Какво решение да взема? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво решение да взема?
преди: 7 месеца, 7 дни, прочетена 723 пъти
Здравейте, изправена съм пред един доста сложен проблем. Момиче на 19 години съм и живея в Западна Европа. Тъй като аз съм с “крайнодесни” виждания (против съм гей “браковете”, джендър-пропагандите, абортите, ваксините, ислямизацията, и държа на християнската вяра и религия, традиционното семейство и т. н. ), не мога да си намеря среда с мислене като моето (тука на 99% от наборите ми са с промити от woke пропаганда мозъци), и общувам със себеподобни в Интернет. Там, преди 3 години, срещнах едно момче от Полша (с една година е по-малък от мене) с което имаме много общи неща. Отначало бяхме само приятели, но впоследствие се влюбихме един в друг. Моята връзка с него е прекрасна възможност да се махна от деградиралата кочина в която съм, и да избягам в Полша, да съм сред бели хора християни. Искаме да се оженим, да създадем семейство, да имаме бели славянски деца възпитани в християнски морал. Проблема ми е, че той е ревностен католик, а аз съм отгледана и възпитана в уж по-светско настроено, просто християнско семейство (против са ваксини, чипове и т. н., но нямат нищо против джендърастките и мултикулти простотии). Аз искам да стана католичка (една от причините е това момче, той настоява да си сменя вярата), но може би ще ми се наложи да го практикувам тайно, защото майка ми (чиято вяра е някакъв странен микс от православие и евангелизъм) е строго против католицизма, постоянно говори как католиците били фанатици, сектанти, сатанисти, идолопоклонници и не знам си кво… Също така, тя мрази поляци и украинци, защото били “пияници”, “вулгарни”, “нагли”, но иначе защитава ислямските мангали, които точат социални помощи от държавата, изнасилват бели християнски жени, режат глави, газят хора с камиони по улиците и се взривяват в името на техния шибан Алах…
Приятеля ми иска да се срещнем в реалния живот колкото се може по-скоро, да се оженим по-млади (на около 24-25) и да имаме поне 4 деца (и аз искам така, и двамата смятаме, че така е най-правилно, за да може да се съхрани бялото, християнско традиционно семейство). А, скапаните ми родители настояват да съм “модерна” жена, в крак с времето, да работя на компютър (то и без туй всичко става дигитално) и да се омъжа след 30 за някакъв си там западняк, защото били по-“стабилни” и “уважителни” от славяните и балканците. За какво ми е западняк, някакъв разглезен урод с по 4 игли и никаква вяра в Бог? ! Аз и това момче от Полша се обичаме толкова много, той иска да отида при него, да заживеем заедно, и аз го искам и сърцето ми се къса като се сетя, че най-вероятно няма да сме заедно, и заради лудата ми cringe майка ще трябва да прекарам живота си в скапаната ЗападнаЛА ГЕЙропа сред мюслита, педали, кукувици със сини коси, и атеисти-сатанисти… Нито пък ми се ходи в Българистан, какво да правя там при циганите, православните псевдо-християни и пенсионерите-комуняги? ! Искам да заживея при него, да сме в нормално общество с нормални бели хора, но имам предчувствие, че няма да се случи!!! Убедена съм, че той ме обича истински, той знае за кошмара в които аз живея, и му е много мъчно, даже ми е казвал, че му се иска ТОЙ САМ да дойде при мен и да ми помогне да се измъкна от целия този ад!

Какво да направя? ! Моля ви, помогнете ми! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 32cf7d1ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Гей пропагандата е горе-долу толкова лоша, колкото религиозната.
Това да си ревностен католик (или някакъв друг) е горе-долу толкова извратено, колкото и да си джендър. Замисли се над това, преди да вземеш каквото и да е решение.
Освен това хората през интернет изглеждат и звучат по един начин, на живо - по друг. Вижте се срещнете се, пообщувайте малко в реалния свят а не в чата.

 
  ...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: a543607d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Сериозно ли мислиш за семейство и деца, без да се виждате все още? Ти реално не го познаваш. Докато не започнеш да живееш с един човек НЕ го познаваш.

 
  ...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: c12aa2d4e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ахаха ама вие даже не сте се виждали на живо. На 19 си и нямаш нужда от ничие позволение да си счупиш главата щом така си решила.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 31928f4319
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Искаш помощ за проблем, а половината ти разказ се състои от критики към нещо или някой. Да, всеки има мнение, но ти едва ли не смяташ, че ти и само ти си права, а света греши. Звучиш параноично. Да не би ако случайно се доближиш до някой атеист или мюсюлманин ще се задушиш защото дишате един въздух... Относно проблема ти- Ти си пълнолетна и ако смяташ, че можеш сама да се издържаш и да се грижиш за себе си, винаги можеш да отидеш в Полша. Родителите ти не могат да те заключат в къщи. Ако ли не-е, тогава още не си възрастен и може би е по-добре да слушаш "лудата" си майка.

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 958258c886
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Като не ти харесва защо въобще отиде там, а?

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 958258c886
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   И аз така съм чувал, че Полша бъка с фанатизирани психо-фашаги, мисля че с тези нагласи ще се интегрираш доста добре, заминавай, какво чакаш.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 958258c886
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Трябва обаче да те разочаровам, децата ви няма как да бъдат славяни, защото в България такива няма. Българите оъ хиляда години сме от смесен произход, най-първо от българи (тюркско племе) и славяни, с после какви ли не други етноси, идвали по тези земи. Надявам се това историческо откритие да не те докара до припадък.

Я по-добре го остави човека намира, какво ще им разваляш чистата славянска раса. Какво ще кажат техните като те доведе такава мешана българка, да им се роди някое внуче с цвета на Ердоган...

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 744d82597d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Славянка била тя... Пра пра пра бабите ти кой знае колко гърци, тюрки, варяги, кумани, татари, арнаути, руснаци и какви ли още не са ги онождали. Даже и западняци-кръстоносци са си хвърлили семето и са ни оставили малко католици, дори и поляците на Владислав Ягело. На Балканите чиста раса няма, чети историята.
В по-ново време пък нашенски гларуси и мургави братчеди осеменяваха голямо количество загорели полякини, така че и от страна на "твоя" не се знае кой какъв е.
И по-кротко, че не знаеш дали от твоите бъдещи деца някое няма да излезе я педераст, я лезбийка. Съдбата обича да си прави шеги.

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 8be0a6e43a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Самото ти изразяване в този пост е много крайно и пълно с някакви предразсъдъци. Пълно е с някаква негативна енергия. Може просто да си се изнервила в момента.
И в България, и в Полша и Западна Европа - има прекрасни хора, които си живеят добре има и лоши хора.
На 19 не е ли времето да излизаш с компании, да се смеете, забавлявате и да се радвате на живота?
Важно е да намериш човек, с който да си прекарвате добре - като за начало. После ще видиш накъде. Странно е някои да те кара да си сменяш религията.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 2282acae41
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   До номер 9
Само да ви кажа, че съм бяла, русокоса и зеленоока. Даже тука в Гъзмания ме мислят я за германка, я за рускиня или полякиня. И не ми вярват, че съм българка - българите били “черни” (заради нашите мангали)

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 13db3255ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Фейк.

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: b24791973c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От вчера си мислех да коментирам темата но… Хора, защо се мъчите с коментари… Когато стигнах до момента, в който тази девойка с проблеми иска да се жени за непознат реших, че корабът отдавна е потънал :D Хора с промити мозъци трудно приемат чуждо мнение…

Грозната истина

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: bbf9f6aa2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   "На Балканите чиста раса няма, чети историята.
В по-ново време пък нашенски гларуси и мургави братчеди осеменяваха голямо количество загорели полякини, "" Може би има доза истина, но тя се отнася за цяла Европа. Като се почне от великото преселение на народите, та до наши дни. И на ме при дългите командировки, в бившият Съветски съюз една чаровна, полу узбечка-полу рускиня, сутрн рано в събота ми е казвала " Алекс, какие у тебя теплые карие глаза"" Забелязваха, че не съм руснак, поне от централните области и ме бъркаха с някой от прибалтийските републики. Когато в началните години, като студент след двугодишната казарма ходех на море с родителите. Смятах това за недостатък и препятствие, но странно когато казвах на "гедерейските" или чехословашки момичета, че съм с родителите си на почивка, те го смятаха като гаранция за по -добри обноски и възпитание. Няма как да забравя милото германско момиче, което толкова силно те прегръща, а краката И са кръстосани едва ли не на кръста, да шепне с прекъсващ шепот във върховният миг "иезус кристос". Силно се надявам да не съм оставял следи. Веднъж разглеждах някакви каталози на японски фирми, говоря за времето преди много години, та в каталозите шинтоиски храмове, Фуджияма, цъфнали вишни и разни други, и както се полага млади красиви японки. Аз си мърморя нещо на глас и се чудя защо толкова ме привличат жените с дръпнати очи, визирайки японките, а колежката срещу мен със саркастичен глас ми казва, че това е повикът на кръвта и че приличам на еволюирал воин на Чингис хан, но с изправени крака, не толкова криви като техните. Че съм нещо между североевропеец и конник от степите. Злобичка ми е тя. Забравихте келтите, хуните, узите и ред още, а генома ще бъде такъв какъвто го поръча този, който плаща. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker