5 катастрофални типа мъже, които трябва да отбягваме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

5 катастрофални типа мъже, които трябва да отбягваме
преди: 7 месеца, 11 дни, прочетена 2608 пъти
По подобие на темата "5 катастрофални типа жени, които трябва да отбягваме", пускам една тема и за мъжете - и те да бъдат почетени подобаващо.

1. Нискоинтелигентен и с бедна обща култура. В тази точка влизат всички, които нямат добро образование, не са излизали никога извън пределите на България, не знаят поне един чужд език и не се интересуват от абсолютно нищо извън родния си град, примерно.

2. Мизогинист или по нашенски казано - женомразец. Ако мъжът не може да уважава жената, значи няма правото да бъде в нейната компания. 2023-та е и да се държиш като простак с жената до себе си е недопустимо. Също да ѝ нареждаш и да я третираш като слугиня или секс-робиня е изцяло неадекватно. Ако мъжът е свестен, никога не би се отнасял зле с една жена, нито ще ѝ нарежда, нито ще се опитва да я контролира. За тези си има термини в психологията.

3. Мъже от тип "клонче на клонче" и изневеряващи, които не могат да си задържат вниманието върху една жена. Мъжки повлекани (да не кажа другата дума) защо са ви? Днес са с вас, а утре ще си го сложат с някоя зад гърба ви и ще ви оставят, после и с нея така. Загуба на време, ресурси и енергия. За една нощ става, но не и за връзка.

4. Мамини синчета. Тези мъже, които още живеят с майка си или такива, които търсят майка в лицето на жената до себе си - тя да им готви, да им пере, да ги дундурка като нещо не са на кеф, а те само да си ходят на работа и да цъкат игри (понякога и само да цъкат игри).

5. Мъже, които не знаят какво искат. Тук слагаме мъжете, които излизат по една година с една жена, но така и не заявяват ясно, че са във връзка, понеже все се оглеждат за опции. Също и вечните ергени, които си излизат с тази и онази, никога не е сериозно, никога отношенията не са ясни.

Добавяйте вашите предложения! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 3ed2123989
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Пуснах и аз една темичка.. не знам дали ще я публикуват, но качвам и тук текста като коментар без, без заглавието ;)

Предварително казвам, че ще е генерализиране, подразбира се, че не всички са в този общ профил/образ. Да не се сърдят тези, които не отговарят на описанието за български мъж.

Какво искат бг мъжете от жената до себе си: (максимално резумирано)

1. Да е красива и поддържана, но да няма самосъзнание и самочувствие от това. Да е зависима от вниманието само на този мъж, вътрешна, своя преценка да няма. Да приема всяко друго мъжко внимание като обида към нея, но най- вече към мъжът и. А той (мъжът/приятелят и) може да не е красив, нито поддържан- той си е перфектен по презумпция защото е мъж.
2. Да работи, но да няма мнение и избор как да харчи парите си, а мъжът да контролира нейният приход като и "отпуска" за задължителният минимум за домашни нужди. Дори и да взема по- голяма заплата, да не си въобразява, че я е заслужила, трябва да си знае, че изкарва повече благодарение на мъжът, а не на своите си възможности.
3. Да е скромна, блага, послушна, да няма свои мнения различни от тези на мъжът, да приема безпрекословно неговите изисквания, насоки, корекции дори за нейното бъдеще, начин на живот, работа, приятели.
4. Да разбира, че мъжът има нужда от разнообразие и да не си и помисля, че тя може да задоволява същите нужди. Дори е препоръчително да приеме като добра домакиня "разнообразието" в къщи, хем да не се харчат излишно пари за хотели, хем да им сервира, да изчисти след като е "разнообразил"
5. Да е благодарна, че мъжът е избрал точно нея за домашна прислужница, за репродукция, за подобряване на неговият живот с нейната заплата.
6. Да не занимава мъжът с толкова банални неща като: "детето има нужда да прекарва време с теб. " Или още по- нагло: "смени му/и памперса, изкъпи го/я", да излезем на разходка с бебока в парка. "
7. Мъжът вечер ако е благоволил изобщо да в къщи, а не на ракия с приятели или с някое "разнообразие" жената трябва да го остави на мира да си седи на дивана и да разрешава световните проблеми. Задължението на жената е дискретно, без много шум да му сервира- отсервира, ако иска да се "освежи" винаги и веднага да е готова за триумфалните 3- 5 мин. освобождаване от напрежението му.
8. Ако понякога след толкова много задължения и отговорности на мъжът изпадне в "бърнаут" следва тя да си потърси и започне втора работа и да продължава да съчетава всичко останало. Да остави мъжът си на мира да се възстановява спокойно. Да поеме разходите за "разнообразието" му защото може и в депресия да изпадне иначе.
9. Да е винаги в топ форма, но да не неглижира останалите си задължения и в никакъв случай да не ходи на фитнес.
10. Да е благодарна и боготворяща го- да не забравя, че той дори в "бърнаут" решава световни и собствени екзистенциални проблеми от дивана и пред компютъра. Да помага винаги с каквото може в тези моменти особено- децата рано в стаята им за да не му вдигат шум и разсейват от важните неща. Да е чисто и да ухае на пролет, иначе цигарите не са му така вкусни. Да изчаква в някой от ъглите, тиха, блага и с влюбен поглед ако той пожелае нещо- храна, пиене, бързо освобождаване от натрупаният стрес.
11. Ако след толкова ясни и простички правила, абсолютно задължителни за да бъде мъжът добре, жената все пак не успява с всичко или пък си позволи да промени нещо от "законите" на мъжът- да е благодарна ако се размине само с бой. Веднага след побоя да му благодари, че я е върнал в правилният път и да се старае още повече за напред.
12. Никога да не забравя, че всяко неподчинение или внезапно появяване на симптоми като собствено мнение, желание за нещо повече или по- различно от това, което мъжът е включил в проекта "ние сме аз" ще е ясна и категорична диагноза- "луда си". В такъв случай жената ще трябва да приеме нужното лечение от страна на мъжът- може да има странични ефекти като счупени ребра, счупена челюст, в някои случаи дори летален край.

Добавяйте, ако искате!

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 20eb93a8b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Бедняци, които не могат да осигурят дом(или квартира) и най-минималните условия на живот като сметки и храна за семейството си. Такива, които чакат да им помага жена т нейните доходи, удобно забравяйки, че от тая жена се очаква да ражда и отглежда деца и да остане без доходи, а на по-късен етап и кариерата и да пострада катастрофално.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 979a51f319
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Като мъж съм съгласен. Само опция номер 3 важи и за двата пола.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 3ec18fe763
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Безсмислен пост. За мен, ако мъжа е богат/ сам развил бизнес или от заможно семейство/ всички минуси бледнеят. Вземи си ти прошляк на заплата па ако ще да е и най добрия и потентен.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: e1dc1d6433
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Хазартни типове. От такива трябва да се бяга с 500. Чуете ли че някой залага било дори на тъпи футболни мачове - бягайте. Това е болест, зависимост подобна на наркотик. Такъв боклук може да ви обере, да изпразни жилището ви и дори да останете на улицата заради него.
Типове играещи компютърни игри. От такъв не чакайте нищо. Ще трбва да му сервитате и отсервирате пред монитора.
Типове употребяващи цигари и алкохол - вонят и дават пари за глупости. Но най-вече ВОНЯТ.
Обсебващи типове, които мислят че цялото ви време е само за него и светът се върти около неговите желания. И не може на кафе да излезете, защото "бебето" ще плаче.
Типове, слушащи чалга или метъл. Тези два жанра за мен са еднакво отблъскващи. Не обичам нито да слушам зурни, нито някакви да ръмжат и мятат мърляви коси. Да не говорим че и двата типа фенове са пияници наркомани., а често феновете на метъла са и мотористи застрашаващи своя и чуждите животи.
Типове, които не са посещавали културно мероприятие - театърът и операта за тях са скука. С такива ще сте закотвени пред тАлАвизора.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: dcb2e83851
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Най-важната група- мъже със зависимости: алкохолици, наркомани, комарджии и други подобни. Много от тях са и с личностни разстройства. От такива се бяга с 200, с такъв връзка със сигурност не може да стане, освен това ще психясат и теб, може и с пари да те завлекат и до физическо насилие да се стигне.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 203f28c556
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

7.   10 катастрофални типа жени, които трябва да отбягваме:

1. Имитиращи мъжки теми и пишещи женски версии на тях в Spodeli. net като "отмъщение" към мъжете, след като са се припознали и обидили от нещата, написани в тях.

2. Дебели, грозни, мързеливи, неподдържани, с нулева лична хигиена.

3. Алчни, лакоми за материални богатства; апартаменти, коли, пари, диаманти, пръстени, бижута, злата, сребра, обувки, рокли и др. боклуци от Мола.

4. Злобни, нагли, вулгарни простачки; злобеещи, беснеещи, ревящи, врещящи и пищящи истерички, псуващи като хамалки; нареждащи и кълнящи мъжа и всичките му роднини до 1000-но коляно.

5. Татуирани и надупчени с железа по цялото тяло, тунинговани, със силиконови цици, джуки и гъз.

6. Жени с деца. От тия бягайте с 300 в час и не се обръщайте. Търсят си нарочно само свободни мъже без деца, за нямат с кой друг да са ангажирани и цялото им внимание да е насочено само към техните скъпоценни чавета. За тях никога няма да сте на първо място по важност, винаги детето им ще е №1 в тяхната йерархия, и ще е по-важно от вашия нагон. Даже и котката им ще е по-нагоре от вас, а вие ще сте на дъното на класацията. Вашата роля ще е само да давате и да плащате, а те да ви изсмукват всичките сили и ресурси и това е. В началото ще се опитат да ви омаят със сладки приказки, за да ви присламчат и оплетат в мрежата си от коварни лъжи, но после като са сигурни, че сте им в кърпа вързани ще си покажат истинския грозен сурат пред вас, и тогава Господ да ви е на помощ.

7. Жени, вярващи в проклятия, черни магии, врачки, астроложки, зодии, карти таро и други дивотии, и пръскащи пари по тях. Ще ви отиде половината заплата за един врящ казан с нокти, косми, зъби и да не казвам още какви други човешки (или животински) отпадъци.

8. Жени, слушащи чалга. Не е нужно да описвам какво опустошаващо въздействие оказва тя върху мозъка на хората, и особено на младите жени. Мисленето се изкривява, опростачва, материализира, въздигат се в култ всичките материални облаги и сексуални извращения; тройки, четворки, петорки, шесторки, изневери, интриги, скандали, боища и др. Всичко това, описано подробно в тези пошли, просташки текстове попива в мозъците на жените като гъба, и после възпроизвеждат в реалността всичко, което са чули, което е най-лошото.

9. Спорещи с мъжете до откат, винаги мислещи се за прави, а мъжете за криви. Такива са способни да спорят с мъжа с часове, докато не му призлее и буквално не му се доповръща от тях, и не им изплющи 1-2 шамара, за да ги накара да млъкнат. Дори и да се съгласиш с тях и да им кажеш "да, права си" пак не спират да се заяждат, защото просто им е скучно и искат някой да ги забавлява. Каквото и да им кажеш все ще е грешно, все трябва да се извиняваш, да им мълчиш и да ги слушаш как ти циврят за глупости с часове, и да им кимаш одобрително с глава.

10. Агресивни, опасни, налитащи на бой. Има и такива побеснели жени, дето се взимат толкова насериозно, че ако само дръзнеш да им противоречиш веднага ще ти скочат на бой, и ще ти изподерат лицето с ноктите си. А някои стигат и до крайности и могат даже да ти налетят с ножицата или кухненския нож в гръб. Ей така изневиделица, точно когато най-малко го очакваш. Тия са най-опасните от всички изброени досега, защото могат направо да те убият като едното нищо, завършени психопатки. Може и да им хрумне да ти сипят отрова в чая или яденето, и после да се събудиш с един тестис, а може и никога повече да не се събудиш. Такива не са за нито за връзка, нито семейство, още по-малко пък за деца. Такива са за психиатрията и никога да не излизат оттам.

П. П., господа, отваряйте си очите на 64 за последния вид, те са най-опасни, неслучайно ги оставих последно!!!

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 40b297537d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Като децата сте.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 568df31c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   За съжаление не са само 5.
1. Женкари. Били с 20-30 и нагоре преди вас, но искат вие да сте с малко бройки. Ниска сексуална култура. Все не случват на жени и все се пробват. Но се гнусят, ако не сте девствени. Тук включвам и изневеряващите.
2. Типажът, който не ще да слага презервативи и твърди, че е чист. Ако не се тества редовно и не видите резултатите, не е чист. Ще поеме ли отговорност, ако забременеете или хванете нещо?
3. Влюбени в бившите си. Да се чудиш защо искат да лъжат и използват вас като в главата им е Иванка, която го е зарязала преди 5-10 години? Тук се включват и приятелите с бившите си.
4. Насилници и всякакви с пороци. Не сте се намерили на пътя, нито раждани, че да ви обижда, псува, налага или претрепе някой си. Тук влизат и пияници, наркомани, комарджии.
5. Скръндзи. Броят ви залъците, глътките и водят отчетност. Иначе същите пръскат кинти по ескорти, проститутки и прочие кифли по механи, барове и чалготеки.
6. Чалгари. Музика за бедни духом хора. Садо-мазо текстове и гюбеци.
7. Каращ ви да сте вечната Приятелка. 5-10 години връзка и сте на ниво Приятел и приятелка. Може да живеете заедно, да имате деца, но още сте Приятелката. На 11-12 година няма да станете съпруга и още 4 деца да му родите, да чистите по цял ден, да сте Мастършеф, или да се раздавате в леглото от сърце и душа. Мъжът бяга от законово обнързване и това е.
8. Никъде неходил и без желание за пътувания. Ще ви умори от скука, че и децата ви.
9. Нервак. Недоволен на целия свят.
10. Без чувство за хумор и сухар.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: aaf1bd9f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

10.   Добавям два типа.

Квартален дришльо- Батка обличащ се по последен писък на модата, слагащ татуси тип руски гангстер с послания, ходещ и гледащ все едно всички работят за него, гледащ лошо, беден речник. Интересуващ се постоянно какво харесват жените, в компания ще го познаете по разказите коя евал как, колко голям бил. Обикновенно такива се правят на мутри, работещи в заложна къща или охрана на паркинг, а сред хора обичат да казват, че са веднага под върха в мутренските среди.


Дебел Ганьо. Дришльо с многобройни комплекси с пословичен мързел, който може само да седи и да се присмива на хората, разбира се просто защото го мързи друго да направи и плюещ по другите си вдига самочувствието заради жалката си физика и психика. Изглеждат уверени и стабилни, само че само на първо четене.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 02fab36237
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Аз не съм нито един от тези типове и пак ме избягват. Опитите ти за умуване не се получават.
Истината е, че си търсите безгръбначен плащач масово.
Впрочем никъде не видях най-немъжкото качество, от което да се отбягва а именно липсата на мъжка дума. Защо ли?

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: c2bcdf80ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Аз съм мъж и точно с първата точка не съм съгласен. Огромен брой жени се захващат с доста простовати и ограничени мъже. Захващат се буквално с простаци, които не могат да вържат две приказки на кръст.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: a41c351ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Майко мила, майко мила не знаех, че съм толкова отвратителен. В първият момент застанах пред огледалото да се огледам дали краката ми не завършват с кози копита, дали нямам дълга черна опашка и очите ми дали не са огнено червени. Ами нямах тези първични белези, краката ми нормални, даже една колежка преди много години се шегуваше, че харесвам жените с леко дръпнати очи, защото това било зовът на кръвта, но пък краката ми били прави за разлика на онези кривокраките, мои прадеди.. След това внимателно и стриктно направих нечовешки опит да се вкарам като завършен типаж в повечето от посочените точки. Ами не можах, само до някъде успях да отговоря на условията от точка номер четири. Все пак имах някакъв успех. По едно време се чудех дали да не попитам най-силният ми критик, а това е съпругата ми, но въпреки, че не съм от най-страхливите не посмях. Въпреки, че не съм нито Фройд, нито Роршах, нито Ломброзо да се само-анализирам, колкото е възможно по безпристрастно, все едно съм чужд и непознат човек. По първа точка бях силно раздвоен. От една страна не мога да пиша добре, даже преди много години другарката Иванова ме остави на матура по български при това с пълно основание, където верен на себе си изкарах добър на писмен и отличен на устен и тя направи констатацията "Ей, не можах да те науча да пишеш, но ти пък кандидатстваш с математика и физика, а там си отличен". Пожела ми успех. След това стандартното, кандидатстване и казарма под формата на старшина -школник в един самостоятелен десантен батальон та така две години. Ами не мога да кажа, че не съм излизал в чужбина даже и по време на "тъмният" социализъм. Ще е черна неблагодарност да забравя милите, красиви, млади руски жени, оставили свидни и незабравими спомени, за които съпругата ми не трябва знае или по-точно не трябва да подозира. Разбира се командировките в Румъния и ГДР са в реда на нещата, с техни институти имахме общи програми, но ние бяхме водещи. Разбира се задушевните разговори, лунната пътека по притихналото море на "златните " с гедерейски и чешки момичета, бяха преди да познавам съпругата си. Да питам, вярно ли е, че всяко момиче, всяка жена оставя драскотина по сърцето на мъжът, с който е била. Питам от любопитство. Това да ненавиждаш чалгата в цялото И разнообразие, признак ли е за липса на обща култура?? . Нали не страшно да бъде заменена с Брамс, най-вече унгарските танци, Сметана "Вълтава", Чайковски, Шопен и Шуберт, адажиото на Албинони. За другата музика като се почне от Битълз, Ролинг стоунс, Пърпъл, Доорс, Шедоус, Юрая Хийп, Пинк Флойд, Райнбоу, Форинър, Алфавил и т. н. Литературата не коментирам нито Балзак, нито Мопасан, нито Ремарк, нито Хайнрих Ман, нито Дюма, Проспер Мериме, Джон Голсуърти и т. н. Приключенията, фантастиката, криминалната, научната, филосовската, историческата не ги споменавам. Докторско степен по електроника дали е минус? По точка №2 няма какво да се пише. Всеки нормален мъж харесва, обича, цени близостта на нормална, възпитана, културна и високообразована жена с добър произход. Жените излъчват някаква "топла" енергия, която прави нормалният мъж по-добър. Няма нормален мъж, който да не желае да прави секс с такива жени, било на конференции, симпозиуми, на някой купон в института. Отговорих и тук. Въпрос №3, този въпрос не се отнася до мен, аз съм обвързан за обичана и обичащата ме съпруга. Точка №4, тук нещата стават по- сложни, въпреки неговата сравнително сбита форма, обхваща дълъг времеви интервал. Ами всеки мъж в определен период е бил мамино синче. Вярно аз не покривах нормите и изискванията на майка ми за добро момченце, държащо за ръка майка си, а си живеех живота на момче в цялото му разнообразие. Вярно, че това беше по време на средно -късният социализъм. Няма как да отрека, че съпругата ми ме отучи да играя, и бридж, и вист и канаста., даже и от "не се сърди човече" ме отучи да играя. Но пък не мога да се оплача от нея и дъщеря ни, особено дъщеря ни, тя е софтуерен инженер с докторат от "бяла " Европа. Да-а-а, знаех си аз, че някога ще трябва да отговарям за блейзерите, обувките, пуловерите, джинсите, за различните парфюми и часовници. Тук ме хванахте на тясно, а ако знаете, че в продължение на две -три години съпругата ми, слагаше в портфейла ми по 400-500 лева всеки понеделник, защото съм имал много контакти и да не се излагам, в същото време моята заплата, беше над средната за София, но далеч по-малка от нейната. Все пак тя беше технически директор в голяма иновативна фирма и ръководеше над 300мъже. Точка №5, винаги съм знаел какво искам, а и никоя връзка с жена не е била с продължителност от една година, с изключение на тази с обичната ми съпруга. Връзките с "гедерайските" и чехословашките момичета бяха лимитирани от продължителността на престоят им на "Златните", а пък с руските млади жени от продължителността на моите командировки в Съветският съюз. Тези с колежките бяха спорадични. Така, че по посочените точки, аз съм близо до идеалните мъже, , но ще съм скромен, само реален. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 33b39ec83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   1. Мамино синче
2. Психопата
3. Алкохолик и всякакви зависимости
4. Скъперника, често се крие под формата, че бил много спестовен
5. Този, който никога в конфликт не защитава страната на жена си

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 82788063ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Всички тези момжем да ги обединим под един общ знаменател и той е външност и кинти. За което разбирам жените и преди 10 години много ги мразих заради техния им избор, и че аз като нормален мъж не съм на мястото на посочения стеротип, но сега ги приемам. Но това, което няма да приема е, че те се оплакват. Знаеки много добре, че мъж, който изглежда добре и има кинти (може да е най-големия селяк и проста, да е нискоинтелигентен), няма как да е добър, да е коректен, да не изневерява и да е само с една. Най-големия абсурд е, че жените го знаят това, сами се бутат и сега излиза, че се оплакват от собствения си избор.

Дамите така и не разбраха, че нещата не работят по равен начин мъже - жени. Едни неща не важат по същия начин, както важат за вас. Защото ви виждаме всеки ден как продължавате да тичате след всякакви гадни отрепки и точно след тези, от които уж сега се оплаквате и уж сега много жени ще покажат подкрепа към тази тема, но ако им зададем въпроса с кого излизат и с кого си лягат - отговорите ще са много интересни.

Ако един мъж се оплаква от една жена, то наистина става въпрос за серизен проблем, защото жените в едно време са много по-не читави от мъжете. Докато жените много добре знаят при какво ходят и после реват.

Както имаше една мацка в Тикток, която усмиваше Георги Шишков за видеата, които прави по темата, но като и разгледаме профила, направила сумати видеа са топ батките и топ токсичните мъже. Ама иначе се оплаква от тях.

Жените са същества, които не бива никога под никавка форма да имат каквато и да е власт. Тази злоба, тази зверска отмъстителност и агресия, която може да има жена, мъж никога не може да има. Най-лошото, което мъж може да направи е да отиде и да спи с някоя друга, да се напие, да направи някоя тъпотия. Ей тия неща, които видях от жените, през тези години осъзнат живот, ви е бедна фантазията. То са такива не човешки манипулации, такива изневери и такива гаври, спрямо много читави мъже.

Затова и в Щатите вече отказват да излизат и да свалят жените, защото там е в още по-страшни размери. Там решаваш да направиш комплимент на една жена и тя след това се оплаква, че си изнасилвач и насилник и те уволняват от работа. Седиш си във фитнеса и гледаш в една точка и някаква отстрани решава, че си насилник, прави видео как уж зяпаш жените (което пак не е лошо) и те качва в социалните мрежи. Говорим за наистина скандално поведение!

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 30ec85b078
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Въй как им го каза!

Мога да добавя че. мъжете от точка 3 са най-желаните мъже; Очевидно е, щом имат такъв успех... Мразите ги, ама само когато не ви обръщат внимание.
Мъжете по точка 5 най-вероятно знаят какво искат, но това не сте вие. Щом за цяла годинане сте успели да докажете на един мъж че сте материал за женитба, лоша работа. Само с присъствие не става. Участие на олимпийския принцип не се цени.
Относно точка 4 - това явно е съвременната женска мечта - да живее на безплатен хотел с издръжка. Ако чакате мъжете да ви перат гащите и да ви готвят, малко сте сбъркали реалността. Може, ама ще ви пращаме на война и да се биете със съседите при нужда. Сега не е като да няма войни, така че... Давайте жени, докажете се!

Относно точка 1 - виждал съм жени как си избират мъже. Интелекта е на последно място. Така че си я скрийте тая точка някъде, никой не ви вярва.

Та така, състезанието по злоба явно няма да спре.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: e6a4bf3823
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   Авторът на 5 катастрофални типа жени, които да отбягваме.
Очаквах, че ще пуснете такава тема още, като писах моята. Ма женички български, само като ви видя избора на мъже с които ходите по улиците, то всякакви съвети от вас по отношение на мъжете олекват отвсякъде. Като сте неориентирани и нямате усет за хубав, нормален, отговорен и качествен мъж, поне не се пънете от злоба. Ако не е мъжа да ви каже кое е хубаво и кое не, демек да ви натресе гледната си точка ще сте като в небрано лозе, защото просто не знаете нямате гледна точка, освен разбира се по отношение на изобилното му наличие на пари. Всичките ходите с тотални изтърсаци-остригани като за влизане в казарма, което издава вътрешен примитивизъм в индивида, мургаляви, татуирани, брадясали и с анцуг и маратонки. Съвети тръгнали да дават за мъж. Все едно Дебора да тръгне да дава уроци на другите за мъж. Тя е представителна извадка на българска жена откъм подбора и на мъж. Ясно?

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 7f573cc589
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   Ето и моите. Повечето не е насочено към жената и не е мъжемразко, просто наблюдения, които винаги са ме дразнили.

1. Сексист. Мрази жените по условие. Може и нищо лошо да не е преживял конкретно от жена, но жените все са му виновни. Хубавите и нагласени жени задължително са "тъпи" и "леки", по-образованите са "стари моми" и "скучни", по-възрастните от него "лелки". Неработещите паразити, работещите - феминистки. По-необразованите от него - прости чалгарки и селянки, по-образованите и умни - зубрачки. За него има твърдо разделение между мъжка и женска работа. И мъжката се върши... когато на него му е кеф. Все се чувства застрашен, заплашен, обиден лично. Кавалерството му е безкрайно чуждо. Позволява си да повишава тон на жени, които може нищо да не са му направили. Подкрепя и побоя над жени, а изнасилването "те си го търсят". Обичайно върви и с крайни хомофобски и расистки възгледи. И там може нищо конретно да не е преживял, но.. ей така, да има.

2. Многознайкото. Тук вече не се обижда на пол, а по принцип. Той си знае, не му трябва нито образование, нито опит, нито наставления. Рядко ще попита за съвет. Устата му не може да се затвори буквално. Само му дай тема. От Космоса до международното положение. Жалко, че няма как да пипне реална власт, че да оправи света както си знае.

3. Ограниченият. Пак няма връзка с месторождение, пол, образование и т. н. Този просто не се интересува от нищо. Даже и да има добри доходи. Не иска да се развива и толкова. Не чете, не гледа, не пътува. За какво му е - "хора, къщи, салтанати". И през нета не ще. Ракийка, салатка, кво ще се яде и пазарува, някое и друго тъпо предаване и така.

4. Злобният. Този си мрази вече целия свят. Всичко го дразни. Не се интересува от екология, благотворителност, злобее кой какво има и няма, без нищо сам да е дал някому под новина за спасяне на животни, дървета, хуманитарна помощ ще пита: "Ами хората? ". Подограва се на отглеждащите животни, дразни се на децата, не отстъпва на бременна, пенсионер, болен човек.

5. Стиснат. Да не се бърка с пестелив и по-ниски доходи! Не помага нито на родители, нито на деца, нито на приятели. Ще направи и невъзможното, но ще си запази всичко само за себе си, дори и с цената на собствено унижение навън. Възползва се от всичко живо наоколо с цел собствена изгода. В по-крайните варианти - и кражби.

6. Патологичен лъжец и интригант. От невинни детски лъжи, прецакване на всичко живо в училище, в университета, на работа, изневери и какво ли още не.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: a823d1a75f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Хахаха, жените са си го казали, искат кинти, кво иска да прави, да му е малък, да е крив в лицето, да е свиня, няма значение, важно е да им бизнес, демек да текст реки от кинти, та жената да се чувства от класа.
Няма лошо, даже браво, ама ей ти после темите, той кръшка, той не се държи добре с мен, той не ме задоволява, ама седите, щото дава кинти.

Пресен пример. Парадоксален тъпанар, дебел не може да си върже обувките, ама вади самочувствие и има тълпи от обожателки, ерген номер 1 желан от всякакви жени на всякаква възраст, нашия чак подбира с претенции, насити се на черната, отиде при русата, 2 приказки не може да обели, ама на кой му дреме, наследствен милионер, избиват се за него.

После защо ни било болно населението, защо разводите били 70% от браковете годишно. Всичко се пердаши на пропадия за кинти, ама ако може да не ни наричат проститутки, да ни викат жени от класа.

В същото врем тия читавите, дето никога не са обиждали жена, не са вдигали ръка, скромните, най-вече умните са си казали “ Бал съм ти коврите, по добре сам, без дете, квото ще да става ама по-добре да ми е спокойно от колкото няква усойница да ме направи за смях”.

Та претенции много мили дами, ама един ден сметката идва, бъдете сигурни, много като вас вече плакаха.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 119f057591
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   Не че нещо, ама ти описа най-желаните мъже. Нискоинтелигентни необразовани женкари с гумени мускули и пари. Има достатъчно теми тук, които го доказват. Динко е типичен пример. Като го гледам, не е девствен, така че... А по мои наблюдения сериозните мъже са ви скучни. Добрите момчета масово са девствени.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: ca1b9df64e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   Благодарен съм, че нямам достъп до такива тъпи жени, като посещаващите този сайт. То претенции, то плюене.
Да не бил прошляк, ама тя самата изкарва 1000 лв, да не бил женеморазец, а в съшото време ги ебат най-големите утрепки.
Пичове, не ги четете тия глупости.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 58c381ee17
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Имаше в предната тема господа, които мрънкаха, че жени се включват в темата и изброяват своите точки за мъжете, а сега са първи да правят същото в тази тема. Лицемерие?
Не знам кога ще се научат мъжете, че каквото повикало - такова се обадило. Минало е отдавна времето, в което някой ще им козирува или някой ще се съобразява на 100% с тях. Или ще има взаимно уважение и всеки ще се грижи за това той и другия да са добре, или ще си ходят мъже и жени поотделно. Просто е, ама Ганьо още не разбира.

Господа, има си отделна тема за жените. Тази е за мъжете. Пишете където трябва и не пълнете темата с коментари, които не са по предназначение. :)

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 81913526ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   Отличен 6 на N' 7 и 9! Разпечатвайте, лупата и търсете по широкия свят. Няма неподходящи хора за връзка. Има несъвместимост, претеция без покритие, оправдание и много егоизъм. За всеки влак си има пътници.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: a41c351ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   До № 7. В точка №10 описвате един тип жени, в който с голям процент достоверност може да вместите моята обичана съпруга. Тя е високо организирана работохоличка, в службата си, дава на своите подчинени ясни инструкции и въпреки, че те са над 300 мъже се грижи за тях като майка. Някога когато се запознахме, а това беше преди много години, в тетрадката И по частни диференциални уравнения, беше написала една мисъл:"Честа е всичко, смъртта е нищо" и това го беше написало едно нямащо тогава и двадесет години. Между другото е много добра математичка, има цяла папка с грамоти от олимпиади по математика и физика от гимназиалните И години. Като млада беше много ревнива. Да налитала ми е на ръкопашен бой и то само защото съм се прибирал след "нула" часа и дрехите ми миришели на дамски парфюми, ами на дамски ще миришат, като съм танцувал блус с колежки. Компенсираше своята слабост с използването на ножове и съвсем откровено искаше да се "докопа" до причинителя на тези нейни мъки. Както винаги за уреждане на тези лични и емоционални сметки, избираше най-опасното място в апартамента, а именно спалнята. Там на където и да се обърнеш има остри ръбове на всякакви мебели, едно падане, подхлъзване и белята става за миг. Добре, че съм тренирал доста години джудо и бойно самбо, та успявам да И взема ножа, който държи и неправилно, за да не стане белята. Плътно да я гушна, за да няма възможност за нова атака, да И говоря с тих, мил и успокояващ глас, а тя се разплаква. Е веднъж с една отвертка имаше значително по-голям успех, успя да ме одраска доста, близо до юголарната вена, ама как се изплаши и как ме целуваше, така, че секса след това си струваше. Така ме беше наплашила, че ще ме намушка докато заспя така, че спях обърнат на дясно, с ръка около врата, а с лявата доколкото мога прикривам областта на сърцето. Мога да отида да спя в детската стая, когато дъщеря ни е при нашите, вземахме я в петък до понеделник, или пък в хола, но да спя до жена /жена ми / е много зареждащо и много приятно. Тя сигурно се е шегувала, при това я страх от кръвта. Минаха години, вече и двамата сме улегнали, но изглежда, че аз имам талант да дразня жените, без да влагам някакъв умисъл, така, че от време на време пак имаме вербална война, но аз вече има друга тактика, преставам да И говоря, мълча с дни, а това я дразни. Правя всичко каквото трябва, даже и повече, което е голям успех, защото аз съм мързелив, но мълча, нито дума, може да включа и отказ да се храня, а тя готви вкусно и здравословно. Винаги съм се чудил как може да е такава рабохоличка и толкова организирана и с няколко неща да се занимава едновременно, как времето И стига. Дразнещо е, та аз едно да свърша като нея, времето не ми стига. Даже колежките, когато бях млад ми казваха, ама как те търпи жена ти. Ами търпи ме, защото ме обича и съм случил на жена.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 9ae1f4d695
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

25.   Добре описано. Определям се, като тип 3и5, смесено. Ступвам винаги здраво на по няколко клончета. Системата ми е простичка. Живея с една и си поддържам любовница. Същевременно съм в търсене на трета. Когато първата ми омръзне се прехвърлям на любовницата, а третата ми става любовница. Обикновено се случва третата да е някоя от приятелките на постоянната или любовницата - жените обичат да си отнемат мъжете, вдига им акциите и самочувствието.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: d158be937b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Охо. да нямал зависимости, да не пие, пуши, да няма приятели. Е то кво остава? Да седи и да ви гледа като куче в очите.
От друга страна вие съвърщенни, нямате нито една зависимост също, то това че сте минали 100 мъже не се води зависимост, опит е.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 1e3a920c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

28.   Колко евтина и изсмукана имитация на тема.
Пълна със злоба.
Нищо общо с реалността.

Номер 9 даже има опит с "мъже които не обичат да слагат презервативи" - хахаха
Нищо, света има нужда от курви сега, да станат мъжете още по-слаби, да дойдат пак трудни времена и пак да оправим нещата.

поздрави

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 58c381ee17
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   15 - ти си добър пример за мизогинист, моето момче.
И как така пресметна, че "ако един мъж се оплаква от една жена, то наистина става въпрос за серизен проблем, защото жените в едно време са много по-не читави от мъжете. Докато жените много добре знаят при какво ходят и после реват. "?

Значи ако един мъж изнасили една жена или я нареже, и после разправя наляво надясно, че тя е боклук, това вярно ли ще е? Категорично няма как да ме убедиш, че е. Още по-малко пък ще ме убедиш, че мъжете са по-читави. Колко убийства на жени има в последно време? Все от мъже? Колко мъже има, които се реят без цел и посока и не правят нищо с животите си? Хайде, моля те. Българите никога не сте били качествен материал, само чат-пат се срещат нормални момчета, които ви отсрамват (ама вие често тези момчета ги мразите и им правите мръсно, понеже виждате колко са над вас).

По думите ти всеки мъж е идеален, жените са жалки и некадърни.
В някои по-развити държави за това поведение ще влезеш в затвора, а тук ако го беше казал с истинското си име, можех да те осъдя за дискриминация за нула време и да ми платиш доста соленичка глоба.

Мисленето ти е под нивото на нормалното и мястото ти е извън обществото. Или се учиш да живееш с жените, или ходи някъде, където няма такива, за да не ни пречиш. На никоя не си притрябвал особено, споко.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 3357d74e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

30.   Само дето мъжете от 1, 3 и 5 типове са честичко обградени от жени.
И това дали знаеш чужд език не те определя дали си интелигентен :)
Тия дето скачат от клон на клон са едни от най-търсените, защото те често карат кратко време с една жена и след това я карат тя да ги гони и да иска отново да е с тях, А те вече са с втора и мислят за трета. За последната точка 5 ще кажа, че е пълно с двойки под 30-те години, които живеят по няколко години и изобщо не правят абсолютно нищо за бъдещето си, ама е фул с такива! . Просто най-читавите са от точка 4, тъй като те много често просто помагат на родителите си и се грижат за тях, което е сигурен знак за отговорност и стабилност, така че работата на жените е точно с тях. Но жените са свикнали да се насочват към грешната посока. Според мен авторката е написала някакви абсолютни простотии, вероятно е сама и още избира принц.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: c92be8020b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   До номер 7. Прав сте. За съжаление има и комбинация от всички изброени типове жени. Аз бях женен за комбинация от т. 10 т. 9 т. 7 т. 4... Направо се родих след развода...

Dl

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 480cdf831a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

32.   Повечето са изброени така че аз влизам с едно предложение
Скучният мъж! Такъв, който знае само да ходи на работа евентуално събота неделя празници на село и евентуално 2-3 пъти през годината кафе/ресторант. Буквално живот като на куче. Никакви забавления никакви почивки и тем подобни театър опера и т. н няма да споменавам. Имам предвид никакви различни неща. Едно и също ден след ден сериозна рутина. Работа-храна-сън това е. Познавам такива и жени, но като че ли повече мъже превъзхождат този тип. Ако човека е скучен по душа за мен е без значение красив, висок, богат ако ще прави само това което изброих. Живота е за да се живее различно не виждам смисъл в правене на 3-4 неща всекидневно. Да кажем човек който винаги залага на сигурното(сигурна работа, сигурна скучна кола, почивка напр близо до родния град, едни и същи рутинни работи) не понасям такива хора без значение от пола, но за мъжете е по жалко.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 979a51f319
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   От 3. Аз не разбирам защо тази и предишната тема за жените се приема толкова негативно от хората? Припознавате ли се? Аз лично не се припознавам в нито една от точките, затова не ми пука особено от такива критики.
М31

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 58c381ee17
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   28 - нито е евтина, нито е изсмукана, още по-малко е изкопирана. Щеше да е изкопирана, ако и аз бях отворила темата за жени. Не съм, отварям темата за мъже :) Вдъхновена е от другата тема, както съм споменала, но не е същата такава. Мисля, че просто ви стана дискомфортно на повечето мъже и затова се бъркате така в тази тема. Притесни ви много, виждам. Явно има защо. А иначе няма никаква злоба в нея, просто е интелигентно представена - нещо, което плаши простите мъже. Логиката е нещо, което ги кара да се чувстват с малки...


Иначе, 30, в грешка си. :) Не съм сама и мъжът ми категорично е ери над теб и всеки друг коментиращ тук Ганьо... И представи си, никога не би обидил жена, дори и в анонимен форум. Пък и знае 4 езика... Трай си, като цяло. Комплексите не са хубаво нещо.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: a41c351ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Като цяло отрицателно отношение на момичетата /жените/ към момчетата /мъжете/ в България не е от вчера. Някога преди много години го забелязах в казармата. За българските момичета, българските войничета, които тогава бяха на 18-20 години, бяха нещо долно, достойно за презрение. Това даже аз, който бях старшина-школник, от елитен род войски, до известна степен също съм го изпитал на собствен гръб. Странно, години по- късно, когато съм бил в командировка, в Съветският съюз, ГДР, Чехословакия, ами там момичетата гледаха по друг начин на момчетата в униформа. Веднъж при ежеседмичният марш на скок през юли наблюдавах това отношение. Марш на скок е силно физически натоварващо упражнение със силен елемент на издръжливост. Това са 16км, крос с темп три минути тичешком, една минута ходом за по-малко от два часа. Момчетата са в маскировъчни торбести комбинезони, по тях има АК, сумка с пълнители, нож, манерка с вода, тежки чипици някъде към 12кг. Миризмата излъчвана от тях е комплексна на: оръжейна смазка, кожа, момчешка пот, вакса, евтин автършейф, загрято желязо, а от носа понякога капе кръв, която измиваш в движение заедно с прахуляка, без да спираш, а всичко това се стича в устата и по комбинезона, ама не личи, защото той целият е на различни петна в гамата на кафяво и зелено. Комбинезона е от някаква плътна материя и направо се сваряваш в него, а кожата става като в сауна, мека и нежна, от всяко протриване тече кръв. Та стигнахме до едно кът за почивка на шосето, което е на седмият километър от поделението. Дървета, чучури с вода, пейки, перголи, някакви увивни растения, а пътнико-потока върви по шосето. Всички са леко разхвърляни, смъкнати горни части на комбинезона, но коланите с сумката, ножа и манерките ги държат, за да не се свлекат на земята, виждат се леко загорели, жилави, и мускулести момчешки тела, по -скоро слаби и жилави, едни се плискат на чучурите, други леко се разхождат, трети се поливат с топлата вода от манерките. Никакво пиене на вода, само жабуркане, никакво сядане, защото след това не можеш да тръгнеш, само разпускане. Момчетата приличат на нещо между башибозук и шайка разбойници, и точно в този момент на закачки и плацикане зад гърбовете им се чува някакво силно изсъскване и хлопане. Повечето се обръщат и виждат една "Кароса", от която почват да слизат някакви момичета, които им изглеждат като принцеси от приказките на Андерсен и Шарл Перо, светли дрехи, дънки, красиви бузки. Меко казано бойците са шашнати, изумени, даже изплашени. Дръпнаха се по-далеч, поради посочените по-горе причини. Не искаха да ги отвратят , но чудно защо момичетата бяха по-скоро любопитни, но изведнъж като с махане на вълшебна пръчка бойците се приведоха в опрятен вид, автоматите на дясното рамо с цевта надолу, кепетата на главите, вече не приличаха на шайка разбойници, а на млади стегнати бойци. Момичетата доста откровено ги разглеждаха и коментираха и колкото, и да се различават чешкият от българският се разбра, че ги смятат за -"млади вояци" и ги нарекоха нещо като "дети". Не се отвращаваха от тях, започнаха разговор на немски, руски, българо-чешки. Бойците са радваха, че хубави момичета разговарят, без да се отвърщават от тях и да бъдат високомерни. Разбраха, че отиват на ММЦ и че са от ръководството на някаква младежка организация. Бяха на годините или с една-две години, по-възрастни от бойците. За съжаление бързо настана време за раздяла, бойците им махаха с ръце докато замине автобусът. Беше емоционално и не изпълниха норматива за време. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 33b39ec83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   32, това го прави до голяма степен, защото е скръндза и случайно да не се охарчи за половинката, подобни типажи ако им се каже, че някой е завел децата и жена си на почивка ще се изсмее, демек какъв глупак да й поема почивка на тази, а тя работела или ако в краен случай се навие на почивка ще кара да са на най-евтиното място и ще се увери, че жената ще си покрие пътуването, даже предварително ще й вземе парите у ще плати на рецепция все едно плаща той.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 8575174bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

37.   Да, ама ако е мамино синче с възможности е ок, нали? Тогава си затваряте мнооого грозно очичките. Примерчета има много.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 81913526ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

38.   Бас ловя, че всички елитни моми с обширните критерии и обстойните разяснения са сами в уединение и самодостатъчност. Имат за жива душа около себе си котка или куче от приют, по възможност женски екземпляри. Не ядат месо, пушат и пият тайно, ходенето на работа пеша им е спорт или фитнес и вече вярват в Бог.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 8927d82469
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

39.   аз пък съм горд представител на вид 5. Отначало са мили и добрички, но после се опитват да командват и доминират, и да ти дават път в живота, като заявяват, че не съм знаелкакво искам, а всъщност не искам това, което те искат. В този момент, усетя ли го, давам им свободно, да си търсят другаде щастието. И така разбират вече, че знам какво искам, но е вече късно.

 
  ...
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: eea2fc5705
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

40.   Благодаря за хубавия пост, момичета ИГНОРИРАЙТЕ всички пр0стаци в коментарите, това са н@рцисисти.

Те мразят да се поглеждат в огледалото на собственото си поведение. Като не им харесват жените, ами да се разкарат и мъж да ходи с мъж! Вече не е 20 век и жените малко по малко се измъкват от робството на " мъжете ", защото тези в коментарите не са нищо повече от пияници с бирени кореми, а това не им понася. Каквото и да плямпат, радвам се, че момичетата се осъзнават, а това е най- важно!

Звездичка

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: 9513f6359e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

41.   "Мъже от тип "клонче на клонче" и изневеряващи, ... "
- тези май жените не ги отбягват.
"Мизогинист или по нашенски казано - женомразец. Ако мъжът не може да уважава жената, значи няма правото... "
- откакто станах такъв някои жени почнаха да ме харесват. Преди не ми обръщаха внимание.
"Нискоинтелигентен... нямат добро образование, ... не знаят поне един чужд език... "
- не е много силен фактор. Може и да оказва влияние, но слабо. Други неща тежат повече в женските очи.
В общи линии тези съвети са безмислени. Жените действат емоционално и рядко рационално. Щом изпитат тръпка и усетят пеперудки в стомаха, описаните неща нямат значение.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: 13b2fa446c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

42.   38 загуби баса!
"Бас ловя, че всички елитни моми с обширните критерии и обстойните разяснения са сами в уединение и самодостатъчност. Имат за жива душа около себе си котка или куче от приют, по възможност женски екземпляри. Не ядат месо, пушат и пият тайно, ходенето на работа пеша им е спорт или фитнес и вече вярват в Бог. "
- кучето ми е мъжко, породисто и е най-прекрасното същество
- ям месо, не пуша, пия на 3 месеца веднъж
- ходя на тренировки минимум 3 пъти седмично и говорим за тренировки, които изпотяват повечето мъже и им докарват мускулна треска, след тренировка съм вир вода, само така разбирам. че съм тренирала
- не вярвам в Бог, но вярвам, че има сила, която влияе, но не определя живота ни. Изборите си ги правим сами. И пред това да направя компромис и да живея с готовано и мърляч, предпочитам да остана сама.

За съжаление българските мъже се искепазиха, а бяха прекрасни. Сега всички гледат лошо и си мислят, че като са тренирали 2 месеца ММА или не знам още какво са богове. Още по-тъжното е, че смятат, че липсата на пари им е виновна за неуспеха сред жените, а истината е, че повечето не ставате и за донори на сперма.

 
  ...
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: 958d2d2671
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   40, така е. Хубавото е, че сами се закриват вече... то комплексарски гурута за малоумни, то едва ли не с бой ще държат насила жена около себе си... Нямат място сред здравите хора.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: a41c351ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Четейки коментарите, оставам с впечатление, че не говорим за представителите на един, най-висш биологичен вид на тази окаяна планета, а представители на два коренно различни биологични вида, които от време на време имат някакви спорадични контакти. Винаги съм съм смятал, че жените са по-добрата част от човечеството. В моята лична ценностна система, на първо място по-ценност са момичетата и жените, а на второ място са момчетата и мъжете. В семейството жените и мъжете трябва, да са две половинки на едно цяло, като по-важната половинка е жената. Това се отнася за умните, интелигентни, културни и високообразовани, възпитани жени, а не за пластмасовата продукция, формирана и тунингована по критериите на просташкия, кръчмаро-мутренски изисквания. Хиляди години жените са били пренебрегвани, потискани във всички сфери на обществото, през всички исторически периоди. Поради това те са развили изключителна гъвкавост, адаптивност и огромно манипулативност в името да оцелеят в един не пригоден за тях свят. Когато те са успявали да достигнат до най-висока позиция, независимо в каквато и да е сфера, те са показвали завидни качества:в математиката, физиката, химията, астрономията, политиката, дипломацията, ръководството на държави и т. н. Дали са по -умни от мъжете? Ами не знам, но са по-гъвкави и по-адаптивни. Говоря за истински жени, а някакви техни изкуствени производни, не коментирам. Не разбирам защо жените искат да се превърнат в гротеско подобие на мъже, та те така се наричат прекрасният пол. Смятам, че жените са все още неизползваемият ресурс на човешката цивилизация областта на дипломацията, администрацията, науката, изкуството и т. н. Може да се каже, че те ще са фактор в развитието на човешката цивилизация. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: 958d2d2671
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   Десантчик (44) "Може да се каже, че те ще са фактор в развитието на човешката цивилизация"
И точно това е, което се случва... негодните отпадат.

 
  ...
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: 81913526ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

46.   Еха, браво 42, изпълнила си плана... И сега, к'воо? Търсим донор на сперма!? Светната си, знаеш как става. С обява в Оксфорд или Кеймбридж. Ще прелееш....
Поздрави и успех!

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: ed4cd1f8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

47.   И най-вече избягвайте тези, които приличат на болшинството мъже в този сайт. Цинични, изпълнени с горчивина, комплексирани, отчаяни от живота и намиращи причината за нещастието си винаги във външен фактор, не и в себе си. По-добре сама с куче или котка, отколкото с такъв индивид.

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 660d9b8237
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   До номер 1

Ако ми го беше казала всичкото това пред мене, смятай, че "лечението" ти щеше да е гарантирано и да се случи мигновено, гълтайки ръкава ми. Иначе, добре си го описала. Явно мъжът/мъжете, с които си била, добре са те научили, но както сама виждаш, има какво още да се желае от тебе.

Иначе за разнообразието си права. С една непокорна жена, която се сбабичква още на 30-35 г. не може и не бива да се кара доживот, защото мъжкото либидо започва да страда, а това уврежда простата, надбъбречните жлези и също оказва страшно лошо влияние на нервната система на мъжа. Затова в природата има к*рви! Както виждаш мъжки еквивалент няма. Така наречените от вас "к*рвари" са просто мъже, които отиват от сексуален недоимък да спят при К*РВИТЕ. Обратното в природата не съществува и не се напъвай да представяш мъжете за виновни, че видиш ли изневерявали. Мъжете не изневеряваме, когато търсим нещо странично. При нас е просто секс. Докато при жените НИКОГА не е просто секс! Вие винаги влагате чувства, заради което изневерявате и трябва да си понасяте наказанието. ИЗНЕВЯРАТА Е ГРЯХ!

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 5620b41ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   46 явно ти си по-светнат от мен. Не разбрах защо намеси Оксфорд и Кеймбридж в разговора, но в твоята глава явно има някакъв смисъл.

Мен не ме гледай, аз съм се оправяла сама през целия си живот и никому не съм длъжна нищо, освен на родителите ми, които са ме изгледали и са ми дали образованието. От там нататък от никому нищо. И хей, както виждаш добре се справям: къщата ми голяма, професията си я обичам, приятели малко, но качествени. Та трогната съм, че така се тревожиш за мен, но наистина няма нужда. Виж себе си оправи.

42

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 8aa259e525
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

56.   Ми то не останаха.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker