Тя ме избягва и не желае да говори с мен... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ме избягва и не желае да говори с мен...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 16155 пъти
Здравейте. Това е първата ми история в този готин сайт така, че моля ви не ме нападайте.
Ето я и нея.

Имам следния проблем. От 2 години съм студент. Когато за първи път започнах миналата години се запознах с целия си колектив и всичко вървече страхотно. С времето обаче започнах да дружа с определена група хора (не че другите ги избягвах или нещо подобно просто няколко човека ми бяха при сърце).

Един от тези хора беше една колежка. Всичко с нея започна като на шега. Събираше ни основно работа и бяхме приятели. Да ама не. Според мен приятелство между момче и момиче не може да има. Винаги или прераства в нещо повече или всичко се разпада. Така се случи и при мен.

С времето след 1 семестър нещата взеха да се променят. Започнах да изпитвам чувства към споменатата колежка, но не знаех как е добре да постъпя, затова си замълчах и гледах да върват нещата както преди, но не издържах дълго. След време реших да се пристраша и да я повикам да излезем, просто на разходка. Започнах да и намеквам какво се е случило с мен и, че я намирам за интересна и за нещо повече от колежка. Тя, обаче така и не ми отвърна. Просто смени темата.

Лошото е, че аз съм доста срамежливичък и ако видя спънка по пътя си веднага се оглежда и започвам да търся вината в себе си. Та както и да е. От този ден с момичето нещата запонаха да не върват. Чудих се какво да направя. Опитах да разговарям с нея на няколко пъти, а тя все ми казваше, че има доста работа или пък някакви семейни проблеми. Така и не пожела да излезе повече с мен.

Тотално се обърках и съм в безизходица вече доста време. Лошото е, че не мога да избягам както бих направил в подобна ситуация, защото така или иначе ще сме заедно (колеги) още 2 години и отгоре. Та чудя се как да разбера какво се случва. Мрази ли ме обича ли ме. Изобщо какво мисли за мен?

Тя не желае да говори с мен на подобни теми и постоянно ме избягва като я поканя за излизане.
Наскоро започнах да я наблюдавам, доста да дружи с друго момче. Все е усмихната и весела покрай него, а сякаш като види мен настъпва една сива страна - омраза или поне аз така го разбирам.

Много съм объркан и не знам как да постъпя с тази ситуация. Затова ви питам ако някой е имал подобен опит нека ми помогне. Не я разбирам, защо постъпва така. Не мисля, че съм й дал някакъв повод да ме мрази :( :(

Това ми състояние продължава от 2 месеца и все още не мога да открия лек. Няма към кого да се обърна, затова реших да пиша тук. Налегнала ме е депресия, не мога да спя, да ям, да уча, нищо не правя като хората. И най-лошото е, че я виждам всеки ден :(
Толкова съм близо до нея, а същевремено толкова далече :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: dae8f37250
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ми не те иска брат кво да правим. Случва се на всеки най добре почвай да търсиш друга ;)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 736469af79
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съжалявам за ситуацията ти, но смятам, че тя просто не те харесва като мъж. Аз често постъпвам като нея. Правила съм няколко пъти грешката да допускам мъже до себе си като приятели, а те са искали повече. Почва досада, почват се намеци, а този мъж те отвращава физически дори... От друга страна имам доста нормални приятели мъже-познати, колеги, които разбират, че не нямам намерение към тях и с тях можеш да имаш чудесни социални контакти.
С момчета като теб постъпвам... пълен игнор.
Най-младият подобен кандидат беше на 14 (и аз на толкова), най-старият на 65!!! От последния се отървах много трудно, беше и за мен трудно, защото го бях приела като дядо, споделях му и ми беше приятно с него, но не спря с намеците и накрая ми навреди много, когато разбра, че няма да се получи. Разликата ни беше 40 години, как можех да допусна, че си мисли такива работи!!!
Съжалявам, но жените си избираме партньорите. Няма как да я спечелиш за себе си, не те иска
ж26

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 288c5bbdd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не се напъвай непременно да спечелиш точно нея за себе си, няма да стане няма ли взаимно привличане. Понякога става и така в живота. И недей слуша инфантилни призиви от рода на "Бори се за любовта си", защото ще заприличаш на лигаво дете пред витрина с играчки. Ще имаш още много възможности за избор.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: cc4e5760f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,
Според мен най-добре и ти не и обръщай внимание известно време, да се поотминат нещата и след това като тя види че вече не се интересуваш от нея като от жена може да възвърне приятелството. Но ти наистина не трябва да и правиш повече намеци.
При мен беше така. Аз съм жена, с нищо не правех намеци на едно момче, просто бяхме приятели, но той като чу ли усети че го харесвам по някакъв начин и се отдръпна, а хем той основно ме търсеше да излизаме и аз си помислих че има симпатии към мен. Нищо не съм правила не съм действала, не съм говорила, но явно се е усетил. Та от почти 2 години приятелство, на третата той изобщо не ми обръщаше внимание, сприятели се повече с една друга колежка, но после и с нея така постъпи. Тя не че го е харесвала, напротив имаше си друг. И така едната година почти не сме си говорили, а учехме заедно. Аз също спрях да му обръщам внимание и на четвъртата година той отново проговори и пак започнахме да излизаме от време на време. Моите чувства бяха отминали вече та не беше проблем. Тогава си поговорихме и той каза, че е усетил че съм почнала да го харесвал и за това се отдръпнал. Той по принцип е особен човек, тих и мълчалив и с мъже не можеше да общува почти. До сега не е имал гадже и сподели че харесва по-зрели жени, по-големи от него.
Та според мен отдръпни се и ти и не и обръщай толкова внимание. След известно време може да и залипсва вниманието ти и пак да те потърси. Понякога и така се получава, даже доста често.
Успех и не се тормози излишно, ако има да става нещо ще се наредят нещата рано или късно, ако ли не ще намериш друга любов.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c6203a6088
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

5.   Не те харесва, но не те мрази. Просто ти казва с поведението си, че не те иска в интимния си свят.
Спри да се навърташ около нея, да се опитваш да я заговаряш, да я гледаш дори. Жените имат доста добро периферно зрение и знае когато я гледаш - повярвай ми. Не се нервирай (защото на лицето на мъжа ревността личи) когато се смее с другия. Дори отиди при тях и заговори него.
Когато тя види, че няма да й досаждаш ще се успокои и ще върне нормалното си, приятелско отношение към теб.
А дали има чувства към теб - няма! Дали може да има - защо не! Наскоро чух, че са се оженили едни съученици, които в гимназията се мразеха. Срещнали се били покрай някаква работа, заговорили се, даже се смели на номерата, които са си погаждали някога, започнали да излизат, да говорят.. и сватба! Много са щастливи сега.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7975795c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (66 гласа)

6.   Eдва ли те мрази. По скоро не я привличаш и затова чрез такова поведение се стреми да те отдалечи от себе си. Моят съвет е да не продължаваш с ухажването, защото има риск да те сметне за голям досадник и лепка. Още повече, че се среща с друго момче, което явно и допада повече от теб. Просто се примири и отдръпни. Ще намериш след време друга, която ще е по-благосклонна към теб. Не насилвай нещата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f81efe49eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Тя изпитва съжаление и отвращение от теб. Усмихва се на другия, защото от него тя има "полза". От теб няма. Очевидно си нисък или грозен. Всичко е до това дали иска гените ти братче.
Бягай, бягай далече от нея. Ако не друго, запази поне достойнството си.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4804dc7900
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Първо НЕ те мрази.
Второ усетила е какво намекваш, но не изпитва същото затова те избягва, не знае какво да каже направи и т.н. ....
Край! ;)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6d22fdca11
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Жените поставят някои мъже в кръга "приятели", а друг тип мъже в "гаджета". Ти не си в този кръг, който ти се иска. Не мисля, че има нещо което можеш да направиш за да и промениш решението. Веднъж щом жена те постави в "приятели" само магьосникът от оз може да промени нещата. Не си го слагай толкова навътре. Има и други момичета.

К.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c342d7d5c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   От автора:
Благодаря Ви за всичките коментари. Вярно, че са почти еднотипни, но все пак има полезна информация в тях. Oсобено в номер 7 :)
Ако има жени в този сайт нека ми отговорят на следния въпрос, защото ми е много интересно.

Та, въпросът е:
Защо жените винаги си мълчат? Не е ли много по-лесно и справедливо да отидеш при момчето и да му кажеш всичко ясно и точно право в очите? Защо въпросното момиче в разказа ми действа по този начин? На мен лично би ми било много по-добре ако знаех точно какво става, тоест тя да дойде и да ми каже в очите, а не да ме отбягва и да се забива с друг. Какво печели момичето от всичката тази работа :?:?

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 40335f8995
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   До автора
Нещо си се объркал. За нея нещата са ясни, ти си се омотал така че ти отиди и изясни нещата за себе си и прецени до колко може да се правиш на приятелка. Иначе те разбирам и аз съм изпадал в същата ситуация, но мазохист не съм бил и съм си изяснявал нещата, ако е ДА добре ако е НЕ - СБОГОМ. В тази ситуация средно положение няма или по точно има но освен болка не получаваш нищо.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6d22fdca11
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ех, авторе! Колко чудесно би било жените да са искрени и с открити карти. Я се съвземи, кога за последно видя такава? Това са фантазии, толкова голями, че и най големият фантаст не би посмял да напише книга за това. Простичко, жените не печелят нищо ако си разкрият картите, а губят много. Губят поклонник, губят мъж, който им служи за различни цели. Всяка жена иска да бъде охажвана и да има пърхащи мъже около нея. Така има избор и получава различни облаги от мъжете, някои материални, някои емоционални. Всичко е до изгодата.

И ти докато ти се въртят такива "глупости" в главата като честност, откритост и достойнство, те си гледат интереса. Не очаквай от жена да бъде чак толкова честна и искрена. Не го умеят повечето и не желаят да бъдат такива.

Обикновено жените не са такива каквито ги представят по филмите-идеализирани добри същества. Просто на нас мъжете ни се иска да бъдат такива и мечтаем за такива.

Стредностатистическата жена е пресметлива, гледа си нея си и какво и е изгодно, дребнава, меркантилна, вечно мрънкаща и недоволна от едно или друго, гонят си целите и биха те прежалили в името на целта. Разбира се има и изключения, но правилото си е такова. :)

К.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c342d7d5c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   От автора:
Размишлявам над твоя коментар номер 12 :)
"Всеки ден научаваш нещо ново" :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d430f96206
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Прочетох историята ти и коментарите към нея, понеже съм бил в подобна ситуация, незнам може и да е била по различна,но нещата се оказаха съвсем различни от това което очаквах.
харесвах едно момиче в 12-ти клас, но имах основания да мисля че и тя ме харесва.

както и да е, опитах да и покажа (и аз съм по срамежлив към момичетата които харесвам) и тя сякаш се дърпаше, но да уточня наистина се притеснявах. След 3 години от нейна приятелка разбрах че тя ме е обичала, но аз не съм бил достатъчно решителен и това че съм бил притеснен я е отблъснало.
Така че може това че си притеснителен да ти е изиграло лоша шега.

Моят съвет е да се откажеш на този етап и ако имаш проблем с това че си по притеснителен поработи по този въпрос. Отиди на психолог сподели му за проблема си ,който не е никак малък, понеже един мъж трябва да е активната страна а ако не е това отблъсква жените и евентуално психологът ще ти вдъхне по голямо самочувствие.

Когато тази въпросната види че не ти пука и че си по надъхан, ще дойде сама при теб и тогава бъди силен и се прави че не я забелязваш (повярвай ми това жените го мразят повече и от нас мъжете)

Сложи и пълен игнор и си хвани друга приятелка а ако много ти се мята, възползвай се като за един път... и после и бий шута (така следващия път ще мисли и за чувствата на "приятелите" си мъже)

И още един съвет- никога ама никога не бъди приятел с жена (това е ролята не гей), а и сам можеш да стигнеш до извода че на тях изобщо не им пука за мъж приятел (той е като трофей за социалния живот на една жена, който може да се окаже полезен, но никога няма да получи нужното уважение)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c6b0a69c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Благодаря на номер 14 :)
В интерес на истина и аз вече вярвам в написаното в последния абзац :)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1240ece916
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Пич просто я зарежи, защото факта че повечето жени са ку*ки и не отвръщат на чувствата ни е верен.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cb3e5c83f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Пич, и аз правя като нея, като не харесвам един мъж като мъж, а само като приятел. Изключително ми е неприятно, когато някой приятел ми се обясни в любов или се опита да ми намеква нещо. Смятам, че приятелство между мъж и жена е възможно... Имам приятели от детство и никога не е ставало и дума да променяме нещо.
Колкото до твоята ситуация, единственото нещо, което бих те посъветвала е да се отдръпнеш. Не трябва да и нахалсваш и да се пробваш да се обясняваш...
Запомни, че една жена, ако има нещо към теб, ако и се дръпнеш, тя ще се почувства " отхвърлена " и ако изпитва нещо към теб, ще се получи точно това което ти искаш. Тя ще дойде при теб..
Но ако не дойде и не направи нищо, то тогава тя наистина не те харесва....
Запази си достойнството и не и се пречкай. Просто си говори с другите, но нея игнорирай. Игнорираната жена, която харесва никой, никога не може да приеме това поведение..
Така, ще разбереш... Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker