Сама си изпуснах шанса, но има ли надежда? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сама си изпуснах шанса, но има ли надежда?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 4401 пъти
Аз съм на 23 ж, а мъжете са на по 25. Говорим за широк приятелски кръг, в който попадат и двамата. Първият ходеше подире ми дълго време. Харесвах го тогава много, наистина много. Не знам защо го режех, наистина, може би защото ми се струваше недостатъчно решителен и настоятелен.

Започнах връзка с другия. Той се оказа пълен боклук. Използваше ме само за секс, лъжеше ме, но успяваше да си сложи маска винаги и да постигне своето. И така 2 години.

Първият междувременно се хвана с друго момиче. Отстрани погледнато са щастливи. Отнася се с нея страхотно, в женска компания тя споделя как й угаждал, как й подарявал цветенца, подаръчета, как я гушкал... и ми става гадно. Защо? Защото винаги съм искала това, можех да го имам, но го отказах, за да бъда секс играчка на поредния боклук. Щях да грабна този мъж тогава ако беше малко по-настоятелен, малко повече да ме преследва.

Казват, че жените трябвало да сме кучки... като се замисля истинска кучка бях само спрямо него, спрямо този, в когото сега скрито обичам и искам. Искам да съм на мястото на приятелката му. Имам ужасното усещане, че мъжа на живота ми мина покрай мен и го изпуснах. Има ли други в моята ситуация и има ли поне малко надежда по някакъв начин да бъда с него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 741ba6c865
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това сте вие жените - това и си заслужавате. Искала да бъде по-настоятелен, още повече да те ухажва... че ти да не си последната жена на света??

А сега си стои с онзи твоя и съжалявай - това се пада на такива като теб, които се правят на интересни и недостъпни и смятат, че всеки мъж трябва да им ходи след роклята гоини наред, за да си блазнят егото.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d41179807a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обикновено така става - когато загубим нещо, тогава го оценяваме... Приеми го като полезен житейски урок. Онзи другия го зарежи и се огледай за някой свестен свободен мъж.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d7b17e8813
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не си въобразявай това, че по думите на приятелката му е идеален и ти си изграждаш даден образ не означава, че това е действителността :). Не си изтървала мъжа на живота си, особено ако си взела поука от случилото се :П

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 74872b4c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С две ръце подкрепям №1, а сега ходи и си троши главата в някой стена!;)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4996f718a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Кой ти каза, че трябва да сме кучки?

Лоша

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4996f718a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Изкуших се, съжалявам.
Ти си проста, от километри простееш. Явно е, че не са ти се получили нещата, защото носът ти е сочел небето, ОК. Случва се да се самозабравим. Но не само, че не си вземаш поука, т.е взимаш си само на приказки, ами и злобееш по чуждото щастие. А и не обичаш въпросния човек, ти толкова и го познаваш. Ако го обичаше щеше да приемеш, че ти си била тъпата и той вече си има момиче и са си добре. Да се радваш, че той е щастлив.

И кофтито е, че си на 23, а разсъждаваш като шестокласничка. Какви шансове, какви възможности, какви пет лева? Ти Елена ли си от Троя, Пенелопа ли си, трофей ли си? Никой не ти е длъжен да ти ходи след гъза, да ти подарява цветя само защото си имаш вагина и някаква си визия.

Минали са две години, осъзнай се малко какви ги приказваш. Не си знаела какво искаш, попаднала си в компания с хубави мъже, проявили са интерес и си се взела много на сериозно. Вземи си поуките и продължавай напред. Недей живя със спомените за боклука и надеждите за принца ( който кой знае и той колко е принц - но това е друга тема). Съжалявам, ако съм те засегнала, но трябва да погледнеш през чуждите очи - такива като на номер 1, моите или на някой друг.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bd68d0f082
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към 1 и 4 и аз съм с вас приятели :)точно казано. Дигнал съм си левия крак освен двете ръце :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9eb5990f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   От всичко, което си написала, не знам дали е възможно да се събереш с онова момче, но във всеки случай е добре да прекратиш връзката си с оня използвач, с който си сега. Поне това можеш да направиш. А за другият не е сигурно, че ще успееш да си го върнеш. Може да си закъсняла доста и вече да не е влюбен в теб.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3451121e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Номер 5. Вероятно авторката е чела книга от типа "Мъжете си падат по кучки".
Авторке, трябва да запомниш нещо важно. Ако един мъж е възпитан, то той ще те остави, когато види, че го "режеш". Тоест ти показвайки му, че той не те интересува, ако е малко възпитан, то той няма да те притеснява повече, най малкото за да не е лепка или досадник.

А ти искаш един мъж да продължава да настоява и настоява, когато го отблъскваш! Тоест само онези мъже, които са досадници, без възпитание и тип селски бек ще продължават да се напъват въпреки отказите ти. Тоест ти сама ограничаваш мъжете с които ще ходиш само до тези типове.

Той няма да е последният, който ще изпуснеш по този начин. Кой знае след колко години ще осъзнаеш, че този начин на мислене е тотално погрешен. И тогава ще разбереш, че тези много настоятелните мъже, които въпреки отказите ти продължават, не го правят защото много държат на тебе или много повече искат да бъдат с тебе, а просто защото нямат елементарно възпитание и са наглеци. А това няма нищо общо с чувства или желанието.

Точно по това ще познаеш, кога на един мъж му дреме за тебе, ако е глух към думите ти и продължава да си прави каквото си е решил е ясно. Това не е доказателство за решителност или силни чувства, а точно обратното.

Момчето ти е показало, че има голям интерес към теб, а ти си го отблъснала. Нормално, ако държи на теб и има елементарно възпитание, той ще се вслуша в думите ти и ще те остави на мира, иначе става просто досадник. Така че ти сама си направила това положение и ако коренно не промениш начина си на мислене те очакват още много подобни ситуации.

А редно е да си отговориш на въпроса - защо отблъскваш човека, който ти харесва и с когото искаш да бъдеш? Той ти показва, че иска да бъде с теб, ти искаш да бъдеш с него, а въпреки това ти го отблъскваш и унищожаваш и своето и неговото щастие. Вместо това тръгваш с някой, който те използва и не те уважава и даже и продължаваш да се срещаш с използвача! Това е едно от най глупавите неща които някога съм виждал. Но не е единственото.

Знам за още момичета и жени, които подобно на теб отблъскват човека който обичат и ходят с такъв, който мразят. Жалка картинка и няма и да са щастливи. И всичко е само заради някакъв стереотип и изградено правило, че видиш ли само онзи мъж, който много се напъва въпреки отказите е достоен. Елементарно и много погрешно...

К.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f3621f10a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това, че прави такива неща за другата, съвсем не означава, че и ти щеше да получиш същото ако беше тръгнала с него...
Май се блазниш от даровете... Мисли със сърцето, а не с ръцете си....

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3451121e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Номер 10. Мисли се с главата, а сърцето често подвежда.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: abc3d3fff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами миличка, две години си била "секс играчка" на гадняра, а първия, въпреки, че много си го харесвала, постоянно си го режела ... Струва ми се, че не си харесвала първия въобще, а от лакомия искаш да имаш всичко. По възможност, без да даваш нищо. Еми, не става. Има една поговорка, че който на каквото си постели, на такова ще легне.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 50207debb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Зарязваш сегашния, забравяш за първия, а до следващия дано си си взела поука. Според мен не си много наясно със себе си, затова за доброто на всички, когато отново решиш да градиш връзка - първо изясни приоритетите си.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 67d23f7f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Прочетох историята ти и докато я четох постоянно ме връхлитаха спомени. Дори да съм на 15 те разбирам напълно. Аз все още съжалявам, че изпуснах шанса си, които многократно ми се буташе. Моя случай беше много по-сложен, но няма надежда да се оправя с момчето. Поне бъди щастлива, че той е намерил момичето, ако не можеш друго да направиш :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker