Обаче знам ли го. Ако си е писал с друга, какво самоуважение трябва да има тя, че да гледа как той и трие съобщенията. Може би наистина преувеличавам.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: b59ebbdc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   9, кръшка. Понеже е мишка, те тъпче и ти прехвърля вината. За да може после като го зарежеш, да се изкара жертва. Демек е кръшкал, защото си противна и нетърпима.
Мъж не се пита за вас. За тях всичко е ОК. Мляска те, секса те, не е длъжен да те забавлява иначе. Това е мисленето на бг мъже- компаньонка, ама без сближаване. Иначе ти хълца за работата си и се вайка. Ти нямаш право гък да кажеш, като робиня.
С Ганьовници не се струва да те занимаваш. Само ще те докарат до нервен срив.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: b9f1a26e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторке, ти не преувеличаваш. Ти се опитваш да го обземеш. Много е дразнещо някой да е вечно отгоре ти с въпроси и изискване за внимание. Сама си тръгнала към изхода. Тая връзка няма да я бъде, както и всички останали твои, щото и с тях ще се държиш по същия начин. Няма кой да ти издържи натрапчивото поведение и лигавщините. Имах такава приятелка, така че знам за какво става въпрос.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 6fef724d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Авторке, както пишеш, дразнител си. Това разбрах.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 3e65223243
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не не не. Въобще не го занимавай с такива въпроси за вас. Остави го да пасе трева. Гледай си твоя живот, не сте скачени съдове. След време ще прецениш ТИ дали искаш да си с него и дали те устройва той, а не обратното.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: acd5dc00c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Защо си съсипваш живота с такъв тип? Баща ми е такъв нервак и тази тема ми е болезнена, защото знам през какво минава майка ми ежедневно. Казвам ти - няма да се промени, бягай докато не е късно. Майка ми така все гледа да му угоди, той не цени нищо. Готви и чисти ежедневно, той обикаля и търси кусури. Сядаме да вечеряме на всички ни харесва какво е сготвила мама, той "има нещо, което не трябва да е така и блъска чинията" През главата му не минава, че ако я умори аз няма да го погледна и ще е сам като куче. Бягай докато можеш, върже ли те с дете ще ти съсипе целия живот

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: fba97816e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ок, дразнеща съм, осъзнавам го. Затова написах "може ли да се поправи".
Искам да се променя, искам да не го дразня, но в същото време не искам да изглежда, че съм незаинтересована, защото се страхувам, че ще спре да ми пука, ако спра да питам. Не знам как да го постигна това, затова и пиша тук.
Давам му пространство, обаче се плаша, че това ще е прекалено отдалечаване.
Как да постъпя?

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: b59ebbdc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   15, докато мислиш как да угодиш на Принца, ставаш робиня. Започнеш ли да мислиш как да си тихичка, да го слушкаш, ставаш робиня. Започнеш ли да мислиш как е наложително да се променяш за който и да е, ставаш робиня. Имаш вече робско мислене, което е зле. Ако продължаваш и с други така, си потенциална жертва и ще те гледаме в крими хрониката.
Който те намира за дразнеща, противна, няма място в живота ти. Времето лекува. Психиката ти е важна.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: b59ebbdc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   С Ганьо трябва да си твърда. Иначе ще те сдъвче и изплюе.

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 996340f183
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторката е.
Имаме някакво развитие по темата.
Опитвам се да него изнервям допълнително и да не говоря излишни неща. От негова страна виждам същото, което е странно, защото нагледно той ме обвини, а сега се държи така все едно той ще се "поправя".
След сериозния ни разговор ми се струва, че някак си се "сближихме", защото той започна да обсъжда и да се интересува от проблемите ни. Само си надявам това да не е някаква манипулативна тактика с цел заблуда от прикрит нарцисист.

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: b9f1a26e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Никой не обича да слуша за измислени проблеми по два часа, при това всеки ден.
Мъжете сме така - като те попита - кажи му на две на три и спри! Ако те попита още, кажи му още малко и пак спри! Шанса да попита трети път е нулев, особено ако става въпрос за интриги. Нас просто не ни вълнуват тия неща, особено ако се повтарят. Ако има проблем за решаване - ще се опитаме да го решим. Ако обаче ни ползват за кошче за душевни отпадъци - не благодаря. Интересуваме се от вас, при това много. Интересува ни да сте добре, да сте здрави, да сте красиви, да сте щастливи, облечени и задоволени и ще направим почти всичко за да го постигнем. Но няма да слушаме оплаквания, вайкания, натяквания и обвинения на общо основание! За тях си имате приятелки!

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 568eedeae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   18, може да се е взел в ръце. А може и, ако кръшка, другата да го е зарязала. Може пък и да вижда, че те изпуска и това наистина да е манипулация.
Сближаването е след време, примерно месец-три месеца. Гледай през и след това време как се държи. Пуснала си темата преди седмица, прекалено рано е да се промени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker