Нужно ли е да се обличам и държа като уличница, за да ми обръщат внимание? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нужно ли е да се обличам и държа като уличница, за да ми обръщат внимание?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3081 пъти
Нужно ли е да се обличам и да се държа като уличница, за да ми обръщат внимание, е опитвала съм се и не мога да съм такава и може би за това съм сама...

Наясно съм, че не мога да очаквам такава любов, страст и отдаденост като във филмите, но ще съм доволна и на нещо, което поне малко се доближава до тази представа...

Чувствам се нещастна и ужасно самотна... Искам просто един човек, който да ме разсмива, който да ме разбира. Искам да изпитам чувството да не мога да съм далеч от любимия, искам да потръпвам всеки път, когато го видя.

Боже какво ми има никога не съм била влюбена, а точно сега чувствам, че това ми липсва... Аз съм просто едно 19 годишно момиче, което с нетърпение очакваше началото на „студентския живот”, а сега осъзнавам, че не е имало какво толкова да очаквам... все същите хора, все същите идиоти, искащи секс и нищо друго...

Не съм тръгнала да се женя, но искам нормална връзка с едно нормално момче. Знам какво ще ми кажете „ че животът бил пред мен и за всеки влак си има пътници”. Е, няма нужда просто исках да си излея душата...
Поздрави и съжалявам, ако съм ви отекчила с моите размисли :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: bf8d8830f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи какво можеш да преложиш и какъв тип внимание искаш да ти обръщат... Ако се обличаш и държиш като интелигентна жена, например, ще ти обръщат внимание като на интелигентна жена, но за да е постоянно това внимание е необходимо и самата ти да си интелигентна.

Ако се обличаш и държиш като уличница, ще ти обръщат внимание като на уличница... Помисли дали точно това искаш...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f5555a1818
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да ти кажа ли какъв ти е проблема? Че се заглеждаш по красавци. Сигурна съм, че една част от тях са свестни и умни хора, но при положение че всички момичета харесват само тях, разбира се че ще искат секс - та те искат да се насладят на това което им се предлага. И разбира се че ще се държат като идиоти дори и да са свестни - ТАКИВА ГИ ХАРЕСВАТ!!! Ако живота ти предлага торта, предполагам че ще я изядеш. Грозничките мъже, които никоя не забелязва, си седят в ъгъла и мечтаят за малко любов, внимание и нежност. Но те не те привличат. Погледът ти е върху тези под светлината на прожекторите.

Е, къде е проблемът ? В теб.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7c9b95f95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не се опитвай да бъдеш нещо, което не си...Човекът, който ще е до теб ще те приеме такава каквато си!!! Хубаво е да имаш някого до себе си, но в желанието си не прави грешката да е първия срещнат. Желая ти успех :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 479e71d4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво за теб е "нормално момче"?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 143d9f01bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не, не е нужно.

"Искам просто един човек, който да ме разсмива,"

Комедиант? ли искаш?

"все същите идиоти, искащи секс и нищо друго... "

А ти не искаш ли?

"Наясно съм, че не мога да очаквам такава любов, страст и отдаденост като във филмите, но ще съм доволна и на нещо, което поне малко се доближава до тази представа..."

Това е едно добро начало - ти опитай от реалността и скъсай с филмите ... :)

Да не би да изглеждаш - как да го кажеме по-културно - не особено привлекателна? :)))

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f9868bf402
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "Нужно ли е да се обличам и държа като уличница, за да ми обръщат внимание?"

Зависи, кой искаш да ти обръща внимание!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e706eff2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Колко много ти завиждам, че никога не си се влюбвала. В този свят пълен с кофти хора знаеш ли, че е почти невъзможно да попаднеш на човек, който да те цени истински и да има хепи енд? Ако изобщо е добре да си позволиш да се влюбиш добре да е на по-късен етап, когато имаш опит и да е трудно да те лъжат.

Голяма късметлийка си. Сърцето и душата са ти свободни, само твои. Можеш да вървиш напред и да грабиш от живота без мисълта все да те дърпа към някой си. Не осъзнаваш колко си щастлива. Дано не те срещне някой "хубавец", да ти открадне сърцето, да го разбие и после с мъка да си спомняш колко щастлива си била преди да го срещнеш.

Не искам да звуча депресиращо, но си гледай живота, бъди си самодостатъчна и не си пожелавай някой, който след време ще ти изтрие усмивката.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 053b3b4bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако някой те обича истински - ще те харесва каквато си !

Разбери това и не се комплексирай !
Ти си млада и умна - обичай се ! :-) !

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a94bcae6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   НЕ. Въобще не трябва да се обличаш като уличница, Какво ще спечелиш? Погледите на мъжете и секс за една нощ? От това, което си писала разбирам, че искаш сериозна връзка. Излизай с приятели, издокарвай се (не, като уличница, а в рамките на нормалното). Може би ще срещнеш някой, с който да имаш стабилна връзка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 86306f002f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами и аз търся момиче като тебе... така да размищлява и такъв човек да търси... но къде си?
Това е че трябва да се намират хората. И когото не го бива в това - зле за него/нея...

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: adc06fb3e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   "Колко много ти завиждам, че никога не си се влюбвала. В този свят пълен с кофти хора знаеш ли, че е почти невъзможно да попаднеш на човек, който да те цени истински и да има хепи енд?"

Това е цитат от един коментар, който ми е като трън в очите. Абе жени, не се ли научихте че не всяка овца в стадото е черна? Защо слагате всички под общ знаменател и после говорите как никой не ви обръща внимание?

Аз например обръщам внимание на жените като ходя навън, но си имам едно наум и никога не заговарям. Сега ще попитате защо. Еми отговора е прост - защото каквото и да кажа ще се използва срещу мен. Говоря мило и добро само тогава, когато ще получа същото в замяна.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5a9763a0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката: Благодаря за коментарите, някои ми бяха много полезни и ме накараха да се замисля и все пак не обичам да оставам недоразбрана затова ще уточня някои неща:

1. Към човека, който рещи „културно” да ме попита доколко съм привлекателна: Ами, ако според теб привлекателна означава: руса коса, много грим и големи цици, не не съм... кестенява коса, сини очи, 165см, 50кг Всеки с вкуса си...

2. Според мен външният вид не е определящ, даже момчета от типа: руса коса, сини очи, много мускули никога не са ми допадали, защото обикновено са в комплект с ограничен умствен багаж (не говоря за всички, не целя да обидя някого).

3. Това, че харесвам момчета с чувство за хумор не означава, че си търся „комедиант”.
Много добре знам какво искам, друг е въпроса кога ще го намеря и дали това изобщо някога ще се случи...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 163294fdfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Айде пак се започна.. Хора спрете наистина да лепвате етикети на всеки и да слагате всички под общ знаменател!!!

Това, че една жена се държи предизвикателно и се разголва не я прави уличница, курва и прочие. Това, че един мъж ви е разбил сърцето не значи, че всички готвят стратегии как да го направят.

А пък коментара на номер 2 е абсурден направо. Какво означава грозни, красавци. Т.е по-несимпатичните мъже, тези "в ъгъла" като видят една жена и не си мислят как ще правят секс с нея ли? Нормално е при първи контакти мъжете да обърнат внимание на външния вид, нормално е да мислят за секс. Лошо ли е? Срамно ли е, че се около това се въртят нещата?

Еми и аз като видя един хубав (според мен) мъж си представям как правим секс. Това означава ли, че искам само това от него? Означава ли, че не искам да го опозная, да сме заедно? Не знам как дишате от тесногърдие. Номер 2 да разбирам, че ти си падаш по грозни така ли?

Имала съм връзка с един от най-красивите и желани мъже в града си, както се изрази този от под прожекторите и в никакъв случай не е бил с мен само да си топне оная работа, нещо повече - оказа се един грижовен, романтичен и добър мъж. И не е само той.
Имала съм отношения и с доста грозноват, който се оказа с най-голямо самочувствие и претенции..

Спрете да делите на грозни, хубави, курви, мастии.. Всичко си е до човека и това си е. Но е безкрайно глупаво да си преживял някаква неприятна случка, да са те зарязали или използвали за 1 вечер и да тръгнеш да плюеш цялото мъжко съсловие..

И докато една жена стои и мрънка колко са еднакви всичките мъже, какви са улигофрени, ако някой си я е харесал и е слуша, ми то ще му мине мерака..

А към авторката мога да и кажа като утеха, че по мои наблюдения, съдейки по моя опит, когато най-силно искаш и се нуждаеш от любов и я търсиш - не се получава. Когато се откажеш, спреш да мислиш толкова за това и насочиш вниманието си другаде тогава идва със страшна сила. Когато най-малко я очакваш. Така, че няма за какво да се тревожиш толкова. Няма да те подмине, ако това се притесняваш..

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5fb80e5a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И аз съм точно като теб (само че на 20). Бях влюбена един път, но момчето ми би шута след няколко месеца...и аз съм по-свита и просто не мога да се държа предизвикателно, явно ще сме сами цял живот. Е, поне в нещастието си не си сама - аз съм като теб...ТОЧНО като теб...
Тони, 20 г.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9bc79386c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Да, наистина не е необходимо така да се напада авторката. Нормално момиче търсещо любов. Нищо странно няма в това. А авторката трябва да разбере, че и секса е част от една любовна връзка. Възможно е и да е с по ниско либидо и в този случай трябва да обърне внимание на мъжете с по ниско като нейното. Успех. Пусни си обява в сайт за това и очите на четири.

К.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2532d43a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не е нужно.
BV

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 50cd356004
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Я не се комплексирай излишно. То с тези отрицателни мисли какво точно очакваш да привлечеш?
Мисли положително!! Това първо. Второ! Много е грозно да класифицираш хората на нормални, уличници, искащи секс. Всеки човек е една пъстра палитра от слабости и силни страни. Научи се да приемаш хората, каквито са.

Какво е уличницата според теб - някоя предизвикателна дама с грим и деколте, и токове? И защо да е уличница? Защото ти я виждаш такава и завиждаш скрито на мъжкото внимание, на което се радва?!
Какво е нормално? Мъже, които не се заглеждат по такива...?

Искаш любов, самотна си и това замъглява погледа ти. Огледай се наоколо - светът е прекрасен ако решиш да го видиш такъв. Докато обаче виждаш навсякъде потенциални "тъпкачи" (и в единия и в другия смисъл) и "уличници" как очакваш, че можеш да познаеш безкрая на човека дори той да седи на един метър до теб.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5a9763a0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От авторката: Хах, вие ме изкарахте фригидна направо. Никъде не съм написала, че съм против секса, напротив според мен това си е нещо нормално в една връзка, но по мое мнение трябва да има и чувства, а не да го правиш само заради спорта.. Ако исках взаимоотношения, основани само и единствено на секс... желаещи, колкото искаш, но аз не искам и точно в това ми е проблема. Моите виждания се разминават с тези на повечето момчета, които не искат друго освен "секс играчка"

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 50cd356004
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Сексът може всъщност да бъде нещо много, много вълуващо - едно прекрасно душевно извисяване. Да. Когато има любов. Никой не ти казва, че е лошо да я търсиш, но определено не е хубаво, че си се настроила така.

Знаеш ли... просто си самотна! И това ще мине. Не се затваряй така за всички чудеса на света. Не се пази от хората, позволи им да те наранят ако щеш. Повярвай на някой. Какво мислиш, че е любовта? Романтика и разбирателство? Това е нейната външна проява. Но същината си любовта е вяра в другия и свобода, свобода той да бъде именно такъв, какъвто е. Ти от хората очакваш нещо, изградила си някакъв модел - ще го срещнеш ище се разочароваш от него после.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9c1be2f015
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   И защо да е уличница? Защото ти я виждаш такава и завиждаш скрито на мъжкото внимание, на което се радва?!

Не мога да разбера защо винаги, когато жена каже нещо за друга, трябва това да се тълкува като завист. :Д Жените, които ги описваш и аз не ги харесвам. Големи "дами"....това ли прави една жена дама? :Д

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f043872d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ами не се занимавай с повечето момчета, а се занимавай с тези, които ти прилягат. Набележи си свестните, тези, които не се правят на перковци, досадници и не търсят само секс играчки. Има ги, познават се абсолютно веднага, просто не са на мода. Поне не и като си на 19, те стават модерни после, като станеш над 25 и се затърсиш за свестен мъж, който да ти дава любов освен и секс и да искаш семейство да създаваш. Само, че те са малко и обикновено когато се сетиш, че има и такива мъже те са отдавна обрани и отдавна ангажирани. Мисли в перспектива.

В крайна сметка най-лесното е да се облечеш като курва и да подкараш мачовците, ще ти обърнат внимание, ще бъдеш жена за вечер, може и супер модерна да станеш-редовния мъжки номер, мачовците са повече и по-гласовити от свестните мъже и насаждат мнението, че курвите са модела за подръжание. Така си вземат своето, а ти? Любов? Друг път. Това ли искаш?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker