Сподели, та да ти олекне... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сподели, та да ти олекне...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2796 пъти
Това е коментар от историята " http://spodeli.net/4/story-17462.html ". Просто исках да споделя, поне ще ми олекне. А и не само, бих се радвал да чуя и коментара на някого от страни. Благодаря на всички! ;]

Не бих казал, че това е дрън-дрън, или врели накипели, защото съм в същото положение. Знай едно: Ако някой ще те обича, то ще го "прави", заради самата теб. Няма да иска да промени обличането ти, (освен, ако не ходиш като мръсна циганка, в което силно се съмнявам). Няма да иска да променя нищо в теб, а по-скоро да те коригира. Да ти покаже кое е по-добро за теб и не на сила да те накара да го направиш, а като ти покаже, че е по-правилно за теб. Наивна си, приятелко, наивна.

Тъй като и аз преди време бях страшно влюбен в едно момиче, сега намаля, но мисля, че завинаги ще бъда "зависим от нея". Та не зная дали да ти кажа, че живота е кратък да се опиташ да се спиятелиш с него, и т.н. Защото не зная дали има смисъл. Направи това, което мислиш, че е правилно. В моя случай, тя знае, че я харесвам, но от предрасъдаци, знаеш как е... Пред нас (нея и мен) стоят и много други неща, финансови различия, ам не искам да изброявам..

Всичко развалиха, така да се каже, приятелите ми. Веднъж се събрахме 3-4 момчета и си споделяхме кои коя харесвал. След оная вечер всичко се промени. Тя разбра. Признавам, че тогава още имах някакъв шанс, но...

Прави каквото знаеш, но знай, че е глупаво човек да лъже себе си, и човека, който ще е до него. Ние с въпросното момиче живеем в един квартал. Няма начин. Но кой ли ти дава съвет. Мисля, че в живота има само една (МОМИЧЕТО). Дано да се намери някой, който да ти помогне да го забравиш, но...

А споменах ли, че в моят случай сме се срещали и друг път. Едно пътуване. Бяхме около бяхме с майките си. Имаше много хора с нас, малки, майки с децата, големи, младежи и т.н. Тъй като ние бяхме група от около над 30 човека, трябваше да преброят за нещо колко души сме общо и т.н. Ставаше въпрос, дали сме повече от някъде 20 човека. От далече си личело, че сме повече.

Тя започна да ги брои, тя висеше пред едни стъпала, аз малко по-отстрани, а майка й до нея седяла на стъпалата. Тя като започ да брои, стигна някъде до 9-10 и аз й казах най-грубо, или глупаво, не зная как да се изразя. (В положение, че никога нищо не сме си казали). Моята майка е някъде от страни и т.н. Аз най-безцеремонно й казах, че си личи, че сме повече от там 20. Тя погледна майка си, после погледна мен, така няколко пъти. Аз не казах нито дума повече. И това беше.

Няма да влизам в други и никакви подробноси, защото свършвам. След това чух от далеч така как ме гледа и коментира, говореше с майка си. Май ставаше въпрос за привличане и т.н. Повече не можах да чуя, но от изражението й разбрах, че и е било много приятно.

Изглежда това да се притесняваш, до толкова, че да не знаеш какво да кажеш, общо взето езика си да си глътнеш от притеснение, може и да е мило и красиво в очите на момичетата. Не зная. Само така си мисля.

Прави каквото ще правиш, с теб съм :)

А до колкото с моят случай, просто исках да споделя ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6f54ef0277
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Изглежда това да се притесняваш, до толкова, че да не знаеш какво да кажеш, общо взето езика си да си глътнеш от притеснение, може и да е мило и красиво в очите на момичетата. Не зная. Само така си мисля."

Не знаеш колко си прав.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f7ce1ad799
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   жената сама се променя според мъжа с когото е. Не се облича, не се гримира, не отслабва, не се изрусява, защото той я е накарал, а защото тя го иска. Втълпила си, че може би пълнотата, различния цвят на косата и всичко, което тя смята за дефакт по себе си го отблъсква и се старае да го промени, но забравя най-важното-качествата, които притежава, това което е привлякло мъжа към нейната особа. Забравяйки, че може би притежава нещо много ценно, което е привлякло мъжа, тя действа повърхностно и променя вида си вместо да си остане такава каквато тя се харесва

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0ed8dc1431
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е не знам колко е красиво, но мен винаги ме кара да се усмихна. А романтиката ми е едно от нещата в живота, заради който ми иде да се гръмна. Не знам, сладко е, предвид че на момичетата ни писва да гледаме нахаканите идиоти с компанията безмозъчни биячи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker